ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Προβλέψεις Σαββατοκύριακο 16/10 έως 17/10


 

                    Ζώδια​ Κριός

Αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον για σένα... Ειδικά το Σάββατο, η ενεργητικότητά σου θα είναι ανεξάντλητη και δεν πρόκειται να μείνεις στιγμή κλεισμένος/η σπίτι. Κρατήστε μια ισορροπία ανάμεσα στις επαγγελματικές και στις συναισθηματικές σας υποθέσεις. Εφαρμόστε τις ιδέες σας πριν τις κοινοποιήσετε για να μη σας αντιγράψουν.

Τυχεροί αριθμοί: 1, 8, 15, 26


       
                    Ζώδια​ Ταύρος

Tο σαββατοκύριακο σου δεν ξεκινά και με τις καλύτερες συνθήκες για σένα, το Σάββατο, ενισχύει την ευαισθησία σου και την ανασφάλειά σου στον αισθηματικό τομέα, είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε αδέσμευτος/η. Μπορεί να φημίζεσαι για τη λογική σου σκέψη, όμως τώρα φαίνεται πως το έντονο συναίσθημά σου παίρνει το πάνω χέρι και σε κάνει καχύποπτο με το ταίρι σου, ενώ βγάζεις και μια κτητική διάθεση, που μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις.

Τυχεροί αριθμοί: 3, 5, 14, 18


     

                    Ζώδια​ Δίδυμοι 

Αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται να είναι… καυτό, από την αρχή μέχρι το τέλος του! Την Κυριακή, η κοινωνικότητά σου θα χτυπήσει κόκκινο, όπως επίσης και η γοητεία σου. Αν είσαι αδέσμευτος, καταφέρνεις να έλξεις γύρω σου πλήθος υποψήφιων συντρόφων, ενώ κι εσύ νοιώθεις έτοιμος/η να προχωρήσεις σε μια δέσμευση, αφήνοντας στο παρελθόν την εργένικη ζωή! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις πλέον, είναι να κάνεις τη σωστή επιλογή, γιατί αυτή η επιλογή μπορεί να σε συνοδεύει για πολύ-πολύ καιρό!

Τυχεροί αριθμοί: 7, 19, 21, 28


    
                     Ζώδια​ Καρκίνος 

Αυτό το Σάββατο μάλλον δεν θα είναι και το πιο ερωτικό που έχεις ζήσει, αφού φέρνει σε πρώτο πλάνο κάποια επαγγελματικά θέματα που πιέζουν για επίλυση… Έτσι, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχεις χρόνο να ασχοληθείς με τα αισθηματικά σου....
Μην προχωράτε με κλειστά μάτια, γιατί δεν έχουν όλοι τις ίδιες προθέσεις με εσάς. Περάστε τη μέρα με φιλικά πρόσωπα και θα διασκεδάστε αφάνταστα.

Τυχεροί αριθμοί: 9, 13, 14, 22    


   



                     Ζώδια​ Λέων

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκινά το σαββατοκύριακό σου, αφού το Σάββατο, φροντίζει να ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σου στα ύψη! Η μόνη επιθυμία που έχεις είναι να περάσεις καλά και να διασκεδάσεις, είτε έχεις σχέση είτε όχι, και θα τα καταφέρεις, με το πλανητικό σκηνικό να σε πριμοδοτεί. Ξεκαθαρίστε παλιές συναισθηματικές καταστάσεις πριν προχωρήσετε σε νέες. Απολαύστε την προσοχή που σας δίνουν οι γύρω σας, τώρα που τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σας.

Τυχεροί αριθμοί: 2, 5, 16, 22   



                   Ζώδια​ Παρθένος

Κατά το μεγαλύτερο μέρος του σαββατοκύριακου το συναίσθημά σου θα είναι ιδιαίτερα ενισχυμένο, η ευαισθησία σου θα είναι εμφανής και ίσως να νοιώθεις ευάλωτος/η. Κρατήστε χαμηλούς τόνους στις συζητήσεις σας, για να μην υπάρξει ρήξη. Ένα ταξίδι θα ήταν ιδανικό για να βρείτε και πάλι την ηρεμία σας.

Τυχεροί αριθμοί: 4, 13, 18, 20      


 


                    Ζώδια​ Ζυγός 

Αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται ιδιαίτερα κοινωνικό και… επικοινωνιακό! Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου η ακτινοβολία σου είναι έντονη, τα φλερτ προκύπτουν από εκεί που δεν τα περιμένεις και με το επικοινωνιακό σου χάρισμα μπορείς να κατακτήσεις όποιο άτομο βάλεις… στο μάτι! Απόλαυσέ το, γιατί από το βράδυ της Κυριακής θα αρχίσει να σε απασχολεί η οργάνωση της εβδομάδας που έρχεται, κάτι που… μάλλον θα σε ρίξει ψυχολογικά!

Τυχεροί αριθμοί: 6, 9, 12, 23


    
                   Ζώδια​ Σκορπιός 

Αυτό το σαββατοκύριακο θα σε απασχολήσουν κάποια οικονομικά θέματα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα βάλεις σε προτεραιότητα τα χρήματα, είτε αυτά που κερδίζεις είτε αυτά που ξοδεύεις, και στην καλύτερη περίπτωση θα αφήσεις το ταίρι σου παραπονεμένο. Στη χειρότερη, οι… τσέπες σου θα γεμίσουν καβούρια και θα έχεις γκρίνιες από το ταίρι σου, που θα θέλει να βγείτε να διασκεδάσετε!

Τυχεροί αριθμοί: 5, 11, 21, 28


    


                  Ζώδια​ Τοξότης

Αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται άκρως αισθησιακό για σένα... Και βεβαίως, αυτό ισχύει είτε έχεις σχέση, είτε όχι, αφού στη δεύτερη περίπτωση οι θαυμαστές θα κάνουν ουρά πίσω σου, ανεβάζοντας την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη! Εδώ βεβαίως, ελλοχεύει ο κίνδυνος να το… πάρεις πάνω σου, να τους βλέπεις όλους αφ’ υψηλού και να μη σου κάνει κανείς από όσους σε πλησιάζουν, με αποτέλεσμα τελικά να… κοιμηθείς στο τέλος μόνος/η σου, γι’ αυτό πρόσεξε!

Τυχεροί αριθμοί: 1, 6, 10, 21


    
                    Ζώδια​ Αιγόκερως 

Αυτό το σαββατοκύριακο η αυτοπεποίθησή σου δεν είναι και τόσο στα πάνω της, ενώ και οι ανασφάλειες κάνουν την εμφάνισή τους, επηρεάζοντας κυρίως τον τομέα των αισθηματικών σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, ενδεχομένως η καχυποψία σου να ταλαιπωρήσει το ταίρι σου, που μπορεί να φτάσει ακόμα και στα όριά του με τη στάση σου. Αν δεν θέλεις να οδηγήσεις το δεσμό σου σε ρήξη, καλό θα είναι να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις λοιπόν και να δώσεις στην τετράγωνη λογική σου το πάνω χέρι!

Τυχεροί αριθμοί: 5, 9, 11, 13


     


                    Ζώδια​ Υδροχόος

Αυτό το σαββατοκύριακο για σένα θα είναι γεμάτο και ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Το Σάββατο, η αυτοπεποίθησή σου και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη, το ίδιο και ο αισθησιασμός σου. Λάμπεις κυριολεκτικά, είσαι η ψυχή της παρέας και όλοι διεκδικούν τη συντροφιά σου! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου όμως, μην παρασυρθείς από τον φιλικό σου κύκλο και παραμερίσεις το ταίρι σου, γιατί μετά θα έχεις γκρίνιες! Αν όμως καταφέρεις να κρατήσεις τις ισορροπίες, είναι σίγουρο ότι το σαββατόβραδό σου προβλέπεται άκρως… αισθησιακό και παθιασμένο!

Τυχεροί αριθμοί: 3, 8, 14, 27  


  
                     Ζώδια​ Ιχθείς

Αυτό το σαββατοκύριακο θα σε απασχολήσει κυρίως η επαγγελματική σου ζωή και η καριέρα σου, γεγονός που θα αφήσει τα αισθηματικά σου σε δεύτερη μοίρα. Βέβαια, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου το ταίρι σου ενδεχομένως να σου φανεί χρήσιμο, καθώς θα βελτιώσει την εικόνα που θέλεις να προβάλεις στη δουλειά ή σε κάποια κοινωνική εκδήλωση που σχετίζεται με αυτή. Φρόντισε ωστόσο να μην το κάνεις να νοιώσει πως το χρησιμοποιείς για να ανέβεις επαγγελματικά, γιατί μετά θα έχεις… γκρίνιες!

Τυχεροί αριθμοί: 5, 7, 21, 23  


                

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα