ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


              

ΚΡΙΟΣ:
Με την βοήθεια το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα , καταφέρνεις και βρίσκεις λύσεις σε αρκετά από τα θέματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό, ανανεώνεσαι ψυχολογικά και επιπλέον, μία ωφέλιμη αποκάλυψη, σε βοηθά να πάρεις σωστές αποφάσεις και να προχωρήσεις μπροστά, αρχίζοντας από το μηδέν και κοιτάζοντας αποκλειστικά την προσωπική σου ουσιαστική πρόοδο! Ωστόσο, το ταυτόχρονο Τετράγωνο Ερμή-Δία, σε παρασύρει σε λανθασμένα παιχνίδια εξουσίας!

ΤΑΥΡΟΣ:
Το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, ενισχύει σημαντικά τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και συναναστροφών με νέες σημαντικές γνωριμίες και εποικοδομητικές επαφές! Θα έχεις σίγουρα, ύστερα από συγκυρίες, την αίσθηση της ουσιαστικής επιτυχίας και ευχαρίστησης! Ωστόσο, το ταυτόχρονο Τετράγωνο Ερμή-Δία, σε παρασύρει σε επιπόλαιες και ανώριμες συμπεριφορές!

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Σήμερα με την βοήθεια του Εξάγωνου Ερμή-Πλούτωνα, νιώθεις δυνατός και ιδιαίτερα ικανός να καταφέρεις να τακτοποιήσεις και την παραμικρή λεπτομέρεια στην καθημερινότητας σου! Βρίσκεις λύσεις και κλείνεις προβληματικούς κύκλους! Διεκπεραιώνεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις, που μέχρι τώρα σε βασάνιζαν! Ωστόσο, το ταυτόχρονο Τετράγωνο Ερμή-Δία, σε ωθεί να είσαι λίγο πιο ιδιότροπος και λεπτολόγος, απ’ότι συνήθως!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Με το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα σήμερα βγάζεις το παιδί που έχεις μέσα σου και απολαμβάνεις με κάθε τρόπο τις χαρές της ζωής, αλλά και τον θαυμασμό του κοινωνικού σου περίγυρου! Μπορείς να περιμένεις μία ημέρα γεμάτη ευκαιρίες και δυνατότητες, σε διαπροσωπικές σχέσεις, θέματα παιδιών και θέματα καλλιτεχνικά και δημιουργικότητας! Ωστόσο, το ταυτόχρονο Τετράγωνο Ερμή-Δία, σε παρασύρεις σε συμπεριφορές έπαρσης!
 

 

ΛΕΩΝ:
Το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, είναι αρκετά εποικοδομητικό για θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια και το σπίτι! Αν εκμεταλλευτείς σωστά και έξυπνα την συγκεκριμένη όψη, θα καταφέρεις να απολαύσει επιτυχία σε ένα παρελθοντικό θέμα που ακόμα σε απασχολεί και να βρεις μόνιμες λύσεις σε κλονισμένες οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις! Ωστόσο, το ταυτόχρονο Τετράγωνο Ερμή-Δία, σε παρασύρει σε γκρίνια και μουρμούρα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η σημερινή ημέρα δεν πρέπει να μείνει ανεκμετάλλευτη από εσένα, κυρίως όσον αφορά κοινωνικές δραστηριότητες, συναναστροφές και επαφές, με το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα! Έχεις αρκετή τύχη σήμερα και οι ευκαιρίες θα είναι πολλές, ώστε να καταφέρεις να εκπληρώσεις στόχους και σκοπούς και να περάσεις όμορφα! Ωστόσο, το ταυτόχρονο Τετράγωνο Ερμή-Δία, σε παρασύρει σε γκάφες στον τομέα των μετακινήσεων!
 

 

ΖΥΓΟΣ:
Σήμερα θα αυξηθεί η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμηση σου, με διάφορους τρόπου! Μπορείς να αναμένεις θετικά γεγονότα και εξελίξεις κατά την διάρκεια της ημέρας, με την βοήθεια του Εξάγωνου Ερμή-Πλούτωνα! Αποδεικνύεις την αξία σου και κερδίζεις με μεγαλύτερη ευκολία αυτό που έχεις καιρό τώρα στοχεύσει! Ωστόσο, το ταυτόχρονο Τετράγωνο Ερμή-Δία, θα σε κάνει λίγο πιο απαιτητικό και κτητικό, από όσο πρέπει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Με την Σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα, η επιτυχία είναι στα χέρια σου σήμερα, αρκεί να παραμείνεις οξυδερκής και λογικός! Εκπληρώνεις βαθιές επιθυμίες και αρπάζεις ευκαιρίες, που έχουν να κάνουν με όλους τους σημαντικούς της ζωής σου! Ωστόσο, το ταυτόχρονο Τετράγωνο Ερμή-Δία, θα φέρει μία δυσάρεστη είδηση και θα διαπιστώσεις, πως δεν τα διαχειρίστηκες όλα, όπως πρέπει!
 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Σήμερα θα φτιάξεις σίγουρα την διάθεση σου και θα αποκαταστήσεις την ηρεμία σου και την ανακουφιστική σου διάθεση! Το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, σε βοηθά να ξεφύγεις από δύσκολες και πιεστικές καταστάσεις και συγκυρίες! Να έχεις εμπιστοσύνη στην διαίσθηση σου και να μην ξεχνάς, πως οι παρασκηνιακές επαφές και δράσεις, ευνοούνται! Ωστόσο, το ταυτόχρονο Τετράγωνο Ερμή-Δία, θα φέρει μία δυσάρεστη αποκάλυψη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Σήμερα όλα βελτιώνονται και έρχονται μόνο επιτυχίες, αφού η ημέρα θα φέρει θετικές αλλαγές και εξελίξεις, με το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα! Θα έχεις χαρούμενες στιγμές μέσα στο φιλικό σου περιβάλλον και ταυτόχρονα δέχεσαι βοήθεια από φίλους και εκπληρώνεις πολλά από τα όνειρα σου! Ωστόσο, το ταυτόχρονο Τετράγωνο Ερμή-Δία, σε καθιστά κάπως προκλητικό στην συμπεριφορά σου!
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Σήμερα οφείλεις να δράσεις με ωριμότητα, σύνεση, λογική και σοφία, με το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, για να κερδίσεις πολλά μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον σου και γενικά στην ζωή σου! Επωφελείσαι τώρα, από τις εξελίξεις, ώστε να μπορέσεις να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα! Ωστόσο, το ταυτόχρονο Τετράγωνο Ερμή-Δία, σε παρασύρει σε έπαρση και δογματική συμπεριφορά!

ΙΧΘΕΙΣ:
Με το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα σήμερα, πρέπει να αρπάξεις τις άπειρες ευκαιρίες που θα σου δοθούν, ώστε να καταφέρεις να κατακτήσεις υψηλούς στόχους! Θέματα σπουδών, σεμιναρίων ή εκπαίδευσης ευνοούνται ιδιαίτερα τώρα, όπως και θέματα εξωτερικού, ταξιδιών ή διαπροσωπικών σχέσεων από απόσταση! Ωστόσο, το ταυτόχρονο Τετράγωνο Ερμή-Δία, σε παρασύρει σε παράτολμες δράσεις, λόγω υπεραισιοδοξίας!
 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα