ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Σήμερα θα στραφεί το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένεια! Σε αυτούς τους τομείς, ανοίγονται δρόμοι βελτίωσης και βρίσκονται σπουδαίες λύσεις! Ακολουθείς τα βαθύτερα συναισθήματα σου και εμπιστεύεσαι την διαίσθηση σου, για το καλό σου. Η σημερινή ημέρα, θα σε ωθήσει επίσης, να επικοινωνήσεις με προσωπικά του παρελθόντος!

ΤΑΥΡΟΣ:
Η διεκδίκηση και η κατάκτηση των στόχων σου, είναι πλέον εύκολη υπόθεση για εσένα, χάρη στον αξιοζήλευτο και σοφό τρόπο που συνομιλείς με τους γύρω σου! Θα έχεις πολλές ευκαιρίες τώρα, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά την κοινωνική σου ζωή, αλλά και τις σχέσεις σου με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες! Ιδιαίτερα ευνοημένες, θα είναι οι μετακινήσεις σου, κάθε είδους!

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Σήμερα να αναμένεις πολλές σπουδαίες και ουσιαστικές λύσεις για προβλήματα που σε απασχολούν από το παρελθόν! Δώσε χρόνο στα γεγονότα και μην πιέζεις καταστάσεις! Κάνε την απαιτούμενη υπομονή και θα πετύχεις σίγουρα αυτά που θες! Σε επαφές και συναναστροφές, θα πρέπει να είσαι ώριμος, αποφασιστικός, έντιμος και μετρημένος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η Σελήνη σήμερα, στο δικό σου Ζώδιο και αν έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, θα πείσεις τους γύρω σου και θα γοητεύεις τον περίγυρο σου, μέσα από συναναστροφές, συνομιλίες και επαφές! Επιπλέον, την σημερινή ημέρα, πολλοί από τους σκοπούς σου, γίνονται πραγματικότητα και εσύ νιώθεις επιτέλους σίγουρος και ικανοποιημένος!

 

 

ΛΕΩΝ:
Σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, για να πάρεις ωφέλιμες και ουσιαστικές αποφάσεις! Οφείλεις να αξιολογήσεις ώριμα καταστάσεις, γεγονότα, πρόσωπα και σχέσεις! Καλό θα είναι την σημερινή ημέρα, να ακολουθείς την διαίσθηση, το ένστικτο και την διορατικότητα σου, ώστε να ανακαλύψεις, τι ακριβώς συμβαίνει κρυφά στο περιβάλλον σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Σήμερα το ενδιαφέρον σου, θα επικεντρωθεί στον φιλικό σου κύκλο! Οι φίλοι σου, θα σε βοηθήσουν με ποικίλους τρόπους και θα γίνουν σύμμαχοι σου, στην διεκδίκηση και την επίτευξη ενός μεγάλου σου στόχου! Την σημερινή ημέρα, καλό θα ήταν, να είσαι σε ετοιμότητα και εγρήγορση, αφού έρχονται αλλαγές και ξαφνικές ευκαιρίες, που οφείλεις να αρπάξεις άμεσα!

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Σήμερα προκαλείς τον θαυμασμό και τον σεβασμό των γύρων σου, με ποικίλους τρόπους! Ξέρεις ακριβώς τι θες και την σημερινή ημέρα, είσαι ικανός να το καταφέρεις με λογική, αποφασιστικότητα, ωριμότητα και σύνεση! Ίσως να φαίνεσαι λίγο πιο απόμακρος απ΄ότι συνήθως, αλλά σίγουρα βελτιώνεις στο έπακρο την κοινωνική σου εικόνα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Σήμερα μπορείς να απολαύσεις μία ημέρα, γεμάτη θετικότητα, εύνοια και χαρά! Απολαμβάνεις νέες γνωριμίες, χαρμόσυνες επικοινωνίες και μηνύματα και ευχάριστα νέα! Λες ναι στην περιπέτεια, σε νέες συναρπαστικές εμπειρίες και διψάς εξερεύνηση! Ιδανική ημέρα, για νέα ραντεβού! Η καλύτερη περίοδος για ταξίδια και εκδρομές! Η τύχη είναι με το μέρος σου!
 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Σήμερα καταφέρνεις και έχεις εσύ το πάνω χέρι σε διαπροσωπικές συναναστροφές και σχέσεις! Η πειθώ σου και η ισχυρή διορατικότητα σου, σε βοηθούν να πετύχεις με περίσσια ευκολία τους στόχους, τα όνειρα και τους σκοπούς σου, κυρίως μέσα από παρασκηνιακές επικοινωνίες και επαφές με το άμεσο περιβάλλον σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε όλες τις σημαντικές διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές σήμερα! Σίγουρα, όλα κυλούν ήρεμα και αρμονικά, πράγμα που σε ικανοποιεί! Ετοιμάσου να περάσεις όμορφες και διασκεδαστικές στιγμές, με πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν! Οι δύσκολες καταστάσεις, λαμβάνουν τέλος!
 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Σε χαρακτηρίζουν επικοινωνιακό ταλέντο, οξυδέρκεια και ευφυία! Με αυτά τα χαρακτηριστικά, θα πετύχεις πολλούς στόχους και σκοπούς της καθημερινότητας σου! Η πρακτικότητα, ο ορθολογισμός και η λογική σου, θα σε βοηθήσουν να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις σου και τις εκκρεμότητες σου!

ΙΧΘΕΙΣ:
Σήμερα είναι μία από τις πιο ευνοϊκές ημέρες για εσένα! Χορταίνεις ενθουσιασμό, διασκέδαση, χαρά, καλοπέραση ευχαρίστηση και απολαύσεις! Θα έχεις όλα τα βλέμματα του θαυμασμού επάνω σου και ξέρεις πλέον καλά πως να γοητεύσεις τους γύρω σου, αφού είσαι ακαταμάχητος, αγαπητός και περιζήτητος! Θέματα με παιδιά και καλλιτεχνικές ασχολίες ευνοούνται!

 


 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα