ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


              

ΚΡΙΟΣ:
Η ημέρα χαρακτηρίζεται από δικαιοσύνη, αρμονία, ηρεμία και ισορροπία, με τον Ερμή στον Ζυγό, να κινείται από σήμερα σε ορθή φορά! Ευνοείσαι στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, οι οποίες βελτιώνονται λόγω των δικών σου καλών εκφραστικών τρόπων, αλλά και της καλοπροαίρετης συμπεριφοράς σου! Θα διαπιστώσεις από εδώ και πέρα, πως όλα σταδιακά ισορροπούν!

ΤΑΥΡΟΣ:
Με τον Ερμή στον Ζυγό, να κινείται από σήμερα ορθόδρομος, οφείλεις να δείξεις το σοβαρό και ώριμο χαρακτήρα σου, να εκμεταλλευτείς την ικανότητα που έχεις για οργάνωση και προγραμματισμό! Προσπάθησε να μην είσαι επιπόλαιος και να επικεντρωθείς σοβαρά σε θέματα εργασίας, καθημερινότητας, ευεξίας και διατροφής, πετυχαίνοντας σε αυτούς τους τομείς!

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Θα νιώσεις ιδιαίτερα δημοφιλής, αγαπητός και περιζήτητος, σήμερα! Η κοινωνική σου ζωή και η κοινωνική φήμη σου, βελτιώνονται με τον Ερμή στον Ζυγό να είναι από σήμερα, σε ορθή φορά! Κατάλληλη ημέρα, για να εκμεταλλευτείς την αυξημένη σου δημιουργικότητα σε κάθε σου δραστηριότητα! Πέρασε όσο πιο όμορφα σήμερα και μην πεις όχι σε προτάσεις για διασκέδαση και ψυχαγωγία!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Με τον Ερμή στον Ζυγό να είναι από σήμερα, σε ορθή πορεία, επικεντρώνεσαι στο σπίτι και την οικογένεια! Είσαι ώριμος και μπορείς να εμπλουτίσεις τα εκφραστικά σου μέσα και τις επικοινωνίες σου, με ηρεμία, συναίσθημα και σύνεση. Συγγενικές σχέσεις εξομαλύνονται, όπως και λύνονται θέματα που είχαν προκύψει σε μία υπόθεση με ακίνητα. Πέρασε όμορφα, με τα άτομα της οικογένειας σου!
 

 

ΛΕΩΝ:
Μέσα από συνομιλίες και επαφές, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάθε είδους πρόβλημα. Είσαι συμπαθής, κοινωνικός και δημοφιλής και ενισχύεις τα εκφραστικά σου ταλέντα και την πειθώ σου, γεγονός που σε βοηθά να πετυχαίνεις στόχους και σκοπούς! Ετοιμάσου, με τον Ερμή στον Ζυγό να κινείται από σήμερα, σε ορθή πορεία, για ευχάριστα νέα και ειδήσεις, όπως και για βελτίωση στις σχέσεις σου με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Με τον Ερμή στον Ζυγό να είναι από σήμερα ορθόδρομος, θα καταφέρεις, να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις, να μιλάς ουσιαστικά και ορθά και να επικοινωνείς μόνο με ανθρώπους που έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη και μπορείς να στηριχτείς πάνω τους! Ένας στόχος σου, εκπληρώνεται μετά από υπομονή, αλλά και επιμονή!
 

 

ΖΥΓΟΣ:
Με τον Ερμή στο Ζώδιο σου, να είναι από σήμερα σε ορθή φορά, έχεις εύνοια σε κοινωνικές επαφές, έχεις συναντήσεις, χαρούμενες ειδήσεις και νέα, πολλές επικοινωνίες, χαρμόσυνες μετακινήσεις και λαμβάνεις θετικά μηνύματα και τηλεφωνήματα! Είσαι κοινωνικά περιζήτητος και αρκετά προσιτός επικοινωνιακά και αυτό θα φέρει καλές σχέσεις με γείτονες, αλλά και με αδέρφια ή γενικά συγγενείς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Με τον Ερμή στον Ζυγό να είναι από σήμερα, σε ορθή φορά, οφείλεις να ηρεμήσεις και να ψάξεις μέσα σου τι ακριβώς επιθυμείς και έχεις ανάγκη από την ζωή σου! Εμπιστεύσου το ένστικτό σου, προκειμένου να πετύχεις εσωτερική ανασκόπηση, συναισθηματική ευσυνειδησία, ανασυγκρότηση δυνάμεων, αλλά και τρόπο για να διαφυλάξεις τα μυστικά σου! Έρχονται αποκαλύψεις, που θα σε ωφελήσουν, σε αρκετούς τομείς της ζωής!
 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Είσαι ιδιαίτερα τυχερός και φανερώνεις τον αισιόδοξο και κεφάτο χαρακτήρα σου! Με τον Ερμή στον Ζυγό, να είναι από σήμερα σε ορθή φορά, είσαι κοινωνικός και πανέτοιμος για αλλαγές, αλλά και ανατροπή! Βρίσκεις τρόπους και ενισχύεις ή εμπλουτίζεις την κοινωνική σου ζωή, μέσα από επικοινωνίες, επαφές και νέες γνωριμίες! Έρχεσαι πιο κοντά με τους φίλους σου και νιώθεις απόλυτα αγαπητός και δημοφιλής!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Πρέπει σήμερα να δείξεις την ωριμότητα και την σοβαρότητα σου... και να βγεις κερδισμένος! Μπορείς να καταφέρεις πολύ ουσιαστικά πράγματα , σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής, αρκεί να εκμεταλλευτείς σωστά και έξυπνα τον Ερμή στον Ζυγό που είναι από σήμερα, σε ορθή φορά και να ασχοληθείς με την βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και υπόστασης!
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Με τον Ερμή στον Ζυγό, να είναι από σήμερα σε ορθή φορά, μπορείς να περιμένεις χαρμόσυνα νέα, ειδήσεις και ευκαιρίες για μετακινήσεις ή ταξίδια! Ανανεώνεσαι κοινωνικά και επικοινωνιακά και κερδίζεις ξανά αισιοδοξία και φυσικά διάθεση για ψυχαγωγία και καλοπέραση! Είσαι ευχάριστος, δημοφιλής και επικοινωνιακός, γεγονός που σε βοηθά σημαντικά στην κατάκτηση των προσωπικών σου στόχων και σκοπών!

ΙΧΘΕΙΣ:
Με τον Ερμή στον Ζυγό, να κινείται από σήμερα σε ορθή φορά, θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου στις συναισθηματικές σου ανάγκες και τις βαθιές επιθυμίες. Είσαι ιδιαίτερα ικανός να διαβάζεις τις προθέσεις των γύρων σου για σένα! Με συμμάχους την διαίσθηση σου και την διορατικότητα σου, αντιλαμβάνεσαι πλήρως τι χρειάζεται η ψυχή σου, αλλά και ποιοι πραγματικά είναι έντιμοι απέναντι σου!
 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα