ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε κάνει να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου θέματα κάπου τα έχεις παραμελήσει και θα βρεις τον τρόπο να τα αντιμετωπίσεις σήμερα. Ότι λογαριασμούς έχεις σήμερα τακτοπόιησε τους. Η σημερινή μέρα θα είναι αρκετά θετικη στα ζητήματα σου και θα σε βοηθήσει να τα αντιμετωπίσεις με θετικότητα. 

ΤΑΥΡΟΣ:
Σήμερα να αναζητάς την γνώμη και την άποψη των ατόμων που βρίσκονται κοντά σου σε θέματα που σε αφορούν, οι επαφές σας θα βρίσκονται στα πάνω τους. Επίσης θα έρθεις πιο κοντά σε συνεργάτες σου στην σχέση σου και θα προσπαθήσεις να κατανοήσεις τις σκέψεις που κάνουν απέναντι σου και σε αφορούν άμεσα.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Το πρόγραμμα σου σήμερα θα είναι γεμάτο με υποχρεώσεις σου αλλά και εκκρεμότητες που ακόμα έχεις για αυτό θα κρατήσεις απόσταση από θέματα που σου προκαλούν συναισθηματική φόρτιση. Η σημερινή μέρα θα είναι δίπλα σου στα σχέδια σου και θα σε βοηθήσει αρκετά στο να φέρεις σε πέρας τις υποχρεώσεις σου και να τακτοποιήσεις τα ζητήματα σου που αφορούν εκκρεμότητες και λογαριασμούς σου. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Σήμερα θα έχεις ανάγκη να κάνεις ένα μικρό απολογισμό όλων αυτών που έχεις περάσει και θα μπορέσεις να βρεις και τον χρόνο να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις από τις σκοτούρες των προηγούμενων ημερών. Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να βάλεις τις σκέψεις σου σε μια σωστή σειρά και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις που ακόμα έχεις και κάποιες δουλειές που θα παρουσιαστούν από εκεί που δεν το περιμένεις.
 

 

ΛΕΩΝ:
Σήμερα το μυαλό σου θα βρίσκεται σε γεγονότα και καταστάσεις που έχεις περάσει και αυτό θα σου προκαλέσει συναισθηματική αναστάτωση. Από την άλλη θα ασχοληθείς και με τα επαγγελματικά σου κάποιες διαφωνίες και διαφορές που θα έχεις με συνεργάτες σου θα σε οδηγήσει σε εκνευρισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η μέρα θα σε κάνει να κλειστείς για λίγο στον εαυτό σου καθώς θα σε κυριεύσουν καταστάσεις και γεγονότα που σου προκαλούν άγχος και εσωτερική ταραχή και θα είναι δύσκολο να τα αντιμετωπίσεις. Η σημερινή μέρα θα είναι φιλική κοντά σου και δίπλα σου και θα σε βοηθήσει να προβάλεις τα πραγματικά σου συναισθήματα στους άλλους θα τους κερδίσεις και θα βγάλεις στην φόρα τις σκέψεις και τις επιθυμίες σου. 
 

 

ΖΥΓΟΣ:
Σήμερα θα ασχοληθείς και θα αφιερώσεις τους φίλους σου! Η φιλία τώρα, θα είναι για εσένα, ο πιο σημαντικός τομέας και αποφασίζεις να κάνεις τους φίλους σου, να κατανοήσουν πως όλα όσα λες μπορούν να γίνουν πραγματικότητα! Έρχεστε κοντά συναισθηματικά και περνάτε όμορφα! Επιπλέον, ασχολείσαι με αγαθοεργίες και ανθρωπιστικές ανάγκες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η σημερινή αστρολογική όψη θα σε φέρει κοντά σε άτομα που αγαπάς που έχει καιρό να τα δεις που θέλεις να ασχοληθείς μαζί τους ακόμα και με συνεργάτες σου θα βρεις τον τρόπο να λύσετε κάποιες παρεξηγήσεις σας. Επίσης θα έρθεις και πιο κοντά στην σχέση σου και θα κάνεις όλα αυτά που έχεις καιρό στο μυαλό σου θα μιλήσεις θα εκφράσεις τα αληθινά σου αισθήματα και το σίγουρο είναι πως θα κερδίσεις το ταίρι σου.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει για λίγο να κλειστείς στο καβούκι σου δεν θα έχεις όρεξη ούτε για συναντήσεις ούτε και για κουβέντες. Σήμερα θα βρεις τον τρόπο και τον χρόνο να κάνεις ένα απολογισμό στις βαθύτερες σκέψεις σου και θα έρθεις πιο κοντά στον εαυτό σου, θα αφήσεις για λίγο τους άλλους μακριά σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς πως δίπλα σου έχεις άτομα που σε αγαπούν και είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν σε ότι και αν χρειαστείς για αυτό μην διστάσεις να τους μιλήσεις και να ζητήσεις την βοήθεια τους. Οι πράξεις που θα κάνεις θα οδηγούνται σε ενέργειες που θα έχουν θετικό αντίκτυπο επάνω σου. 
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε φέρει κοντά σε επαγγελματικά σου θέματα που θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο στα σχέδια σου και οι κινήσεις που θα κάνεις θα είναι θετικές και καταλυτικές. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε κάνει να κατανοήσεις πως για να πετύχεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου θα πρέπει να στηριχτείς στις δικές σου πλάτες και δυνάμεις και όχι στους άλλους. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Σήμερα έχεις ανάγκη να εμπλουτίσεις το μυαλό σου με γνώσεις και μάθηση που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις με επιτυχία τα ζητήματα και τα προβλήματα σου για αυτό θα πλησιάσεις άτομα που θα σου προσφέρουν πληροφορίες που χρειάζεσαι. Επίσης θα ολοκληρώσεις ένα βιβλίο θα παρακολουθήσεις ένα σεμινάριο γνώσεων και θα έρθεις πιο κοντά στα θέλω σου. 
 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα