ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Σήμερα θα ασχοληθείς με το σπίτι και την οικογένεια, τομείς τους οποίους βελτιώνεις στο έπακρο και θα βρεις λύσεις! Μάθε να ακούς τα βαθιά σου συναισθήματα σου και ακολουθείς την διαίσθηση σου. Η σημερινή ημέρα, θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις και να αντιληφθείς τις προθέσεις των άλλων και να ξέρεις πως να κινηθείς!

ΤΑΥΡΟΣ:
Η κατάκτηση των στόχων και των σκοπών σου, είναι εύκολη υπόθεση για εσένα την σημερινή ημέρα, χάρη στον σωστό τρόπο που επικοινωνείς με τους γύρω σου! Θα έχεις άπειρες ευκαιρίες τώρα, για να βελτιώσεις σημαντικά την κοινωνική σου ζωή, αλλά και την σχέση σου με αδέρφια, συγγενείς, γνωστούς και γείτονες!

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η Σελήνη σήμερα, στο δικό σου Ζώδιο και πραγματικά είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας! Έχεις περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, πείθεις τους γύρω σου με ευκολία και γοητεύεις τους πάντες μέσα από συναναστροφές, συνομιλίες και επαφές! Επιπλέον, αρκετοί από τους σκοπούς σου, εκπληρώνονται τώρα και εσύ αισθάνεσαι επιτέλους ευχαριστημένος και ικανοποιημένος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Σήμερα πες ναι σε σημαντικές αποφάσεις, στην ενδοσκόπηση, αλλά ιδίως στην ώριμη και σοφή αξιολόγηση κάποιων συγκυριών, σχέσεων και καταστάσεων, αλλά και του ίδιου σου του εαυτού! Να ακούς την διαίσθηση και το ένστικτό σου, ώστε να ανακαλύψεις, τι ακριβώς συμβαίνει δίπλα σου!

 

 

ΛΕΩΝ:
Σήμερα οι φίλοι θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου! Συγκεκριμένα, θα σε βοηθήσουν, στην διεκδίκηση ενός μεγάλου σου στόχου! Φρόντισε την σημερινή ημέρα, να είσαι σε ετοιμότητα, γιατί έρχονται μεγάλες αλλαγές και ξαφνικές ευκαιρίες! Οι πιο πολλές από τις καταστάσεις που θα αντιμετωπίσεις, θα βελτιώσουν την ζωή σου απρόσμενα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Σήμερα κάνεις αισθητή τη παρουσία σου με ποικίλους τρόπους, προκαλώντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό των γύρων σου, όσον αφορά την κοινωνική σου ζωή! Ξέρεις ακριβώς τι θες και σήμερα μπορείς να το καταφέρεις με οξυδέρκεια, σοβαρότητα, ωριμότητα, αποφασιστικότητα και σύνεση! Βελτιώνεις την κοινωνική σου εικόνα!
 

 

ΖΥΓΟΣ:
Σήμερα απολαμβάνεις μία υπέροχη ημέρα, γεμάτη θετικότητα, εύνοια και χαρά! Χορταίνεις μηνύματα, τύχη, επικοινωνίες, ωφέλιμες συνομιλίες, όμορφες μετακινήσεις, ταξίδια, εκδρομές, ευχάριστα νέα και κοινωνικές επαφές! Καλωσορίζεις στην ζωή σου, περιπέτεια και νέες εμπειρίες!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Σήμερα σήμερα εσύ κινείς εσύ τα νήματα σε διαπροσωπικές επαφές, συναναστροφές και σχέσεις! Η ισχυρή πειθώ σου, η προσγειωμένη γοητεία σου και η ενισχυμένη διορατικότητα σου, σε βοηθούν να εκπληρώσεις πολύ εύκολα τα όνειρα και τα σχέδια σου, κυρίως μέσα από παρασκηνιακές δράσεις ή επικοινωνίες με τον κοινωνικό περίγυρο σου!

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Επικεντρώνεσαι σε όλες τις σημαντικές διαπροσωπικές σου σχέσεις την σημερινή ημέρα! Όλα κυλούν αρμονικά και ήρεμα σήμερα, γεγονός που το θες εδώ και καιρό! Επιπλέον, να αναμένεις όμορφες και διασκεδαστικές στιγμές, με πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν! Οι κλονισμένες σχέσεις, διορθώνονται!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Επικεντρώνεσαι σε όλες τις σημαντικές διαπροσωπικές σου σχέσεις την σημερινή ημέρα! Όλα κυλούν αρμονικά και ήρεμα σήμερα, γεγονός που το θες εδώ και καιρό! Επιπλέον, να αναμένεις όμορφες και διασκεδαστικές στιγμές, με πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν! Οι κλονισμένες σχέσεις, διορθώνονται!

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Σήμερα επικοινωνείς και συνομιλείς με οξυδέρκεια και ιδιαίτερη ευφυία, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πετύχεις αρκετούς πρακτικούς στόχους και σχέδια που αφορούν την καθημερινότητα σου! Η πρακτικότητα και ο τρόπος που σκέφτεσαι, είναι σήμερα τα δυνατά σου σημεία, βοηθώντας σε να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις και να κλείσεις εκκρεμότητες!

ΙΧΘΕΙΣ:
Σήμερα είναι σίγουρα μία απόλυτα τυχερή για εσένα! Ετοιμάσου για ενθουσιασμό, χαρά, καλοπέραση, απολαύσεις και διασκεδάσεις! Τραβάς όλα τα βλέμματα του θαυμασμού επάνω σου και γνωρίζεις πια καλά πως να γοητεύσεις τους άλλους, αφού γίνεσαι πολύ αγαπητός, περιζήτητος και είσαι το επίκεντρο της προσοχής! 
 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα