ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 18/04 έως 22/04


 

               Ζώδια​ Κριός

Αυτή την εβδομάδα, έχεις την εύνοια των πλανητών για να μιλήσεις με τον/τη σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσεις τα κακώς κείμενα της σχέσης σας, που μπορεί να σας έχουν απομακρύνει. Η εβδομάδα, σε ευνοεί αρκετά και καλό θα ήταν να το εκμεταλλευτείς, για να περάσεις χρόνο με το ταίρι σου και να ανανεώσετε τη σχέση σας. Μην ξεχνάς πως ανανεώνεις όλους τους τομείς της ζωής σου, όπως και τον αισθηματικό, εφευρίσκοντας νέους τρόπους για να ενισχύσεις το πάθος μεταξύ σας και κάνοντας τόσο το ταίρι σου όσο κι εσένα, ευτυχισμένους! Ένα νέο ξεκίνημα προβλέπεται γι’ αυτή την εβδομάδα, που θα έχει όλα τα φόντα να γίνει μακροχρόνιος δεσμός.

Τυχεροί αριθμοί: 1, 5, 18, 29  


    
              Ζώδια​ Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα θα δεις το μέλλον στα αισθηματικά σου με περισσότερη αισιοδοξία, είτε είσαι δεσμευμένος είτε όχι! Μια ιδιαίτερα αισθησιακή εβδομάδα λοιπόν σε περιμένει, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, καθώς ως δια μαγείας θα εξαφανιστούν κάποιες αρνητικές καταστάσεις στη σχέση σου, που δημιουργούσαν συννεφάκια ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου! Τα φλερτ θα προκύπτουν συνεχώς και από εκεί που δεν τα περιμένεις, στο γραφείο, στην τράπεζα, ακόμα και στην… εφορία! Μη χάσεις αυτό το ευνοϊκό πλανητικό σκηνικό, για να πετύχεις την αισθηματική αποκατάσταση που τόσο επιθυμείς!

Τυχεροί αριθμοί: 8, 15, 19, 22


       

                 Ζώδια​ Δίδυμοι 

Σε γενικές γραμμές, μια θετική εβδομάδα σε περιμένει στα αισθηματικά σου. Η εβδομάδα μπορεί να φέρει κάποια προβλήματα στην επικοινωνία, όμως παράλληλα θα σου δώσει τη δυνατότητα να επανεξετάσεις τις σχέσεις σου και να ανακτήσεις τις χαμένες ισορροπίες ή να προχωρήσεις σε μια επανασύνδεση. Μη χάσεις την ευκαιρία που σου προσφέρει το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας, για να κάνεις μια επανεκκίνηση στο δεσμό σου! Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος, αυτή την εβδομάδα με την ανεβασμένη σου αυτοπεποίθηση, την αισιοδοξία και την κοινωνικότητά σου, είναι σίγουρο πως οι νέες γνωριμίες δεν θα σου λείψουν! 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 7, 12, 25


        
                 Ζώδια​ Καρκίνος 

Αυτή την εβδομάδα το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στις αισθηματικές σου σχέσεις. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, εκμεταλλεύσου το ευνοϊκό πλανητικό σκηνικό για να καθίσεις με τον/τη σύντροφό σου και να μιλήσετε ξεκάθαρα για όλα τα θέματα της σχέσης σας, που σε απασχολούν. Μην κινείσαι με μυστικοπάθεια και μην κρύβεσαι πίσω από τις ανασφάλειές σου, γιατί αυτός ο δρόμος δεν θα σε βγάλει πουθενά. Αντίθετα, μίλα ανοιχτά για όλα, άλλωστε με την γοητεία που σου χαρίζουν τα άστρα, το ταίρι σου δεν πρόκειται να σου χαλάσει χατίρι! Θέλεις να ερωτευτείς και η γοητεία σου και η ενισχυμένη ευαισθησία σου θα φέρουν στον δρόμο σου πολλές νέες γνωριμίες, ενώ τα φλερτ θα δίνουν και θα παίρνουν! 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 5, 10, 17


     


                    Ζώδια​ Λέων

Αυτή την εβδομάδα αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή στη σχέση σου. Τώρα μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος, αλλά και να βγείτε μαζί να διασκεδάσετε, να συναντήσετε φίλους και να ανανεωθείτε. Παράλληλα, ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Όσο για σένα που είσαι ακόμα αδέσμευτος, αυτή την εβδομάδα η γοητεία σου και το σεξαπίλ σου δεν κρύβονται, λάμπεις όπου σταθείς και όπου βρεθείς σαν τον κυβερνήτη σου τον Ήλιο, ενώ με την κοινωνικότητά σου είσαι η ψυχή της παρέας. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν πως όλα αυτά μαζί φέρνουν άφθονα φλερτ!

Τυχεροί αριθμοί: 4, 9, 13, 26


      
                 Ζώδια​ Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα τα αισθηματικά σου έχουν πολλές και θετικές εξελίξεις, είτε έχεις σχέση είτε είσαι μόνος/η.  Αντίθετα αξιοποίησε τον αισθησιασμό σου και κάνε το ταίρι σου, αλλά και τον εαυτό σου, ευτυχισμένο! Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, με την κοινωνικότητά σου, την αισιοδοξία και την ανεβασμένη σου διάθεση, είναι σίγουρο πως μπορείς να κατακτήσεις όποιο άτομο βάλεις στο… ερωτικό σου στόχαστρο. Άλλωστε, έχεις τη διάθεση να βγεις, να συναντήσεις φίλους, να κάνεις νέες γνωριμίες, να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά. 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 8, 14, 21


     


                   Ζώδια​ Ζυγός 

Αυτή την εβδομάδα τα αισθηματικά σου είναι σε μια πολύ καλή πορεία! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου τώρα μπορείς να κάνεις το μεγάλο βήμα και να ξεπεράσεις κάποια θέματα του παρελθόντος που δεν σε αφήνουν να κάνεις σχέδια για το μέλλον με το ταίρι σου. Κοίτα μπροστά και όλα θα πάνε καλά. Άρπαξε την ευκαιρία που σου χαρίζει το πλανητικό για να κάνεις μια καινούρια αρχή με το ταίρι σου και να ωθήσετε τη σχέση σας σε ένα… ανώτερο επίπεδο! Όσον αφορά εσένα που περιμένεις τον έρωτα να έρθει στη ζωή σου κάποια χαρμόσυνα μαντάτα θα ακούσεις που θα σου φτιάξουν τη διάθεση.

Τυχεροί αριθμοί: 8, 12, 20, 24


     
                   Ζώδια​ Σκορπιός 

Αυτή την εβδομάδα ανοίξει ο δρόμος για να λύσεις μια και καλή τα προβλήματα που σε απασχολούν στη σχέση σου και να αποκαταστήσεις τις παρεξηγήσεις που σου προκαλούν ανασφάλεια!  Αλλά κι εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους, αυτή την εβδομάδα δεν θα μείνεις παραπονεμένος! Το πλανητικό σκηνικό ανεβάζει την αισιοδοξία σου, την αυτοπεποίθησή σου, αλλά και τη γοητεία σου! Ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά ακόμα κι αν δεν προκύψει, είναι σίγουρο πως θα δεχτείς άπειρα φλερτ, ακόμα και στο χώρο της δουλειάς σου. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό τώρα να προχωρήσεις σε μια νέα σχέση, που θα σε ενθουσιάσει και θα σε κάνει να νοιώσεις θαλπωρή και ασφάλεια!!

Τυχεροί αριθμοί: 9, 17, 25, 28


      


                      Ζώδια​ Τοξότης

Την εβδομάδα αυτή αν ανήκεις στους δεσμευμένους η σχέση σου θα απογειωθεί! Μην ξεχνάς πως η εβδομάδα θα κάνει την επικοινωνία ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου πιο εύκολη και πιο ουσιαστική. Η γοητεία σου είναι ενισχυμένη και το ξέρεις έτσι δεν χάνεις ευκαιρία να φλερτάρεις, αφού άλλωστε το φλερτ είναι και το αγαπημένο σου… χόμπι! Οι νέες γνωριμίες πολλές και ανάμεσα σε αυτές δεν αποκλείεται να κρύβεται και το ένα και μοναδικό άτομο, που θα σε κάνει να εγκαταλείψεις την εργένικη ζωή και να αποφασίσεις να προχωρήσεις σε έναν σταθερό δεσμό, που θα σε καλύπτει απόλυτα! Είναι σίγουρο πως η βδομάδα σου θα είναι ενδιαφέρουσα και… καυτή!

Τυχεροί αριθμοί: 2, 5, 13, 22  


     
                     Ζώδια​ Αιγόκερως 

Αυτήν την εβδομάδα μπορεί να έχεις αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις όμως καλό θα είναι να αφιερώσεις χρόνο και στη αισθηματική σου ζωή, όπου το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί. Η εβδομάδα ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου, είναι σίγουρο πως θα περάσεις τέλεια! Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Αιγόκερους που δεν έχουν βρει ακόμα το έτερον τους ήμισυ, να ξέρεις ότι οι πλανήτες σου στέλνουν τις καλύτερες επιρροές τους, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις, η οποία πολύ πιθανόν να βρίσκεται κάπου στο πολύ στενό σου περιβάλλον, είτε το φιλικό, είτε το επαγγελματικό. Άνοιξε τα μάτια σου και μη διστάσεις να φλερτάρεις με το πρόσωπο που σου αρέσει, γιατί αλλιώς… εσύ θα χάσεις!

Τυχεροί αριθμοί: 3, 8, 12, 24


      


                      Ζώδια​ Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν κυρίως τα οικονομικά σου, αλλά και τα ζητήματα της καθημερινότητας. Σίγουρα, όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι υπολογίζεις και το ταίρι σου θα δείξεις κατανόηση. Αλλά κι εσύ, μην παραλείψεις να το αποζημιώσεις με τον… τρόπο σου. Οι νέες γνωριμίες δεν θα σου λείψουν, όπως άλλωστε και τα φλερτ που θα σε πολιορκούν όπου κι αν βρεθείς! Βεβαίως, η εβδομάδα, ενδεχομένως να φέρει εμπόδια και αναβολές, όμως δεν αποκλείεται να ξαναφέρει στη ζωή σου κι ένα πρόσωπο από το παρελθόν, το οποίο εξακολουθεί να έχει μια θέση στην καρδιά σου…

Τυχεροί αριθμοί: 1, 6, 19, 21


    
                     Ζώδια​ Ιχθείς

Με τη διαλλακτικότητα που σου χαρίζει η εβδομάδα μίλησέ του ειλικρινά και χωρίς υπεκφυγές, για τις έννοιες και τις ανησυχίες σου. Είναι σίγουρο πως θα σε κατανοήσει και μαζί θα βρείτε τις καλύτερες λύσεις, κάνοντας μια επανεκκίνηση στη σχέση σας! Όσο για εσένα που κάνεις ακόμη παρέα με την μοναξιά προσπάθησε να γίνεις πιο ανοιχτός και διαθέσιμος στα άτομα που εισβάλλουν τώρα στη ζωή σου. Η ευαισθησία σου και ο συναισθηματισμός σου σε κάνουν ιδιαίτερα ελκυστικό/ή και ερωτεύσιμο/η και είναι σίγουρο πως πολλά θα είναι τα πρόσωπα που θα σε πλησιάσουν και θα προσπαθήσουν να σε γοητεύσουν και να σε κατακτήσουν!

Τυχεροί αριθμοί: 9, 11, 23, 27


 

                         

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα