ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Προβλέψεις Σαββατοκύριακο 16/04 έως 17/04


 

                   Ζώδια​ Κριός

Αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον για σένα... Ειδικά το Σάββατο η ενεργητικότητά σου θα είναι ανεξάντλητη και δεν πρόκειται να μείνεις στιγμή κλεισμένος/η σπίτι. Αν είσαι δεσμευμένος, θα περάσεις μια υπέροχη μέρα με το ταίρι σου, αλλά και με κοινούς φίλους γεμάτη διασκέδαση, επικοινωνία και αισιοδοξία, που μάλιστα θα κλείσει με πολύ… πάθος, αφού με τον ερωτισμό που σε διακρίνει, το κρεββάτι σας θα πάρει φωτιά!
Βεβαίως το σκηνικό αλλάζει το βράδυ της Κυριακής και φέρνει επαγγελματικά θέματα στο προσκήνιο, αναγκάζοντάς σε να αφήσεις στο περιθώριο την προσωπική σου ζωή. 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 18, 20, 26    


 
                    Ζώδια​ Ταύρος

Το σαββατοκύριακο δεν ξεκινά και με τις καλύτερες συνθήκες για σένα το Σάββατο, ενισχύει την ευαισθησία σου και την ανασφάλειά σου στον αισθηματικό τομέα, είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε αδέσμευτος/η. Μπορεί να φημίζεσαι για τη λογική σου σκέψη, όμως τώρα φαίνεται πως το έντονο συναίσθημά σου παίρνει το πάνω χέρι και σε κάνει καχύποπτο με το ταίρι σου, ενώ βγάζεις και μια κτητική διάθεση, που μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις. Και μην ξεχνάς ότι την Κυριακή όλα αλλάζουν και η διάθεση σου βελτιώνεται άμεσα! Αυτό να το θυμάσαι κυρίως εσύ που είσαι αδέσμευτος, καθώς η εξωστρέφειά σου θα φέρει άφθονα φλερτ και νέες γνωριμίες! 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 7, 14, 22  


     

                    Ζώδια​ Δίδυμοι 

Για σένα αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται να είναι… καυτό, από την αρχή μέχρι το τέλος του! Την Κυριακή, η κοινωνικότητά σου θα χτυπήσει κόκκινο, όπως επίσης και η γοητεία σου. Αν είσαι αδέσμευτος, καταφέρνεις να έλξεις γύρω σου πλήθος υποψήφιων συντρόφων, ενώ κι εσύ νοιώθεις έτοιμος/η να προχωρήσεις σε μια δέσμευση, αφήνοντας στο παρελθόν την εργένικη ζωή! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις πλέον, είναι να κάνεις τη σωστή επιλογή, γιατί αυτή η επιλογή μπορεί να σε συνοδεύει για πολύ-πολύ καιρό! Το βράδυ της Κυριακής σε κάνει πιο εσωστρεφή, αυτό όμως δεν είναι απαραίτητα κακό, γιατί σου προκαλεί παράλληλα και μια ερωτική ένταση, που θα κάνει το ταίρι σου… ευτυχισμένο!

Τυχεροί αριθμοί: 9, 11, 13, 25


        
                     Ζώδια​ Καρκίνος 

Αυτό το Σάββατο μάλλον δεν θα είναι και το πιο ερωτικό που έχεις ζήσει, αφού φέρνει σε πρώτο πλάνο κάποια επαγγελματικά θέματα που πιέζουν για επίλυση… Έτσι, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχεις χρόνο να ασχοληθείς με τα αισθηματικά σου, γεγονός που είναι εντάξει αν είσαι… ελεύθερος/η και ωραίος/α. Αν όμως έχεις ταίρι, μάλλον θα σου κάνει παράπονα και θα πρέπει να υποστείς την γκρίνια του! Μη στενοχωριέσαι όμως, γιατί την Κυριακή, θα μπορέσεις να επανορθώσεις πλήρως! Ο συναισθηματισμός σου θα ανέβει στα ύψη, ενώ η ανάγκη σου για τρυφερότητα και ρομαντισμό θα σε… ρίξει στην αγκαλιά του! Το βράδυ της Κυριακής προβλέπεται παθιασμένο και καυτό! 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 6, 12, 18


     


                        Ζώδια​ Λέων

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκινά το σαββατοκύριακό σου, αφού το Σάββατο, φροντίζει να ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σου στα ύψη! Η μόνη επιθυμία που έχεις είναι να περάσεις καλά και να διασκεδάσεις, είτε έχεις σχέση είτε όχι, και θα τα καταφέρεις, με το πλανητικό σκηνικό να σε πριμοδοτεί. Βεβαίως, αν είσαι δεσμευμένος/η μπορεί να διχαστείς, γιατί θα θέλεις να περάσεις χρόνο και με το ταίρι σου, αλλά και με τους φίλους σου, αλλά ποιος είπε πως δεν μπορείς να τα συνδυάσεις όλα; Το βράδυ της Κυριακής βεβαίως, το σκηνικό αλλάζει κάπως, οπότε πρόσεξε, κράτα χαμηλό προφίλ και απόφυγε τις εντάσεις, για να μη σου βγει το ξέφρενο διήμερο… ξινό!

Τυχεροί αριθμοί: 6, 10, 21, 29


     
                     Ζώδια​ Παρθένος

Κατά το μεγαλύτερο μέρος του σαββατοκύριακου το συναίσθημά σου θα είναι ιδιαίτερα ενισχυμένο, η ευαισθησία σου θα είναι εμφανής και ίσως να νοιώθεις ευάλωτος/η. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις λοιπόν, αν ανήκεις στους τυχερούς, δεσμευμένους Παρθένους, είναι να το περάσεις αγκαλιά με το ταίρι σου, που μπορεί να κατευνάσει τις ανασφάλειές σου και να σε χαλαρώσει!  Άλλωστε την Κυριακή, ό,τι κατάφερες με το Σάββατο με μια νέα γνωριμία, θα μπορέσεις να το σταθεροποιήσεις και να το βάλεις στη ζωή σου με… ομαλό τρόπο! 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 5, 9, 14


    


                     Ζώδια​ Ζυγός 

Αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται ιδιαίτερα κοινωνικό και… επικοινωνιακό! Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου η ακτινοβολία σου είναι έντονη, τα φλερτ προκύπτουν από εκεί που δεν τα περιμένεις και με το επικοινωνιακό σου χάρισμα μπορείς να κατακτήσεις όποιο άτομο βάλεις… στο μάτι! Όλα αυτά βέβαια μέχρι το βράδυ της Κυριακής, γιατί μετά θα αρχίζουν να σε απασχολούν κάποια θέματα της καθημερινότητας προκαλώντας σου μάλιστα κι έναν εκνευρισμό, που μπορεί να τον μεταφέρεις και στα αισθηματικά σου οπότε… προσοχή!

Τυχεροί αριθμοί: 9, 16, 24, 27  


     
                   Ζώδια​ Σκορπιός 

Αυτό το σαββατοκύριακο θα σε απασχολήσουν κάποια οικονομικά θέματα. Θα βάλεις σε προτεραιότητα τα χρήματα, είτε αυτά που κερδίζεις είτε αυτά που ξοδεύεις, και στην καλύτερη περίπτωση θα αφήσεις το ταίρι σου παραπονεμένο. Στη χειρότερη, οι… τσέπες σου θα γεμίσουν καβούρια και θα έχεις γκρίνιες από το ταίρι σου, που θα θέλει να βγείτε να διασκεδάσετε! Ευτυχώς που το βράδυ της Κυριακής ενισχύει την κοινωνικότητά σου, αλλά και την αισιοδοξία σου! 
 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 7, 16, 25


      


                  Ζώδια​ Τοξότης

Αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται άκρως αισθησιακό για σένα... Και βεβαίως αυτό ισχύει είτε έχεις σχέση είτε όχι αφού στη δεύτερη περίπτωση οι θαυμαστές θα κάνουν ουρά πίσω σου, ανεβάζοντας την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη! Εδώ βεβαίως ελλοχεύει ο κίνδυνος να το… πάρεις πάνω σου να τους βλέπεις όλους αφ’ υψηλού και να μη σου κάνει κανείς από όσους σε πλησιάζουν, με αποτέλεσμα τελικά να… κοιμηθείς στο τέλος μόνος/η σου, γι’ αυτό πρόσεξε! Άσε τη γοητεία σου να δουλέψει, αλλά μη βάζεις τον πήχη πολύ ψηλά και μην απορρίπτεις κάποια άτομα, χωρίς να τους ρίξεις μια δεύτερη ματιά! Λίγο-πολύ το ίδιο ισχύει και για σένα που έχεις σχέση, καθώς αυτό το διήμερο μπορεί να βάλεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου πάνω απ’ όλα, αγνοώντας… επιδεικτικά το ταίρι σου! 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 5, 19, 21


      
                  Ζώδια​ Αιγόκερως 

Αυτό το σαββατοκύριακο η αυτοπεποίθησή σου δεν είναι και τόσο στα πάνω της ενώ και οι ανασφάλειες κάνουν την εμφάνισή τους, επηρεάζοντας κυρίως τον τομέα των αισθηματικών σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου ενδεχομένως η καχυποψία σου να ταλαιπωρήσει το ταίρι σου, που μπορεί να φτάσει ακόμα και στα όριά του με τη στάση σου. Αν δεν θέλεις να οδηγήσεις το δεσμό σου σε ρήξη καλό θα είναι να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις λοιπόν και να δώσεις στην τετράγωνη λογική σου το πάνω χέρι! Ευτυχώς που το βράδυ της Κυριακής θα ισορροπήσει τις καταστάσεις, βοηθώντας σε να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου! 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 8, 10, 23


        


                    Ζώδια​ Υδροχόος

Αυτό το σαββατοκύριακο για σένα, θα είναι γεμάτο και ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Το Σάββατο, η αυτοπεποίθησή σου και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη, το ίδιο και ο αισθησιασμός σου. Λάμπεις κυριολεκτικά, είσαι η ψυχή της παρέας και όλοι διεκδικούν τη συντροφιά σου! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου όμως, μην παρασυρθείς από τον φιλικό σου κύκλο και παραμερίσεις το ταίρι σου, γιατί μετά θα έχεις γκρίνιες! Το βράδυ της Κυριακής, μπορεί να χάσεις λίγη από την εξωστρέφειά σου και να θελήσεις να απομονωθείς, για να οργανωθείς για την εβδομάδα που έρχεται! 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 9, 12, 28


      
                     Ζώδια​ Ιχθείς

Αυτό το σαββατοκύριακο θα σε απασχολήσει κυρίως η επαγγελματική σου ζωή και η καριέρα σου γεγονός που θα αφήσει τα αισθηματικά σου σε δεύτερη μοίρα. Βέβαια, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου το ταίρι σου ενδεχομένως να σου φανεί χρήσιμο, καθώς θα βελτιώσει την εικόνα που θέλεις να προβάλεις στη δουλειά ή σε κάποια κοινωνική εκδήλωση που σχετίζεται με αυτή. Ευτυχώς, το βράδυ της Κυριακής φέρνει την προσωπική σου ζωή και πάλι στο προσκήνιο! Έτσι, θα βρεις χρόνο να συναντήσεις με το ταίρι σου τους κοινούς σας φίλους, να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να ανανεωθείτε. 

Τυχεροί αριθμοί: 2,6, 14, 22                      



 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα