ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 13/09 έως 17/09


 

                  Ζώδια​ Κριός

Η εβδομάδα είναι γεμάτη εκπλήξεις, οι οποίες δεν είναι δυσάρεστες απαραίτητα - ακόμη κι αν εκ πρώτης μπορεί να σου φανούν έτσι - αλλά σίγουρα είναι απαραίτητο να είσαι προσεκτικός και να σχεδιάσεις το επόμενο βήμα σου. Οι πιθανότητες είναι αρκετές, ή δεν ανέχεσαι πλέον ορισμένα πράγματα στη δουλειά σου (ή και την ίδια τη δουλειά σου) και παθαίνεις ένα μικρό νευρικό κλονισμό ή κάποιο πρόσωπο πολύ κοντινό ζητάει πράγματα που δεν είσαι σε θέση προς το παρόν να δώσεις και έχεις αυτό το ανάμικτο συναίσθημα «αφού ξέρω ότι καλά κάνω, γιατί έχω ενοχές;». Και αυτό πρέπει να κάνεις και με σύντροφο, συνεργάτες, πελάτες. Όρια είναι η μαγική λέξη.

Τυχεροί αριθμοί: 5, 8, 14, 28


        
                  Ζώδια​ Ταύρος

Η εβδομάδα απαιτεί να είσαι ρεαλιστής σε σχέση με τη συντροφική σου σχέση ή με κάποιες σημαντικές για σένα σχέσεις και να τις δεις ως έχουν, όχι όπως θα ήθελες να είναι. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, αυτό που πρέπει να κάνεις αυτή τη βδομάδα είναι να βεβαιώνεσαι ότι τα μηνύματα που δίνεις γίνονται κατανοητά και ερμηνεύονται όπως εσύ θέλεις, και όχι όπως θέλουν οι άλλοι. Έχε υπόψη σου ότι οι άλλοι θα ζητάνε αρκετά αυτή την περίοδο, μερικές φορές υπερβολικά πράγματα. Μην κλειστείς στο καβούκι σου, και σκέψου πριν μιλήσεις. 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 9, 12, 23


     

                  Ζώδια​ Δίδυμοι 

Το κεντρικό ζήτημα είναι κάτι που συνδέει την οικογένεια ή την κατοικία σου με τη δουλειά σου. Θα μπορούσε να είναι από παράπονα από τους δικούς σου να τους αφιερώνεις περισσότερο χρόνο, μέχρι να πρέπει να γεφυρώσεις την απόσταση από την εργασία σου και τον τόπο διαμονής σου, ακόμη και με μια μετακόμιση. Όπως και να έχει, απαιτείται μάλλον να είσαι οργανωμένος. Στην πρώτη περίπτωση, ειδικά, πρέπει να οργανώσεις τον χρόνο σου έτσι ούτως ώστε και στα επαγγελματικά να κάνεις αυτό που θέλεις, και στους δικούς σου να αφιερώνεις λίγο περισσότερο χρόνο.

Τυχεροί αριθμοί: 4, 11, 16, 20


               
                Ζώδια​ Καρκίνος 

Τις μέρες αυτές είναι πιθανό να νιώθεις ότι θα ήθελες περισσότερη υποστήριξη από κάποιον δικό σου άνθρωπο ο οποίος φαίνεται λίγο αλλού. Το άλλο πιθανό σενάριο είναι να νιώθεις το παράπονο ότι δεν σε καταλαβαίνει κανείς, ή τουλάχιστον κάποιος που πρέπει να σε καταλάβει. Είναι δύσκολη ακόμη η επικοινωνία, ειδικά για τους Καρκίνους, αλλά έχεις χρόνο όμως για να σκεφτείς ορισμένα πράγματα. Πρώτα από όλα, είναι πολύ εύκολο αυτή την περίοδο να νιώθεις ότι είσαι αρκετά ευάλωτος και να θίγεσαι εύκολα. 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 13, 17, 21    


         


                   Ζώδια​ Λέων 

Τα οικονομικά σου φαίνονται τόσο μπερδεμένα που πραγματικά πρέπει να χαλιναγωγήσεις την ανυπομονησία σου και τα νεύρα σου μέχρι να ξεμπερδευτούν. Πρώτα από όλα, το μπέρδεμα να ξέρεις ότι θα τελειώσει σύντομα. Το θέμα όμως είναι ότι τώρα πρέπει να είσαι καλά προγραμματισμένος, να μην αφήνεις τα πράγματα στον αέρα και να μην ρισκάρεις συνεργασίες που μπορούν να είναι πολύ ωφέλιμες για λόγους που δεν είναι σοβαροί ή ρεαλιστικοί. Αυτό, κυρίως. Η περίοδος απαιτεί να είσαι τυπικοί, προσγειωμένος, οργανωμένος και να προσέχεις για να έχεις.

Τυχεροί αριθμοί: 3, 5, 17, 25


         
                    Ζώδια​ Παρθένος

Αυτές οι μέρες μπορεί να έχουν κάποιες δυσκολίες, αλλά μην το παίρνεις προσωπικά. Δεν είναι ότι θα ζοριστείς ιδιαίτερα πρακτικά, ίσως λίγο ψυχολογικά να μην είσαι και στις καλύτερές σου, αλλά και αυτό είναι παροδικό. Ευτυχώς, σύντομα θα αρχίσουν να φτιάχνουν τα πράγματα και σε αισθηματικό επίπεδο. Σημαντικό είναι να μην αφήνεις αυτές τις μέρες κανέναν να σε χειριστεί. Ξέρεις βέβαια πώς λειτουργούν κατά βάση τα χειριστικά άτομα: Ο ένας τρόπος είναι να σε εξαναγκάζουν με απειλές, εννοούμενες ή μη, bullying δηλαδή, (αυτούς γράψ’τους κανονικά, τους αποδυναμώνει αυτό) και ο άλλος τρόπος είναι να προσπαθούν να σου δημιουργούν ενοχές (αυτό το προτιμούν περισσότερο οικογενειακά πρόσωπα και ο –η σύντροφος).

Τυχεροί αριθμοί: 8, 12, 19, 22  


   

 

                    Ζώδια​ Ζυγός 

Μερικές φορές νιώθεις ότι η σκέψη σου δεν είναι με το μέρος σου και τα συναισθήματά σου είναι αρκετά μπερδεμένα. Κι όμως, μπορεί κάποιες μέρες από αυτές για κάποιους Ζυγούς να μην είναι και οι καλύτερες για την ψυχολογική τους κατάσταση, αλλά αυτό να είσαι σίγουρος ότι δεν θα κρατήσει πολύ. Προσπάθησε να φροντίζεις τον εαυτό σου ουσιαστικά, όχι απλώς να ανησυχείς και να αγχώνεσαι για την υγεία σου, τη δουλειά σου, την ευημερία σου. Αυτό δεν φτάνει. Οι πράξεις έχουν περισσότερη σημασία. 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 16, 25, 29


       
                   Ζώδια​ Σκορπιός 

Είναι αλήθεια ότι μπορεί να πιέζεσαι κάποιες φορές ψυχολογικά, αλλά αυτό δεν θα έχει διάρκεια. Αυτά που πρέπει να προσέχεις είναι: Να μην υπογράφεις τίποτα. Να βοηθήσεις τους δικούς σου ή τους φίλους σου, αν χρειαστεί, μέχρι εκεί που μπορείς όμως. Δεν γίνεται να το ρίξεις στην αυτοθυσία αυτή την περίοδο για κανέναν, δυστυχώς, και αυτό πρέπει να γίνει αντιληπτό. Παρ’ όλα αυτά, σε κάποιους που αξίζει η βοήθειά σου να τη δώσεις. Να αδιαφορείς αν κάποιος προσπαθήσει να σε χειριστεί συναισθηματικά. (Δηλαδή να σε εκβιάσει συναισθηματικά). Να κάνεις υπομονή μέχρι το τέλος του μήνα, τότε θα πάρεις τα πάνω σου και θα μπορείς να απαντήσεις σε όσους το χρειάζονται.

Τυχεροί αριθμοί: 2, 6, 18, 24


   

   

                    Ζώδια​ Τοξότης

Το ερώτημα είναι, συμβαίνει όντως κάτι στην καριέρα σου το οποίο σε κάνει να μπερδεύεσαι ή να αγχώνεσαι, ή είναι όλα τα περίεργα αυτά συναισθήματα αποτέλεσμα των δικών σου σκέψεων; Η εβδομάδα αυτή σε κάνει να σκέφτεσαι τη δουλειά όσο τίποτα άλλο, αλλά όσο περισσότερο σκέφτεσαι τόσο περισσότερο μπερδεύεσαι. Αυτό που έχεις σχεδιάσει ή αυτό που πρόκειται να συμβεί, άσ’ το να προχωρήσει, πολλές φορές η πορεία φαίνεται αμφίβολη, δύσκολη ή και με απώλειες (π.χ. αλλάζεις χώρο εργασίας και χάνεσαι με συναδέλφους με τους οποίους έχεις δεθεί), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο προορισμός στον οποίο οδηγεί δεν είναι καλός.

Τυχεροί αριθμοί: 3, 8, 19, 27


           
                      Ζώδια​ Αιγόκερως 

Αν είναι ώρα να αλλάξεις στάση απέναντι σε κάτι, που μπορεί να είναι και σχέση, τότε μάλλον πρέπει να το κάνεις. Αυτές τις μέρες δεν μπορείς να κάνεις πως δεν βλέπεις (παρ’ όλο που από μια τέτοια κίνηση μπορεί να έχεις κάποιο όφελος). Εξάλλου, δεν είναι το στιλ σου να μην είσαι ρεαλιστής, οπότε δες τα πράγματα ως έχουν και προσαρμόσου σε αυτά. Δεν μπορεί για παράδειγμα να πιέζεις τον εαυτό σου να πιστεύει ότι κάποιος σου δίνει τα πάντα, ενώ στην πραγματικότητα σου δίνει ψίχουλα. 

Τυχεροί αριθμοί: 9, 14, 18, 20


           


                     Ζώδια​ Υδροχόος

Μπορεί να υπάρχει κάποιο μπέρδεμα στον ορίζοντα, το οποίο όμως θα ξεκαθαριστεί σύντομα, αρκεί να έχεις λίγη υπομονή (που τη χρειάζεσαι ούτως ή άλλως με τον Κρόνο στο ζώδιό σου). Προς το παρόν καλό θα ήταν να είσαι συνετός με τα έξοδά σου, μέχρι να περάσει αυτή η περίεργη (για όλους) βδομάδα. Το καλό της υπόθεσης βέβαια, είναι ότι πολλά θέματα ως δια μαγείας θα βρίσκουν τη λύση τους. Το άλλο καλό είναι ότι αυτές οι μέρες είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές και για τα οικονομικά σου και για τα αισθηματικά σου. Απλώς, δεν πρέπει να “ξοδεύεσαι” σε κανέναν από τους δύο αυτούς τομείς.  

Τυχεροί αριθμοί: 3, 10, 16, 26


        
                         Ζώδια​ Ιχθείς

Αυτές τις μέρες μπορεί οι σχέσεις σου να περάσουν από σκανάρισμα. Στόχος είναι να συνειδητοποιήσεις ποια είναι τα αδύναμά τους σημεία, και αυτό είναι πολύ καλό. Φυσικά η διαδικασία δεν είναι πάντα ευχάριστη, όμως είναι καλύτερα να ξέρεις μια και καλή πώς έχουν τα πράγματα, παρά να ζεις σε άλλον πλανήτη. Επίσης, υπάρχει και η άλλη καλή πλευρά, αν κάποιες σχέσεις σε ταλαιπωρούν, ή δεν στηρίζονται σε γερά θεμέλια, τότε έχεις την ευκαιρία να απομακρυνθείς από αυτές ή να βρεις μια πιο συμβιβαστική οδό, αν και αυτό δεν προτείνεται πάντα, ιδίως με ανθρώπους που εκμεταλλεύονται την ευγένειά σου. Εκτός βέβαια και αν τα όρια που θέσεις πλέον γίνουν πολύ αυστηρά. 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 12, 18, 21


        

 
 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα