ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 04/10 έως 08/10


 


                Ζώδια​ Κριός

Από τις 6 ο Πλούτωνας είναι πλέον ορθόδρομος και αυτές τις μέρες που ξεκινάει κανονικά η πορεία του προς τα μπροστά θα δεις κάποια θετικά σημάδια που αφορούν τα επαγγελματικά σου. Η αλήθεια είναι ότι αρκετοί μήνες ανάδρομης πορείας στον δέκατο οίκο της καριέρας σου μπορεί να σχετίζονταν με καθυστερήσεις. Σκέψη, ενδοσκόπηση, αργές εξελίξεις και αρκετό συναίσθημα όχι πάντα θετικό. Γιατί ο Πλούτωνας μεταμορφώνει, και η παρουσία του σε αυτό το σημείο δείχνει ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ακολουθήσεις το ένστικτό σου, να κάνεις (και) αυτό που πάντα ήθελες ως επάγγελμα και έρθεις πιο κοντά στον εαυτό σου.

Τυχεροί αριθμοί: 5, 16, 21, 27  


      
                Ζώδια​ Ταύρος

Αυτές τις μέρες είναι πολύ πιθανό να δεις τις αλλαγές που φέρνει η ορθόδρομη πλέον πορεία του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σε ένα φιλικό με το δικό σου, γήινο ζώδιο. Η ανάδρομη πορεία του διήρκεσε αρκετά και κατά κάποιο τρόπο μπλόκαρε μερικές φορές τους στόχους σου, τις σπουδές ενδεχομένως, ταξίδια ή τις συνεργασίες σου με το εξωτερικό. Σαφώς, έπρεπε να επανεξετάσεις τα πάντα, κυρίως τους στόχους σου, και να καταλάβεις αν ήταν προϊόντα πραγματικών και βαθύτερων επιθυμιών σου ή κάποιων «πρέπει» που μόνο δικά σου δεν ήταν. Τώρα σίγουρα ξέρεις καλύτερα και είσαι έτοιμος να προχωρήσεις μπροστά. 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 9, 12, 23  


   
               

                     Ζώδια​ Δίδυμοι 

Ο Πλούτωνας, ο πλανήτης της αναγέννησης και της μεταμόρφωσης, από τις 6 θα κινείται ορθόδρομα στον όγδοο οίκο σου. Αυτό έχει δύο σημαντικές πλευρές. Αρχικά βλέπεις διαφορά στα οικονομικά σου, ειδικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με χρέη, διαπραγματεύσεις ή χρήματα που μοιράζεσαι με άλλους. Ο άλλος τομέας τον οποίο αφορά η ορθόδρομη πορεία του είναι η αισθηματική σου ζωή ή όλα όσα μοιράζεσαι με τους άλλους, ειδικά στις στενές προσωπικές σου σχέσεις. Οι εμπειρίες της περιόδου αυτής όμως σε οδήγησαν σε μεγαλύτερη αυτογνωσία και τώρα πολύ πιθανό να ξέρεις καλύτερα τι θέλεις. 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 12, 16, 20


 

                  Ζώδια​ Καρκίνος 

Τα θέματα της εβδομάδας είναι ο έρωτας, η δημιουργικότητα, η συντροφικότητα και οι συνεργασίες. Πρώτα από όλα στις 6 ο Πλούτωνας ξεκινάει την ορθόδρομη πορεία του, η αλήθεια είναι ότι ήταν δύσκολοι οι προηγούμενοι μήνες κατά τους οποίους φαινομενικά προχωρούσε προς τα πίσω, γιατί βρίσκεται ακριβώς απέναντί σου, σε αντίθεση με το ζώδιό σου δηλαδή, κάνοντας τους άλλους - όλους τους άλλους - αρκετά απαιτητικούς και πιεστικούς. Αν οι γύρω δεν ήταν πραγματικά πιεστικοί, εσύ ένιωθες πίεση με το παραμικρό ή είχες μια δυσκολία στο να διαχειριστείς γενικά ορισμένες σχέσεις σου. 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 11, 24, 28      


  


                    Ζώδια​ Λέων

Παρ’ όλο που μπορεί να υπάρξουν κάποιες αμφιβολίες ή και δυσκολίες σε σχέση με μια απόφαση που αφορά την κατοικία ή ένα οικογενειακό θέμα, έχε υπόψη σου ότι μια αλλαγή σε αυτούς τους τομείς (μετακόμιση, συζήτηση με οικογενειακό πρόσωπο) μπορεί να φέρει θετικές εξελίξεις στη ζωή σου. Επίσης, από τις 6 ο Πλούτωνας θα κινείται ορθόδρομα στον έκτο οίκο σου. Τους μήνες της ανάδρομης πορείας του οι εξελίξεις στις καθημερινές εργασίες ή στα επαγγελματικά ήταν αργές και ίσως έπρεπε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που ενδεχομένως θα άλλαζαν ριζικά την καθημερινότητά σου.

Τυχεροί αριθμοί: 9, 13, 15, 29


       
                   Ζώδια​ Παρθένος

Η αλήθεια είναι ότι τους προηγούμενους μήνες, κατά τους οποίους ο Πλούτωνας ήταν ανάδρομος, ο έρωτας για πολλούς Παρθένους αποτελούσε πεδίο έρευνας και αναζήτησης, ενώ δεν ήταν και λίγες οι δυσκολίες και οι ματαιώσεις. Αντίστοιχες εμπειρίες ενδεχομένως είχες και με θέματα δημιουργικότητας. Ο ανάδρομος Πλούτωνας μας κάνει να κοιτάμε προς τα μέσα και να ψαχνόμαστε αρκετά και αυτό δεν είναι πάντα εύκολο. Στις 6 ξεκινάει την ορθόδρομη πλέον πορεία του και αυτό σημαίνει ότι η αισθηματική και η δημιουργική σου ζωή θα έχουν περισσότερο ενδιαφέρον και ό, τι οικοδομείς από εδώ και πέρα, θα το οικοδομείς σε διαφορετικά θεμέλια. 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 14, 17, 21  


     

     

                    Ζώδια​ Ζυγός 

H ορθόδρομη πλέον πορεία του Πλούτωνα από τις 6 φέρνει συναισθηματική ισορροπία και μια αίσθηση οικειότητας και ότι «ανήκεις». Η διάθεσή σου είναι σαφώς καλύτερη, γιατί η αλήθεια είναι ότι η ανάδρομη πορεία του σε έκανε να κοιτάς αρκετά προς τα μέσα και ενέτεινε τα συναισθήματά σου. Τα πρώτα θετικά σημάδια του Πλούτωνα μπορεί να έχουν να κάνουν και με το σπίτι, ως κατοικία και οικογένεια. Επίσης, αν είσαι σε φάση αναζήτησης εργασίας, κάνε το με μέθοδο, οργάνωση και σωστή στόχευση.

Τυχεροί αριθμοί: 1, 7, 12, 18


          
                   Ζώδια​ Σκορπιός 

Aπό τις 6 ο κυβερνήτης σου, ο Πλούτωνας, θα κινείται ορθόδρομα. Κατά την ανάδρομη πορεία του είναι πολύ πιθανό να έπεσε αρκετό κλείσιμο και πολλή σκέψη. Επειδή πρόκειται για τον πλανήτη του βάθους, της αναγέννησης και της μεταμόρφωσης, όταν γυρίζει προς τα πίσω είναι σαν να κοιτάζει προς τα μέσα, οπότε η εσωστρέφειά σου είναι πιθανό να έγινε λίγο πιο έντονη. Η προετοιμασία για τις αλλαγές όμως έχει πλέον γίνει, και τώρα είσαι έτοιμος να περάσεις στη δράση. Οι εξελίξεις θα είναι ταχύτερες, οι άλλοι θα παίζουν ακόμη πιο σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, ενώ η επικοινωνία θα είναι σαφώς καλύτερη.

Τυχεροί αριθμοί: 5, 18, 22, 25  


           


                   Ζώδια​ Τοξότης

Ένα από τα πιο σημαντικά νέα αυτές τις μέρες είναι ότι ο Πλούτωνας από τις 6 θα κινείται ορθόδρομα. Αυτό είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον, επειδή βρίσκεται στον δεύτερο οίκο των οικονομικών σου, και ενδεχομένως η ανάδρομη πορεία του μπλόκαρε τις εξελίξεις ή έφερνε καθυστερήσεις. Το σημαντικότερο ήταν ότι μάλλον ήσουν περισσότερο σε φάση σχεδιασμού και προγραμματισμού, παρά κέρδους. Από εδώ και στο εξής, θα αρχίσεις να βλέπεις τα αποτελέσματα των κόπων σου. Μπορεί να σε οδηγήσει σε μια παθιασμένη σχέση ή απλώς να στρώσει το έδαφος για να συγκεντρωθείς και να φτιάξεις κάτι μόνος σου.

Τυχεροί αριθμοί: 4, 6, 10, 19  


     
                  Ζώδια​ Αιγόκερως 

Όταν ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου είναι ανάδρομος, η τάση σου για ενδοσκόπηση, αυτοανάλυση και εις βάθος έρευνα γίνεται έντονη. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή η διαδικασία ήταν αρκετές φορές περίπλοκη, και ο Πλούτωνας ως πλανήτης της μεταμόρφωσης και της αναγέννησης, έχει αρκετά συχνά ένα δύσκολο πρόσωπο (λογικό, η μεταμόρφωση και η αναγέννηση, δεν είναι και εύκολες διαδικασίες). Τα πράγματα όμως είναι σίγουρα ευκολότερα τώρα που γύρισε πλέον ορθόδρομος: γίνεσαι περισσότερο εξωστρεφής, περνάς στη δράση και οι ματαιώσεις «για να το ξανασκεφτείς (το οτιδήποτε)» μειώνονται στο ελάχιστο.

Τυχεροί αριθμοί: 2, 11, 23, 28    


  


                Ζώδια​ Υδροχόος

Είναι πολύ πιθανό λοιπόν να αναλάβεις κάτι νέο στην ήδη υπάρχουσα δουλειά, π.χ. ή αν αναζητάς εργασία, είναι μια καλή περίοδος για να δείξεις τα ταλέντα σου και να κάνεις ένα update στο βιογραφικό σου. Βέβαια, δεν αποκλείεται να σε δυσκολέψει ένας συνεργάτης, αλλά δεν πρόκειται για κάτι που δεν μπορείς να αγνοήσεις, προσωρινά τουλάχιστον. Ο Πλούτωνας, επίσης, ήταν ανάδρομος εδώ και αρκετούς μήνες και εκτός από ψυχολογική αναστάτωση, η ορθόδρομη πλέον πορεία του σε εξισορροπεί συναισθηματικά.

Τυχεροί αριθμοί: 5, 12, 18, 20


      
                  Ζώδια​ Ιχθείς

Εδώ και αρκετούς μήνες ο Πλούτωνας ήταν ανάδρομος στον ενδέκατο οίκο σου, που σημαίνει πολύ υπαρξιακό ζήτημα, ποιος είμαι, τι ρόλο έχω, πόσο μου αρέσει αυτή ή η άλλη κοινωνία, πόσο μπορώ να αντιδράσω και να διεκδικήσω και πόσο μπορώ να τον / την ανεχτώ και να με ανεχτεί. Όλα αυτά βέβαια σε βοήθησαν να εξελιχθείς και τώρα που γυρίζει ορθόδρομος πλέον, πολλά από τα ερωτήματά σου απαντώνται και σίγουρα θα νιώσεις κι εσύ καλύτερα ανάμεσα στους άλλους. Η περίοδος αυτή μπορεί επίσης να είναι δημιουργική, μπορεί να φέρει ένα ταξίδι, αλλά το κυριότερο, μπορεί να φέρει μια δυνατή αισθηματική ιστορία. 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 8, 16, 24


      
        
 
 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα