ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους 




Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους από τις 10 Μαΐου όπου και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι και τις 23 Μαΐου 2022. Η φαινομενικά ανάδρομη κίνηση του θα παίξει καθοριστικό ρόλο τόσο σε πρακτικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Είναι γεγονός ότι οι καθυστερήσεις και οι δυσκολίες στην επικοινωνία να κάνουν την εμφάνισή τους και μπορεί να ταλαιπωρήσουν σημαντικές σχέσεις της ζωής μας, όπως αυτές που έχουμε με τα κοντινά μας πρόσωπα (αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους).


                  ΚΡΙΟΣ

Αναθεωρήσεις και επανεξέταση γεγονότων και πράξεων μπορεί να προκύψουν με τον Ερμή ανάδρομο στους Διδύμους, που αγγίζει το κοντινό σου περιβάλλον. Δεν είναι εύκολο να εκφράσεις στον στενό περίγυρό αυτά που νιώθεις καθώς αισθάνεσαι ότι δεν αντιλαμβάνονται τον τρόπο που σκέφτεσαι. Είναι καθοριστικό για εσένα να κατανοήσεις ποια πρόσωπα γνωρίζουν τι πραγματικά θέλεις και ποια είναι αυτά που οφείλεις να αντιμετωπίσεις προσπαθώντας να αλλάξεις τα δεδομένα στη σχέση σας. Σε επαγγελματικό επίπεδο καλό είναι να μην προχωρήσεις σε νέες συμφωνίες ή συναλλαγές που αφορούν το εμπόριο, την επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις. 



                ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή ανάδρομο στους Διδύμους αυτήν την περίοδο έχεις την ευκαιρία να αναθεωρήσεις τον τρόπο της οικονομικής διαχείρισης. Είναι σημαντικό λοιπόν να μπεις σε μία διαδικασία μέσα από την οποία θα αντιληφθείς ποια είναι τα λάθη και οι παραλείψεις που δεν σε βοηθούν ισορροπήσεις σε οικονομικό επίπεδο. Δεν θα είναι εύκολο να προχωρήσεις σε οικονομικά σχέδια που μπορεί να έχεις καθώς θα βρεις εμπόδια και καθυστερήσεις στον δρόμο σου. Αξιοποίησε την συγκεκριμένη συγκυρία ώστε να προβεί στις απαραίτητες διορθώσεις ή να αλλάξεις δεδομένα που μπορεί να δημιουργούν τελικά περισσότερα προβλήματα από ότι περίμενες.



             

                  ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σου το επόμενο χρονικό διάστημα περνάς σε μία περίοδο εσωστρέφειας και βαθύτερων αναζητήσεων. Τα αποτελέσματα της θα επηρεάσουν σημαντικά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή καθώς μετά το πέρας της θα έχεις αντιληφθεί ποια σημεία ή καταστάσεις η ζωή σου οφείλεις να διορθώσεις. Ο παρορμητισμός ενισχύεται, όμως μπορεί να εκδηλωθεί ξανακάνω σε μορφή και αυτό προκαλέσει προβλήματα στον τρόπο που επικοινωνείς με τους γύρω σου. Φρόντισε λοιπόν να τακτοποιήσεις μέσα σου τα σημεία που πραγματικά σε ενοχλούν στη ζωή σου ή σε σχέση με τους άλλους και όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία να προχωρήσεις σε απαραίτητες συζητήσεις και επαφές που μπορεί να σε διευκολύνουν στις αλλαγές που θέλεις να πραγματοποιήσεις. 



                 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομος στον ηλιακό 12ο οίκο σου δεν είναι εύκολο να βγεις από την εσωστρέφεια και να εκφράσεις χωρίς συναισθηματικές εξάρσεις όλα αυτά που νιώθεις. Το παρελθόν έρχεται με έμφαση στην επιφάνεια, όμως καλείσαι να το διαχειριστείς χωρίς ξεσπάσματα και υπερχειλίσεις που μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα. Η βαθιά και εσωτερική διεργασία που περνάς θα σε βοηθήσει να καταλήξεις στον τρόπο αντιμετώπισης παρελθουσών καταστάσεων που ακόμα σε ταλαιπωρούν. Η επαφή με τον θεό που κρύβεις μέσα σου γίνεται εντονότερη και μέσα σε αυτό το διάστημα θα καταφέρεις να εντοπίσεις με ακρίβεια την δύναμη που κρύβεις ώστε να την αξιοποιήσεις αφού ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 23.06. Πρόσωπα από το παρελθόν επανέρχονται στην προσωπική σου ζωή και διεκδικούν και πάλι να σε εντυπωσιάσουν. 


 


                      ΛΕΩΝ 

Ο Ερμής ανάδρομος στους Διδύμους επηρεάζει σημαντικά την επικοινωνία με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος καθώς αναδεικνύει ζητήματα μεταξύ σας που σε προβληματίζουν. Δεν είναι εύκολο να επικοινωνήσεις με σαφήνεια σκέψεις και προθέσεις για αυτό αξιοποίησε την συγκεκριμένη αστρολογική συγκυρία και το επόμενο διάστημα για να κατασταλάξεις σε αυτά που πραγματικά επιθυμείς από τα φιλικά σου πρόσωπα. Μέσα από αυτή την διεργασία τα αγγλικά της ποιοι μπορούν να σου προσφέρουν αυτά που επιζητά και ποιοι δεν είναι εύκολο να αντιληφθούν βαθύτερες ανάγκες σου. Σε επίπεδο στόχων και φιλοδοξιών, οι καθυστερήσεις, τα εμπόδια και οι αναβολές θα σε προβληματίσουν και θα σου δημιουργήσουν υπερένταση. 



                    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους επηρεάζει σημαντικά εξελίξεις σχέδια που αφορούν την επαγγελματική σου ζωή και αυτό είναι αρκετό για να δημιουργήσει υπερένταση και άγχος. Είναι προτιμότερο λοιπόν αυτή την περίοδο να προχωρήσεις σε αναλυτική εξέταση των επαγγελματικών σχεδίων καθώς είναι βέβαιο ότι τα εντοπίσεις λάθη και παραλείψεις που μπορείς να διορθώσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις την επικοινωνία και στις επαφές με ανώτερους σου καθώς είναι εύκολο να μπεις σε μία διαδικασία αντιπαραθέσεων που είναι ατέρμονη. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να επιστρέψουν πρόσωπα και προτάσεις που μπορεί πια να σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον καθώς μπορείς να τα επανεξετάσεις με διαφορετική μάτια. 


 


                      ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομο στους Διδύμους δημιουργούνται σημαντικά προβλήματα και καθυστερήσεις σε σχέση με υποθέσεις που αφορούν το εξωτερικό ή σε σε σχέση με ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Ο επιμελής προγραμματισμός θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις με μεγαλύτερη ευκολία πιθανά εμπόδια και να μην χάσεις το κέφι σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά την επικοινωνία με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον καθώς είναι εύκολο να εμπλακείς σε αντιδικίες λόγω παρερμηνειών ή παρεξηγήσεων. 



                    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις φαίνεται να καθυστερούν με τον Ερμή ανάδρομο στους Διδύμους καθώς επηρεάζει σημαντικά τις εξελίξεις και προκαλεί εμπόδια και δυσκολίες στην επικοινωνία. Παράλληλα όμως ενισχύει την εσωστρέφεια και την καχυποψία που εκ φύσεως έχεις δημιουργώντας παρανοήσεις και παρεξηγήσεις που καλό είναι να αποφευχθούν τόσο σε οικονομικές συναλλαγές όσο και σε προσωπικές υποθέσεις. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να επικεντρωθείς βαθύτερα μέσα σου και να αντιμετωπίσεις κατάματα φόβους και αμφιβολίες που προκύπτουν από παλαιότερα βιώματα και τραύματα. Οφείλεις να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου αντιμετωπίζοντας κάθε τι που σε τρομάζει χωρίς να το μετατοπίζεις στους γύρω σου. 


 


                      ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στους Διδύμους και δημιουργεί αναστάτωση και έντονες σκέψεις σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Συνεργασίες και σχέσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο καθώς περνά σε μία περίοδο έντονης αναζήτησης. Είναι γεγονός ότι σε απασχολεί καθοριστικά αν οι συνεργάτες σου ή αν το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου αντιλαμβάνονται τις πραγματικές σου ανάγκες και μπορούν να τις καλύψουν. Αυτή η διεργασία θα σε οδηγήσει σε πολύτιμα συμπεράσματα καθώς μέσα από έντονες σκέψεις και προβληματισμούς θα καταλήξεις αν τα πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο για σένα μπορούν να παραμείνουν στη ζωή σου. Δεν αποκλείεται επίσης να υπάρξουν επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στα αισθηματικά σου. 



                     ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στους Διδύμους το επόμενο χρονικό διάστημα επηρεάζοντας καθοριστικά την καθημερινότητα και την εξέλιξη εργασιακών υποθέσεων. Μπορεί να αναστατώσει το πρόγραμμά σου με μεγάλη ευκολία για αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσωπικό, όπως επίσης και προετοιμασμένος για πιθανές καθυστερήσεις και αναβολές που μπορεί να προκύψει. Παράλληλα οι παρεξηγήσεις προκαλούν παρερμηνείες και αντιδικίες με πρόσωπα του συναδελφικού περιβάλλοντος για αυτό φρόντισε να είσαι απόλυτα σαφής αν είναι απαραίτητο να μπεις σε μία διαδικασία συζητήσεων. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα αποφύγεις χοντρές που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στο περιβάλλον της δουλειάς. 


 


                      ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος το επόμενο χρονικό διάστημα στους Διδύμους επηρεάζοντας σημαντικά την προσωπική σου ζωή, ζητήματα που αφορούν παιδιά και δημιουργικές ενασχολήσεις που σε απασχολούν έντονα. Γεγονός είναι ότι περνάς σε μία περίοδο βαθύτερης σκέψης και αναζήτησης που το αντικείμενο της είναι τα αισθηματικά σου και πώς μπορείς να νιώσεις απόλυτη κάλυψη μέσα στη σχέση σου. Βεβαίως η διαδικασία αυτή θα σε οδηγήσει σε πολύτιμα συμπεράσματα και σε αναθεωρήσεις που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη της ήδη υπάρχουσας σχέσης. Όμως δεν είναι απίθανο ακόμα να καταλήξεις ότι το ταίρι σου δεν είναι αυτό που μπορεί να σε καλύψει στον απόλυτο βαθμό και τελικά να οδηγηθείς σε δυσάρεστα συμπεράσματα. Πρόσωπα από το παρελθόν επανέρχονται καθώς έχεις αφήσει ανοιχτά κεφάλαια στην ζωή σου. 



                          ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ερμής ανάδρομος στους Διδύμους επηρεάζει την επικοινωνία κυρίως στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς επαναφέρει στο προσκήνιο ζητήματα που δεν έχουν επιλυθεί. Παράλληλα ενισχύεται η εσωστρέφεια και η κυκλοθυμία σου καθώς έρχονται στο προσκήνιο καταστάσεις του παρελθόντος που σε έχουν τραυματίσει και δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις. Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και οι εξάρσεις δεν θα βοηθήσουν ώστε να επικρατήσει ηρεμία και ομαλότητα με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Καλά θα κάνεις να αξιοποιήσεις το επόμενο χρονικό διάστημα ώστε να σκεφτείς διεξοδικά ποιες είναι οι απαραίτητες λύσεις που πρέπει να δώσεις και ποιες είναι οι διορθώσεις στις οποίες πρέπει να προβείς.



Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα