ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Προβλέψεις Σαββατοκύριακο 03/07 έως 04/07


 

               Ζώδια​ Κριός

Αυτό το σαββατοκύριακο, θέλει να σε κρατήσει μέσα στο σπίτι, για να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις από την ένταση που σου προκάλεσε η εβδομάδα που πέρασε... Άλλωστε, το Σαββάτο σε ξεσηκώνει, σε βγάζει στο… κυνήγι των νέων κατακτήσεων! Και όχι άδικα, αφού με την επικοινωνιακή διάθεση που σε διακρίνει, την κοινωνικότητα και την ακτινοβολία σου, μπορείς να πετύχεις το στόχο σου! Τα φλερτ θα είναι άφθονα, οι θαυμαστές θα… συνωστίζονται γύρω σου κι εσύ δεν έχεις παρά να διαλέξεις! 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 5, 10, 24


              
              Ζώδια​ Ταύρος

Αυτό το σαββατοκύριακο χτυπάει κόκκινο! Σταθεροποιείς τη σχέση σου, έρχεσαι πολύ κοντά με τον/τη σύντροφό σου, ενώ οι αμοιβαίες εξομολογήσεις και οι υποσχέσεις αιώνιας αγάπης δίνουν και παίρνουν μεταξύ σας. Όμως το πάθος κυριαρχεί και στη δική σου ζωή, που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου και μη στενοχωριέσαι, θα βρεις τρόπο να το εκτονώσεις, αν αποφασίσεις να αφήσεις για λίγο το σπίτι σου και να βγεις έξω με φίλους. Οι νέες γνωριμίες σε περιμένουν παντού, τόσο στις παραλίες όσο και στις βραδινές σου εξόδους! 

Τυχεροί αριθμοί: 9, 11, 15, 21


            

                 Ζώδια​ Δίδυμοι 

Αυτό το σαββατοκύριακο, σε περιμένει μια μεγάλη εσωτερική σύγκρουση! Οι επιθυμίες σου από τη μια και οι υποχρεώσεις σου από την άλλη, προβλέπεται να σου δημιουργούν μεγάλη ένταση και δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Σίγουρα μπορείς να κάνεις νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες με μεγάλη ευκολία. Βγες από το σπίτι και αφέσου στα φλερτ, θα ξαφνιαστείς ευχάριστα από τα αποτελέσματα! 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 13, 22, 27  


     
                  Ζώδια​ Καρκίνος 

Αυτό το σαββατοκύριακο έχεις την ανάγκη να περιστοιχίζεσαι από ανθρώπους που σε αγαπούν. Έτσι, θα προτιμήσεις να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς στην αγκαλιά του συντρόφου σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, και είναι σίγουρο πως μαζί θα περάσετε υπέροχα, τρυφερά κι αισθησιακά! Αν μάλιστα αποφασίσετε να οργανώσετε και μια μικρή απόδραση σε μια κοντινή παραλία, η ευτυχία και η πληρότητα που θα νοιώσεις, θα είναι ακόμα πιο ολοκληρωμένη.
Μην αφήσεις το συναίσθημα να σε παρασύρει, γιατί… θα το μετανιώσεις!

Τυχεροί αριθμοί: 9, 14, 16, 29  


     


                    Ζώδια​ Λέων 

Αυτό το σαββατοκύριακο ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο για τα αισθηματικά σου! Βεβαίως, το Σάββατο σε περιορίζει και να σου βάλει κάποια “πρέπει”, ενώ θα νοιώθεις και μια κούραση από την ένταση της εβδομάδας που πέρασε, όμως δεν σε φοβάμαι! Σίγουρα θα αντισταθείς στη φωνή που θα σου λέει “κάτσε και καμιά μέρα σπίτι”, και θα… ξεχυθείς στις παραλίες και στα καλοκαιρινά μπαράκια! Εκμεταλλεύσου τη γοητεία και τον μαγνητισμό που σου προσφέρει το πλανητικό σκηνικό, είναι σίγουρο πως οι γνωριμίες που θα κάνεις θα είναι πολλές και αξιόλογες. Δεν έχεις παρά να κάνεις τη σωστή επιλογή! 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 11, 17, 29  


     
                  Ζώδια​ Παρθένος

Μια προσοχή πρέπει να την επιδείξεις αυτό το σαββατοκύριακο! Από την άλλη όμως, η Κυριακή μπορεί να δυσκολέψει τη σχέση…Μπορεί δηλαδή να νοιώσεις πως δίνεις περισσότερα απ’ όσα παίρνεις, μπορεί να νοιώσεις επίσης πως έχεις αναλάβει περισσότερες ευθύνες από το ταίρι σου κι αυτό ίσως να σε οδηγήσει σε μια απογοήτευση και μια απομόνωση. Μην το κάνεις όμως, μην παρασυρθείς από τις αρνητικές σκέψεις, γιατί είναι μόνο σενάρια του μυαλού σου! 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 6, 18, 20  


   


                   Ζώδια​ Ζυγός 

Αυτό το σαββατοκύριακο, μπορείς να περιμένεις τα καλύτερα! Φέρνει τις προσωπικές σου σχέσεις σε πρώτο πλάνο, ενώ έχει ενισχύσει την επικοινωνιακή σου διάθεση. Έτσι, θα βρείτε από κοινού τις καλύτερες λύσεις, γεγονός που θα εξαφανίσει τυχόν συννεφάκια και θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά! Είναι σίγουρο ότι θα περάσετε μαζί ένα υπέροχο, αισθησιακό και παθιασμένο weekend! Με την αυξημένη γοητεία σου μπορείς να έλξεις όποιο άτομο θέλεις, σίγουρα τα φλερτ δεν θα λείψουν....

Τυχεροί αριθμοί: 2, 10, 15, 23


        
                  Ζώδια​ Σκορπιός 

Αυτό το σαββατοκύριακο γίνεσαι ακόμα πιο αισθησιακός, αλλά και πιο μυστηριώδης! Μπορεί το μεσημέρι του Σαββάτου να σε βγάλει λίγο από τους ρυθμούς σου ή να δημιουργήσει εντάσεις στα επαγγελματικά σου, όμως θα σου δώσει τη δυνατότητα να ξεφύγεις απ’ όλα και αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, να περάσεις ένα απολαυστικό διήμερο με το ταίρι σου! Θα καταφέρεις να ξεκουραστείς, να χαλαρώσεις και να οργανωθείς για τη νέα εβδομάδα.

Τυχεροί αριθμοί: 1, 4, 19, 26  


     


                  Ζώδια​ Τοξότης

Αυτό το σαββατοκύριακο, μπορεί να θελήσεις να μείνεις μέσα και να ξεκουραστείς με το ταίρι σου, όμως η Κυριακή μπορεί να σου χαλάσει κάπως τα σχέδια… Δεν αποκλείεται να σου προκαλέσουν μια αίσθηση απογοήτευσης στα αισθηματικά σου, ίσως να σε αναγκάσει να βάλεις σε πρώτο πλάνο τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας σε βάρος του συναισθήματος και να ανακαλύψεις πως το ταίρι σου δεν είναι και τόσο υποστηρικτικό όσο θα ήθελες σε αυτόν τον τομέα. Μην αφεθείς στις αρνητικές αυτές σκέψεις, γιατί θα απομονωθείς, αντίθετα αξιοποίησε την Κυριακή για να επικοινωνήσεις και να εκφράσεις τα θέλω και τις επιθυμίες σου! 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 19, 22, 24  


   
                   Ζώδια​ Αιγόκερως 

Αυτό το σαββατοκύριακο, στον αισθηματικό τομέα προβλέπεται να περάσεις τέλεια ! Ο αισθησιασμός σου και η γοητεία σου είναι στα ύψη. Και φυσικά, αν υπάρχει η δυνατότητα, να ξέρεις πως το πλανητικό σκηνικό ευνοεί μια μικρή απόδραση σε έναν παραθαλάσσιο προορισμό. Ένα μικρό ταξιδάκι είναι σίγουρο πως θα σας δέσει ακόμα περισσότερο και θα ανανεώσει το δεσμό σας! Το πλανητικό σκηνικό σου χαρίζει έναν μαγνητισμό και μια ακτινοβολία, που δεν περνούν απαρατήρητα! Εκμεταλλεύσου την εύνοια των άστρων και… κάνε παιχνίδι! 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 12, 16, 24


   


                   Ζώδια​ Υδροχόος

Αυτό το σαββατοκύριακο, προβλέπεται ιδιαίτερα επικοινωνιακό, αλλά κι αισθησιακό! Η ακτινοβολία σου δεν κρύβεται, όπου κι αν βρεθείς, ενώ με την κοινωνικότητά σου και την ευγλωττία σου καταφέρνεις να κερδίσεις και το πιο δύσκολο ακροατήριο. Αν λοιπόν αυτή την περίοδο είσαι σε φάση αναζήτησης συντρόφου, φρόντισε να εκμεταλλευτείς την πλανητική εύνοια. Οι γνωριμίες που μπορείς να κάνεις είναι πολλές κι ενδιαφέρουσες, ενώ τα φλερτ πάνε κι έρχονται για σένα που είσαι αδέσμευτος/η. Θέλεις να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις στην αγκαλιά του/της συντρόφου σου κι αυτό θα σου βγει σε καλό, γιατί μαζί του θα μπορέσεις όχι μόνο να ηρεμήσεις, αλλά και να απολαύσεις ένα… αισθησιακό weekend! 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 9, 12, 26  


      
                   Ζώδια​ Ιχθείς

Εσύ ανήκεις στους τυχερούς που έχουν σχέση μπορείς να περάσεις υπέροχα αυτό το σαββατοκύριακο με το ταίρι σου! Ο εκνευρισμός που προκάλεσε τις προηγούμενες μέρες περνάει σιγά σιγά κι εσύ θέλεις να ξεκουραστείς και να απολαύσεις την αγκαλιά του/της συντρόφου σου είτε στο σπίτι, είτε σε μια… ερημική παραλία! Η γοητεία σου είναι στα ύψη, εκμεταλλεύσου την για να σαγηνεύσεις τον ερωτικό σου στόχο! 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 19, 22, 27



Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα