ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Έφτασε η ημέρα επιτέλους, που θα καταφέρεις να κάνεις τις αλλαγές, που εδώ και καιρό ήθελες! Με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό, δεν φοβάσαι να ξεκινήσεις από το μηδέν, σε πολλούς τομείς της ζωής σου που δεν σε ικανοποιούν και να αναγεννηθείς! Απαλλάσσεσαι από τοξικές σχέσεις ή ψυχοφθόρες καταστάσεις και νιώθεις απόλυτα ανανεωμένος ψυχολογικά! Επιπλέον, ένα μυστικό που τώρα αποκαλύπτεται, εξυπηρετεί απόλυτα στους στόχους σου!

ΤΑΥΡΟΣ:
Σήμερα με το πέρασμα του Ήλιου απέναντι σου, στο ζώδιο του Σκορπιού, σου δίνεται άμεσα η δυνατότητα, να βελτιώσεις όλες τις σημαντικές για σένα, διαπροσωπικές σχέσεις! Μπορείς να έρθεις ξανά κοντά σε άτομα που είχες απομακρυνθεί, λόγω κάποιας παρεξήγησης του παρελθόντος! Επίσης, καλείσαι να σκεφτείς και να αποφασίσεις, ποιες από τις συναναστροφές σου, αξίζουν να βρίσκονται στην ζωή σου! Θα έχεις την ευκαιρία να ζυγίσεις κάποιες καταστάσεις και αν είχες στο παρελθόν αδικηθεί από κάποιους, τώρα θα βρεις το δίκιο σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Σήμερα οι υποχρεώσεις σου θα είναι αρκετά αυξημένες και πιεστικές σήμερα, με τη διέλευση του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού! Μπορεί να κουραστείς, αλλά να ξέρεις πως αν δουλέψεις σκληρά, προκειμένου να ανταπεξέλθεις σε ευθύνες της καθημερινότητας σου, τα αποτελέσματα θα είναι απολύτως ικανοποιητικά! Πρόσεχε μόνο και μην ξοδέψεις όλη σου την ενέργεια σε ανάγκες τρίτων, απλά και μόνο για να τους ευχαριστήσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Ο Ήλιος που περνάει σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού, σου προσφέρει απλόχερα ευκαιρίες για διασκέδαση, τύχη, φήμη, χαρά και έντονη κοινωνική δράση! Είσαι περιζήτητος και δημοφιλής, γεγονός που σε βοηθά σε μεγάλο βαθμό να εκπληρώσεις επιθυμίες, σκοπούς και στόχους!

 

 

ΛΕΩΝ:
Σήμερα η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό, σε ωθεί να ασχοληθείς με σπίτι και οικογένεια! Επίσης παρασύρεσαι σε αναβίωση αναμνήσεων, αναδρομή σε σχέσεις και πρόσωπα του παρελθόντος, νοσταλγία και ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια! Μπορείς να απολαύσεις, την ηρεμία και την γαλήνη του προσωπικού χώρου σου, όπως και την συντροφιά των αγαπημένων σου ανθρώπων!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Ο Ήλιος περνά στο Ζώδιο του Σκορπιού και σου φέρνει χαρμόσυνα νέα, τηλεφωνήματα, επαφές, μετακινήσεις, συναντήσεις! Μία ημέρα γεμάτη ευχάριστες δραστηριότητες ήρθε και ετοιμάσου για χαρούμενες στιγμές με τον κοινωνικό σου περίγυρο, όπως και για επίτευξη στόχων! Επικοινωνείς με πολύ κόσμο, νιώθεις δημοφιλής, αλλά και υπερκινητικός!
 

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Κάποιες καταστάσεις σήμερα με τη διέλευση του Ήλιου από το ζώδιο του Σκορπιού, θα σε κάνουν να αισθανθείς και πάλι ασφαλής και ικανοποιημένος! Απολαμβάνεις τις μικρές χαρές της ζωής, επιδιώκεις μόνο αξιόλογες, δοκιμασμένες και αξιόπιστες διαπροσωπικές σχέσεις με τις οποίες νιώθεις άνεση και σιγουριά! Επιπλέον ασχολείσαι και με την βελτίωση της εμφάνισής σου, αρκεί να αποφύγεις διατροφικές υπερβολές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Ο Ήλιος μπαίνει σήμερα στο ζώδιο σου και είσαι έτοιμος να γιορτάσεις τα γενέθλια σου! Απολαμβάνεις μία περίοδο άπειρων ευκαιριών, δυνατοτήτων και διευκολύνσεων, σε κάθε σημαντικό τομέα της ζωής σου και σε κάθε διαπροσωπική σου σχέση! Να είσαι επίμονος και σταθερός σε αυτά που επιθυμείς και διεκδικείς και θα διαπιστώσεις πως αρκετοί από τους στόχους σου θα υλοποιηθούν!
 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Σήμερα ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στον Σκορπιό και ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσεις όλες τις πτυχές του υποσυνειδήτου σου! Κατάλληλη ημέρα για να αποδεχτείς τα λάθη σου, να απαλλαγείς από ενοχές και να συγχωρέσεις τον εαυτό σου, αλλά και τους άλλους! Μπορείς να νικήσεις, φοβίες, άσχημες σκέψεις, ανασφάλειες και αβεβαιότητα, γιατί πραγματικά σου αξίζει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Σήμερα με το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού, θα ενισχυθεί ο τομέας της φιλίας! Έχεις την ευκαιρία να εμπλουτίσεις με ευχάριστες εμπειρίες, αλλά και ουσιαστικό συναίσθημα, τις φιλικές σου σχέσεις! Μπορείς να έρθεις σε επαφή με άτομα ή νέες γνωριμίες, που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και ιδεολογίες και εκτός του ό,τι θα περάσεις όμορφα, θα καταφέρεις παράλληλα να πετύχεις και προσωπικούς στόχους!
 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Σήμερα είναι η ιδανική μέρα, για να αναδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου! Η προσωπικότητα σου είναι αξιοθαύμαστη από τους άλλους και εσύ το καταλαβαίνεις! Το πέρασμα του Ήλιου στον Σκορπιό, μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις, αλλά θα σου δώσει και την ευκαιρία να πετύχεις, να ανέβεις σκαλιά καταξίωσης και να κερδίσεις τον σεβασμό από τον κοινωνικό σου περίγυρο!

ΙΧΘΕΙΣ:
Ετοιμάσου για μία όμορφη ημέρα! Σήμερα, με το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού, θα αλλάξεις φιλοσοφία και σίγουρα θα ανοίξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες! Οι γνώσεις σου αυξάνονται, όπως και οι κοινωνικές σου επαφές! Μέσα από επικοινωνίες, συναναστροφές και μετακινήσεις, καταφέρνεις και κατακτάς στόχους, επαναφέρεις την αισιοδοξία σου και φυσικά, περνάς υπέροχα! Η καλύτερη επίσης περίοδος, για ταξίδια!

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα