ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 22/11 έως 26/11


 

                 Ζώδια​ Κριός

Η εβδομάδα θα ενισχύσει τη διαίσθηση και το ένστικτο σας. Η στάση σας θα είναι άμεση, παθιασμένη ίσως και κάπως απόλυτη, χαλιναγωγήστε τάσεις, ορμές και αντιδράσεις. Η εβδομάδα θα σας ωθήσει στο να διεκδικήσετε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας τόσο σε θέματα προσωπικά, όσο και σε επαγγελματικά. Έντονη θα είναι η αισιοδοξία σας, δυναμική και ζωτική θα είναι η διάθεση σας, ωστόσο σε θέματα διεκδίκησης καλό θα είναι να αποφύγετε τον ασυμβίβαστο τρόπο σκέψης. Σε περίπτωση που ενεργήσετε βιαστικά ή παρορμητικά ενδεχομένως να πέσετε σε παγίδες.

Τυχεροί αριθμοί: 7, 10, 14, 22


        
                Ζώδια​ Ταύρος

Σε επαγγελματικά θέματα οι ενέργειες σας θα είναι αποφασιστικές και προμελετημένες, θα είστε σε θέση να ελέγξετε τον ενθουσιασμό και την παρορμητικότητα σας, θα καταφέρετε να αποφύγετε τα λάθη. Επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας, θα πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει με τρόπο θερμό ευγενικό και οικείο. Η εβδομάδα θα βγάλει στην επιφάνεια την απελευθερωμένη πλευρά του χαρακτήρα σας, πρωτοποριακή θα είναι η σκέψη σας, ελεύθερη, και όχι επηρεασμένη από προκαταλήψεις. 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 13, 21, 25


         

                 Ζώδια​ Δίδυμοι 

Η εβδομάδα, θα οργανώσει τις κινήσεις, σας, σε θέματα επαγγελματικά θα σας βοηθήσει να πάρετε προσγειωμένες αποφάσεις. Είναι πολύ πιθανόν μέσα στην εβδομάδα να προκύψει καινούργια γνωριμία, εσείς οι ελεύθεροι βγάλτε την αυθόρμητη και προσιτή πλευρά του χαρακτήρα σας. Η εβδομάδα θα φέρει ξεκαθάρισμα στην καρδιά σας, βάζοντας κάτω τα υπέρ και τα κατά θα πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις. Η ανάγκη σας για αλλαγή και βελτίωση θα σας ωθήσει σε πράξεις τολμηρές, ίσως να ανοιχτείτε σε οικονομικό επίπεδο.

Τυχεροί αριθμοί: 1, 6, 12, 28  


   
               Ζώδια​ Καρκίνος 

Ενισχύεται η κοινωνικότητα σας, συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, θα προσφέρετε την συμπαράσταση σας. Στον αισθηματικό σας, εσείς που διατηρείτε σταθερή σχέση θα σκεφτείτε το μέλλον και την εξέλιξη σας, ίσως να επικεντρωθείτε στο θέμα της δέσμευσης. Εσάς τους ελεύθερους δεν αποκλείεται ένα συγκεκριμένο άτομο να κερδίσει την προσοχή και το ενδιαφέρον σας, μεταξύ σας θα υπάρξει ενθαρρυντικό άνοιγμα. Επιπλέον, η εβδομάδα, αλλοπρόσαλλη και αντιδραστική θα κάνει τη συμπεριφορά σας, προσοχή στις ακραίες αποφάσεις η συμπεριφορά σας δε θα πρέπει να γίνει καταπιεστική.

Τυχεροί αριθμοί: 5, 9, 20, 21


      


                 Ζώδια​ Λέων

Η εβδομάδα, ίσως να ξυπνήσει την εξτρίμ πλευρά του χαρακτήρα σας, ενδεχομένως να θελήσετε να κάνετε απελευθερωμένες αντισυμβατικές πράξεις, ασυνήθιστες θα είναι οι επιλογές σας στοχεύοντας στην άμεση ανανέωση. Προσοχή στις υπερβολές και στις ακρότητες, δεν χρειάζεται οι αλλαγές να είναι απότομες, καλό θα είναι να γίνουν όλα σταδιακά και μεθοδικά. Η εβδομάδα, ίσως να κάνει κάπως εξουσιαστική τη στάση σας, αποφύγετε τις πιεστικές πράξεις.

Τυχεροί αριθμοί: 4, 12, 25, 29


    
               Ζώδια​ Παρθένος

Αυτή η εβδομάδα, θερμή, συγκαταβατική, και ήρεμη θα κάνει τη στάση σας, στον αισθηματικό σα τομέα ισορροπία θα υπάρξει στη σχέση σας. Δεν αποκλείεται να πάρετε ριζικές απόφαση σχετικά με θέματα που φθείρουν την ψυχολογία σας ή την υγεία σας. Η εβδομάδα, θα τονώσει την ανάγκη σας για δημιουργική εξέλιξη, στόχο βάζετε την αλλαγή βελτίωσης, θετικοί θα είστε στις καινούργιες συνεργασίες και προτάσεις. Οι ιδέες σας θα είναι πρωτοποριακές και δημιουργικές, θα αναζητήστε το διαφορετικό και το συναρπαστικό. 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 10, 17, 24


       


                  Ζώδια​ Ζυγός 

Η εβδομάδα, θα σας βοηθήσει να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, προτάσεις για φιλικές παρέες και διαφόρων ειδών κοινωνικές συναναστροφές θα σας ανανεώσουν, καταφθάνει και μια νέα γνωριμία που δε θα σας αφήσει αδιάφορους. Εσείς που είστε πολύ καιρό χωρίς σχέση θα έχετε την ευκαιρία να δώσετε νέα πνοή στην προσωπική σας ζωή. Οι χωρισμένοι είναι πολύ πιθανόν να προχωρήσετε σε πράξεις επανασύνδεσης, τολμηρές θα είναι οι σκέψεις και οι ενέργειες σας. Εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της δέσμευσης, ωστόσο αποφύγετε τάσεις ανυπομονησίας. 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 11, 18, 20  


   
                Ζώδια​ Σκορπιός 

Η συγκαταβατική σας διάθεση θα σας βοηθήσει να γίνουν αναλυτικές συζητήσεις, θα βρεθούν λύσεις. Έντονη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, εσείς οι μοναχικοί βάζετε μπρος για καινούργια, αυτή τη φορά με βλέψεις όχι μόνο παροντικές αλλά και μελλοντικές. Η εβδομάδα θα τονώσει τη ζωτικότητα σας, ξεκινάτε νέα σχέδια επαγγελματικά και αισθηματικά, επιθυμία σας θα είναι να αλλάξετε τον ρυθμό της ζωή σας, θα αναζητήσετε έκταση, ταυτοχρόνως ασφάλεια και ποιότητα. 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 9, 22, 29


     


                  Ζώδια​ Τοξότης

Η εβδομάδα σας φέρνει ενθουσιασμός και αισιοδοξία, θα ανοίξετε ουσιαστικές συζητήσεις με στόχο το οριστικό ξεκαθάρισμα. Σε περίπτωση που υπάρχουν προβλήματα σε συναδελφικές ή οικογενειακές σχέσεις θα μιλήσετε απελευθερωμένα και θα καταφέρετε να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις. Κάποιοι από εσάς είναι πολύ πιθανόν να περάσετε σε νέο ξεκίνημα επαγγελματικό ή αισθηματικό, τώρα γυρνάτε σελίδα διαφοροποιούνται στόχοι και επιθυμίες.

Τυχεροί αριθμοί: 2, 14, 18, 25


    
                  Ζώδια​ Αιγόκερως 

Στα επαγγελματικά σας ζητήματα συνεργάσιμη θα είναι η στάση σας, συντονισμένες και μεθοδικές θα είναι οι κινήσεις σας κυρίως οι οικονομικές. Θα νιώσετε την ανάγκη για διασκέδαση, ηρεμία, και χαλαρωτικές επαφές. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας θα βρεθείτε σε διαφόρων ειδών παρέες, οι συζητήσεις σας θα είναι ανέμελες, δεν αποκλείεται να προκύψουν και νέες κοινωνικές γνωριμίες. 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 12, 17, 23


      


                  Ζώδια​ Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, θα ονειροπολήσετε, προσοχή στην έκταση της φαντασίας σας. Ίσως να είναι κάπως παρασυρόμενη η αντίληψη σας ενδεχομένως να θελήσετε να κρατήσετε κάποιες καταστάσεις μυστικές ή καμουφλαρισμένες. Μπερδεμένα θα είναι τα αισθήματα σας, θολός ή προκατειλημμένος ο τρόπος σκέψης σας, πολύ πιθανόν να μην είστε σε θέση να εντοπίσετε που είναι η ψευδαίσθηση και τι είναι αυτό που τροφοδοτεί τις αυταπάτες σας.

Τυχεροί αριθμοί: 6, 15, 19, 24


       
                   Ζώδια​ Ιχθείς

Η επαγγελματική σας στάση θα χαρακτηρίζεται από οργανωτική μέθοδο και στρατηγική κινήσεων. Ενισχυμένη θα είναι η διαίσθηση σας, θα είστε σε θέση να εξακριβώσετε και να διαπιστώσετε, η διανοητικότητα σας θα σας βοηθήσει να λύσετε μπερδεμένες υποθέσεις. Η εβδομάδα, θα ανανεώσει τις επιθυμίες σας, σε θέματα επαγγελματικά θα νιώσετε έτοιμοι να περάσετε σε ουσιαστικά άλματα, τα ρίσκα που θα πάρετε θα έχουν προσοδοφόρο αποτέλεσμα.

Τυχεροί αριθμοί: 4, 19, 21, 27


          

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα