ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει να ταχτοποιήσεις τις δουλειές σου με επιτυχία και μάλιστα θα έχεις και χρόνο να ασχοληθείς με αυτά που σε ευχαριστούν και σε χαλαρώνουν. Επίσης ενδέχεται να ξεκινήσεις ένα νέο ξεκίνημα στην δουλειά σου που θα σε κάνει να ανακτήσεις ξανά την αυτοπεποίθηση και την σιγουριά σου.

ΤΑΥΡΟΣ:
Η αλήθεια είναι πως θα βρεις και χρόνο να ασχοληθείς με τα προσωπικά σου και με εσένα τα βαθιά σου θέλω και συναισθήματα. Σήμερα θα έρθεις και κοντά στους φίλους σου θα βγείτε για ένα καφέ θα τα πείτε θα περάσετε χαλαρά και ήρεμα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να σκέφτεσαι μόνο πρακτικά και λογικά σήμερα και αυτό θα σε βοηθήσει πάρα πολύ για να φέρεις σε πέρας τις υποχρεώσεις σου. Επίσης ότι αφορά οικονομικές συναλλαγές εκκρεμότητες και ακίνητα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείς μαζί τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει πάρα πολύ να προβάλεις στους δικούς σου ανθρώπους τα βαθύτερα θέλω σου και να ζητήσεις και την γνώμη τους σε θέματα που σε απασχολούν και σε προβληματίζουν. 
 

 

ΛΕΩΝ:
Η μέρα θα λειτουργήσει θετικά για εσένα και στα σχέδια σου και θα σε βοηθήσει να φέρεις σε πέρας αυτά που έχεις στο μυαλό σου μέσα στην δουλειά σου θα καταφέρεις πολλά και θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Μην αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να παρασυρθεί από εξωτερικούς παράγοντες και παρέμεινε προσηλωμένος/η στις υποθέσεις σου. Επίσης σήμερα θα ασχοληθείς και με τις σχέσεις σου με τους γύρω σου τα άτομα της δουλειάς σου της οικογένειας σου αλλά και του φιλικού σου περιβάλλοντος.
 

 

ΖΥΓΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σου υποδείξει πως πρέπει να διασταυρώσεις αυτά που θα ακούσεις για να δεις τι είναι αλήθεια και τι είναι φαντασία για να μην τα βάλεις άδικα με άτομα που δεν τα φταίνε σε κάτι. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η μέρα θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τους γύρω σου με την συμπεριφορά σου αλλά και την ορθή σκέψη σου προς την αντιμετώπιση των καταστάσεων. Ότι και αν κάνεις σήμερα δεν θα περάσει απαρατήρητο και θα είσαι η ψυχή της παρέας αλλά και του περιβάλλοντος σου.
 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει για να μην προβείς σε υπερβολικές και επιπόλαιες κινήσεις και θα κάνεις αργά και σίγουρα βήματα αν θέλεις να καταφέρεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η σημερινή μέρα θα λειτουργήσει υπέρ σου αυτό καθώς θα σε κάνει να ασχοληθείς επιτυχώς με τα θέματα σου. Ίσως να ασχοληθείς και με ένα θέμα που θα σχετίζεται με σπουδές και η μέρα θα σε βοηθήσει να το φέρεις σε πέρας. Κατά το βράδυ προτίμησε να πας μια βόλτα με τους φίλους σου να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις από την καθημερινότητα σου.
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η σημερινή μέρα, θα είναι μια όαση σωτηρίας για εσένα θα σε βοηθήσει να διαγράψεις από το μυαλό σου αυτά που σε αγχώνουν και σου προκαλούν δυσφορία και θα πάρεις ξανά τα πάνω σου θα βρεις τις δυνάμεις σου τον παλαιό σου εαυτό και θα πέσεις με τα μούτρα στις δουλειές σου. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει να βλέπεις τα πράγματα πιο πρακτικά και όχι επιπόλαια και το σίγουρο είναι πως θα καταφέρεις να λύσεις επαγγελματικά σου ζητήματα ή ακόμα και προσωπικά σου θέματα.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα