ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 20/09 έως 24/09


 

                      Ζώδια​ Κριός

Με την Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων στις 21/9 σου δίνεται η δυνατότητα να τακτοποιήσεις ζητήματα του παρελθόντος που σε απασχολούν. Σημαντικό είναι βέβαια να ξεπεράσεις τον συναισθηματισμό, να λειτουργήσεις διαισθητικά και να επιτρέψεις στον εαυτό σου να αφουγκραστεί τις ανάγκες των άλλων. Στον εργασιακό χώρο έχεις την ικανότητα να πάρεις αποφάσεις με γνώμονα το προσωπικό σου συμφέρον. Προσοχή στην επικοινωνία γιατί εκεί μπορεί να χάσεις το πλεονέκτημα που έχεις. Με τον Ήλιο να περνάει στον Ζυγό στις 22/9 στρέφεις το βλέμμα σου στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων.

Τυχεροί αριθμοί: 3, 7, 12, 25  


   
                 Ζώδια​ Ταύρος

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων στις 21/9 χρωματίζει την αρχή της εβδομάδας καθώς σου δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα που αφορούν το φιλικό περιβάλλον και την προσωπική σου ζωή. Οι ψευδαισθήσεις πια δεν επηρεάζουν την σκέψη σου και έχεις την δυνατότητα να αντιληφθείς ποια πρόσωπα θέλουν να βρίσκονται στη ζωή σου πραγματικά και ποιοι είναι αυτοί που έχουν κρυφά κίνητρα απέναντί σου. Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει έντονες καταστάσεις στον εργασιακό χώρο. Ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό στις 22/9 και σε καλεί να επικεντρωθείς σε εργασιακά ζητήματα και υποχρεώσεις που προκύπτουν και σε επιφορτίζουν καθημερινά.

Τυχεροί αριθμοί: 1, 4, 16, 20


    

                 Ζώδια​ Δίδυμοι 

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων στις 21/9 επηρεάζει κυρίως επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα καθώς φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να δώσεις ένα τέλος με τις αποφάσεις σου. Ο συναισθηματισμός μπορεί να οδηγήσει σε επιλογές που δεν είναι οι κατάλληλες για εσένα για αυτό φρόντισε να αξιοποιήσεις το ένστικτό σου και την γρήγορη αντίληψη που διαθέτεις ώστε να προχωρήσεις στις καλύτερες δυνατές επιλογές. Ο Ήλιος στον Ζυγό από τις 22/9 σε βοηθάει να βγεις από την εσωστρέφεια και την κυκλοθυμία και να διεκδικήσεις την προσοχή των γύρω σου.

Τυχεροί αριθμοί: 5, 8, 19, 22


                     
                   Ζώδια​ Καρκίνος 

Μην διστάσεις να κλείσεις θέματα που αφορούν το ευρύτερο περιβάλλον σου καθώς θα σε ευνοήσει σημαντικά η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων στις 21/9. Σου δίνεται επίσης η ευκαιρία να αποφασίσεις για θέματα εκπαίδευσης και νομικής φύσεως που σε απασχολούν αξιοποιώντας το ψυχικό σθένος και την διαίσθηση σου σε έντονο βαθμό. Νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα συγκεντρώσουν την προσοχή λόγω της διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας και κουλτούρας που έχουν. 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 11, 15, 23


                  


                   Ζώδια​ Λέων 

Η εβδομάδα αρχίζει με υπερένταση και καχυποψία καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων στις 21/9 να κλείσεις οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τρίτους που σου δημιουργούν αναστάτωση. Η τετράγωνη λογική και ο περιορισμός των αμφιβολιών θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά κάθε παγίδα και να κάνεις τις ενδεδειγμένες επιλογές για εσένα. Με τον Ήλιο να περνάει στον Ζυγό στις 22/9 βγαίνεις από την ραστώνη και περνάς σε μία έντονα ενεργητική περίοδο. 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 9, 12, 24


            
                 Ζώδια​ Παρθένος

Η Πανσέληνος στον άξονα σου με τους Ιχθύες στις 21/9 έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου καθώς αγγίζει τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Με τον Ήλιο να περνάει στον Ζυγό στις 22/9 στρέφεις το βλέμμα σου στα οικονομικά και σε ότι μπορεί να σου δημιουργήσει ανασφάλεια και έλλειμμα αυτοπεποίθησης. Με αργούς και σταθερούς ρυθμούς μπορείς να πετύχεις τις καλύτερες οικονομικές συμφωνίες και να δρομολογήσεις σχέδια που θα σου δώσουν σημαντικές ανάσες. 

Τυχεροί αριθμοί: 9, 14, 17, 25  


       


                      Ζώδια​ Ζυγός 

Νιώθεις την ανάγκη να κλείσεις ζητήματα στον εργασιακό χώρο που σε έχουν ενοχλήσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα και σε αυτό θα σε βοηθήσει η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων στις 21/9. Δεν πρέπει να παρασυρθείς από την ευαισθησία που σε διακατέχει ή από παρασκηνιακές διεργασίες που έρχονται στην επιφάνεια και σε απογοητεύουν. Η λογική σκέψη και η πρακτικότητα θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά κάθε κακόβουλο πρόσωπο που μπορεί να σε υπονομεύει, αξιοποιώντας παράλληλα την έντονη διαίσθηση σου. 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 10, 13, 27


     
                       Ζώδια​ Σκορπιός 

Αντιμέτωπος με ζητήματα στην προσωπική σου ζωή και σε φιλικές σχέσεις έρχεσαι αυτή την εβδομάδα με την Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων στις 21/9. Ίσως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να κλείσεις υποθέσεις που ταλαιπωρούν τη σχέση σου με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών και την σημαντικότητα που έχουν τα συγκεκριμένα πρόσωπα στη ζωή σου.Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να επηρεάσει την επικοινωνία με κοντινά σου πρόσωπα καθώς γίνεσαι σκληρός και απόλυτος με καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα σε πληγώνουν.

Τυχεροί αριθμοί: 2, 16, 18, 22  


    


                   Ζώδια​ Τοξότης

Αντιμέτωπος με οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα έρχεσαι στις αρχές της εβδομάδας με την Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων στις 21/9. Οφείλεις να διαχειριστείς καταστάσεις που μπορεί να σου δημιουργούν κυκλοθυμία, όμως έχεις την ευκαιρία να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες πιστεύοντας στον εαυτό σου, αναγνωρίζοντας σε εσένα τις ικανότητές σου, δείχνοντας στους άλλους την κατανόηση που χρειάζονται. Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να οδηγήσει σε καυστικές και δεικτικές συζητήσεις με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον. 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 8, 14, 26    


  
                   Ζώδια​ Αιγόκερως 

Οι σχέσεις με το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου κρίνονται στις αρχές της εβδομάδας με την Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων στις 21/9 επηρεάζει έντονα καταστάσεις που βιώνεις. Σου δίνεται η δυνατότητα να δείξεις τις ικανότητές σου και να εντυπωσιάσεις με την υπεύθυνη και μεθοδική σου στάση, οφείλεις όμως να περιορίσεις πιθανή αλαζονεία και απολυτότητα που θα σε φέρει σε αντιπαράθεση με τους ανωτέρους σου. Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου σε ωθεί παρορμητικά σε συζητήσεις και εκφράσεις που θα ενοχλήσουν στον επαγγελματικό χώρο. 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 17, 19, 28  


            


                   Ζώδια​ Υδροχόος

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων στις 21/9 σε καλεί να διαχειριστείς οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν έντονα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Δεν αποκλείεται να νιώθεις καχύποπτα απέναντι σε πρόσωπα που προσπαθούν να επιβάλλουν την άποψή τους. Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια πληγές του παρελθόντος που εκφράζονται στο ευρύτερο περιβάλλον με παρορμητικό και οξύθυμο τρόπο. 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 8, 13, 24  


   
                      Ζώδια​ Ιχθείς

Η Πανσέληνος στον άξονα σου με την παρθένο στις 21/9 έχει πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την εβδομάδα για εσένα καθώς αγγίζει το περιβάλλον των διαπροσωπικών σχέσεων. Ο συναισθηματισμός και η εξιδανίκευση που σε χαρακτηρίζουν πρέπει να μείνουν στο περιθώριο καθώς καλείσαι να διαχειριστείς ρεαλιστικά ζητήματα που απασχολούν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν σου επιτρέπει να έχεις ξεκάθαρη κρίση καθώς είσαι επιρρεπής λόγω της καχυποψίας που σε διακατέχει. 

Τυχεροί αριθμοί: 7, 16, 19, 26  


 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα