ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Ήρθε η στιγμή να επικοινωνήσεις με την καρδιά σου και να μιλήσεις με αγάπη στον περίγυρο σου! Οι σχέσεις σου με τα αδέρφια και τους συγγενείς σου γενικά, ενδυναμώνονται και οι επαφές σου με γείτονες και γνωστούς, βελτιώνονται στο έπακρο και εξομαλύνονται! Επιπλέον, δράσεις που έχουν να κάνουν με μετακινήσεις και συναντήσεις, ευνοούνται!

ΤΑΥΡΟΣ:
Σήμερα θα επικεντρωθείς στην προστασία, την διαφύλαξη, την ασφάλεια και την διατήρηση των κεκτημένων σου, αλλά και των προσωπικών σου αξιών! Επιπλέον, θα προσπαθήσεις και θα καταφέρεις να αισθανθείς ξανά σιγουριά, αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση, μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Σήμερα, η Σελήνη στο Ζώδιο σου, θα σε βοηθήσει στην προβολή και την ανάδειξη της προσωπικότητάς σου και θα καταφέρεις έτσι, να χρησιμοποιήσεις σωστά τα ταλέντα σου και την διαίσθηση σου, ώστε να ξεχωρίσεις και να πετύχεις αυτά που επιθυμείς και έχεις σκοπό! Μακριά μόνο, από αδικαιολόγητη και υπερβολική συναισθηματική ανασφάλεια, που σε παρασύρει σε ξεσπάσματα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για σένα για βαθιές σκέψεις, αναθεώρηση, ανασκόπηση και προστασία του εσωτερικού ψυχικού και συναισθηματικού σου κόσμου. Να δώσεις σημασία στα όνειρα που βλέπεις σήμερα, αφού θα σου δώσουν πολλές απαντήσεις στα διλήμματα και τις ανασφάλειες σου! Επίσης, προσπάθησε να κινηθείς παρασκηνιακά για να πετύχεις τους στόχους σου!
 

 

ΛΕΩΝ:
Σήμερα επικεντρώνεσαι στους φίλους σου, όπως και στις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Τα γεγονότα και εξελίξεις που έρχονται, θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά με τους φίλους σου! Πιθανόν ωστόσο, να είσαι λίγο πιο υπερευαίσθητος και εύθικτος, κυρίως με τον τρόπο που σου συμπεριφέρονται και ίσως να γίνεις λίγο παραπάνω γκρινιάρης και παραπονιάρης!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Σήμερα σε επηρεάζει ιδιαίτερα η γνώμη του περιγύρου σου και η διατήρηση της καλής σου φήμης! Θα δραστηριοποιηθείς, θα ωριμάσεις και θα επιστρατεύσεις λογική και σύνεση σε κάθε σου επαφή και πράξη και με αυτόν τον τρόπο, η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται στο έπακρο και κερδίζεις τον σεβασμό των άλλων!
 

 

ΖΥΓΟΣ:
Σήμερα θα αισιοδοξείς ξανά, θα καλοπεράσεις, θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις και να φιλοσοφήσεις διαφορετικά και πιο χαρούμενα την ζωή, θα καταφέρεις με την βοήθεια της τύχης, να πάρεις χαρά μέσα από κοινωνικές επαφές, σπουδές, σεμινάρια, επικοινωνίες, συναντήσεις, ταξίδια και από ανθρώπους που βρίσκονται μακριά! Η σημερινή ημέρα θα σε βοηθήσει επιπλέον, στο να πετύχεις τους υψηλούς σου στόχους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Έρχονται λύσεις σε ό,τι μέχρι τώρα σε απασχολούσε, κυρίως λόγω της ισχυρής διαίσθησης σου! Καταφέρνεις με την επικοινωνιακή γοητεία σου, να πείθεις τους άλλους να σου κάνουν χατίρια, να εκπληρώνεις επιθυμίες, αλλά και να μαθαίνεις τι συμβαίνει μυστικά στο περιβάλλον σου και σε αφορά άμεσα!
 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Σήμερα είναι η ημέρα που θα καταφέρεις μέσα από κοινωνικές συναναστροφές και επαφές, όπως και συγκυρίες να εναρμονιστείς με το περιβάλλον σου και να εξομαλύνεις ή και να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Διεκδικείς με ποικίλους τρόπους και καταφέρνεις σταθερότητα και ασφάλεια στα πάρε-δώσε που έχεις με τους άλλους ανθρώπους και αυτό σε γεμίζει ικανοποίηση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Σήμερα θα έχεις την ειλικρινή και ανιδιοτελή ανάγκη, να βοηθήσεις και να εξυπηρετήσεις ανάγκες άλλων ανθρώπων, πράγμα που θα δώσει και σε εσένα ικανοποίηση! Καταφέρνεις και ανταπεξέρχεσαι σε όλες τις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, ανανεώνεσαι, αποφασίζεις να φροντίσεις λίγο περισσότερο και τον εαυτό σου, αλλά ταυτόχρονα φροντίζεις και τους άλλους! 
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η σημερινή ημέρα αποτελεί την απόλυτη συναισθηματική ικανοποίηση για σένα, και σου επιτρέπει να γίνεις και πάλι παιδί, με ποικίλους τρόπους! Θα διασκεδάσεις και θα καλοπεράσεις σήμερα, μέσα από κοινωνικές ή καλλιτεχνικές δραστηριότητες, εξόδους, θέματα που αφορούν παιδιά, διακόσμηση, καλλωπισμό και δημιουργικές δράσεις! Είσαι σίγουρα το επίκεντρο της προσοχής! 

ΙΧΘΕΙΣ:
Σήμερα θα βρεις ξανά τον ευαίσθητο και συναισθηματικό εαυτό σου! Ενισχύεται η ανάγκη σου για συναισθηματικό δέσιμο με το σπίτι και την οικογένεια και καταφέρνεις με ευκολία, να εξομαλύνεις τις οικογενειακές και συγγενικές σου σχέσεις! Γενικά, η κατάσταση με τους δικούς σου ανθρώπους, θα βελτιωθείς και αυτό θα σε ικανοποιήσει στο έπακρο! Πρέπει μόνο να αποφύγεις γκρίνια και ανασφάλειες!
 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα