ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η σημερινή μέρα σου προκαλεί τάσεις φυγής θα νιώσεις την ανάγκη πως θέλεις να κάνεις ένα διάλειμμα διαρκείας να ξεκουραστείς να βρεις ξανά την φόρμα σου και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου με μπόλικη αυτοπεποίθηση. Η μέρα δείχνει πως θα περάσεις τέλεια ότι και αν αποφασίσεις να κάνεις αρκεί να μην αφήσεις κανένα και τίποτα να σου χαλάσει την διάθεση σου.

ΤΑΥΡΟΣ:
Στο μυαλό σου θα επικρατούν γεγονότα και καταστάσεις που έχεις περάσει και αφορούν το πρόσφατο παρελθόν σου θα είναι δύσκολο να τα διώξεις μακριά σου και οι σκέψεις σου θα παραμένουν σε ένταση. Θα αντιληφθείς πως κάποια άτομα από το περιβάλλον σου σε αγχώνουν και θα δείξεις την συναισθηματική σου δυσφορία απέναντι τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η σημερινή μέρα σε κάνει να αναζητάς την αποδοχή των ατόμων που βρίσκονται στο περιβάλλον σου και όχι μόνο. Έχεις ανάγκη να σε αποδεκτούν ακόμα και οι συνεργάτες σου για αυτό θα κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να το καταφέρεις αυτό. Η μέρα θα συμμαχήσει με τις ιδέες και τις επιθυμίες σου και θα καταφέρεις να τραβήξεις τα βλέμματα των άλλων επάνω σου. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Αποζητάς δικαιοσύνη, σταθερότητα, σιγουριά και συναισθηματική ικανοποίηση και οικονομική πληρότητα! Στις διαπροσωπικές σου συναναστροφές, είσαι έντιμος και ξεχωρίζεις για την υπομονή σου και την αποφασιστικότητα σου! Είσαι ικανοποιημένος με τα κεκτημένα σου και επιτέλους ανακτάς αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση!

 

 

ΛΕΩΝ:
Σήμερα τα συναισθηματικά σου πάθη θα βρίσκονται στα πάνω τους και το ερωτικό σου υπόβαθρο έτοιμο να εκραγεί. Ακόμα και μέσα σε σχέση να είσαι, δεν θα αποφύγεις τα ερωτικά βλέμματα που θα υπάρχουν γύρω σου, θα λάβεις αρκετά ερωτικά μηνύματα θα περάσεις σε άνοδο έντονου συναισθηματικού δεσίματος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Τα οικογενειακά σου θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο θα σε απορροφήσουν από οτιδήποτε άλλο και θα δώσεις αρκετή σημασία σε αυτά. Θα βρεθείς με την οικογένεια σου και θα προσπαθήσετε να λύσετε κάποια θέματα που σας αφορούν και σας απασχολούν και θα έρθετε πιο κοντά. Επίσης θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου θα κρατήσουν το μυαλό σου απασχολημένο θα ασχοληθείς με τον χώρο σου θα κάνεις κάποια αλλαγή, ανακαίνιση, διακόσμηση, θα σε ανεβάσει αυτό αρκετά. 
 

 

ΖΥΓΟΣ:
Το μυαλό σου θα μπει σε έντονες σκέψεις καθώς θα νιώθεις την ανάγκη να κάνεις ένα απολογισμό όλων αυτών που έχεις ζήσει και θα βάλεις μια σωστή σειρά στα θέλω σου και στα μη. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις πως τα άτομα που έχεις κοντά σου και τα αισθάνεσαι σαν δεύτερη οικογένεια σου θα παραμένουν σε ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Σήμερα θα ασχοληθείς με τα οικονομικά σου θέματα μην τα αγνοήσεις αλλά δώσε την απαραίτητη σημασία. Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη πως πρέπει να ξεκινήσεις να μαζεύεις χρήματα και θα ασχοληθείς με ενέργειες που θα σε βοηθήσουν να το καταφέρεις αυτό. Η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει να καταφέρεις αυτά που θέλεις αρκεί να μην παρασυρθείς από αρνητικούς εξωτερικούς παράγοντες. 
 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Σήμερα θα ασχοληθείς με τα άτομα που βρίσκονται κοντά σου, είτε συγγενείς σου φίλοι σου συνεργάτες σου ακόμα και η σχέση σου. Η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τον κύκλο σου με τις καινούργιες γνωριμίες που θα κάνεις και θα λειτουργήσουν θετικά στο μέλλον για εσένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Σήμερα μόνο ένα πράγμα θα έχεις στο μυαλό σου, την προσωπική σου ηρεμία και χαλάρωση και θα κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να το καταφέρεις. Θα αφήσεις για λίγο την πολυκοσμία και θα απομονωθείς στο σπίτι σου παρέα με τις σκέψεις σου. Η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει να βάλεις μια σωστή σειρά στα θέλω σου και στις επιθυμίες σου και θα καταφέρεις όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου. 
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η μέρα θα σε φέρει κοντά σε άτομα που αγαπάς και έχεις ανάγκη να τα δεις σήμερα θέλεις να τους μιλήσεις να περάσεις όμορφα μαζί τους να κουβεντιάσεις να αναφέρεις όλα αυτά που σε προβληματίζουν ακόμα. Η σημερινή μέρα θα σε βγάλει από την ανασφάλεια σου και θα σε γεμίζει με αυτοπεποίθηση θα κερδίσεις τους πάντες με τις ανατρεπτικές σου ιδέες και με την συμπεριφορά σου θα καταφέρεις να λάμψεις μέσα στο κοινωνικό και οικογενειακό σου περιβάλλον.

ΙΧΘΕΙΣ:
Σήμερα θα σε απασχολήσουν για λίγο ακόμα τα επαγγελματικά σου θέματα που θα κάνουν δυναμικά την εμφάνιση τους και θα είναι δύσκολο να τα αγνοήσεις. Η σημερινή μέρα θα είναι θετικη και λειτουργικη μαζί σου και σε κάποιες αποφάσεις που θα πάρεις και θα αφορούν σημαντικά σου ζητήματα. 

 


 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα