ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


              

ΚΡΙΟΣ:
Είσαι αρκετά αποδεχτός σήμερα από τους γύρω σου και έχεις την ανάγκη στιγμών με τους οικείους σου! Με την ώριμη συμπεριφορά σου, αλλά και με τις σοφές και προσεκτικές σου απαντήσεις και αποκρίσεις, θα κερδίσεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό του περίγυρου σου.! Καταφέρνεις όμως και έχεις εσύ το «πάνω χέρι» στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και δείχνεις με ποικίλους τρόπους τι και πόσα αξίζεις! Ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια μπορείς να τα επιμεληθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

ΤΑΥΡΟΣ:
Σήμερα είσαι αρκετά επικοινωνιακός, εκφραστικός και καταφέρνεις να μετατρέπεις τα αισθήματα και τις βαθιές ανάγκες, σε δράση και πράξη! Αυτή η διάθεσή σου, εξυπηρετεί απόλυτα, την εκπλήρωση των υψηλών και μεγαλεπήβολων στόχων σου! Αν μετριάσεις βιασύνη και υπέρμετρο ενθουσιασμό, που ενδεχομένως να σε οδηγήσουν σε λάθη, θα καταφέρεις να έχεις θετικότητα και εύνοια, σε επαφές, αλλά και μετακινήσεις! Είσαι αισιόδοξος, κεφάτος, γεγονός που θα σε κάνει περιζήτητο και αγαπητό στους κοινωνικούς σου κύκλους!

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Σήμερα αποφασίζεις να αφιερώσεις τον χρόνο σου σε συναισθηματική εκβάθυνση και αναγνώριση των βαθύτερων αναγκών σου! Δεν θα λείψουν βέβαια και στιγμές εσωτερικής έντασης! Απέφυγε συναισθηματικές εκδηλώσεις, πριν σιγουρευτείς για τις προθέσεις και την εντιμότητα των ανθρώπων με τους οποίους συναναστρέφεσαι! Εκμεταλλεύσου την ενέργεια και διορατικότητα σου, ώστε να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά, μπορείς να τα επιμεληθείς με άριστο τρόπο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Σήμερα θα αντιμετωπίσεις πρόσωπα και καταστάσεις, με καλοπροαίρετη διάθεση, ευγένεια, διακριτικότητα και δικαιοσύνη! Είναι η κατάλληλη ημέρα, για να αναγνωρίσεις και να παραδεχθείς τα λάθη σου, να επαναπροσεγγίσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί για οποιονδήποτε λόγο, αλλά και να ενδυναμώσεις τις ήδη υπάρχουσες διαπροσωπικές σου σχέσεις! Ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητά σου και την εργασία, θα μπορείς με έναν ευχάριστο τρόπο να τα βάλεις σε ειρά!

 

 

ΛΕΩΝ:
Μπορεί οι υποχρεώσεις να είναι πολλές τώρα, όμως καταφέρνεις σήμερα, να βρεις την άνεση και την ευκολία που χρειάζεσαι, προκειμένου να τις διεκπεραιώσεις και να κλείσεις εκκρεμότητες! Ιδανική ημέρα για να πάρεις αποφάσεις ευεξίας, έναρξης διατροφής, άσκηση ή ψυχικής ενδυνάμωσης. Ο περίγυρός σου θα επιδιώξει σίγουρα επικοινωνία μαζί σου, αφού βασίζονται στα λόγια σου, στις συμβουλές σου και την βοήθεια που τους προσφέρεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Σήμερα θα καταφέρεις και θα πετύχεις υψηλούς στόχους, χωρίς μάλιστα να κοπιάσεις ιδιαίτερα! Τραβάς τα βλέμματα του θαυμασμού πάνω σου, γεγονός που πάντα έχεις ανάγκη και σε χαροποιεί! Απόλαυσε την ημέρα σου με πάθος, θάρρος, χαμόγελο και θέληση και θα ζήσεις στιγμές καλοπέρασης! Η αγάπη των γύρων σου, θα ανακτήσει την αυτοπεποίθηση σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να ξεπεράσεις τα όρια προβολής του εαυτού σου, κάνοντας υπερβολές και επιπολαιότητες! Η κοινωνική σου ζωή μπορεί να στηρίξει τώρα και τα επαγγελματικά σου βήματα!

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Σήμερα ασχολείσαι πολύ περισσότερο με τα επαγγελματικά σου τα οποία και τα προχωράς με απόλυτη επιτυχία! Οι επαφές, οι συζητήσεις και οι προσπάθειες που κάνεις τώρα για να βάλεις την ζωή σου και πάλι σε μία σειρά, μπορούν να έχουν επιτυχία και μία καλή εξέλιξη όπως την προσμένεις. Η οικογένεια σου δίνει την υποστήριξη που επιζητάς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Ετοιμάσου για μία αισιόδοξη, ανανεωτική και χαρούμενη ημέρα! Ενδυναμώνεις την κοινωνική σου ζωή, εμπλουτίζεις τον περίγυρο σου με νέα πρόσωπα και ευχάριστες παρέες και νιώθεις ιδιαίτερα περιζήτητος και αγαπητός. Ωστόσο, να ξέρεις πως πρέπει να αποφθεχθεί βιασύνη, υπεραισιοδοξία, υπέρμετρος ενθουσιασμός, ρίσκο και νευρικότητα, γιατί μπορεί να οδηγηθείς λάθη και να έχεις απώλειες, αντί για κέρδος, στην διεκδίκηση των υψηλών στόχων σου!
 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Σήμερα οι καταστάσεις και οι συγκυρίες, θα στρέψουν το ενδιαφέρον και την δράση σου, στην προσωπική σιγουριά και ασφάλεια! Θα καταφέρεις μέσα από διαπροσωπικές επαφές και συναναστροφές, να πετύχεις ανάδειξη των προσωπικών σου προσόντων και ανάκτηση της αυτοεκτίμησης σου! Διεκδίκησε χωρίς βιασύνες τους στόχους σου και θα πάρεις αυτό που αξίζεις και όντως σου ανήκει! Απέφυγε μόνο την τάση σου για πείσματα και απαιτήσεις! Ζητήματα οικονομικά μπορούν να έχουν μία εξαίρετη προοπτική!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Σήμερα θα είσαι στα καλύτερα σου! Σε διακρίνουν τόλμη, δυναμικότητα, θάρρος, ενθουσιασμός, ενέργεια και κέφι! Μην κολλάς λοιπόν σε ανούσιες αντιπαραθέσεις ή μικροκαβγάδες που ενδεχομένως θα προκύψουν και απόλαυσε την εύνοια της ημέρας και εκμεταλλεύσου την τύχη σου! Μία από τις ευκαιρίες της ημέρας, είναι να ενδυναμώσεις τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Σήμερα είναι μία ημέρα που αφιερώνεσαι στα επαγγελματικά σου και σε όλες αυτές τις δραστηριότητες που πρέπει να ολοκληρώσεις. Οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές και αφορούν όχι μόνο τον επαγγελματικό σου τομέα, αλλά και την οικογένεια, που τώρα θέλει την υποστήριξη σου! Μην σε καταβάλει το άγχος και φρόντισε να κάνεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα σε όλα αυτά που θέλεις να διεκπαιρεώσεις!

ΙΧΘΕΙΣ:
Αυτή την Τετάρτη η μέρα είναι γεμάτη από χαρά, ικανοποίηση και γεγονότα που σε κάνουν και πάλι να βρίσκεις το χαμόγελο σου! Οι συναισθηματικές σου προσδοκίες εκπληρώνονται στο μέγιστο βαθμό, ενώ οι ρυθμοί της καθημερινότητας σου, είναι άκρως ικανοποιητικοί! Χαρούμενα γεγονότα που αφορούν τον έρωτα, τα παιδιά, τα δημιουργικά σχέδια είναι μέσα στις τάσεις της περιόδου!
 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα