ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Προβλέψεις Σαββατοκύριακο 04/12 έως 05/12


 

             Ζώδια​ Κριός 

Μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου θα σε απασχολούν οι καθημερινές σου υποχρεώσεις, αλλά και κάποια επαγγελματικά θέματα! Η ενέργειά σου ανεβαίνει κατακόρυφα, όπως και η επικοινωνιακή σου διάθεση, και το σαββατοκύριακο σου προβλέπεται… σούπερ!  Εκτός του ότι θα περάσεις τέλεια με τους φίλους σου και θα διασκεδάσεις, είναι σίγουρο ότι θα τραβήξεις γύρω σου πλήθος θαυμαστών, τα φλερτ θα σε πολιορκούν και δεν αποκλείεται τώρα να κάνεις μια γνωριμία, που στο μέλλον μπορεί να εξελιχθεί σε σταθερή σχέση!

Τυχεροί αριθμοί: 1, 4, 12, 18     



             Ζώδια​ Ταύρος

Από το απόγευμα του Σαββάτου θα προσπαθήσει να στρέψει το ενδιαφέρον σου σε υποχρεώσεις κι εκκρεμότητες αυτό το σαββατοκύριακο, αλλά μην της το επιτρέψεις! Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, θα έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να συναντήσεις άτομα που έχουν κοινά ενδιαφέροντα μ’ εσένα. Τα φλερτ δεν θα σου λείψουν, όμως το περίεργο είναι πως το ενδιαφέρον σου θα τραβήξει ένα πρόσωπο εντελώς διαφορετικό από τις μέχρι τώρα επιλογές σου! Μην το προσπεράσεις… αβίαστα, γιατί μπορεί να σε βγάλει από τη ρουτίνα! 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 12, 25, 28


 


               Ζώδια​ Δίδυμοι 

Από το απόγευμα του Σαββάτου, ο αισθηματικός σου τομέας έρχεται στο προσκήνιο και σου δίνεται η ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις κάποιες εντάσεις και διαφωνίες που είχαν προκύψει με το ταίρι σου το προηγούμενο διάστημα, αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η. Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, αυτό το σαββατοκύριακο θα έχεις την ευκαιρία να… ξεδώσεις! Οι φίλοι σου είναι δίπλα σου και θα σε παρακινήσουν να βγείτε και να περάσετε καλά, ενώ η γοητεία σου θα κάνει το θαύμα της και θα φέρει κοντά σου ένα νέο πρόσωπο, που θα σε ξεσηκώσει! 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 9, 12, 21  


      
              Ζώδια​ Καρκίνος 

Αυτό το Σαββατοκύριακο, ίσως να προσπαθήσει να σε κάνει ακόμα πιο εσωστρεφή, ενώ δεν αποκλείεται να φέρει και κάποια θέματα του παρελθόντος προς επίλυση σε κάθε είδους σχέση σου, που νοιώθεις πως σε καταπιέζει! Παράλληλα, την Κυριακή, το πάθος μεταξύ σας θα… φουντώσει!  Βγες έξω από το σπίτι να διασκεδάσεις και άσε τα άτομα που σε φλερτάρουν να σε πλησιάσουν. Δώσε μια ευκαιρία στον εαυτό σου να… σπάσει τον κύκλο της μοναξιάς!

Τυχεροί αριθμοί: 5, 18, 24, 26


         

   

        

                  Ζώδια​ Λέων

Αυτό το σαββατοκύριακο, η κοινωνικότητά σου ενισχύεται! Όχι βέβαια πως σε είχε εγκαταλείψει και ποτέ, όμως τώρα, αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου θα έχεις την ευκαιρία να… αλλάξεις κατηγορία και να περάσεις στους δεσμευμένους! 
Όσο για σένα που είσαι ήδη δεσμευμένος/η, το σαββατόβραδο είναι ιδανικό για να πάρεις το ταίρι σου και να συναντήσετε κοινούς φίλους ή συγγενείς, θα περάσετε τέλεια. Την Κυριακή όμως, κράτησέ την για… τα δυο σας! Μια εκδρομή δεν θα ήταν καθόλου άσχημη ιδέα, αφού θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά και να αναζωπυρώσει τον έρωτά σας!

Τυχεροί αριθμοί: 3, 15, 17, 23


        
                Ζώδια​ Παρθένος

Στρέφει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε οικονομικά ζητήματα αυτό το σαββατοκύριακο. Από την άλλη όμως, οι αστρολογικές όψεις του Σαββατοκύριακου εντείνουν το συναίσθημα, αλλά και τη libido σου! Κι εδώ, θα παίξει μεγάλο ρόλο το πώς θα αφήσεις αυτές τις διελεύσεις να σε επηρεάσουν. Μια νέα γνωριμία έρχεται να σε ξεσηκώσει αυτό το διήμερο, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ακόμα και… κεραυνοβόλος έρωτας. Όμως εσύ αντί να ευχαριστηθείς το φλερτ, μπορεί να αρχίσεις να κάνεις αρνητικά σενάρια με το μυαλό σου! Η συμβουλή των άστρων είναι μία! 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 10 ,17, 22


       


                 Ζώδια​ Ζυγός 

Το Σαββάτο, έρχεται για να σε βγάλει από την απομόνωση και την απαισιοδοξία και να τονώσει την αυτοπεποίθησή σου! Ωστόσο, καλό θα είναι να μην την τονώσει… περισσότερο από όσο πρέπει, γιατί μπορεί να γίνεις αντιδραστικός/ή και απρόβλεπτος/η στη συμπεριφορά σου, γεγονός που δεν θα κάνει καλό στη σχέση σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, ξέρεις ότι η γοητεία σου είναι ακατανίκητη αυτό το διήμερο, το νοιώθεις και το βλέπεις στα βλέμματα των θαυμαστών που σε πολιορκούν! 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 12, 16, 29


      
                  Ζώδια​ Σκορπιός 

Αυτό το σαββατοκύριακο, η ευαισθησία σου θα πάρει το πάνω χέρι και κάποια δύσκολα συναισθήματα μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν, στέλνοντας τη λογική σου… περίπατο! Στην πρώτη περίπτωση, καλό θα είναι να μην πιέζεις το ταίρι σου να σου αποδεικνύει συνεχώς την αγάπη του και μην εκδηλώνεις κτητικότητα και ζήλια, γιατί αυτό θα φέρει εντάσεις και καυγάδες! Αντίθετα, την Κυριακή, μπορείς να απολαύσεις ένα υπέροχο, ρομαντικό κι αισθησιακό σαββατοκύριακο στην αγκαλιά του, αν φτιάξεις εσύ την ανάλογη ατμόσφαιρα!

Τυχεροί αριθμοί: 2, 8, 14, 19  


     


                    Ζώδια​ Τοξότης

Για σένα, αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι ένα διήμερο πάθους, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους είτε στους αδέσμευτους του ζωδίου! Το Σαββάτο,, θα σου δημιουργήσει έντονα συναισθήματα για το ταίρι σου ή για μια νέα γνωριμία. Το πάθος όμως, ως γνωστόν φέρνει μαζί και ανασφάλειες, ζήλιες και κτητικότητα! Πρόσεξε λοιπόν, γιατί αντί να το εκτονώσεις με το ταίρι σου στο… κρεββάτι, μπορεί να οδηγηθείς σε καυγάδες και τσακωμούς, που δεν θα είναι δύσκολο να φέρουν ακόμα και τη ρήξη μεταξύ σας, ειδικά την Κυριακή!

Τυχεροί αριθμοί: 6, 9, 11, 15


         
                     Ζώδια​ Αιγόκερως 

Αυτό το σαββατοκύριακο, το ενδιαφέρον σου θα είναι στραμμένο κυρίως στα επαγγελματικά σου, στις υποχρεώσεις και στις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει. Παρόλο που η ερωτική σου διάθεση θα είναι στα ύψη και αυτό που θέλεις είναι να περάσεις ένα χαλαρό, τρυφερό κι αισθησιακό διήμερο με το ταίρι σου, μάλλον δεν θα μπορέσεις να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα, αφήνοντας το ταίρι σου παραπονεμένο! Το Σαββάτο, βγες με φίλους, φλέρταρε και πέρνα καλά! Οι νέες γνωριμίες δεν θα σου λείψουν, όμως πρόσεξε: Μην μπλέξεις τα προσωπικά με τα επαγγελματικά σου, για να μην εκτεθείς! 

Τυχεροί αριθμοί: 7, 19, 21, 26


       


                   Ζώδια​ Υδροχόος

Το… weekend για σένα, ξεκινά από το απόγευμα του Σαββάτου, αφού στις πρωινές ώρες της μέρας, η διάθεσή σου δεν θα είναι και τόσο ανεβασμένη. Την Κυριακή όλα αλλάζουν για σένα, η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει, όπως και η γοητεία σου, αλλά και η επικοινωνιακή σου διάθεση και η επιθυμία να ξεφύγεις από την ρουτίνα! Έτσι, δεν αποκλείεται να οργανώσεις μια μικρή απόδραση με το ταίρι σου, που θα σας ανανεώσει, ενώ θα καταφέρετε να αναζωπυρώσετε την αγάπη σας μακριά απ’ όλους και όλα!

Τυχεροί αριθμοί: 5, 8, 12, 20  


    
                    Ζώδια​ Ιχθείς

Ένα έντονα συναισθηματικό, αλλά και περίεργο σαββατοκύριακο σε περιμένει... Από τη μια το Σαββάτο, μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα, αλλά κι έντονο αισθησιασμό! Παρεμπιπτόντως, ενδεχομένως να σε απασχολήσουν και κάποια οικονομικά θέματα, εντείνοντας την ανασφάλειά σου. Όλα αυτά μαζί λοιπόν, ενισχύουν την ευαισθησία σου και έχεις… δυο τρόπους να περάσεις το διήμερο! Πρόσεξε όμως: πέρνα καλά με το άτομο που θα σε ξεσηκώσει, αλλά μη βιαστείς να επενδύσεις συναισθηματικά! 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 4, 17, 28


                 


 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα