ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 18/10 έως 22/10


 

                 Ζώδια​ Κριός

Έντονη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, θα νιώσετε έτοιμοι να κατακτήσετε και να εντυπωσιάσετε. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, θα είστε ομιλητικοί και συζητήσιμοι. Η εβδομάδα σκεπτόμενη θα κάνει τη στάση σας τα βήματα σας θα είναι σταθερά. Δεν θα είστε αδρανείς σε θέματα οικονομικής εξέλιξης, οι κινήσεις σας θα φροντίσετε να είναι μεθοδικές. Η ανάγκη σας για συνεννόηση θα σας βοηθήσει να γίνουν αναλυτικές συζητήσεις, θα βρεθούν λύσεις.

Τυχεροί αριθμοί: 4, 16, 23, 28    


  
                   Ζώδια​ Ταύρος

Συμφωνίες θα γίνουν σχετικά με οικονομικά ζητήματα, θα προσπαθήσετε να αποφύγετε τα ριψοκίνδυνα άλματα, οι ενέργειες σας θα στοχεύουν στη σταθερή μελλοντική εξέλιξη. Στον αισθηματικό και κοινωνικό σας τομέα η στάση σας θα είναι ζωηρή και εκδηλωτική, ενδιαφέρον θα δείξετε σε κοινωνικές επαφές και γνωριμίες. Η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να παραδειγματιστείτε από τα παρελθοντικά λάθη, τώρα θα συνειδητοποιήσετε, θα καταλάβετε και θα προστατευτείτε. 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 13, 18, 26


             

                   Ζώδια​ Δίδυμοι 

Η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε, να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία και να χαλαρώσετε. Θα έχει θετική επίδραση στις κοινωνικές σας διαθέσεις καθώς και στον τρόπο επικοινωνίας σας. Ορθολογισμός θα σας χαρακτηρίζει, με διπλωματία θα χειριστείτε τις δύσκολες υποθέσεις. Ενδιαφέρον θα δείξετε στις οικονομικές σας υποθέσεις, δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε με αγορές επενδυτικής σημασίας. Οι συζητήσεις σας θα επικεντρωθούν σε θέματα και καταστάσεις που μπορούν να σας προσφέρουν σταθερότητα και διάρκεια.

Τυχεροί αριθμοί: 5, 13, 19, 25


        
                    Ζώδια​ Καρκίνος 

Σκεπτόμενη θα είναι η στάση σας, θα αναθεωρήσετε και θα επανεξετάσετε. Θα έχετε δυναμισμό και αντικειμενική σκέψη, ορθολογισμός θα σας διακρίνει, είναι η χρονική στιγμή που θα μπορέσετε να διορθώσετε και να συμβιβάσετε τις καταστάσεις. Κοινωνικοποιήστε, το ενδιαφέρον σας επικεντρώνετε στο κοινωνικό σύνολο, θα βοηθήσετε και θα προσφέρετε. Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε ισορροπία, βγαίνετε από κυκλοθυμίες και αντιθέσεις, αυτό που θα κυριαρχεί θα είναι η αισιοδοξία.

Τυχεροί αριθμοί: 1, 9, 12, 18    


        


                        Ζώδια​ Λέων

Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις ηγετικές σας διαθέσεις ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους πεισματικές αντιδράσεις, καλό θα είναι να κρατήσετε στάση συνεργάσιμη. Στον αισθηματικό σας τομέα χαλαρή θα είναι η διάθεση σας, θα καταφέρετε να δημιουργήσετε ανανεωτικές συνθήκες μέσα στη σχέση σας. Σύνεση θα δείξετε στη διαχείριση των οικονομικών σας, οι επιπόλαιες κινήσεις θα αποφευχθούν, επιθυμία και ανάγκη σας θα είναι να εξασφαλίσετε, οι επιλογές σας θα είναι επενδυτικές και όχι ασκόπως καταναλωτικές. 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 16, 23, 28  


     
                      Ζώδια​ Παρθένος

Θα βρείτε τρόπο να κλέψετε τα βλέμματα και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Κλείνετε υποθέσεις που τις είχατε αφήσει στη μέση, διεκπεραιώνετε συμφωνίες που είχαν αρχίσει την προηγούμενη περίοδο, στα αισθηματικά σας θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Αισιόδοξα ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα που υπήρξαν μπερδέματα, σας δίνω τη συμβουλή να εκφραστείτε και να εκδηλωθείτε, θα είναι λάθος αν κρατήσετε απόμακρη στάση. Η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να απεμπλακείτε από καταστάσεις που σας προκαλούν εκνευρισμό, ανασφάλεια και ψυχολογική φθορά.

Τυχεροί αριθμοί: 7, 9, 16, 21      


  


                       Ζώδια​ Ζυγός 

Στον οικονομικό σας τομέα κάποιοι από εσάς θα περάσετε σε επαναπροσδιορισμούς, θα ξανασκεφτείτε τα ενδεχόμενα και τις προοπτικές. Στον αισθηματικό σας τομέα εσείς που διατηρείτε σταθερή σχέση ίσως να πάρετε την απόφαση να περάσετε σε ουσιαστικές ενέργειες και προτάσεις σχετικά με το μέλλον του δεσμού σας. Οι σκέψεις σας θα είναι ανέμελες θα αποφύγετε την πώρωση και την εμμονή, χαλαρότητα θα σας διακρίνει. Διπλωματική θα γίνει η στάση σας, θα βρείτε τρόπο να λύσετε τα επίμαχα θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 8, 16, 23, 28  


     
                       Ζώδια​ Σκορπιός 

Σε επαγγελματικά θέματα πάρτε πληροφορίες για τον χαρακτήρα και την ακεραιότητα των ατόμων που θα θέλουν να συνεργαστούν μαζί σας. Υπευθυνότητα και επαγγελματισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα είστε σε θέση να κινηθείτε ώριμα και μεθοδικά. Στον αισθηματικό σας τομέα, αν μέσα στη σχέση σας υπάρχουν εντάσεις θα καταφέρετε να ηρεμήσετε τα πνεύματα, θα βγει στην επιφάνεια η χαλαρή και ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας. 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 11, 15, 20


     


                      Ζώδια​ Τοξότης

Προσοχή στις υποσχέσεις που θα σας δώσουν, ελλοχεύει κίνδυνος να εμπιστευτείτε το λάθος άτομο. Σε οικονομικά θέματα που απαιτούν διεκδίκηση βγαίνετε από την παθητικότητα, θα σκεφτείτε με ποιον τρόπο θα βελτιώσετε τις συνθήκες και τις προοπτικές. Ρεαλιστικές θα είναι οι επιθυμίες σας, προσγειωμένη θα είναι η σκέψη σας. Η εβδομάδα θα σας φέρει ενθουσιασμό, ανοιχτόκαρδη και αεράτη θα είναι η στάση σας. Απελευθερωμένη θα είναι η έκφραση σας, η διάθεση σας θα είναι κοινωνική, με καινούργια πρόσωπα θα συνομιλήσετε. 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 12, 18, 24


           
                      Ζώδια​ Αιγόκερως 

Η εβδομάδα εσάς τους φορτισμένους θα σας βοηθήσει να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, προτάσεις για φιλικές παρέες και διαφόρων ειδών κοινωνικές συναναστροφές θα σας ανανεώσουν. Στον αισθηματικό σας τομέα, εσείς οι χωρισμένοι είναι πολύ πιθανόν να προχωρήσετε σε πράξεις επανασύνδεσης, συγκαταβατικές θα είναι οι σκέψεις και οι ενέργειες σας. Εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της δέσμευσης, ωστόσο αποφύγετε τάσεις ανυπομονησίας. 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 8, 14, 22  


         


                   Ζώδια​ Υδροχόος

Η εβδομάδα φέρνει γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να κατασταλάξετε. Η πρακτική σας σκέψη θα δώσει λύση σε ένα συγκεκριμένο σας ζήτημα, το αποτέλεσμα θα ανεβάσει την ψυχολογία σας, απαλλάσσεστε από απαισιόδοξες σκέψεις, οι ενέργειες σας θα έχουν ορθολογισμό και σύνεση. Θα μπείτε σε σκέψεις τόσο σε θέματα αισθήματα όσο και σε οικονομικά, οι τελικές σας κινήσεις θα είναι ώριμες και συνειδητές, θα στοχεύουν στη σταθερότητα και στην ασφάλεια. 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 7, 11, 23


      
                    Ζώδια​ Ιχθείς

Προσοχή σε ψευδαισθήσεις και εξαπατήσεις, αν πάρετε ανατρεπτικές ή ριψοκίνδυνες αποφάσεις ίσως αργότερα να μετανιώσετε για τις επιλογές σας. Η εβδομάδα θερμή, συγκαταβατική, και ήρεμη θα κάνει τη στάση σας, στον αισθηματικό σας τομέα ισορροπία θα υπάρξει στη σχέση σας. Δεν αποκλείεται να πάρετε ριζικές αποφάσεις σχετικά με θέματα που αφορούν το μέλλον και τη σταθερότητα του δεσμού σας. Η εβδομάδα θα τονώσει την ανάγκη σας για δημιουργική εξέλιξη, θετικοί θα είστε στο να γίνουν αναλυτικές και επεξηγηματικές συζητήσεις.

Τυχεροί αριθμοί: 1, 8, 10, 19


                      

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα