ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


              

ΚΡΙΟΣ:
Σήμερα θα σε απασχολήσουν αρκετά οι επαφές σου με τους άλλους, η μέρα θα προκαλέσει περίεργα συναισθήματα ανάμεσα σας. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε βοηθήσει να προσέξεις καλά την συμπεριφορά σου απέναντι στα άτομα που αγαπάς αλλά και με τους συνεργάτες σου. 

ΤΑΥΡΟΣ:
Σήμερα θα τα βλέπεις όλα αρνητικά και δύσκολα να τα αντιμετωπίσεις ακόμα και σημαντικά σου θέματα θα παραμένουν σε στασιμότητα. Η αστρολογική όψη της ημέρας σου προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα με αποτέλεσμα να ψάχνεις από εδώ και από εκεί αιτίες και αφορμές για να τα βάλεις με τους άλλους θα πρέπει να το προσέξεις καλά αυτό. 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας σε φέρει κοντά σε συναισθηματικά και ερωτικά σου θέματα μεγάλη προσοχή σε αυτό. Η σημερινή μέρα θα είναι λίγο αρνητική στα θέματα σου αυτά και θα σε κάνει να εκνευριστείς ίσως να οδηγηθείς και σε υπερβολικές συμπεριφορές. Θα θέλεις όλα σήμερα να γίνουν έτσι όπως εσύ θέλεις αλλά αυτό θα είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί, θα υπάρξουν εντάσεις και συγκρούσεις με τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Σήμερα θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν το σπίτι σου θα βρεις τον χρόνο και τον τρόπο να τα αντιμετωπίσεις θα έρθεις πιο κοντά τους. Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να υπερβάλεις σε κάποια θέματα σου και αυτό ίσως να δημιουργήσει μια ένταση με τους γύρω σου.

 

 

ΛΕΩΝ:
Σήμερα θα ασχοληθείς με τα άτομα που βρίσκονται κοντά σου δεν θα τα αγνοήσεις και θα δώσεις σημασία στα θέματα τους. Η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει να προσέξεις την συμπεριφορά σου απέναντι στα άτομα του φιλικού και επαγγελματικού σου περιβάλλοντος γιατί θα υπάρξουν εντάσεις και διαφωνίες ανάμεσα σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Σήμερα θα αισθάνεσαι εσωτερική αδυναμία που θα βγει στην φόρα και θα σε κυριεύσει η ανασφάλεια σου. Η σημερινή μέρα θα προκαλέσει μια ταραχή στις επαφές σου με τους άλλους θα πρέπει να το προσέξεις καλά αυτό και να μην αφήσεις το εγώ σου να υπερισχύσει.
 

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Τα συναισθήματα σου θα είναι περίεργα δεν θα μπορείς να τα ελέγξεις και θα επικρατήσει ένα κλίμα αστάθειας στο περιβάλλον σου. Θα είναι δύσκολο να κατανοήσεις τα θέλω των άλλων και θα επικρατήσει ένταση στις επαφές σας. Η σημερινή μέρα θα λειτουργήσει λίγο πιεστικά μαζί σου θα σε φτάσει στα όρια σου θα σε γεμίσει με υπερβολή και αρκετό εκνευρισμό. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Σήμερα θα βγουν στην φόρα τα αδύναμα πάθη σου τα εσωτερικά σου συναισθήματα θα σε κυριεύσουν για τα καλά και θα είναι δύσκολο να συμβαδίσεις με το περιβάλλον σου. Η σημερινή μέρα θα σε φτάσει στα άκρα και θα προβάλεις την δυσφορία που θα αισθάνεσαι στους άλλους. 
 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Σήμερα τα άτομα που βρίσκονται κοντά σου θα σε απασχολήσουν αρκετά είτε βρίσκονται στο προσωπικό σου περιβάλλον είτε στο επαγγελματικό. Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να προβάλεις το υπέρεγώ σου και η τάση σου να θέλεις να επιβάλεις στους άλλους τα δικά σου θέλω θα δημιουργήσει ένα θολό τοπίο στις επαφές σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Τα επαγγελματικά σου θέματα σε πρώτο πλάνο ότι και αν κάνεις με ότι και αν ασχολείσαι θα τα παρατήσεις και θα δώσεις σημασία σε αυτά που δεν θα επιτρέπουν άλλη αναβολή. Η σημερινή μέρα θα προκαλέσει περίεργες καταστάσεις η συμπεριφορά σου θα σε οδηγήσει στα άκρα και άθελα σου θα τα βάλεις με τους άλλους. 
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Σήμερα θα σε απασχολήσουν τα άτομα που βρίσκονται κοντά σου και θα ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, οι επαφές σας θα είναι σε πρώτο πλάνο. Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να νιώθεις πως πρέπει να βγεις πάνω από τους άλλους να προβάλεις και να υπερασπιστείς τα δικά σου θέλω και η ανάγκη σου να κερδίσεις τις εντυπώσεις από το περιβάλλον σου θα είναι μεγάλη. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Σήμερα τα συναισθήματα σου θα είναι έντονα. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε οδηγήσει σε υπερβολικές συμπεριφορές δεν θα μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου και θα προβείς σε λάθη που ενδέχεται να λειτουργήσουν αρνητικά για εσένα. Επειδή θα έχεις μεγάλη ένταση εσωτερική σήμερα, καλό θα είναι να αποφύγεις να πάρεις τελικές αποφάσεις σε προσωπικά αλλά και επαγγελματικά σου ζητήματα.
 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα