ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Προβλέψεις Σαββατοκύριακο 26/06 έως 27/06


 

              Ζώδια​ Κριός

Αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι γεμάτο αντιφατικά συναισθήματα. Το Σάββατο, η αυτοπεποίθησή σου και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη, το ίδιο και ο αισθησιασμός σου. Τι σημαίνει αυτό; Ότι λάμπεις κυριολεκτικά, είσαι η ψυχή της παρέας και όλοι διεκδικούν τη συντροφιά σου! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου όμως, μην παρασυρθείς από το φιλικό σου κύκλο και παραμερίσεις το ταίρι σου, γιατί θα έχεις γκρίνιες! Αν όμως καταφέρεις να κρατήσεις τις ισορροπίες, είναι σίγουρο ότι το σαββατόβραδό σου προβλέπεται άκρως… αισθησιακό και παθιασμένο!

Τυχεροί αριθμοί: 1, 8, 16, 24  


    
              Ζώδια​ Ταύρος

Αυτό το σαββατοκύριακο, θα σε απασχολήσει κυρίως η επαγγελματική σου ζωή και η καριέρα σου, γεγονός που θα αφήσει τα αισθηματικά σου σε δεύτερη μοίρα. Βέβαια, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου το ταίρι σου ενδεχομένως να σου φανεί χρήσιμο, καθώς θα βελτιώσει την εικόνα που θέλεις να προβάλεις στη δουλειά ή σε κάποια κοινωνική εκδήλωση που σχετίζεται με αυτή. Φρόντισε ωστόσο να μην το κάνεις να νοιώσει πως το χρησιμοποιείς για να ανέβεις επαγγελματικά, γιατί μετά θα έχεις… γκρίνιες! Ευτυχώς, η Κυριακή φέρνει την προσωπική σου ζωή και πάλι στο προσκήνιο! 
 
Τυχεροί αριθμοί: 5, 13, 22, 27



         

                  Ζώδια​ Δίδυμοι 

Αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον!Ειδικά το Σάββατο, η ενεργητικότητά σου θα είναι ανεξάντλητη και δεν πρόκειται να μείνεις στιγμή κλεισμένος/η σπίτι. Αν είσαι δεσμευμένος, θα περάσεις μια υπέροχη μέρα με το ταίρι σου αλλά και με κοινούς φίλους, γεμάτη διασκέδαση, επικοινωνία και αισιοδοξία, που μάλιστα θα κλείσει με πολύ… πάθος, αφού με τον ερωτισμό που σε διακρίνει, το κρεββάτι σας θα πάρει φωτιά! Την Κυριακή η συμπεριφορά σου απέναντι στους άλλους ίσως και να μην είναι και η καλύτερη, γεγονός που θα προκαλέσει εντάσεις… 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 6, 12, 18  


     
                Ζώδια​ Καρκίνος 

Το σαββατοκύριακό σου δεν ξεκινά και με τις καλύτερες συνθήκες για σένα… Το Σαββάτο ενισχύει την ευαισθησία σου και την ανασφάλειά σου στον αισθηματικό τομέα, είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε αδέσμευτος/η. Ωστόσο, να ξέρεις πως η γοητεία σου εξακολουθεί να είναι έντονη κι αν καταφέρεις να τιθασέψεις τις αρνητικές σκέψεις, έχεις όλα τα φόντα να περάσεις ένα αισθησιακό σαββατόβραδο στην αγκαλιά του/της συντρόφου σου, που θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου!  Την Κυριακή, όλα αλλάζουν και η διάθεση σου βελτιώνεται άμεσα! Κι αυτό να το θυμάσαι κυρίως εσύ που είσαι αδέσμευτος, καθώς η γοητεία σου θα φέρει άφθονα φλερτ και νέες γνωριμίες! 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 11, 15, 23


      


               Ζώδια​ Λέων 

Αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται να είναι… καυτό, από την αρχή μέχρι το τέλος του! Η κοινωνικότητά σου θα χτυπήσει κόκκινο, όπως επίσης και η γοητεία σου.  Το μόνο που πρέπει να προσέξεις πλέον, είναι να κάνεις τη σωστή επιλογή, γιατί πρέπει να σε προειδοποιήσω ότι αυτή η επιλογή μπορεί να σε συνοδεύει για πολύ-πολύ καιρό! Όσο για σένα που ήδη ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, μπορείς να περάσεις καλά με το ταίρι σου αλλά και με κοινούς φίλους, να διασκεδάσετε και να ανανεώσετε την αγάπη σας. Η Κυριακή σε κάνει πιο εσωστρεφή, αυτό όμως δεν είναι απαραίτητα κακό, γιατί σου προκαλεί παράλληλα και μια ερωτική ένταση, που θα κάνει το ταίρι σου… ευτυχισμένο.

Τυχεροί αριθμοί: 1, 4, 19, 25


       
              Ζώδια​ Παρθένος

Αυτό το Σάββατο μάλλον δεν θα είναι και το πιο ερωτικό που έχεις ζήσει, αφού θα φέρει σε πρώτο πλάνο κάποια επαγγελματικά θέματα που πιέζουν για επίλυση… Έτσι, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχεις χρόνο να ασχοληθείς με τα αισθηματικά σου...Το βράδυ της Κυριακής προβλέπεται παθιασμένο και καυτό! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος, με την κοινωνικότητα και τη γοητεία που θα σε διακρίνει, θα έλκεις γύρω σου τους θαυμαστές σαν… μαγνήτης! Οι νέες γνωριμίες θα σε πολιορκούν από παντού, το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι να κάνεις τη σωστή επιλογή, γιατί το πρόσωπο που θα διαλέξεις, θα σε συντροφεύει για… πολύ καιρό! 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 12, 22, 28  


     


                 Ζώδια​ Ζυγός 

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκινά το σαββατοκύριακό σου!!! Η μόνη επιθυμία που έχεις είναι να περάσεις καλά και να διασκεδάσεις, είτε έχεις σχέση είτε όχι, και θα τα καταφέρεις, το Σάββατο τουλάχιστον, με το πλανητικό σκηνικό να σε πριμοδοτεί. Με τη γοητεία σου και τον αισθησιασμό σου στα ύψη, τα φλερτ θα είναι άφθονα, δεν έχεις παρά να κάνεις την καλύτερη επιλογή και είναι σίγουρο ότι θα περάσεις κι εσύ τέλεια! Την Κυριακή βεβαίως, το σκηνικό αλλάζει κάπως, οπότε πρόσεξε! 

Τυχεροί αριθμοί: 7, 16, 19, 26


     
                  Ζώδια​ Σκορπιός 

Αυτό το σαββατοκύριακο το συναίσθημά σου θα είναι ιδιαίτερα ενισχυμένο, η ευαισθησία σου θα είναι εμφανής και ίσως να νοιώθεις ευάλωτος/η. Αξιοποίησε τη γοητεία σου για να κατακτήσεις όποιο άτομο σου κάνει… κλικ, αλλά μη βιαστείς να δεσμευτείς, άσε την όποια σχέση προκύψει τώρα, να εξελιχθεί με τους δικούς της ρυθμούς. Άλλωστε την Κυριακή, ό,τι κατάφερες με το Σάββατο είτε με μια νέα γνωριμία είτε με κάποιο πρόσωπο που ήδη σε ενδιαφέρει, θα μπορέσεις να το σταθεροποιήσεις και να το βάλεις στη ζωή σου με… ομαλό τρόπο!

Τυχεροί αριθμοί: 2, 9, 13, 25


       


                 Ζώδια​ Τοξότης

Αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται ιδιαίτερα κοινωνικό κι επικοινωνιακό!  Οι όψεις του σαββατοκύριακου ενδεχομένως να σου προκαλέσουν έναν εκνευρισμό, που μπορεί να τον μεταδώσεις και σε μια νέα γνωριμία, βγάζοντας την εικόνα του γκρινιάρη ή της γκρινιάρας, που δεν σου πάει καθόλου! Όσο για σένα που είσαι δεσμευμένος/η, αυτό το σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να επικοινωνήσεις βαθιά και ουσιαστικά με το ταίρι σου. Αν το θέλετε και οι δυο μπορείτε να λύσετε όποιο θέμα μπορεί να προέκυψε τις προηγούμενες μέρες και να κάνετε μια νέα αρχή στη σχέση σας .... που ειδικά την Κυριακή, φαίνεται να παίρνει… φωτιά! Απόλαυσέ το! 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 10, 14, 20    


  
                 Ζώδια​ Αιγόκερως 

Αυτό το σαββατοκύριακο θα σε απασχολήσουν κάποια οικονομικά θέματα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα βάλεις τα χρήματα σε προτεραιότητα, είτε αυτά που κερδίζεις είτε αυτά που ξοδεύεις... Αν θέλεις να κρατήσεις μια ισορροπία και να αποφύγεις τα προβλήματα, καλύτερα να μην του χαλάσεις το χατίρι, για να μη χαλάσει κι εκείνο το δικό σου και σε κάνει να νοιώσεις και συναισθηματική ανασφάλεια, εκτός από οικονομική! Ευτυχώς που η Κυριακή ενισχύει την αισιοδοξία και την κοινωνικότητά σου κι επιτέλους σε βγάζει από το… καβούκι σου! Το βράδυ της Κυριακής προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον, καθώς κάποιες νέες γνωριμίες προκύπτουν μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον και σε ενθουσιάζουν!

Τυχεροί αριθμοί: 3, 8, 12, 15    


  


                Ζώδια​ Υδροχόος

Αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται άκρως αισθησιακό για σένα!  Και βεβαίως, αυτό ισχύει είτε έχεις σχέση, είτε όχι, αφού στη δεύτερη περίπτωση οι θαυμαστές θα κάνουν ουρά πίσω σου, ανεβάζοντας την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη!  Άσε τη γοητεία σου να δουλέψει, αλλά μη βάζεις τον πήχη πολύ ψηλά και μην απορρίπτεις κάποια άτομα, χωρίς να τους ρίξεις μια δεύτερη ματιά! Μπορείς να βάλεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου πάνω απ’ όλα, αγνοώντας… επιδεικτικά το ταίρι σου!

Τυχεροί αριθμοί: 4, 12, 18, 21


                  

               Ζώδια​ Ιχθείς

Αυτό το σαββατοκύριακο, η αυτοπεποίθησή σου δεν είναι και τόσο στα πάνω της, ενώ και οι ανασφάλειες κάνουν την εμφάνισή τους, επηρεάζοντας κυρίως τον τομέα των αισθηματικών σου. Ευτυχώς που η Κυριακή θα ισορροπήσει τις καταστάσεις, βοηθώντας σε να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου! Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και σ’ εσένα που ανήκεις στα αδέσμευτα Ψαράκια. Η ανασφάλειά σου σε κάνει ευάλωτο/η και πιο ευαίσθητο/η, γεγονός που έλκει γύρω σου ενδιαφέροντα πρόσωπα, που συγκινούνται από το συναίσθημα που εκπέμπεις, όμως η καχυποψία σου δε σε βοηθά να ανοιχτείς! Αν όμως καταφέρεις να απομονώσεις τις αρνητικές σκέψεις, είναι σίγουρο πως θα κάνεις αξιόλογες γνωριμίες!

Τυχεροί αριθμοί: 2, 9, 11, 16    


 



 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα