ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 06/12 έως 10/12


 

                 Ζώδια​ Κριός 

Η εβδομάδα σας φέρνει ενθουσιασμό και αισιοδοξία, εσείς με δική σας πρωτοβουλία θα ανοίξετε τολμηρές συζητήσεις τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό. Η εβδομάδα θα σας ωθήσει σε εσωτερική αναζήτηση και ενδοσκόπηση, θα εισχωρήσετε στο βάθος του ψυχολογικού σας κόσμου προκειμένου να βρείτε τους λόγους που σας δημιουργούν ανασφάλειες ή αναστολές. Οργανωμένη θα είναι η στάση σας, ξεκινάτε νέους προγραμματισμούς τόσο σε επαγγελματικά ζητήματα όσο και στο θέμα της προσωπικής σας σχέσης.

Τυχεροί αριθμοί: 5, 8, 13, 19


     
                 Ζώδια​ Ταύρος

Μάλλον θα αφήσετε στην άκρη τις έγνοιες, το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην αναζωογόνηση και στο πως θα ξελαφρύνετε τη σκέψη σας από προβληματισμούς. Καταφθάνουν οικονομικά ανοίγματα, εισπράξεις θα έχετε, είναι πολύ πιθανόν να αυξηθούν τα έσοδα σας, ωστόσο προσοχή στην κατανάλωση και στην ανάγκη σας για απόκτηση ακριβών υλικών αγαθών. Κλείνετε τις εκκρεμότητες σας, σε επαγγελματικά ζητήματα οι ενέργειες σας θα είναι οργανωμένες και δραστικές.

Τυχεροί αριθμοί: 1, 7, 12, 22  


 

                  Ζώδια​ Δίδυμοι 

Ανοίγεστε σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο σε ζητήματα που αφορούν ομιλίες ή παρουσιάσεις θα τα πάτε πολύ καλά, επιτυχημένο θα είναι το αποτέλεσμα. Θα δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στην εικόνα σας, ελκυστικό θα θελήσετε να κάνετε το στυλ σας. Η εβδομάδα θα σας ωθήσει σε απελευθερωμένες και τολμηρές ενέργειες, οι αποφάσεις σε θέματα οικονομικά αλλά και προσωπικά θα είναι κάπως ριζοσπαστικές, στόχος σας θα είναι να αλλάξετε οτιδήποτε δεν σας ικανοποιεί πλέον. 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 11, 24, 29


     
                 Ζώδια​ Καρκίνος 

Η εβδομάδα θα σας ωθήσει στο να προχωρήσετε με δυναμικά βήματα χωρίς ενδοιασμούς. Η εβδομάδα θα σας ωθήσει στο να επανεξετάσετε βλέψεις και σκοπούς, θα υπάρξει ανάγκη και ξεκαθαρίσματα και επαναπροσδιορισμούς. Σωστές θα είναι οι αποφάσεις και οι ενέργειες σας σχετικά με μια επαγγελματική πρόταση που θα σας γίνει. Η στάση σας θα είναι ξεκάθαρη, στις συζητήσεις σας θα υπάρξει ειλικρίνεια, κλείνετε εργασιακές υποθέσεις, βάζετε σε τάξη τις υποχρεώσεις σας.

Τυχεροί αριθμοί: 4, 18, 22, 26  


  


                   Ζώδια​ Λέων

Σε οικονομικά θέματα αποφύγετε τα επιπόλαια ρίσκα, κινηθείτε σε σταθερά πλαίσια, μη βάλετε σε κίνδυνο τις αποταμιεύσεις σας. Ένα συγκεκριμένο γεγονός θα σας ωθήσει σε εσωτερικές αναζητήσεις, θα ψάξετε για αιτίες και υποσυνείδητες φοβίες προκειμένου να λύσετε μπερδεμένες καταστάσεις και να απαλλαγείτε από εξαρτήσεις ή αδυναμίες. Η εβδομάδα θα σας δημιουργήσει την ανάγκη για καταχώρηση τόσο παροντική όσο και μελλοντική.

Τυχεροί αριθμοί:  2, 6, 10, 21



                 Ζώδια​ Παρθένος

Η εβδομάδα θα φέρει άνοιγμα επικοινωνίας με πρόσωπο που προσφάτως διακόπηκαν οι επαφές σας, θα έχετε τη δυνατότητα να εξηγήσετε τους λόγους που σας απομάκρυναν. Ισορροπία θα υπάρξει στην προσωπική σας σχέση, κατανόηση και συμπαράσταση θα βρείτε από το ταίρι σας, δε θα κρατήσετε απόμακρη στάση. Η εβδομάδα θα σας φέρει αντιμέτωπους με συμπλέγματα και συναισθήματα που πηγάζουν από υποσυνείδητες καταστάσεις ή από καλά κρυμμένες επιθυμίες σας. 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 19, 25, 27


     


                    Ζώδια​ Ζυγός 

Φροντίστε τα έξοδα σας να μην υπερβαίνουν τα έσοδα σας, θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε κάποιες αγορές. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις εσωτερικές σας αντιθέσεις, ίσως να νιώσετε αναποφάσιστοι, μη δώσετε τροφή σε αυταπάτες και ανυπόστατες εικασίες. Θα αναθεωρήσετε και θα επανεξετάσετε, ο συναισθηματικός σας κόσμος θα περάσει απ διαφόρων ειδών επίπεδα, ωστόσο αυτό που θα κυριαρχήσει θα είναι η αισιοδοξία. 

Τυχεροί αριθμοί: 9, 13, 17, 20


     
                Ζώδια​ Σκορπιός 

Τακτοποιείτε θέματα που σας αγχώνουν ή που σας δημιουργούν ανασφάλειες και κενά. Σε θέματα αισθηματικής φύσης αναλαμβάνετε δυναμική δράση, θα φλερτάρετε και θα εκδηλωθείτε χωρίς αναστολές. Εσείς που αναζητάτε καινούργια γνωριμία ετοιμαστείτε θα συνομιλήσετε με πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει, έντονη έλξη θα νιώσετε, δεν θα έχετε σκοπό να την κρύψετε. Η εβδομάδα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, θα νιώσετε την ανάγκη να ξεχωρίσετε και να υπερισχύσετε. 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 11, 23, 28  


    


                 Ζώδια​ Τοξότης

Ανοίγεται δίοδος επικοινωνίας με πρόσωπο που στο προηγούμενο στάδιο το μεταξύ σας κλίμα ήταν αρνητικά φορτισμένο. Αισιόδοξη θα είναι η σκέψη σας, σας συμβουλεύω σε επαγγελματικά θέματα να αποφύγετε τις βιαστικές ή παρορμητικές αποφάσεις. Η εβδομάδα σας φέρνει ενθουσιασμό και ανάγκη για απελευθέρωση κινήσεων και απόψεων, θα διαφοροποιήσετε τα σχέδια σας, βασική σας επιδίωξη θα είναι η ανανέωση. 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 12, 23, 26


      
                Ζώδια​ Αιγόκερως 

Η εβδομάδα, ώριμη θα κάνει τη στάση σας, σε θέματα επαγγελματικά αλλά και σε ζητήματα σχέσεων ελεγχόμενη θα είναι η παρορμητικότητα σας, αυτή τη φορά θα αποφύγετε τις υπερβολές και τις έντονες εξάρσεις. Στα αισθηματικά σας, εσείς που διατηρείται μακροχρόνιο δεσμό είναι πολύ πιθανόν να πάρετε απόφαση δέσμευσης, οι ενέργειες και οι πράξεις σας θα είναι πολύ καλά μελετημένες, θα βρείτε συνεννόηση με το ταίρι σας.

Τυχεροί αριθμοί: 1, 6, 17, 20


       


                 Ζώδια​ Υδροχόος

Προμηνύεται νέα γνωριμία, εσείς που θέλετε να δημιουργηθεί μια καινούργια προοπτική θα σας παρουσιαστεί το κατάλληλο άνοιγμα μέσω διαδικτύου. Ώριμο ενδιαφέρον θα δείξετε στις οικογενειακές σας υποθέσεις, συγκαταβατική θα είναι η στάση σας σε γονείς και αδέλφια, θα παρθούν αποφάσεις που θα ενισχύσουν τους συνδετικούς σας κρίκους. Σε εργασιακά και οικονομικά ζητήματα σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τα ρίσκα, δε θα είναι καλή χρονική στιγμή για να επιχειρήσετε νέα άλματα. 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 12, 18, 23


      
                 Ζώδια​ Ιχθείς

Σε επαγγελματικό επίπεδο συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, διπλωματικά θα χειριστείτε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με οικονομικές συμφωνίες. Ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνιση τους υποσυνείδητα συμπλέγματα και συναισθηματικά μπερδέματα. Η σκέψη σας ίσως να γυρίζει πίσω σε παρελθοντικά συμβάντα, καλό θα είναι να ερευνήσετε πολύ καλά τα γεγονότα πριν καταλήξετε ή πριν χρειαστεί να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις. Η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε επάνω σε ρεαλιστική βάση.

Τυχεροί αριθμοί: 6, 19, 21, 29


               

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα