ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 17/01 έως 21/01


 

               Ζώδια​ Κριός

Βασική σας επιθυμία θα είναι να τερματίσετε υποθέσεις που σας αγχώνουν ή που σας ρίχνουν στην ρουτίνα. Θα νιώσετε πως σας κουράζουν οι στάσιμες καταστάσεις, πρωταρχική σας ανάγκη θα είναι η αναζωογόνηση και η ψυχολογική ανανέωση. Στον αισθηματικό σας τομέα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, οι ενέργειες σας θα είναι δυναμικές ίσως και κάπως ασυνήθιστες. Σε επαγγελματικά θέματα προσοχή σε διαπραγματεύσεις και συζητήσεις, αν θέλετε θετικό αποτέλεσμα καλό θα είναι να αποφύγετε την πεισματική και ασυμβίβαστη στάση, σκεφτείτε με ορθολογισμό. 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 8, 19, 22  


  
               Ζώδια​ Ταύρος

Σε αισθηματικό επίπεδο δείξτε προσοχή στη στάση που θα κρατήσετε στο ταίρι σας. Η εβδομάδα θα φέρει ηρεμία στον εσωτερικό σας κόσμο, θα καταφέρετε να εξισορροπήσετε τις αντιδράσεις σας δε θα υποπέσετε σε λάθη και υπερβολές. Η στάση σας θα είναι συγκαταβατική, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε και να σκεφτείτε τη θέση του άλλου. Επιθυμία σας θα είναι να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείτε ψυχολογικά, ίσως να αφήσετε στην άκρη υποθέσεις που σας ταλαιπωρούν ή σας αγχώνουν.

Τυχεροί αριθμοί: 6, 9, 15, 20  


 

               Ζώδια​ Δίδυμοι 

Η εβδομάδα θα σας κάνει κοινωνικούς και συναισθηματικά απελευθερωμένους, σε κοινωνικές συνευρέσεις και εκδηλώσεις θα παραβρεθείτε, άμεση θα είναι η συμμέτοχη σας. Κάντε την προσπάθεια να ανανεώσετε τον τρόπο σκέψη σας, μη σταθείτε και εγκλωβιστείτε στις αρνητικές σκέψεις. Η εβδομάδα φέρνει θετικές εξελίξεις σε αισθηματικά θέματα, έρχονται επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις. Δημιουργικές αλλαγές θα υπάρξουν στην προσωπική σας σχέση, εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό θα μιλήσετε για το μέλλον σας.

Τυχεροί αριθμοί: 5, 13, 24, 27  


 
              Ζώδια​ Καρκίνος 

Η εβδομάδα θα σας εμψυχώσει, αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, οι κινήσεις σας θα είναι απελευθερωμένες από εσωτερικές αναστολές. Θα σκεφτείτε ρεαλιστικά και ορθολογικά, είναι πολύ πιθανό να μετανιώσετε για ενέργειες ή αποφάσεις που στην προηγούμενη περίοδο πάρθηκαν υπό συνθήκες εκνευρισμού ή αντιδραστικής αντεπίθεσης. Στον αισθηματικό σας τομέα, κάποιοι από εσάς ίσως να επιστρέψετε στο πρώην ταίρι σας, οι ενέργειες σας θα αποσκοπούν στην επανένωση.

Τυχεροί αριθμοί: 3, 14, 18, 23


      


                Ζώδια​ Λέων

Η εβδομάδα θα κάνει το έδαφος πρόσφορο για αλλαγές, διαφοροποιήσεις και νέες δοκιμασίες. Ενδεχομένως να μπείτε σε σκέψεις σχετικά με ένα συγκεκριμένο ζήτημα που αφόρα άμεσα την καθημερινότητα σας, αλλάζετε την οπτική σας γωνία, ουσιαστικά θα μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε και να αποφασίσετε τι πρέπει να κάνετε από εδώ και πέρα. Εσείς που θέλετε να πείσετε ή να επηρεάσετε θα καταφέρετε να ασκήσετε επιρροή, δυναμική θα έχει ο λόγος σας, οξυδέρκεια και επιχειρηματολογία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας.

Τυχεροί αριθμοί: 4, 8, 16, 28  


 
               Ζώδια​ Παρθένος

Η εβδομάδα θα έχει θετική επίδραση στις κοινωνικές σας διαθέσεις καθώς και στον τρόπο επικοινωνίας σας. Οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, με διπλωματία θα χειριστείτε τις δύσκολες υποθέσεις. Δεχτική και συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, επιθυμία σας θα είναι να κατοχυρώσετε, να σταθεροποιηθείτε και να εξασφαλίσετε. Ενδιαφέρον θα δείξετε στις οικογενειακές σας υποθέσεις, δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε με το σπίτι σας, ίσως να αλλάξετε την διακόσμηση των προσωπικών σας χώρων. Η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε, να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία και να χαλαρώσετε.

Τυχεροί αριθμοί: 2, 8, 14, 19


     


                Ζώδια​ Ζυγός 

Σε θέματα οικογενειακά, η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να κινηθείτε συγκαταβατικά και ειρηνικά. Η διαίσθηση σας ναι μεν θα είναι σωστή και διεισδυτική, ωστόσο θα βγουν στην επιφάνεια υποσυνείδητες ανασφάλειες, προσπαθήστε να χειριστείτε τις αδυναμίες σας. Στον αισθηματικό σας τομέα για εσάς τους ελεύθερους ένα καινούργιο πρόσωπο είναι πολύ πιθανόν θα κάνει την εμφάνιση του, το αν οι επαφές σας θα προχωρήσουν σε έναρξη σχέσης θα εξαρτηθεί από τις δικές σας διαθέσεις και κινήσεις.

Τυχεροί αριθμοί: 9, 12, 16, 21


 
                Ζώδια​ Σκορπιός 

Βγαίνει στην επιφάνεια η αισιοδοξία σας, απελευθερωμένη θα είναι η διάθεση σας, στις επαφές σας θα δώσετε διαστάσεις. Θα καταφέρετε να σκεφτείτε με ορθολογισμό, βρίσκετε λύσεις, η στάση σας θα είναι ιδιαιτέρως κοινωνική. Θα αναλύσετε τον εσωτερικό σας κόσμο, θα ‘ρθείτε αντιμέτωποι με τις αδυναμίες σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να ξεμπλοκαριστείτε από ψυχολογικά συμπλέγματα και συναισθηματικές εξαρτήσεις. Τις αποφάσεις που θα πάρετε θα είστε σε θέση να τις τηρήσετε, δε θα παρεκκλίνετε από επιθυμίες και στόχους, λογική σκέψη και αποφασιστικότητα θα σας οδηγήσουν στο σωστό αποτέλεσμα. 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 9, 13, 29    


 


                 Ζώδια​ Τοξότης

Ίσως να ξυπνήσει η εξτρίμ πλευρά του χαρακτήρα σας, ενδεχομένως να θελήσετε να κάνετε απελευθερωμένες αντισυμβατικές πράξεις, ασυνήθιστες θα είναι οι επιλογές σας στοχεύοντας στην άμεση ανανέωση. Προσοχή στις υπερβολές και στις ακρότητες, δεν χρειάζεται οι αλλαγές να είναι απότομες, καλό θα είναι να γίνουν όλα σταδιακά και μεθοδικά. Η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να βάλετε σκέψεις και επιθυμίες σε τάξη. Στον αισθηματικό σας τομέα, περάστε σε άμεσες προσεγγίσεις, επικοινωνιακές ενέργειες τηλεφωνήματα και συναντήσεις θα έχουν θετική κατάληξη. 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 4, 18, 22  


    
                Ζώδια​ Αιγόκερως 

Στον αισθηματικό σας τομέα εσείς που έχετε σχέση και είστε σε αρχικό στάδιο ίσως να μπερδευτείτε συναισθηματικά, προσοχή στην αντιδραστικότητα σας, αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα. Με τον προφορικό σας λόγο θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις, ένα καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε θα ενθουσιαστεί μαζί σας. Τολμηρές και απελευθερωμένες θα είναι οι ενέργειες σας, σε αισθηματικό επίπεδο, εσείς οι ελεύθεροι ίσως να πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε νέα σχέση με καινούργιο άτομο. Η εβδομάδα θα τονώσει τη ζωτικότητα σας ωστόσο προσοχή στις παρορμητικές σας τάσεις.

Τυχεροί αριθμοί: 4, 16, 23, 28  


   


                  Ζώδια​ Υδροχόος

Ανακτάτε δυνάμεις, αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας. Στον αισθηματικό σας τομέα θα προσεγγίσετε, εκδηλωτική θα είναι η στάση σας, θα φλερτάρετε και θα ανοιχτείτε χωρίς ενδοιασμούς. Επιθυμία σας θα είναι η ψυχολογική και συναισθηματική ηρεμία, θα αποφύγετε τις εντάσεις, ειρηνική και συγκαταβατική θα είναι η συμπεριφορά σας. Παίρνετε απόφαση να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας δημιουργούν στρες και πίεση, πρακτικά θα εναντιωθείτε σε καταστάσεις που σας αγχώνουν ή που δεν σας αφήνουν να κινηθείτε ελεύθερα.

Τυχεροί αριθμοί: 3, 5, 13, 20  


   
                  Ζώδια​ Ιχθείς

Βελτιώνονται οι συνεργασίες σας και γενικότερα οι συναδελφικές σας επαφές, ξεκαθαρίζετε και τακτοποιείτε ζητήματα που σας προσκαλούν άγχος και ψυχική κούραση. Στον αισθηματικό σας τομέα ενδεχομένως να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο που από καιρό τρέφει ενδιαφέρον για εσάς, εσείς που είστε χωρίς σχέση μην αρνηθείτε την πρόταση για ραντεβού. Η εβδομάδα θα ενισχύσει τη διαίσθηση σας, σας φέρνει ευχάριστες εξελίξεις, θα σας εφοδιάσει με ρομαντισμό και ανάγκη για ανανέωση.

Τυχεροί αριθμοί: 2, 6, 11, 17


      

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα