ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Προβλέψεις Σαββατοκύριακο 10/07 έως 11/07


 

              Ζώδια​ Κριός

Αυτό το σαββατοκύριακο, είσαι ένα από τα πιο ευνοημένα ζώδια στον τομέα των αισθηματικών σου! Το Σάββατο ανεβάζει τον ενθουσιασμό, την αισιοδοξία, αλλά και τον αισθησιασμό σου στα ύψη και μπορείς να απολαύσεις ένα υπέροχο διήμερο με το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Μια κοντινή εξόρμηση στη θάλασσα σε ένα όμορφο, καλοκαιρινό σκηνικό, είναι σίγουρο πως θα λειτουργήσει ως αφροδισιακό και η κατάληξη της βραδιάς θα είναι ένα φλογερό και παθιασμένο… κρεββάτι, που θα σας θυμίσει τον πρώτο καιρό της γνωριμίας σας!

Τυχεροί αριθμοί: 3, 5, 19, 26


        
               Ζώδια​ Ταύρος

Η Κυριακή φέρνει στο προσκήνιο θέματα που αφορούν στο σπίτι και στην οικογένειά σου. Παράλληλα, οι όψεις της μέρας σου προκαλέσουν έναν εκνευρισμό, που αν είσαι δεσμευμένος, ενδέχεται να εκτονώσεις στο σύντροφό σου. Πριν το κάνεις όμως, καλύτερα να σκεφτείς τις συνέπειες που μπορεί να έχει ένας καυγάς μαζί του και να συγκρατηθείς! Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για να περάσετε καλά, είναι να μείνετε μέσα το βράδυ του Σαββάτου και να χαλαρώσετε αγκαλιά στο… κρεβάτι ή να απολαύσετε ένα ρομαντικό δείπνο.

Τυχεροί αριθμοί: 7, 19, 21, 24



           

                 Ζώδια​ Δίδυμοι 

Ιδιαίτερα επικοινωνιακό προβλέπεται αυτό το σαββατοκύριακο για σένα! Αυτό από τη μία είναι καλό για σένα που έχεις ήδη μια σχέση, καθώς θα απολαύσεις με το ταίρι σου την παρέα κοινών φίλων, που θα σας δώσουν τροφή για συζήτηση ακόμα κι όταν θα μείνετε μόνοι, γεγονός που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και θα σας ανανεώσει! Και φυσικά, αυτή η ανανέωση θα εκφραστεί και στο… κρεββάτι σας, όπου ιδιαίτερα την Κυριακή, η φαντασία θα πάρει το πάνω χέρι!

Τυχεροί αριθμοί: 1, 7, 15, 22


      
             Ζώδια​ Καρκίνος 

Αυτό το σαββατοκύριακο στρέφει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου, γεγονός που ίσως να σε αναγκάσει να αφήσεις σε δεύτερη μοίρα το ταίρι σου μέχρι να καταφέρεις να βάλεις το πορτοφόλι σου σε τάξη! Έτσι όμως ίσως να προκαλέσεις την αντίδρασή του, καθώς θα διεκδικήσει λίγο από το χρόνο σου. Μην του τον αρνηθείς, αλλά φρόντισε να του δώσεις να καταλάβει πόσο σημαντικό είναι για σένα το να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου, ώστε να μην νοιώθεις ανασφάλεια!

Τυχεροί αριθμοί: 8, 10, 23, 27  


      


               Ζώδια​ Λέων 

Αυτό το σαββατοκύριακο, μπορεί να εξελιχθεί με δυο τρόπους για σένα, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους δεσμευμένους. Ο πρώτος, που θα σου πρότεινα να αποφύγεις γιατί είναι στο χέρι σου, είναι να δώσεις υπερβολική προσοχή και σημασία στον εαυτό σου. Θα είναι πολύ εύκολο να υιοθετήσεις μια εγωκεντρική κι εγωιστική στάση και να θέλεις να περάσει μόνο το δικό σου, αγνοώντας τις ανάγκες ή τις επιθυμίες του/της συντρόφου σου! Όπως αντιλαμβάνεσαι, αυτό θα προκαλέσει τις αντιδράσεις του και δεν θα αργήσει να έρθει η ώρα του καυγά!

Τυχεροί αριθμοί: 1, 4, 17, 20  


   
              Ζώδια​ Παρθένος

Αυτό το σαββατοκύριακο, καταφέρνεις να ξεπεράσεις φόβους και ανασφάλειες και να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου! Παράλληλα, η διαίσθηση σου είναι ιδιαίτερα τονισμένη και αντιλαμβάνεσαι τις προθέσεις των προσώπων που σε περιβάλλουν, κάτι που θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, γιατί θα προλαβαίνεις τις επιθυμίες του/της συντρόφου σου πριν καν τις εκφράσει, κάνοντας το ευτυχισμένο!

Τυχεροί αριθμοί: 9, 13, 22, 28


       


               Ζώδια​ Ζυγός 

Αυτό το σαββατοκύριακο, η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη και ότι στα σχέδιά σου είναι να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά με τους φίλους σου, ενδεχομένως σε κάποια κοντινή ή μακρινή παραλία! Αν όμως είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να συμπεριλάβεις και το ταίρι σου σε αυτά τα σχέδια, για δυο λόγους: πρώτον για να αποφύγεις τη γκρίνια και δεύτερον, γιατί είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε και να ξεφύγετε από την καθημερινή τριβή μεταξύ σας! 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 11, 17, 29


        
               Ζώδια​ Σκορπιός 

Έντονο προβλέπεται αυτό το σαββατοκύριακο για σένα, αν και μάλλον όχι για τα αισθηματικά σου, αφού προτεραιότητα για σένα θα είναι η καριέρα σου και οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Και… σκέψου το πονηρά: αν σε βοηθήσει να ξεμπερδέψεις πιο γρήγορα, θα σου μείνει χρόνος να του αφιερώσεις και να… καλοπεράσετε! Έτσι κι αλλιώς βέβαια, από το απόγευμα της Κυριακής, είναι σίγουρο ότι θα ξαναβρείς την ερωτική σου διάθεση και το κρεββάτι σας προβλέπεται να παίρνει… φωτιά!

Τυχεροί αριθμοί: 8, 14, 19, 25


       


                Ζώδια​ Τοξότης

Μέχρι το απόγευμα της Κυριακής, είναι σίγουρο ότι τα αισθηματικά σου θα πηγαίνουν… περίφημα! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, αξιοποίησε τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία που σου χαρίζει η μέρα, για να οργανώσεις κάτι έξω από τα συνηθισμένα με το ταίρι σου, όπως μια κοντινή εκδρομή ή αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, μια βόλτα στη θάλασσα, που θα επιτρέψει και στους δυο σας να εκδηλώσετε το συναίσθημά σας και να εκφράσετε την αγάπη σας μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα φίλων και συγγενών! Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά και θα φουντώσει το πάθος μεταξύ σας!

Τυχεροί αριθμοί: 6, 14, 19, 22


     
               Ζώδια​ Αιγόκερως 

Αυτό το Σάββατο η γνωστή σου αντικειμενικότητα μάλλον θα περιοριστεί λίγο και θα δώσει τη θέση της στον… συναισθηματισμό! Ωστόσο, οι σκέψεις σου ίσως να μην είναι και τόσο ευχάριστες, αφού θα μπεις στη διαδικασία να εξετάσεις τις μέχρι τώρα επιλογές σου σε όλους τους τομείς και να κάνεις τον απολογισμό σου! Βεβαίως, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου αυτό μπορεί να σου προκαλέσει μια συναισθηματική ένταση. Να θυμάσαι όμως, πως ο καλύτερος τρόπος να την εκτονώσεις είναι στο… κρεββάτι με το ταίρι σου και όχι καυγαδίζοντας μαζί του για ασήμαντες αφορμές!

Τυχεροί αριθμοί: 3, 9, 14, 23


      


                Ζώδια​ Υδροχόος

Αν θέλαμε, να περιγράψουμε το δικό σου σαββατοκύριακο με δυο λέξεις, θα λέγαμε “πάθος και… ξεφάντωμα”! Μια υπερβολή θα χαρακτηρίζει κάθε σου ενέργεια σε κάθε τομέα της ζωής σου. Το κρεββάτι σου θα πάρει φωτιά αυτό το σαββατόβραδο, είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε όχι! Στην πρώτη περίπτωση, δεν θα κάνεις βήμα χωρίς το ταίρι σου, θέλεις να το έχεις δίπλα σου συνεχώς, ενώ κι εκείνο δεν μπορεί να σου χαλάσει χατίρι, γεγονός που αναζωπυρώνει τη φλόγα της αγάπης σας και σας φέρνει ακόμα πιο κοντά!

Τυχεροί αριθμοί: 1, 6, 18, 29


       
                  Ζώδια​ Ιχθείς

Αυτό το σαββατοκύριακο, θα σε απασχολήσουν κυρίως θέματα της καθημερινότητας ή ακόμα κι επαγγελματικές εκκρεμότητες, αλλά ο δυναμισμός σου είναι ανεξάντλητος και θα βρεις τον τρόπο να τα φέρεις όλα εις πέρας! Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα βρεις και χρόνο να αφιερώσεις στην αισθηματική σου ζωή, είτε έχεις σχέση είτε όχι! Άλλωστε κι εσύ θα τον/την αποζημιώσεις για την υπομονή και την ανοχή του από το απόγευμα της Κυριακής και μετά, που θα του αφιερωθείς αποκλειστικά!

Τυχεροί αριθμοί: 2, 15, 26, 28



Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα