ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Με το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός και υποψιασμένος, σε συζητήσεις και συνομιλίες! Σε κάθε τομέα της ζωής σου, οι συναναστροφές και οι επαφές σου, μπορεί να κρύβουν παγίδες, τις οποίες δεν θα μπορέσεις άμεσα να αναγνωρίσεις! Επιπλέον πρέπει να προσέχεις τις μετακινήσεις σου, ώστε να αποφύγεις στενάχωρες συνέπειες και καθυστερήσεις!

ΤΑΥΡΟΣ:
Με το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, οφείλεις να είσαι αρκετά προσεκτικός στις εκτιμήσεις και τα συμπεράσματά σου! Μία λάθος λέξη και πιθανόν να υπάρξουν μικρές ή μεγάλες απώλειες, αποτυχίες ή ακόμα και εξαπατήσεις, που θα σε προσγειώσουν απρόσμενα! Μείνε λοιπόν μακριά από ψέματα, μυστικά και κουτσομπολιά και ταυτόχρονα μην εμπιστεύεσαι μεγάλα λόγια, χωρίς πράξεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, σε επηρεάζει αρκετά αρνητικά, γι’ αυτό προσοχή! Ετοιμάσου να βιώσεις αρκετή σύγχυση και αβεβαιότητα στον σημαντικό τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, αφού το θολό τοπίο που υπάρχει, θα σου δημιουργήσει ανασφάλειες και ερωτήματα! Ίσως απογοητευτείς από κάποιες συμπεριφορές και πολύ πιθανόν να νιώσεις προδομένος από κάποια πρόσωπα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Με το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, πρέπει να συγκεντρωθείς και να οργανωθείς! Έρχονται αυξημένα καθήκοντα και πολλές υποχρεώσεις, που πραγματικά θα σε αγχώσουν και θα σε πνίξουν! Πρέπει άμεσα να επιστρατεύσεις τις αντοχές σου και να ανταποκριθείς όσο πιο καλά γίνεται, ώστε να βάλεις σε τάξη την καθημερινότητα σου!

 

 

ΛΕΩΝ:
Το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, σε παρασύρει επικίνδυνα, με αποτέλεσμα να φερθείς κάπως ανώριμα, παρορμητικά και επιπόλαια, για λόγους κυρίως ανεμελιάς και υπεραισιοδοξίας. Θα πρέπει να παραμείνεις λοιπόν προσγειωμένος και ταπεινός, να μην αναζητάς την εφήμερη επιτυχία, ούτε επιφανειακούς επαίνους και τα μεγάλα ,στην κοινωνική σου ζωή και στις συναναστροφές σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Με το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σήμερα, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός, όσον αφορά τις εκτιμήσεις και τις συμπεριφορές σου, σε κάθε τομέα της ζωής σου, αλλά κυρίως στον ευαίσθητο τομέα του σπιτιού και της οικογένειας! Ίσως υπάρξει σύγχυση και ένταση στο οικογενειακό σου περιβάλλον και θα πρέπει να επιστρατεύσεις τη λογική και την ψυχραιμία σου, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να δράσεις όπως πρέπει!
 

 

ΖΥΓΟΣ:
Με το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σήμερα, πιθανόν να νιώσεις πως η λογική σου δεν μπορεί να σε βοηθήσει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις σε κρίσιμες καταστάσεις, αφού το τοπίο είναι πολύ θολό και οι αυταπάτες σου δεν σε αφήνουν να δεις την πραγματικότητα! Μεγάλη προσοχή, κυρίως σε κοινωνικές επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες, οδήγηση και γενικά μετακινήσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, σε ωθεί να στηριχτείς στο ένστικτο και στη διαίσθησή σου, παρά σε αντικειμενικά, προσγειωμένα και λογικά κριτήρια! Αυτή η οπτική σου, θα έχει ως αποτέλεσμα να απογοητευτείς, από τις συμπεριφορές των γύρω σου και από κάποια γεγονότα που θα αυξήσουν τις ανασφάλειες σου και θα εντείνει την αβεβαιότητα σου!
 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Με το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα προσγειωθείς αρκετά απότομα, μετά από συμπεριφορές του περίγυρου σου και γεγονότα που τους αφορούν! Οφείλεις άμεσα να κρατήσεις όσο πιο χαμηλά γίνεται τις προσδοκίες σου, ώστε να μην χαλάσεις την διάθεση σου, λόγω απομυθοποίησης, εξιδανίκευσης και απογοήτευσης!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η σημερινή ημέρα, θα φέρει εποικοδομητικές και χαρμόσυνες αλλαγές και εξελίξεις, με το Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα, τις οποίες εδώ και καιρό τώρα ήθελες! Θα έχεις σίγουρα πολλές επιτυχίες και ευχάριστες στιγμές με τους φίλους σου, ενδυναμώνοντας και αναζωπυρώνοντας σημαντικά όλες τις φιλίες σου! Θέτεις στόχους ζωής και υλοποιείς ιδέες και σχέδια!
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Σήμερα με το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, πιθανόν να προκύψουν κάποιες απογοητεύσεις, που έχουν να κάνουν κυρίως με τον φιλικό σου κύκλο. Ένας ή περισσότεροι φίλοι, θα σε αποσυντονίσουν με την συμπεριφορά τους και πιθανόν να πληγωθείς! Επίσης, πρέπει να αναμένεις απομυθοποιήσεις σε θέματα που σχετίζονται με συλλογική προσπάθεια, ομαδική δραστηριότητα και κοινωνικές ομάδες στις οποίες ανήκεις!

ΙΧΘΕΙΣ: 
Σήμερα με το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, πρέπει οπωσδήποτε να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αλλά κυρίως στον κοινωνικό σου περίγυρο και την ορθή κοινωνική σου εικόνα! Υπάρχει έντονα η πιθανότητα να κάνεις αρκετές λάθος ενέργειες και δράσεις, που θα δυσκολέψουν την εκπλήρωση των στόχων σου, την πρόοδό σου και τις φιλοδοξίες σου!

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα