ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 05/07 έως 09/07


 

           Ζώδια​ Κριός

Οι πιθανότητες να μην βλέπεις ξεκάθαρα μια κατάσταση είναι αρκετές. Βέβαια, οι μέρες αυτές έχουν και μια μαγευτικά ρομαντική πλευρά. Σε πιάνει το αλτρουιστικό σου, νιώθεις έντονα και βαθιά συναισθήματα για τους άλλους, είσαι έτοιμος να ερωτευθείς, φροντίζεις, ασχολείσαι, δίνεις. Αλλά μπορεί και να φέρει μια σύγχυση, μια θολούρα στις σχέσεις και ίσως και στις δικές σου επιδιώξεις. Ίσως και οι σχέσεις με τους φίλους να αντιμετωπίζουν κάποια θέματα αυτές τις μέρες και να πρέπει να δείξεις ένα πιο διπλωματικό και υπομονετικό πρόσωπο. Και όταν πρόκειται για θέματα δουλειάς (παρουσιάσεις ή γενικότερα επαφές με άτομα που «κρίνουν» τη δουλειά σου ή το επαγγελματικό σου προφίλ) χρειάζεται να είσαι προσεκτικός και πειθαρχημένος.

Τυχεροί αριθμοί: 9, 12, 18, 22  


                 
             Ζώδια​ Ταύρος

Δεν περνάς και τις ευκολότερες μέρες στη δουλειά, απόλυτα κατανοητό ότι το να στέλνεις ένα μέιλ μπορεί να πάει σε κάποιον που δεν θα έπρεπε να πάει είναι μια υπόθεση εκνευριστική και που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Αυτή τη βδομάδα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου να αδιαφορήσεις, όσο αυτό είναι δυνατόν, για τις κάθε είδους παρεξηγήσεις και αναβολές. Και αν παίζει κάτι ρομαντικό στο επαγγελματικό περιβάλλον, καλό θα ήταν να το προσέξεις γιατί μπορεί να πάρει διαστάσεις αστείες ή και «επικίνδυνες». Παρεμπιπτόντως, οι φίλοι είναι ό, τι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί, η κοινωνική σου ζωή επίσης μπορεί να είναι φανταστική, αλλά μην ενθουσιάζεσαι με τις νέες γνωριμίες σε σημείο να δρας απερίσκεπτα. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι απαραίτητα όπως θα ήθελες να είναι.

Τυχεροί αριθμοί: 8, 17, 27, 29  


                   
       

                Ζώδια​ Δίδυμοι 

Όσο περνάνε οι μέρες τόσο καλύτερα τα πράγματα. Η εβδομάδα αυτή μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή, να κάνει το όνομά σου περισσότερο δημοφιλές και γενικά να προωθήσει το επαγγελματικό σου προφίλ. Και αν ακόμη νιώθεις ότι όλα πάνε αργά, έχει υπόψη σου ότι προς το τέλος του μήνα θα γίνουν ακόμη πιο αισθητές οι αλλαγές. Είσαι σε μία φάση που θέλεις να κάνεις ριζικές αλλαγές στη ζωή σου, φαίνεται ότι έχεις τη δυνατότητα να τις οργανώσεις και να δώσεις όλο σου το είναι στο να τις πραγματοποιήσεις. Αυτό δεν είναι απλός επιθυμητό, είναι απαραίτητο για να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις.

Τυχεροί αριθμοί: 2, 18, 20, 26    


         
                  Ζώδια​ Καρκίνος 

Σταδιακά συνειδητοποιείς ότι οι ορίζοντές σου διευρύνονται, η περίοδος αυτή δημιουργεί μια δίψα για γνώση, εμπειρίες, για να εξετάσεις διάφορα θέματα σε βάθος, ίσως για να ασχοληθείς με κάτι δημιουργικό ή για να μάθεις κάτι νέο. Όπως και να έχει, το μυαλό σου είναι σαν σφουγγάρι που μπορεί να απορροφήσει τα πάντα. Και οι στόχοι σου θα σε απασχολήσουν, ενδεχομένως θα μπεις στη διαδικασία επανεξέτασής τους και ίσως χρειαστεί να θέσεις και νέους. Πάντως, η περίοδος είναι εξαιρετική για σχεδιασμό, αλλά για δράση καλύτερα να περιμένεις την επόμενη εβδομάδα.

Τυχεροί αριθμοί: 1, 6, 19, 24  


       


                  Ζώδια​ Λέων 

Τα οικονομικά σου είναι ένα από τα θέματα που ενδέχεται να σε απασχολήσουν αυτές τις μέρες. Από τη μία μεριά μπορεί να μην υπάρχει συνεννόηση σε μια συνεργασία ή στη συντροφική σου σχέση. Από την άλλη η διαίσθησή σου μπορεί να σε οδηγήσει σε μια σημαντική απόφαση που να βελτιώσει τα πράγματα. Όντως, η διαίσθησή σου θα διαπιστώσεις ότι είναι ενεργοποιημένη φουλ αυτές τις μέρες και ότι μπορεί να σου δείξει και τον δρόμο για μια πολύ καλή επιλογή. Η αισθηματική σου ζωή αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, επίσης.

Τυχεροί αριθμοί: 3, 7, 10, 12


       
                  Ζώδια​ Παρθένος

Μπορεί να μην είναι η καλύτερη περίοδος για να ξεκινάνε πράγματα, αλλά αν είσαι ήδη δεσμευμένος ή βλέπεις μια ιστορία από το παρελθόν να ξαναζωντανεύει, τότε περιλαμβάνεσαι στους τυχερούς. Όμως καμιά φορά ο υπερβάλλων ρομαντισμός μπορεί να οδηγήσει σε πλάνες και αυταπάτες. Δεν είναι απαραίτητο, όμως, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και από τη δική σου προσωπικότητα και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα αισθηματικά θέματα, όσο πιο προσγειωμένος είσαι, όμως, τόσο καλύτερα. Και πρόσεχε αυτή τη φορά μην δείχνεις ότι είσαι έτοιμος να δώσεις περισσότερα από όσα μπορείς να δώσεις.

Τυχεροί αριθμοί: 2, 5, 12, 14


       


                 Ζώδια​ Ζυγός 

Είναι πιθανές οι θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου και η περίοδος αυτή μπορεί να συμβάλλει στο να αλλάξεις την καθημερινότητά σου. Μπορεί για παράδειγμα ο τρόπος ζωής σου να γίνει περισσότερο ποιοτικός, να ξεκινήσεις άθληση, διατροφή ή να αποφασίσεις ότι θα δουλεύεις λιγότερο ή να ασχοληθείς περισσότερο κάτι δημιουργικό. Δεν γίνεται να βγάλεις κανένα τελικό συμπέρασμα με την αισθηματική σου ζωή. Προς το παρόν οι αμφιβολίες και η ανησυχία είναι αρκετές και δεν μπορείς να σκέφτεσαι καθαρά.

Τυχεροί αριθμοί: 2, 6, 18, 26


       
                Ζώδια​ Σκορπιός 

Υπάρχει μια έντονα ρομαντική τάση αυτές τις μέρες. Από τη μία μπορεί να είσαι έτοιμος να ζήσεις αυτό που θέλεις και να εγκαταλείψεις τον έλεγχο, από την άλλη πόσο επικίνδυνο μπορεί να είναι τελικά όλο αυτό; Και αν στο τέλος έρθει ο «λογαριασμός» και είναι περισσότερο ακριβός από όσο αντέχεις; Δεν χρειάζεται να ανησυχείς παρά για ένα: Αν απλώς προσέχεις να μην είσαι ευκολόπιστος και να περνάς κάθε πληροφορία από το κριτικό σου φίλτρο, θα είναι σίγουρα καλύτερα. Αλλά ρίσκο στον έρωτα, ναι υπάρχει και δεν μπορεί κανείς να κάνει τίποτα για αυτό.

Τυχεροί αριθμοί: 9, 12, 16, 28    


    


                Ζώδια​ Τοξότης

Θέλεις να το πεις, αλλά δεν ξέρεις πώς ή δεν είσαι σίγουρος αν είναι η κατάλληλη στιγμή; Η επικοινωνία μπορεί να μπλοκάρει ή ενδέχεται να έχεις ο ίδιος μια δυσκολία στο να εκφραστείς και να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις στην παρούσα φάση. Είναι προτιμότερο να βαδίζεις προσεκτικά και αν πρόκειται να συμμετέχεις σε συζητήσεις να έχεις κατά νου ότι όσο εσύ ενδέχεται να μην καταλαβαίνεις, άλλο τόσο είναι πιθανό να μην σε καταλαβαίνει και η άλλη πλευρά. Η περίοδος αυτή σε φέρνει κοντά στις συναισθηματικές σου ανάγκες και σε κάνει να νιώθεις περισσότερο ασφαλής. Και τη χρειάζεσαι την αίσθηση ασφάλειας για να προχωρήσεις.

Τυχεροί αριθμοί: 4, 17, 20, 23  


   
                  Ζώδια​ Αιγόκερως 

Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για οικονομικές συμφωνίες και γενικότερα για να διακινδυνεύσεις κάτι που έχεις σίγουρο στα επαγγελματικά ή τα οικονομικά. Και ναι, μπορεί να χρειαστεί να δουλέψεις πολύ αυτές τις μέρες με ελάχιστη ή και μηδενική ικανοποίηση, αλλά δεν έρχεται πάντα το αποτέλεσμα αμέσως, αυτό το ξέρεις εξάλλου καλύτερα από όλους. Ταυτόχρονα, οι μέρες έχουν ρομαντισμό, συναρπαστική επικοινωνία αλλά και την τάση να κλείσεις συμφωνίες ή να δεσμευτείς με μια συνεργασία. Είναι λίγο νωρίς, προς το παρόν διερεύνησε την υπόθεση, αλλά προχώρα σε συμφωνίες από την επόμενη εβδομάδα.

Τυχεροί αριθμοί: 9, 11, 15, 29 


       


                 Ζώδια​ Υδροχόος

Πώς γίνεται σχεδόν όλα να πηγαίνουν πίσω ή κάτι που φαίνεται ότι πάει να προχωρήσει να μπλοκάρει την τελευταία στιγμή. Κάτι τέτοια σκηνικά είναι πολύ λογικά με τον Κρόνο στο ζώδιό σου, βέβαια. Όμως ό, τι και να λένε όλοι για τον Κρόνο, έχει σίγουρα και τις θετικές της πλευρές, γιατί κάνει «επιδιορθωτικές κινήσεις» στη ζωή σου. Αυτές τι μέρες πρέπει να προσέχεις την επικοινωνία σου στη δουλειά, επειδή η ατμόσφαιρα μπορεί να είναι κάπως βαριά. Διερεύνησε προσεκτικά όμως τις οικονομικές συμφωνίες, μπορεί ο υπερβολικός ενθουσιασμός να μην σε αφήνει να βλέπεις ξεκάθαρα.

Τυχεροί αριθμοί: 2, 9, 13, 19  


       
                 Ζώδια​ Ιχθείς

Μπορεί να είναι σχετικά δύσκολο αυτές τις μέρες να δεις τα αποτελέσματα της δουλειάς ή των κόπων σου, αλλά με την πάροδο των ημερών και ειδικά προς το τέλος του μήνα έρχονται πολύ ενδιαφέρουσες και σημαντικές αλλαγές. Παρ’ όλα αυτά η διάθεσή σου ενδέχεται να έχει απότομες διακυμάνσεις, ίσως να δυσκολεύεσαι με έναν στόχο σου ο οποίος απαιτεί συνέπεια, πάθος και πραγματικό δόσιμο. Δεσμεύσου στο να τα δώσεις όλα, δεν υπάρχει τίποτα πιο αποτελεσματικό αυτές τις μέρες από το να επικεντρωθείς σε έναν και μοναδικό στόχο σου.

Τυχεροί αριθμοί: 7, 10, 16, 29  


    

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα