ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

  Προβλέψεις Σαββατοκύριακο 07/05 έως 08/05


 

                  Ζώδια​ Κριός

Μπορεί η όψη του Σαββάτου να σε προβληματίζει κάπως και να μπλοκάρει την αποφασιστικότητά σου, όμως δεν θα σε εμποδίσει να απολαύσεις ένα υπέροχο, επικοινωνιακό, αισθησιακό, κοινωνικό, διασκεδαστικό και… ό,τι άλλο θες, διήμερο! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, η σχέση σου ανανεώνεται και με το ταίρι σου θα απολαύσετε τόσο τη συντροφιά των κοινών φίλων, όσο και τις ιδιωτικές στιγμές σας, που θα είναι γεμάτες πάθος και θα αναζωπυρώσουν τη φλόγα της αγάπης μεταξύ σας!

Τυχεροί αριθμοί: 2, 7, 12, 28    


    
                Ζώδια​ Ταύρος

Αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται καθοριστικό για το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής... Είναι η αρχή του τέλους για κάθε ανασφάλεια και φοβία σε ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα. Βγαίνεις από το σκοτάδι στο φως, αποκαλύπτονται μυστικά, ξεφεύγεις από την αβεβαιότητα και αρχίζεις να βάζεις τα αισθηματικά σου σε τάξη, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους, είτε στους αδέσμευτους!

Τυχεροί αριθμοί: 5, 9, 13, 19


       

                Ζώδια​ Δίδυμοι 

Αυτό το σαββατοκύριακο ποιος σε πιάνει... Το σπίτι σου δε θα σε δει και πολύ! Μην ανησυχείς, ο… καναπές σου έχει συνηθίσει την… απουσία σου δε θα σου κρατήσει μούτρα, εσύ κοίτα να αξιοποιήσεις το πλανητικό σκηνικό για να βγεις να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις, αν αυτό το διάστημα δεν έχεις κάποια σχέση. Η γοητεία και η ακτινοβολία σου δεν κρύβονται αυτές τις μέρες, μην αφήσεις το διήμερο να πάει χαμένο, τώρα μπορεί να συναντήσεις το ένα και μοναδικό άτομο, που θα σε συντροφεύει σταθερά για πολύ καιρό ακόμα!

Τυχεροί αριθμοί: 3, 5, 14, 28


       
               Ζώδια​ Καρκίνος 

Εσύ Καρκινάκι μου, θέλω λοιπόν την προσοχή σου αυτό το σαββατοκύριακο, μην αφεθείς στα επικίνδυνα παιχνίδια της φαντασίας σου, αλλά προσπάθησε να δεις τα πράγματα αντικειμενικά. Και το λέω αυτό γιατί πολύ εύκολα μπορεί να έρθεις σε ρήξη με το ταίρι σου, αν παρασυρθείς από την καχυποψία και τον παρορμητισμό που θα σε κυριεύει. Συγκρατήσου, απόφυγε τις άτοπες σκηνές ζηλοτυπίας και προσπάθησε να εκτονώσεις την έντονη ευαισθησία σου στο… κρεββάτι, γιατί εκεί μπορείς να κάνεις θαύματα!!

Τυχεροί αριθμοί: 5, 12, 18, 24


        


                   Ζώδια​ Λέων

Μεγάλο μπλέξιμο στα αισθηματικά σου αυτό το σαββατοκύριακο, αφού η φαντασία σου θα κηρύξει πόλεμο στη λογική και στην ευφυία σου... Η Κυριακή, ενισχύει την ευαισθησία σου, ενώ σε ωθεί να κάνεις σενάρια στο μυαλό σου, που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αυτό μπορεί να προκαλέσει εντάσεις, διαφωνίες ή ακόμα και ρήξεις στη σχέση σου αν είσαι δεσμευμένος/η, καθώς θα αντιμετωπίζεις με καχυποψία τις κινήσεις του/της συντρόφου σου, η ανασφάλειά σου μπορεί να ξεσηκώσει τη ζήλια σου χωρίς να υπολογίζεις τις συνέπειες!

Τυχεροί αριθμοί: 6, 12, 15, 19


        
                  Ζώδια​ Παρθένος

Η αστρολογική όψη του Σαββάτου έχει βαλθεί να σου χαλάσει το week-end, αλλά μην το επιτρέψεις! Μπορεί να νοιώθεις μια νευρικότητα, μια απογοήτευση από την αισθηματική σου ζωή αν ανήκεις στους αδέσμευτους, ή μια καταπίεση από το ταίρι σου αν ανήκεις στους δεσμευμένους, αλλά να ξέρεις ότι αυτό δεν ισχύει, είναι τα παιχνίδια που του μυαλού, που ώρες-ώρες κάνει σενάρια εκεί που δεν υπάρχουν! Γι’ αυτό μην τυχόν και κλειστείς μέσα αυτό το σαββατοκύριακο, γιατί θα βυθιστείς στην ανασφάλεια ακόμα περισσότερο!

Τυχεροί αριθμοί: 1, 9, 16, 18


     


                   Ζώδια​ Ζυγός 

Η αστρολογική όψη του Σαββάτου δεν σε αφήνει ανεπηρέαστο, αγαπημένε μου Ζυγέ, αφού μπορεί να σου προκαλέσει έναν εκνευρισμό, που θα οδηγήσει σε εντάσεις στα αισθηματικά σου, αν το επιτρέψεις! Η γοητεία σου είναι επικίνδυνα ανεβασμένη αυτό το σαββατοκύριακο, η libido σου επίσης, κι έτσι καμιά δυσμενής όψη δεν μπορεί να σε περιορίσει. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου μη μείνεις λεπτό κλεισμένος σπίτι, εκεί έξω σε περιμένουν στρατιές θαυμαστών, δεν έχεις παρά να… διαλέξεις και να πάρεις! 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 16, 21, 27


      
                   Ζώδια​ Σκορπιός 

Αυτό το διήμερο αφήνεις τη φαντασία σου να πάρει το πάνω χέρι και να σου παίξει περίεργα παιχνίδια… Η ευαισθησία σου ενισχύεται, η καχυποψία φωλιάζει στο μυαλό σου και η ευθιξία χαρακτηρίζει κάθε σου αντίδραση. Έτσι όμως, μπορεί να προκαλέσεις εντάσεις ή ακόμα και ρήξεις στη σχέση σου, αφού ο αισθησιασμός σου έχει πάει περίπατο και επιμένεις να κρατάς μια επικριτική στάση απέναντι στο ταίρι σου, με σκηνές ζηλοτυπίας από το πουθενά ή δημιουργώντας του ενοχές για υποσχέσεις που έδωσε στο παρελθόν κι ενδεχομένως δεν τήρησε. Συγκρατήσου και… χαλιναγωγήσου, αν δεν θέλεις να φέρεις τις καταστάσεις στα όρια.

Τυχεροί αριθμοί: 6, 15, 22, 27


    


                   Ζώδια​ Τοξότης

Αν τις προηγούμενες μέρες, ένοιωθες ιδιαίτερα συναισθηματικός κι ευάλωτος, αυτό το σαββατοκύριακο μπορείς επιτέλους να ξαναβρείς τον παλιό, καλό, παιχνιδιάρη και… ανεξάρτητο εαυτό σου, ώστε να δεις τα πράγματα στα αισθηματικά σου πιο σφαιρικά! Άλλωστε, αυτό το σαββατοκύριακο φέρνει την ισορροπία και την αρμονία στις σχέσεις σου γενικότερα, στα αισθηματικά σου ειδικότερα. Έτσι, τώρα μπορείς να απολαύσεις την ουσιαστική επικοινωνία με το ταίρι σου, με ψυχραιμία, λογική και διαλλακτικότητα θα συζητήσετε τα θέματα που προκαλούν εντάσεις μεταξύ σας και θα βρείτε τη χρυσή τομή!

Τυχεροί αριθμοί: 4, 13, 17, 20


      
                  Ζώδια​ Αιγόκερως 

Αυτό το σαββατοκύριακο σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις πως όλα αυτά που φοβόσουν, τελικά δεν ήταν και τόσο… τρομακτικά! Έρχονται αποκαλύψεις κι επιβεβαιώσεις συναισθημάτων, που σε ανακουφίζουν, σε βγάζουν από την ανασφάλεια και σε γεμίζουν αισιοδοξία! Αν λοιπόν έχεις σχέση, το διήμερο αυτό θα βιώσεις μια αναζωπύρωση της αγάπης με το ταίρι σου, σαν να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα μαζί, απαλλαγμένοι από μυστικά, δεύτερες σκέψεις, φοβίες και ανασφάλειες. Και βέβαια, η Κυριακή, με την φαντασία σου, τη διορατικότητά σου και την πρωτοτυπία σου να ενισχύονται, δε θα σου κρύψω ότι και το κρεββάτι σας θα πάρει… φωτιά, το πάθος κυριαρχεί και ξεχύνεται ανεξέλεγκτο! 

Τυχεροί αριθμοί: 9, 15, 22, 28


       


                  Ζώδια​ Υδροχόος

Αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές, άλλοτε ευχάριστες κι άλλοτε δυσάρεστες… Η αλήθεια είναι πως σε επηρεάζει αρκετά και σου κλέβει λίγη από την παιχνιδιάρικη και ανέμελη διάθεσή σου και προσθέτει μια δόση καχυποψίας κι ανασφάλειας στα αισθηματικά σου, ίσως και μια υπερβολική ευαισθησία, που δε σου ταιριάζει. Αυτό πρέπει να το προσέξεις αν έχεις σχέση, γιατί αλλιώς μπορεί να προκαλέσεις καυγάδες με το ταίρι σου άνευ λόγου κι αιτίας.

Τυχεροί αριθμοί: 3, 7, 11, 25


        
                    Ζώδια​ Ιχθείς

Αυτό το Σάββατο φέρνει την αναγέννηση στα αισθηματικά σου και βάζοντας ένα τέλος σε ψυχοφθόρες καταστάσεις που σε ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα! Αυτό το διήμερο, σε διακρίνει μια πιο ανάλαφρη και κοινωνική διάθεση. Αυτό το διήμερο η επικοινωνία με το ταίρι σου αποκαθίσταται και λύνονται κάποιες παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις του προηγούμενου διαστήματος. Σε αυτό βέβαια βοηθά και η ανεβασμένη σου ερωτική διάθεση, που βάζει… φωτιά στο κρεββάτι σας! Αλλά κι εσύ που δεν έχεις σχέση, αυτό το σαββατοκύριακο αποφασίζεις να το ρίξεις λίγο έξω! 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 8, 10, 13


           

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα