ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Προβλέψεις Σαββατοκύριακο 17/07 έως 18/07


 

                   Ζώδια​ Κριός

Αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι λίγο περίεργο για σένα, καθώς από τη μια θα σε χαρακτηρίζει μια ασυνήθιστη εσωστρέφεια, το Σάββατο, η libido σου θα είναι στα ύψη! Αν αποφασίσεις να βγεις από το σπίτι, είναι σίγουρο πως θα κάνεις πολλές νέες γνωριμίες και τα φλερτ θα σε πολιορκούν. Δεν αποκλείεται μάλιστα ένα από τα πρόσωπα που τώρα θα γνωρίσεις, να ξεσηκώσει το πάθος σου και να σε ενθουσιάσει, όμως φρόντισε να το προσεγγίσεις με διακριτικότητα και να μην αφήσεις το έντονο συναίσθημά σου να το… τρομάξει! 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 18, 22, 28  


   

                    Ζώδια​ Ταύρος

Αυτό το σαββατοκύριακο, θα χαρακτηρίζεται από το έντονο συναίσθημα, που μπορεί όμως και να σε δυσκολέψει. Έτσι, ενώ θέλεις να βγεις και να διασκεδάσεις, μπορεί να νοιώσεις πως ο/η σύντροφός σου δεν μπορεί ή δεν θέλει να σε ακολουθήσει, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και διαφωνίες μεταξύ σας. Αν όμως αφήσεις τη λογική σου να υπερισχύσει, θα καταλάβεις πως οι αρνητικές σκέψεις που κάνεις, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Όπως και να έχει, μην κρατήσεις μια πιεστική στάση και μην βγάλεις κτητικότητα απέναντί του, ιδιαίτερα την Κυριακή που θα σε αναστατώσει ψυχολογικά…

Τυχεροί αριθμοί: 6, 9, 14, 26      


 

                 Ζώδια​ Δίδυμοι 

Αυτό το σαββατοκύριακο, μπορεί να αφήσεις σε δεύτερη μοίρα τα αισθηματικά σου, καθώς θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα κάποια επαγγελματικά θέματα μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους όμως, αυτό μπορεί να φέρει αντιδράσεις από το ταίρι σου, που θα νοιώσει ότι το αγνοείς και δεν του δίνεις τη σημασία που του αξίζει! Γι’ αυτό λοιπόν, φρόντισε να κρατήσεις μια ισορροπία και ιδιαίτερα την Κυριακή, αφιέρωσε του όσο περισσότερο μπορείς από τον χρόνο σου, για να το αποζημιώσεις!

Τυχεροί αριθμοί: 2, 8, 19, 25      


 
                  Ζώδια​ Καρκίνος 

Αυτό το Σάββατο, έχεις τα φόντα να περάσεις τέλεια στα αισθηματικά σου, είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε όχι! Η ακτινοβολία σου και ο μαγνητισμός σου θα είναι στα ύψη, όλα τα βλέμματα θα στρέφονται επάνω σου όπου κι αν βρεθείς και τα φλερτ θα σε πολιορκούν! Κι αυτό είναι τέλειο αν είσαι αδέσμευτος, καθώς θα κάνεις νέες γνωριμίες και δεν αποκλείεται κάποια από αυτές να σε ενθουσιάσει! Όπως και να έχει, είναι σίγουρο ότι θα περάσεις τέλεια και κυρίως… ερωτικά.

Τυχεροί αριθμοί: 5, 9, 16, 24  


      


                    Ζώδια​ Λέων 

Αυτό το σαββατοκύριακο, καλό θα είναι να είσαι προσεκτικό στον αισθηματικό σου τομέα! Το Σάββατο στρέφει την προσοχή σου σε θέματα του σπιτιού, και δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να τα βάλεις με το ταίρι σου άνευ λόγου κι αιτίας, λόγω του εκνευρισμού που θα νοιώθεις! Η Κυριακή ενισχύει την κοινωνικότητά σου. Θέλεις να βγεις και να διασκεδάσεις με το ταίρι σου, όμως πρόσεξε πώς θα του το ζητήσεις, γιατί μπορεί να μην κινείστε στο… ίδιο μήκος κύματος…

Τυχεροί αριθμοί: 1, 3, 8, 15  


  
                Ζώδια​ Παρθένος

Ιδιαίτερα θετικό θα είναι αυτό το σαββατοκύριακο για τα αισθηματικά σου! Η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη και μαζί με αυτήν και η γοητεία σου! Αν είσαι αδέσμευτος/η, δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να κάνεις νέες γνωριμίες και να σαγηνέψεις όποιο άτομο επιθυμείς. Ωστόσο πρόσεξε, γιατί αν το φλερτ σου είναι… “επιθετικό”, μπορεί να τρομάξεις το αντικείμενο του πόθου σου! Αλλά κι εσύ που ήδη έχεις μια σχέση, καλό θα είναι να μην εκδηλώσεις και πολύ την… επικοινωνιακή σου διάθεση, γιατί μπορεί να κάνεις το ταίρι σου να ζηλέψει…

Τυχεροί αριθμοί: 9, 11, 14, 28      


 


                  Ζώδια​ Ζυγός 

Προσοχή χρειάζεται ο τομέας των αισθηματικών σου αυτό το σαββατοκύριακο. Καταρχήν το Σάββατο, κάποια οικονομικά θέματα θα σου προκαλέσουν ανασφάλεια, την οποία μπορεί να την μεταφέρεις και στα αισθηματικά σου και να κατηγορήσεις το ταίρι σου ή να είσαι πιεστικός/ή και καχύποπτος/η απέναντί του, χωρίς να σου έχει δώσει καμία αφορμή! Αντιλαμβάνεσαι πως αυτό μπορεί να φέρει καυγάδες μεταξύ σας, που θα συνεχιστούν και την Κυριακή μέχρι το μεσημέρι. Φρόντισε λοιπόν να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, γιατί αλλιώς… θα το μετανιώσεις!

Τυχεροί αριθμοί: 3, 12, 18, 27  


      
                Ζώδια​ Σκορπιός 

Κάπως περίεργο θα είναι το σαββατοκύριακο αυτό για τα αισθηματικά σου. Μπορεί το Σάββατο να σου δημιουργεί μια κυκλοθυμική διάθεση, ενώ ενισχύει και τον εγωισμό σου, ενώ την Κυριακή, σου δημιουργεί οικονομικές ανασφάλειες, που εύκολα θα μεταφερθούν και στα προσωπικά σου! Παράλληλα, το μεσημέρι της Κυριακής σε κάνει να μην ξέρεις τι θέλεις, ενώ τα συναισθήματά σου είναι κάπως… αλλοπρόσαλλα!

Τυχεροί αριθμοί: 9, 17, 19, 22  


       


                  Ζώδια​ Τοξότης

Αυτό το σαββατοκύριακο, η επικοινωνιακή δεινότητα δεν θα είναι η ιδιότητα που θα σε χαρακτηρίζει στα αισθηματικά σου! Το Σάββατο, σου προκαλεί μια ασάφεια, ενώ θολώνει και το κριτήριό σου και μπορεί να σε μπερδέψει. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους λοιπόν, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, είναι να αφήσεις τον παιδικό ενθουσιασμό αλλά και το χιούμορ σου να πάρουν το πάνω χέρι και να αποφύγεις τις σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σου, που μπορεί να οδηγηθούν σε καυγά, λόγω… ασυνεννοησίας!

Τυχεροί αριθμοί: 7, 10, 16, 20


        
                 Ζώδια​ Αιγόκερως 

Αυτό το σαββατοκύριακο, η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη, όπως και η διάθεσή σου να βγεις με φίλους, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις απροκάλυπτα! Κι αυτό είναι πολύ καλό για σένα που είσαι… ελεύθερος/η κι ωραίος/α, αφού οι νέες γνωριμίες θα σου ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση. Όμως εσύ που είσαι ήδη δεσμευμένος/η, καλό θα είναι να προσέξεις, γιατί οι πειρασμοί θα είναι πολλοί… Και βεβαίως, είτε έχεις σχέση είτε όχι, να θυμάσαι πως το Σάββατο καλό θα είναι να προσέξεις τη στάση σου απέναντι στο ταίρι σου ή στο άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος μικροπαρεξηγήσεων!

Τυχεροί αριθμοί: 6, 11, 23, 25


    


                   Ζώδια​ Υδροχόος

Αυτό το σαββατοκύριακο, μάλλον χρειάζεται λίγη προσοχή από την μεριά σου, αν έχεις σχέση! Καταρχήν, το Σάββατο το πιο πιθανό είναι να σε απορροφήσουν τα επαγγελματικά σου, όπου θα καταφέρεις να πετύχεις στόχους με το δυναμισμό σου. Όμως, η μέρα προμηνύει εντάσεις με το ταίρι σου, αφού θα το παραμελήσεις και με τη στάση σου θα το κάνεις να νοιώσει… αμελητέο! Αλλά και την Κυριακή, μπορεί να δώσεις προτεραιότητα στους φίλους σου και όπως αντιλαμβάνεσαι, αν… αγνοήσεις το ταίρι σου δυο μέρες στη σειρά, μάλλον θα έχεις… κρεβατομουρμούρα, γι’ αυτό φρόντισε να κρατήσεις τις ισορροπίες!

Τυχεροί αριθμοί: 2, 6, 9, 12


  
                    Ζώδια​ Ιχθείς

Αυτό το σαββατοκύριακο, έχεις τη δυνατότητα να περάσεις πολύ όμορφα και ερωτικά, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου σου! Ιδιαίτερα το Σάββατο, έχεις την επιθυμία να κάνεις κάτι το διαφορετικό με το ταίρι σου, να διασκεδάσετε μαζί, ακόμα και να κάνετε μια κοντινή εκδρομή στη θάλασσα, που θα σας ανανεώσει και θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Τυχεροί αριθμοί: 1, 8, 16, 21     


     

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα