ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


              

ΚΡΙΟΣ:
Η ιδανική μέρα σήμερα, για σένα με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, ώστε να βελτιώσεις και να διορθώσεις διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Είσαι πολύ αγαπητός, ευγενικός, διαλλακτικός, κοινωνικός και αυτό σε κάνεις συμπαθή, δημοφιλή και περιζήτητο! Μην φοβηθείς να υποστηρίξεις τις απόψεις σου, αφού οι άλλοι είναι σίγουρα πιο δεκτικοί! Απαλλάσσεσαι από αδικίες που σε πλήγωσαν και από ασταθείς καταστάσεις που σε άγχωναν!

ΤΑΥΡΟΣ:
Θα μπορέσεις σήμερα με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, να βελτιώσεις στο έπακρο την καθημερινότητα σου, να οργανώσεις όπως πρέπει τον χρόνο σου, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις, αλλά και να κάνεις θετικές αλλαγές σε εμφάνιση, σε διάθεση και φυσική κατάσταση! Επιπλέον, καταφέρνεις να βελτιώσεις την κοινωνική σου ζωή, κυρίως λόγω των μετρημένων και ώριμων εκφραστικών σου μέσων!

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Σήμερα περνάς υπέροχα με ποικίλους τρόπους! Με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, είσαι το επίκεντρο της προσοχής, είσαι κεφάτος, δημιουργικός και δημοφιλής! Η τύχη είναι σιγουρα με το μέρος σου σε ό,τι κι αν κάνεις! Διεκδικείς επιθυμίες, στόχους και φιλοδοξίες και τα πετυχαίνεις! Οι άλλοι σε γεμίζουν επαίνους, κομπλιμέντα και λόγια θαυμασμού!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, καταφέρνεις σήμερα να διορθώσεις και να βελτιώσεις οικογενειακές σχέσεις, με πολλούς και διάφορους τρόπους! Θέματα με ακίνητα, λύνονται! Στο χώρο του σπιτιού, απολαμβάνεις στιγμές τρυφερότητας και αγάπης, βρίσκεις τις λύσεις που χρειάζεσαι για θέματα που πιθανόν να προκύψουν, αλλά και για υποθέσεις που σε απασχολούν από παλιά, αφού τώρα θα έχεις την ευκαιρία να κλείσεις πληγές του παρελθόντος!
 

 

ΛΕΩΝ:
Με το σημερινό Τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, επαφές, συνομιλίες, μηνύματα και τηλεφωνήματα ευνοούνται! Έρχονται χαρμόσυνα νέα και ειδήσεις, που σε ανανεώνουν! Χρησιμοποίησε την πειθώ και την οξυδέρκεια σου, προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου και να ξεπεράσεις δυσκολίες! Μία προβληματική σχέση με μακρινό συγγενή ή αδερφό λύνεται μπορεί τώρα να λυθεί!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Θα καταφέρεις σήμερα με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα να αρπάξεις ευκαιρίες, ώστε να νιώσεις και πάλι σιγουριά, αυτοπεποίθηση, βεβαιότητα και ηρεμία! Μπορείς τώρα να εκφράσεις τις επιθυμίες σου και να εκπληρωθούν! Με τα πλούσια εκφραστικά σου μέσα, την επικοινωνιακή σου ικανότητα και την πειθώ σου, θα αγγίξεις την κορυφή!
 

 

ΖΥΓΟΣ:
Σήμερα έρχεται το Τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα και σε βοηθά να ξεπεράσεις κάθε πρόβλημα, πληγές και παλαιά τραύματα! Επιπλέον εκπληρώνεις στόχους και επιθυμίες. Σε χαρακτηρίζει διαίσθηση, διορατικότητα, συναίσθημα, ευαισθησία, καλοπροαίρετη συμπεριφορά, έμπνευση και γοητεία! Διεκδίκησε τους στόχους σου, χρησιμοποιώντας τα ικανά εκφραστικά σου μέσα και το επικοινωνιακό σου ταλέντο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Σήμερα με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, τα μυστικά σου, διαφυλάσσονται με επιτυχία, ενώ αποκαλύψεις που αφορούν άλλους, σε ωφελούν σε πολλούς τομείς της ζωής σου! Η διαίσθηση και η διορατικότητα σου, εξυπηρετούν κάθε σου κίνηση και επικοινωνία, αφού σίγουρα, θα σου δείξουν τον δρόμο τον σωστό!
 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
'Ερχονται σήμερα θετικά γεγονότα και ανανεωτικές καταστάσεις στο φιλικό σου περιβάλλον, αλλά και ευκαιρίες να πετύχεις μεγαλεπήβολους στόχους. Με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, οι φίλοι σε στηρίζουν, σε βοηθούν, σου βρίσκουν λύσεις, αποφέροντας σου σημαντικά οφέλη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Σήμερα λόγω του Τριγώνου Αφροδίτης-Χείρωνα, ακολούθησε το συναίσθημα σου, αλλά πάντα σε συνεργασία με την λογική σου και θα πετύχεις πολλούς από τους σκοπούς και τις φιλοδοξίες σου! Είσαι αδιαμφισβήτητα ικανός και κερδίζεις με την καλοπροαίρετη συμπεριφορά σου, την εκτίμηση, τον θαυμασμό και τον σεβασμό των γύρω σου! Κάποιες υποθέσεις οικογενειακές, δρομολογούνται και καταφέρνεις να βάλεις γερές βάσεις σε ότι σήμερα πετύχεις!
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Μπορείς σήμερα να απολαύσεις μία ημέρα γεμάτη ανεμελιά, χαρά και αισιοδοξία, λόγω του Τριγώνου Αφροδίτης-Χείρωνα! Τώρα είναι η ιδανική ώρα, για επαφές, κοινωνικοποίηση και επικοινωνίες! Επίσης, μπορείς να αναμένεις ένα καλό νέο ή είδηση, που θα σου επιστρέψει το χαμόγελο και θα σε φέρει πιο κοντά στην εκπλήρωση ενός μεγάλου σου σκοπού!

ΙΧΘΕΙΣ:
Σήμερα μία είδηση ή μία συγκυρία, θα σου δώσουν την αυτοπεποίθηση που στερήθηκες τις προηγούμενες ημέρες, χάρη στο Τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα! Αισθάνεσαι πλέον, πως μπορείς να εκπληρώσεις ουσιαστικές επιθυμίες, αφού η θέληση τώρα, γίνεται πράξη! Τα κεκτημένα σου είναι προστατευμένα και επιπλέον, ασχολείσαι με την εμφάνιση σου! Καλή ημέρα για έναρξη μίας διατροφής ή δίαιτας!
 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα