ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Ευνοϊκές χαρακτηρίζονται οι συνθήκες αυτό το διάστημα για όσους θέλετε να προωθήσετε τις υποθέσεις σας στον επαγγελματικό τομέα. Θα μπορέσετε να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας, αλλά και να ξοδέψετε χρήματα για να ανανεώσετε την εμφάνιση σας. Οικονομικές απώλειες είναι πολύ πιθανό να συμβούν αυτήν την περίοδο και να σας αναστατώσουν. Στον οικονομικό σας τομέα, τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές και μην κάνετε μεγάλα ανοίγματα.

ΤΑΥΡΟΣ:
Πρέπει να μάθετε να είστε δυναμικοί και να οδηγείτε εσείς τις καταστάσεις εκεί που θέλετε, αλλιώς δεν θα πετύχετε τους στόχους σας. Στα οικονομικά σας, οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις συναλλαγές σας με δημόσιους φορείς. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας, δείχνουν ότι εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα αναζητήσετε τις αιτίες που σας έχουν οδηγήσει σε απομάκρυνση με το ταίρι σας. Σχέσεις που δεν έχουν γερές βάσεις θα υποστούν τριγμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Ήρθε η ώρα να αλλάξετε τα κακώς κείμενα στη ζωή σας, να κλείσετε ορισμένα κεφάλαια και να ανοίξετε καινούργια ,με πιο γερές βάσεις για το μέλλον. Μην δίνετε αφορμές για σχόλια. Προσέξτε μήπως το άγχος σας, γίνει αιτία για να δημιουργηθούν εντάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Στις συνεργασίες σας θα δείτε ότι θα παίζονται παιχνίδια, από τα οποία θα κινδυνεύει η θέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Διατηρείσετε τη ψυχραιμία σας και χειριστείτε τα όλα με διπλωματικό τρόπο. Θα βρεις πηγές για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Οι δύσκολες αστρολογικές συγκυρίες της καλοκαιρινής περιόδου δεν φαίνεται να άγγιξαν τους περισσότερους από εσάς. Προσοχή στην υπερκόπωση, διαθέστε χρόνο για ξεκούραση. Στον αισθηματικό τομέα ίσως χρειαστεί να επανεξετάσετε τις απαιτήσεις σας ή και να κάνετε περισσοτέρους συμβιβασμούς στα “θέλω” του ερωτικού σας συντρόφου.
 

 

ΛΕΩΝ:
Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα έχετε προτάσεις και ευκαιρίες συναισθημαιτικές, που δείχνουν να έχουν ποιότητα και μέλλον. Στα προσωπικά σας οι δεσμευμένοι θα βγάλετε ζήλιες και θα θελήσετε να επιβάλλετε τις απόψεις και τις επιθυμίες σας με το ζόρι στον σύντροφο σας πράγμα που είναι λάθος και θα τον χάσετε αργά ή γρήγορα αν συνεχίσετε έτσι. Στον οικονομικό σας τομέα, αποφύγετε παγίδες που μπορεί να κρύβουν προτάσεις για επενδύσεις που θα σας γίνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Αποφύγετε επενδύσεις και καινούργια ανοίγματα γιατί υπάρχει πιθανότητα εξαπάτησης. Είστε άτομα ικανά και οι δυσκολίες που θα συναντήσετε δεν θα πρέπει να σας πτοήσουν. Ορισμένοι από εσάς θα αποφασίσετε να συνεχίστε μόνοι αναζητώντας τον ιδανικό σύντροφο. Προσέξτε πολύ και τις όποιες μετακινήσεις σας, ελέγξτε σχολαστικά όλες τις λεπτομέρειες προκειμένου να αποφύγετε εκπλήξεις.
 

 

ΖΥΓΟΣ:
Δεν αποκλείεται ακόμη να υπάρξουν και προκλήσεις ή εντάσεις με τους συνεργάτες σας, Χειριστείτε αυτήν την πιθανότητα με επιχειρήματα και καλή διάθεση προκειμένου να μην έρθετε πολύ κοντά σε ρήξεις. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας θα είναι δύσκολη και θα υπάρξουν διαφωνίες μεταξύ σας. Στα συναισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα δείξετε κατανόηση απέναντι στα προβλήματα του συντρόφου σας και σταματήστε να τον επικρίνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Μην απογοητευτείτε από τυχόν μικροαναποδιές που ενδεχομένως να προκύψουν, δεν χρειάζεται να βιάζεστε. Στα επαγγελματικά σας θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και θα πιεστείτε πολύ μέχρι να το πετύχετε. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα σε συνεργασίες και συμφωνίες και θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.
 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Μην αντιδράτε σπασμωδικά και μην δημιουργείτε καταστάσεις εκεί που δεν υπάρχουν, αν ελπίζετε στην εξομάλυνση των σχέσεων σας. Παράλληλα θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί με τις συναλλαγές σας, γιατί υπάρχει πιθανότητα να έχετε απώλειες και εξαπατήσεις. Στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να προσέξτε με προτάσεις που θα σας γίνουν για νέες συνεργασίες και να εξετάσετε αναλυτικά τους όρους για να δείτε αν τελικά σας συμφέρουν. Στον επαγγελματικό σας τομέα, η κούραση από το συνεχές τρέξιμο και η πίεση από τις αυξημένες υποχρεώσεις, θα σας κάνουν να νιώθετε ότι έχετε φτάσει στα όρια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Δείξτε του λίγο ενδιαφέρον και μην το παραμελείτε τόσο πολύ. Μην πάρετε όμως πρωτοβουλίες για αλλαγές σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών αυτήν την περίοδο γιατί δεν θα σας βγουν σε καλό. Προσέξτε με τη συμπεριφορά σας γιατί μερικές φορές είσαστε παρορμητικοί και κάνετε σπασμωδικές κινήσεις, που εκνευρίζουν τον περίγυρο σας. Στα συναισθηματικά σας, όσοι έχετε μόνιμη σχέση, προσέξτε λίγο με τη συμπεριφορά σας, γιατί θα νιώθετε άγχος και εκνευρισμό από οικογενειακά θέματα που σας απασχολούν και θα ξεσπάτε στο ταίρι σας.
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Βάλτε τα δυνατά σας για να δικαιώσετε τη φήμη σας και να εκμεταλλευτείτε τις ποικίλες ευκαρίες προς όφελος σας. Κάντε την αυτοκριτική σας επανεξετάστε τους στόχους σας και με σύμμαχο την επιμονή και την συνέπεια θα καταφέρετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Προωθείστε τις υποθέσεις σας αλλά να θυμάστε ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί. Στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα συμβούν κάποιες ανακατατάξεις και θα πρέπει να τις δεχτείτε και να μην αντιδράσετε γιατί θα βγείτε στο μέλλον χαμένοι.

ΙΧΘΕΙΣ:
Βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Έτσι προβλέπονται ευχάριστες στιγμές με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας, Δεν αποκλείετε πολλοί από εσάς να ασχοληθείτε και με την διακόσμηση του σπιτιού, ή κάποιες μικροεπισκευές. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι, το επαγγελματικό σας πρόγραμμα θα είναι αρκετά φορτωμένο και θα είστε σε συνεχή επαφή με κόσμο, για να κλείσετε τις συμφωνίες που θέλετε.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα