ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 

Ετήσιες Προβλέψεις - 2022


 

                 Ζώδια​ Ζυγός

Υγεία και αποθέματα ενέργειας φαίνεται ότι θα βελτιώνονται κατά πολύ περισσότερο μεσα στο 2022, όπου θα είστε περισσότερο επικεντρωμένοι σε αυτό μέχρι τον Μάϊο. Βέβαια η χρονια αυτή που θα αρχίσετε να ονειρεύεστε κάτι διαφορετικό σχετικά με τα επαγγελματικά σας. Προσωπικές σχέσεις και έρωτας θα βελτιωθούν ακόμη περισσότερο μετα τις 11 Μαΐου. Ο Δίας στον τομέα των σχέσεων θα ευνοήσει και θα ανανεώσει υπάρχουσες σχέσεις ενώ στους ελευθέρους θα φέρει περισσότερες ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, ακόμα και γάμο ίσως. Ο Πλούτωνας θα συνεχίσει το μεταμορφωτικό του έργο όσο αφορά το σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον αλλα και θα συμβάλλει περισσότερο την εσωτερική σας αφύπνιση. Ισως εκεί υπάρξουν απώλειες αλλα όμως σημαντικο είναι ότι κατά κάποιο τρόπο ρυθμίζει τις ισορροπίες. Η ανακαίνιση ενός σπιτιού η ίσως να πάρετε χρήματα από μία πώληση, είτε το νοικιάζετε για παράδειγμα, θα σας βοηθήσει οικονομικά. Ωστόσο κάποιοι από σας ίσως να θέλουν να μετακομίσουν σε ένα άλλο σπίτι. Ο Κρονος δείχνει περισσότερη πειθαρχία, ειδικά σε σχεση με τα παιδια σας η αν έχετε θέσει νέους επαγγελματικούς και οικονομικούς στόχους που πρέπει να κατακτήσετε. Ο Πωσειδωνας δείχνει εναλλακτικές θεραπείες ενώ και ο Ουρανός είναι ένδειξη πειραματισμού σχετικά με το σεξ και τα οικονομικά η θα παίξει και αυτός ρολό στην προσωπική σας αφύπνιση και σε σχέση με προσωπικά ζητήματα.

Οι εκλείψεις του 2022 θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε στόχους, νέες επιδιώξεις και θα γίνει ένα είδος ίσως εκκαθάρισης στον κοινωνικό σας κύκλο. Επαγγελματικά και οικονομικά τα πράγματα θα είναι πιο ήρεμα και τίποτα δεν θα μοιάζει με τις δυσκολίες των προηγουμένων ετών. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, πιστεύω τώρα θα σας κανει πιο προσεχτικούς και μεθοδικούς. Είναι πιθανό να ξοδέψετε χρήματα για την οικογένεια και το σπίτι ωστόσο τα οικονομικά σας θα είναι πολύ καλύτερα. Ο Δίας από την άλλη θα δώσει περισσότερες ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα ,τόσο γι αυτούς που θέλουν να προχωρήσουν αλλα και γι αυτούς που ψάχνουν εργασία, όμως εκεί θα υπάρξει βελτίωση και θα είστε πολύ κοντά στο να πραγματοποιήσετε σχέδια και στόχους.

Αφροδίτη, Αρης και Βόρειος Δεσμος θα είστε πιο γοητευτικοί και θα μαγνητίζετε τους άλλους με την προσωπικότητα σας θα είναι πιο εύκολο να συνάψετε νέες σχέσεις, συνεργασίες αλλα και να απολαύσετε περισσότερο τον έρωτα. Σελήνη, Κρονος και Δίας σημαίνει ότι μεσα στο 2022 θα είστε πιο υπεύθυνοι, θα έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση όπως και η αίσθηση του καθήκοντος θα ειναι αυξημένη. Μεσα από τις δυσκολίες θα αποκτήσετε την επιτυχία που επιθυμείτε. Η επιτυχία σας θα είναι αθόρυβη και σεμνή, ίσως δώσει και μια ευκαιρία για ένα ταξίδι που θα συνδεθεί με την επίτευξη ενός επαγγελματικού στόχου. Ωστόσο οι πλανήτες βοηθούν στην εύκολη προσαρμογή σας σε νέα δεδομένα και τις διάφορες προκλήσεις.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα