ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Σήμερα θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να κρύψεις τον αληθινό εαυτό σου, αφού φανερώνεις τις απόψεις και τις σκέψεις σου! Φρόντισε λοιπόν να διατηρήσεις με υπευθυνότητα, λογική, σύνεση, ωριμότητα και σοβαρότητα, την καλή μέχρι τώρα κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση, όπως και την εξαιρετική σου φήμη! Σήμερα η γνώμη των άλλων, παίζει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις της καθημερινότητας σου!

ΤΑΥΡΟΣ:
Σήμερα θα αισθανθείς έντονα την ανάγκη να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, να βγεις, να συναντήσεις κόσμο και να περάσεις όσο πιο όμορφα μπορείς! Έχεις κέφι και αισιοδοξία και αυτό φαίνεται! Σχεδίασε τώρα, που είναι η ιδανική στιγμή ένα ταξίδι ή μία εκδρομή ή μία κοινωνική ψυχαγωγική έξοδο! Δραστηριότητες μέσω διαδικτύου, ευνοούνται σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Σήμερα, αντιμετωπίζεις με διαφορετικό τρόπο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Λόγω ορισμένων αποκαλυπτικών γεγονότων και μοιραίων συγκυριών, θα αναγκαστείς να είσαι πιο καχύποπτος με τους γύρω σου και θα προσπαθήσεις να καταλάβεις τι κρύβεται πίσω από τα λόγια τους, μαντεύοντας τις αληθινές προθέσεις τους!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Ήρθε η ώρα να επικεντρώσεις την προσοχή σου στις πιο προσωπικές, σημαντικές και στενές σου σχέσεις, να επιδιώξεις την βελτίωση τους και να εκφραστείς με πιο συναισθηματικό και τρυφερό τρόπο. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα και το κοντινό σου περιβάλλον, είναι τώρα πιο σημαντικοί από ποτέ για εσένα, γι’αυτό καλύτερα να αποφύγεις ανούσιες κόντρες!
 

 

ΛΕΩΝ:
Σήμερα, καλύτερα να ασχοληθείς με τις άμεσες και πιεστικές ανάγκες της καθημερινότητας σου και να διευθετήσεις υποχρεώσεις, τρεξίματα, εκκρεμότητες και δουλειές! Έτσι θα καταφέρεις και θα τακτοποιήσεις πολλά ζητήματα! Θέματα που έχουν να κάνουν με προσωπική ευεξία, φροντίδα και καθαριότητα σπιτιού, κατοικίδια, οργάνωση χρόνου και γενικά βελτίωση της ρουτίνας σου, ευνοούνται!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η σημερινή ημέρα είναι γεμάτη απολαυστικές εμπειρίες, διασκέδαση, καλοπέραση και λάμψη! Έχεις μπόλικη τύχη σε θέματα που έχουν να κάνουν με ψυχαγωγικές δραστηριότητες, παιδιά, καλλιτεχνικές δραστηριότητες και δημιουργικές ενασχολήσεις! Τραβάς τα βλέμματα και την προσοχή των γύρων σου, γεγονός που το απολαμβάνεις!
 

 

ΖΥΓΟΣ:
Σήμερα, έχεις πραγματικά την ανάγκη να βρεθείς μαζί με αγαπημένα πρόσωπα, σε οικεία μέρη και γνώριμες καταστάσεις! Στηρίζεις και φροντίζεις τα άτομα που αγαπάς και εκείνα στο ανταποδίδουν με ποικίλους τρόπους, κερδίζοντας και πάλι την εμπιστοσύνη σου! Κάποια γεγονότα, θα σε κάνουν να ανακτήσεις την αυτοεκτίμηση σου και να νιώσεις ξανά σιγουριά και ηρεμία!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Σήμερα θα ενδιαφερθείς για πιο ουσιαστική επικοινωνία με τους άλλους! Γνωρίζεις ακριβώς τον τρόπο να εκφράζεις αυτό που σκέφτεσαι και οποιαδήποτε συζήτηση κάνεις τώρα, θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα και θα σε ικανοποιήσει απόλυτα! Μην παρασύρεσαι σε μεγάλα λόγια, κουτσομπολιά ή ψέματα, έστω και κατά λάθος, διότι κινδυνεύεις να εκτεθείς κοινωνικά!
 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Σήμερα, θα έρθουν ορισμένα γεγονότα που ίσως να σου δημιουργήσουν ανασφάλεια και θα πλήξουν την αυτοεκτίμησή σου. Κάποιες διαπροσωπικές σχέσεις και κάποιες καταστάσεις της καθημερινότητας σου, που έως τώρα θεωρούσες δεδομένες, ανατρέπονται και αυτό θα σου δημιουργήσει! Πρέπει λοιπόν, να προσαρμοστείς και να προστατέψεις τα κεκτημένα και τις αξίες σου άμεσα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Σήμερα ετοιμάσου να πέσουν όλα τα βλέμματα θαυμασμού πάνω σου σήμερα και να τραβήξεις την προσοχή με ποικίλους τρόπους, αφού η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο! Αν φερθείς σοφά και διαλλακτικά, χωρίς νεύρα και επιθετικότητα, θα έχεις φήμη, θετικές εξελίξεις και χαρμόσυνες αλλαγές, που θα σε ενδυναμώσουν και θα ανανεώσουν την ζωή σου! Είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας!
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Σήμερα θα αισθανθείς την επιθυμία και την ανάγκη, να αποσυρθείς προσωρινά κοινωνικά και να προστατέψεις την ψυχολογική σου ηρεμία, τα μυστικά σου, αλλά και να κρατήσεις την ιδιωτική σου ζωή, μακριά από τα βλέμματα του περίγυρου σου! Επίσης, μέσα από διάφορες αποκαλύψεις που αφορούν τους γύρω σου, θα διαπιστώσεις ποιοι πραγματικά σε αγαπούν και είναι ειλικρινείς μαζί σου!

ΙΧΘΕΙΣ: 
Σήμερα η συναναστροφή κάθε είδους με φίλους, θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσένα. Εάν θες να συζητήσεις ένα συγκεκριμένο θέμα, με κάποιον φίλο σου, τώρα είναι η ιδανική ώρα για να το επιδιώξεις, να συζητηθεί και να έχεις τις συνέπειες που επιθυμείς! Οι επαφές με τους φίλους σου την παρούσα ημέρα, είναι τόσο ευνοημένες, που θα καταφέρεις με την βοήθεια τους, να εκπληρώσεις μέχρι και προσωπικούς στόχους!
 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα