ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σήμερα, θα σου δώσει την δυνατότητα, να “προσεγγίσεις” κάποιες βαθιές σκέψεις σου, ώστε να κάνεις πραγματικότητα μεγάλες και ουσιαστικές επιθυμίες, που έως τώρα, κρατούσες κρυμμένες. Μην αποκαλύπτεις σε κανένα πρόσωπο το ο,τιδήποτε και διαφύλαξε όσο πιο πολύ μπορείς τα μυστικά σου και κινητοποιήσου μονάχος σου!

ΤΑΥΡΟΣ:
Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σήμερα, είναι απόλυτα θετικό για εσένα! Έχεις κανότητα να καταφέρεις να αξιολογήσεις τις καταστάσεις και τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για την εξέλιξη και την μετέπειτα πορεία των διαπροσωπικών σου σχέσεων! Ισορροπείς με επιτυχία, συναίσθημα και λογική και έτσι θα κάνεις σημαντικές ουσιαστικές αλλαγές και επαφές!

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, θα βελτιώσει την καθημερινότητα σου, τα πρακτικά θέματα που σε απασχολούν, αλλά και τον ίδιο σου εαυτό, από κάθε άποψη! Τη σημερινή ημέρα, θα έρθουν κάποιες απόλυτα θετικές αλλαγές, που θα σε βοηθήσουν, να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη και σαφώς πιο ευχάριστη, όπως επίσης και να βελτιώσεις εσένα τον ίδιο! Ιδανική ημέρα για αποφάσεις, που έχουν να κάνουν με αλλαγές στην εμφάνιση και έναρξη διατροφής!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, θα σου προσφέρει τύχη, σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Μπορείς να βρεις ελεύθερο χρόνο, ώστε να περάσεις όμορφα, αλλά και εποικοδομητικά, μέσα από κοινωνικές δραστηριότητες και επαφές! Εκμεταλλεύσου την δημιουργικότητα και την λάμψη σου, σε κάθε σου δραστηριότητα και θα ανταμειφθείς!
 

 

ΛΕΩΝ:
Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, ευνοεί σήμερα τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας! Επίσης, σου δίνεται η ευκαιρία, να ξεπεράσεις κάποιες παρελθοντικές καταστάσεις, ώστε να κάνεις τώρα νέα ξεκινήματα! Αν πρόκειται να μετακομίσεις, τώρα είναι η ιδανική ημέρα, για να το πάρεις απόφαση! Ναι σε πρωτοβουλίες, που αφορούν τις συγγενικές σου σχέσεις, που τώρα διορθώνονται!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Σήμερα το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, σου προσφέρει σημαντική βοήθεια, για να βελτιώσεις τη ζωή σου! Οι σχέσεις και οι συναναστροφές με τους γνωστούς, αλλά και με αδέρφια ή γείτονες, θα βελτιωθούν σημαντικά! Έχεις την ικανότητα να μεταδίδεις ορθά τις σκέψεις, τις απόψεις και τις ιδέες σου και έτσι πείθεις εύκολα κάθε συνομιλητή σου! Ήρθε η στιγμή να νιώσεις ότι επιτέλους οι προσπάθειες σου, ανταμείβονται και πως άξιζε η κούραση της τελευταίας περιόδου!
 

 

ΖΥΓΟΣ:
Το σημερινό Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, αποτελεί για σένα την απόλυτη ευκαιρία, να αυξήσεις την αυτοεκτίμηση σου με ποικίλους τρόπους! Έχεις σήμερα την δυνατότητα, να οργανώσεις ένα πρόγραμμα, που θα σε εξυπηρετήσει να προστατεύσεις και να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου ! Επιτέλους ηρεμείς και απολαμβάνεις επιτέλους τις μικρές χαρές της ζωής!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σήμερα, σε ανταμείβει για όλες τις προηγούμενες σου προσπάθειες, αλλά και για τις όποιες απογοητεύσεις που είχες σε κάποιες διαπροσωπικές σου σχέσεις! Το Εξάγωνο αυτό, θα φέρει θετικά αποτελέσματα, μακροπρόθεσμα, όπως επίσης και νέες ισορροπίες στις επαφές και τις συναναστροφές! Το μήνυμα της ημέρας είναι πάντως, πως η επιτυχία είναι σίγουρη, σε κάθε τομέα της ζωής σου!

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σήμερα, καταφέρνεις να αναζητήσεις τις εσωτερικές σου αξίες και τις ουσιαστικές ανάγκες σου, αλλά και να αναγνωρίσεις τις βαθιές επιθυμίες σου, ώστε να τις εκπληρώσεις! Κάνε έναν ωφέλιμο απολογισμό, ώστε να οργανώσεις σωστά τις επόμενες κινήσεις και δράσεις σου! Πες ναι, στην συνεργασία λογικής και διαίσθησης και οι αποφάσεις σου, θα είναι σίγουρα σωστές!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Το σημερινό Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, αποτελεί εγγύηση για τους στόχους σου και σε αποζημιώνουν για όλες τις προσπάθειες και τους αγώνες που έχεις κάνει! Αποχωρούν επιτέλους οι στεναχώριες που σου έδωσαν στο παρελθόν, πρόσωπα και σχέσεις που λανθασμένα βασίστηκες πάνω τους! Αισιοδοξείς και κερδίζεις πολλά στον φιλικό τομέα!
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Το σημερινό το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, σου δίνει επιτέλους την ευκαιρία, να οργανώσεις καλύτερα την ζωή σου και τον χρόνο σου! Αν το θες, θα καταφέρεις να εκπληρώσεις ουσιαστικά όνειρα και στόχους! Σήμερα ξεφεύγεις από τις δύσκολες καταστάσεις και απαλλάσσεσαι από τοξικές σχέσεις! Βελτιώνεις απόλυτα την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση!

ΙΧΘΕΙΣ:
Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, θα σε ευνοήσει πολύ, σε ό,τι κι αν έχεις σκοπό να κάνεις σήμερα, σε οποιονδήποτε τομέα! Έχεις την ευκαιρία, να πετύχεις μεγάλους στόχους, να ανοίξεις τους ορίζοντες σου, να αισιοδοξείς, να περάσεις όμορφα και να μπορείς να προχωρήσεις, στην υλοποίηση ιδεών και σκοπών! Να εκμεταλλευτείς την τύχη σου και τις επαφές σου, όσο περισσότερο γίνεται!

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα