ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 21/06 έως 25/06


 

                 Ζώδια​ Κριός

Η πανσέληνος στον δέκατο οίκο σου στις 24 αφορά θέματα καριέρας και επαγγελματικών, η εξέλιξη των οποίων έχει παγώσει εδώ και καιρό, λόγω ανάδρομου Ερμή. Όμως, guess what, ο Ερμής είναι πλέον ορθόδρομος από τις 22 και οι αλλαγές σε αυτόν τον τομέα θα είναι μόνο θετικές ή θα καταλήξουν σε ένα θετικό ευτυχές γεγονός. Το μόττο σου πρέπει να είναι δουλεύω σκληρά τώρα και ας μην βλέπω την επιβράβευση αμέσως. Αυτό που σε ενδιαφέρει πριν από τα αποτελέσματα είναι εσύ να έχεις κάνει ό, τι μπορείς.

Τυχεροί αριθμοί: 9, 13, 18, 28  



                Ζώδια​ Ταύρος

Στο μενού υπάρχουν ταξίδια, ευκαιρίες από το πουθενά, περιπέτεια, σπουδές και γενικά διεύρυνση των οριζόντων σου, ακόμη και απλές γνωριμίες μπορούν να σε οδηγήσουν σε νέα και ενδιαφέροντα μονοπάτια. Η πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 24 και ο ορθόδρομος πλέον Ερμής από τις 22 είναι εκπληκτικές κινήσεις του σύμπαντος που φέρνουν αισιοδοξία και νέα σχέδια. Αν περιορίσεις την ένταση που μπορεί να σου προκαλείται αυτές τις μέρες και χρησιμοποιήσεις την ενέργειά τους δημιουργικά και παραγωγικά και εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου φέρνουν (οι οποίες μπορεί να είναι και από το εξωτερικό) τα αποτελέσματα θα είναι εκπληκτικά.

Τυχεροί αριθμοί: 6, 19, 21, 24  



                 Ζώδια​ Δίδυμοι 

Το θέμα της βδομάδας είναι κυρίως τα οικονομικά που μοιράζεσαι με άλλους, οι συνεργασίες και οι οικονομικές διαπραγματεύσεις και ρυθμίσεις χρεών. Η πανσέληνος στον οίκο που έχει να κάνει με αυτούς τους τομείς, τον όγδοο, είναι εξαιρετική, και δέχεται τη θετική ενέργεια σημαντικών πλανητών. Παρ’ όλα αυτά, δεν υπογράφεις κάτι αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος για αυτό και αν δεν έχεις πάρει και μια δεύτερη γνώμη. Ο όγδοος οίκος παρεμπιπτόντως είναι και ο οίκος του πάθους και της μεταμόρφωσης μέσα από μια σχέση. Που σημαίνει πνευματική και σωματική ένωση με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου, γονιμότητα και συναισθηματικό βάθος.

Τυχεροί αριθμοί: 3, 16, 25, 28


  
                  Ζώδια​ Καρκίνος 

Η πανσέληνος στον Αιγόκερω είναι πραγματικά αισιόδοξη για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Πρόσεξε όμως, όλη αυτή η κινητικότητα στο ακριβώς απέναντί σου ζώδιο, σημαίνει ότι πρέπει να είσαι πραγματικά συνεργάσιμος και ότι κατά κάποιο τρόπο τον πρώτο λόγο τον έχουν οι άλλοι, όχι εσύ. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι ο Ερμής είναι πλέον ορθόδρομος από τις 22 και οι εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα θα είναι ταχύτατες. Νέα εποχή για μια σχέση ή μια συνεργασία σημαίνει ότι κάτι νέο μπορεί να ξεκινήσει, κάτι ήδη υπάρχον μπορεί να εξελιχθεί ή κάτι φθαρμένο να λήξει. Ό, τι και να συμβεί από τα παραπάνω, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε πάει μπροστά.

Τυχεροί αριθμοί: 4, 11, 17, 25


  


                 Ζώδια​ Λέων 

Από τη μία γίνεσαι πιο διεκδικητικός σε σχέσεις και συνεργασίες και έχεις αυτό το κάτι που κάνει τους άλλους να τρέχουν από πίσω σου και να μην μπορούν να σου αντισταθούν εύκολα. Από την άλλη, οι άλλοι γενικότερα, φίλοι, συγγενείς, συνεργάτες, σχέση, γείτονες, κλπ, γίνονται πιεστικοί με κάποιο τρόπο. Εσύ από τη μία μεριά, οι «άλλοι» από την απέναντι να ζητάνε, κάποιες φορές να απαιτούν και εσύ να προσπαθείς να βρεις ισορροπίες. Είναι όμως πολύ θετικό το ότι ο Ερμής από τις 22 είναι πλέον ορθόδρομος και η επικοινωνία με τους γύρω θα έρθει κανονικά στα ίσια της.

Τυχεροί αριθμοί: 6, 15, 18, 20 



                Ζώδια​ Παρθένος

Αν είσαι στην κατηγορία των ελεύθερων, η πανσέληνος στις 24 στον πέμπτο οίκο σου μπορεί να φέρει τον έρωτα στη ζωή σου, ναι, ΤΟΝ έρωτα. Και από τις 22 ο Ερμής, επίσης στον πέμπτο οίκο σου, είναι ξανά ορθόδρομος και αρχίζουν να ανοίγουν οι δρόμοι μπροστά σου. Αν από την άλλη έχεις σχέση, αυτή την περίοδο μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Αν σε ενδιαφέρει να κάνεις παιδιά, οι μέρες μέχρι το τέλος του μήνα είναι πολύ θετικές. Αν δεν σε ενδιαφέρει τίποτα από τα παραπάνω, είναι πολύ πιθανό να ασχοληθείς με ένα νέο δημιουργικό πρότζεκτ ή με κάτι που σε παθιάζει.

Τυχεροί αριθμοί: 9, 14, 21, 23


  


                 Ζώδια​ Ζυγός 

Μετά την πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 24 οι μέρες είναι κατάλληλες για να λύσεις οποιοδήποτε θέμα αφορά το σπίτι ή την οικογένεια. Καλό θα ήταν πάντως να μην πέσει καμία υπογραφή, επειδή ναι μεν ο Ερμής είναι ορθόδρομος από τις 22, αλλά θα είναι καλό να περιμένεις λίγες μέρες ακόμη, οι αποφάσεις στις περιόδους κατά τις οποίες είναι ανάδρομος είναι πολύ πιθανό να είναι λανθασμένες. Το ενδιαφέρον αρχίζει σταδιακά να στρέφεται στην αισθηματική σου ζωή και μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα σε μια ήδη υπάρχουσα αισθηματική σχέση ή να έρθει μια νέα και παθιασμένη.

Τυχεροί αριθμοί: 1, 5, 12, 22  



                 Ζώδια​ Σκορπιός 

Μετά την πανσέληνο στον τρίτο οίκο σου στις 24 είναι πιθανό να γίνουν σημαντικές επαφές και να προκύψουν γνωριμίες και συμφωνίες, όπως και να ασχοληθείς με οτιδήποτε έχει σχέση με την επικοινωνία, τις δημόσιες σχέσεις και το γράψιμο. Όλα καλά, αλλά ο Ερμής ήταν μέχρι πριν από λίγες μέρες στο ίδιο σημείο ανάδρομος, οπότε σίγουρα θα χρειαστεί να επανεξετάσεις τις συμφωνίες προτού υπογράψεις, να προσέχεις τη συνεννόησή σου και τις παρεξηγήσεις στις σχέσεις σου, να διορθώνεις και να ξαναδιορθώνεις γραπτά σου ή τα λόγια που έχεις στο μυαλό σου και είσαι έτοιμος να εκφράσεις. Από την επόμενη εβδομάδα το πεδίο είναι ελεύθερο, ο ορθόδρομος Ερμής θα επιτρέψει να δεις και τα αποτελέσματα της θετικής αυτής πανσελήνου.

Τυχεροί αριθμοί: 8, 10, 18, 26  




                  Ζώδια​ Τοξότης

Η πανσέληνος στον Αιγόκερω, τον οίκο των οικονομικών σου δηλαδή, είναι πολύ θετική και αφορά και την καριέρα σου. Αυτό σημαίνει ότι και επαγγελματικά και οικονομικά ευνοούνται μέχρι το τέλος του μήνα και ότι ένα μεγάλο κομμάτι άγχους που αφορά αυτούς τους τομείς μπορεί να εξουδετερωθεί. Από τις 22 μάλιστα που ο Ερμής είναι πλέον ορθόδρομος οι εξελίξεις θα είναι ταχύτερες και ακόμη πιο ενδιαφέρουσες. Όλα λένε ότι μπορεί να έρθει κάτι σε νέα συμφωνία.

Τυχεροί αριθμοί: 1, 3, 11, 14  



                    Ζώδια​ Αιγόκερως 

Στις 24 η πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και είναι πραγματικά μια από τις πιο σούπερ θετικές της χρονιάς. Πρόκειται δηλαδή για μια πραγματικά ισχυρότατη θετική εισβολή στο ζώδιό σου που μπορεί πραγματικά να σε βοηθήσει να κατευθύνεις τη ζωή σου εκεί ακριβώς που θέλεις. Μην ξεχνάς εξάλλου ότι μαζί σου έχεις και τον Πλούτωνα. Οι μέρες αυτές πάντως θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις και τα έσοδά σου, αλλά ενδέχεται να φέρουν και έξοδα, οπότε είναι απαραίτητη η καλή διαχείριση των οικονομικών σου υποθέσεων.

Τυχεροί αριθμοί: 2, 8, 16, 20


 


                 Ζώδια​ Υδροχόος

Σημαντικές αλλαγές στο σκηνικό: Πρώτα από όλα μια εξαιρετική πανσέληνος στον δωδέκατο οίκο σου στις 11, σε ανανεώνει ψυχολογικά, ανεβάζει σταδιακά τη διάθεσή σου και σε κάνει απίστευτα δημιουργικό. Και ανακαλύπτεις πόσα μπορείς να κερδίσεις προσφέροντας. Έχεις τη δυνατότητα να φτάσεις και τους πιο δύσκολους στόχους, προσοχή στην εξάντληση όμως γιατί ο Άρης από τον Καρκίνο δεν αστειεύεται, κουράζει και μπορεί να μην το καταλαβαίνεις. Και κάτι τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό: ο Ερμής είναι πλέον ξανά ορθόδρομος και όλα κυλούν πιο ομαλά, αφήνεις το παρελθόν στη θέση του και προχωράς με μεγάλα βήματα μπροστά.

Τυχεροί αριθμοί: 10, 13, 24, 29 


 
                    Ζώδια​ Ιχθείς 

Η πανσέληνος στις 24 στον Αιγόκερω φέρνει κόσμο κοντά σου, στήριξη από κοντινούς σου ανθρώπους και σε προβάλει με κάθε τρόπο. Αφού τα φώτα θα πέφτουν πάνω σου, είναι σημαντικό, αν είσαι σε φάση αναζήτησης εργασίας, να φρεσκάρεις το βιογραφικό σου και να δείχνεις το πιο επαγγελματικό σου προφίλ. Εξαιρετικά βοηθητικός είναι και ο Ερμής στο ίδιο σημείο που από τις 22 είναι ήδη ορθόδρομος. Ο ενδέκατος οίκος αφορά την κοινωνική ζωή, την προβολή του έργου σου, τη δικτύωση και τους φίλους. Αλλά όχι μόνο, αφορά και τις βαθύτερες επιθυμίες σου, και όταν γίνονται καλά πράγματα σε αυτό το σημείο, γίνεσαι και πιο αισιόδοξος. Κάτι γίνεται που θα σου θυμίσει ότι την τελευταία στιγμή μπορούν να συμβούν και θαύματα.

Τυχεροί αριθμοί: 7, 14, 19, 25



Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα