ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

     Προβλέψεις Σαββατοκύριακο 19/06 έως 20/06


 

               Ζώδια​ Κριός

Ένα έντονα συναισθηματικό, αλλά και περίεργο σαββατοκύριακο σε περιμένει! Ενδεχομένως να σε απασχολήσουν και κάποια οικονομικά θέματα, εντείνοντας την ανασφάλειά σου. Όλα αυτά μαζί λοιπόν, ενισχύουν την ευαισθησία σου και αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, έχεις δυο τρόπους να περάσεις το διήμερο: Ή θα αφήσεις τις ανασφάλειες να υπερισχύσουν και θα βγάλεις μια κτητικότητα και μια ζήλια για το ταίρι σου, που θα φέρει καυγάδες, ή θα αξιοποιήσεις το έντονο συναίσθημά σου και την ανεβασμένη σου libido, για να απολαύσεις ένα άκρως αισθησιακό διήμερο! Διαλέγεις και παίρνεις, στο χέρι σου είναι!

Τυχεροί αριθμοί: 2, 8, 14, 20  



              Ζώδια​ Ταύρος

Αυτό το σαββατοκύριακο, ποιος σε πιάνει! Η ενέργειά σου ανεβαίνει κατακόρυφα, όπως και η επικοινωνιακή σου διάθεση, έτσι αυτό το καλοκαιρινό διήμερο προβλέπεται… σούπερ! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, με την ανατρεπτική σου διάθεση να ξεφύγεις από τα τετριμμένα, αλλά και με τη φαντασία και την πρωτοτυπία σου, καταφέρνεις να ενθουσιάσεις το ταίρι σου και να το κάνεις να σε ερωτευτεί ξανά από την αρχή! Το κρεβάτι σου θα πάρει φωτιά, ενώ η σχέση σου θα αναζωπυρωθεί και η αυτοπεποίθησή σου θα ανέβει στα ύψη!

Τυχεροί αριθμοί: 7, 11, 21, 28  




              Ζώδια​ Δίδυμοι 

Το Σάββατο, θα προσπαθήσει να στρέψει το ενδιαφέρον σου στις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες της καθημερινότητας, αλλά μην της το επιτρέψεις! Έχεις όλα τα φόντα να περάσεις ένα ερωτικό διήμερο. Η Κυριακή βελτιώνει την επικοινωνία με το ταίρι σου. Έτσι, μπορείς να αποκαταστήσεις κάποιες παρεξηγήσεις που μπορεί να είχαν προκύψει το προηγούμενο διάστημα και να έρθετε πιο κοντά! Μάλιστα, ο ιδανικός χώρος για να γίνει αυτό είναι η… κρεβατοκάμαρα, όπου πραγματικά μπορείς να μεγαλουργήσεις και να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο!

Τυχεροί αριθμοί: 2, 13, 27, 22  


 

            Ζώδια​ Καρκίνος 

Αυτό το σαββατοκύριακο ο αισθηματικός σου τομέας έρχεται στο προσκήνιο και σου δίνεται η ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις κάποιες εντάσεις και διαφωνίες που είχαν προκύψει με το ταίρι σου το προηγούμενο διάστημα, αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η. Ωστόσο, το Σάββατο καλό θα είναι να προσέξεις λίγο τη στάση σου, καθώς ο συναισθηματισμός σου θα κινείται στα όρια και μπορεί να προκαλέσεις ένα εκρηκτικό κλίμα, αν εκδηλώσεις κτητικότητα, ζήλια ή μια τάση να “εξουσιάσεις” και να πάρεις το πάνω χέρι στη σχέση!

Τυχεροί αριθμοί: 5, 12, 19, 23  


 


            Ζώδια​ Λέων 

Αυτό το σαββατοκύριακο ίσως να προσπαθήσει να σε κάνει πιο εσωστρεφή και μυστηριώδη, ενώ δεν αποκλείεται να φέρει και κάποια οικογενειακά θέματα προς επίλυση, που θα απαιτήσουν αρκετό από τον χρόνο σου! Ευτυχώς όμως, οι όψεις της Κυριακής θα σε κάνουν πιο σαφή και άμεσο στην επικοινωνία σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις με το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Λέοντες.

Τυχεροί αριθμοί: 8, 14, 17, 24 


 

          Ζώδια​ Παρθένος

Αυτό το σαββατοκύριακο η κοινωνικότητά σου χτυπάει… κόκκινο! Τώρα, αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου θα έχεις την ευκαιρία να… αλλάξεις στρατόπεδο και να περάσεις στους δεσμευμένους! Πώς; Μα με την επικοινωνιακή σου δεινότητα, τη γοητεία και την παιχνιδιάρικη διάθεση που σου χαρίζει το σαββατοκύριακο. Αν θέλεις τη συμβουλή μου, μη μείνεις στιγμή σπίτι, πάρε τα αγαπημένα σου φιλαράκια και βγείτε να διασκεδάσετε! Θα δεις ότι τα φλερτ θα σε πολιορκούν, εσύ δεν έχεις παρά να κάνεις τη σωστή επιλογή!

Τυχεροί αριθμοί: 7, 16, 19, 22 


 


               Ζώδια​ Ζυγός 

Το σαββατοκύριακο στρέφει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε οικονομικά ζητήματα. Από την άλλη όμως, εντείνετε το συναίσθημα, αλλά και τη libido σου! Κι εδώ, θα παίξει μεγάλο ρόλο το πώς θα αφήσεις αυτή την όψη του Σαββάτου να σε επηρεάσει. Θα της επιτρέψεις να σου δημιουργήσει ανασφάλειες για το ταίρι σου και να φέρει στην επιφάνεια απωθημένα του παρελθόντος, οδηγώντας σε στην καχυποψία και στις σκηνές ζηλοτυπίας, που δεν σου πάνε και καθόλου; Ή θα αποφασίσεις να εστιάσεις στον ερωτισμό σου, λύνοντας την όποια διαφωνία και ένταση με το ταίρι σου στο κρεβάτι; Εσύ αποφασίζεις!

Τυχεροί αριθμοί: 9, 15, 24, 27 


 

              Ζώδια​ Σκορπιός 

Αυτό το σαββατοκύριακο ήρθε για να σε βγάλει από την απομόνωση και την απαισιοδοξία και να τονώσει την αυτοπεποίθησή σου! Ωστόσο, καλό θα είναι να μην την τονώσει περισσότερο από όσο πρέπει, γιατί μπορεί να γίνεις εγωκεντρικός κι εγωιστής, γεγονός που δεν θα κάνει καλό στη σχέση σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Μην ξεχνάς ότι το Σάββατο, μπορεί να τονίσει την… επαναστατική σου διάθεση και να προκαλέσει εντάσεις και συγκρούσεις, γι’ αυτό χαμήλωσε τους τόνους και δώσε περισσότερη σημασία στις ανάγκες και τις επιθυμίες του/της συντρόφου σου.

Τυχεροί αριθμοί: 6, 11, 24, 29 


 


              Ζώδια​ Τοξότης

Αυτό το σαββατοκύριακο, η ευαισθησία σου θα πάρει το πάνω χέρι και κάποια δύσκολα συναισθήματα μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν, στέλνοντας την ανεμελιά σου… περίπατο! Καλό θα είναι να μην πιέζεις το ταίρι σου να σου αποδεικνύει συνεχώς την αγάπη του και μην εκδηλώνεις κτητικότητα και ζήλια, γιατί αυτό θα φέρει εντάσεις και καυγάδες! Αντίθετα, μπορείς να απολαύσεις ένα υπέροχο, ρομαντικό κι αισθησιακό σαββατοκύριακο στην αγκαλιά του, αν φτιάξεις εσύ την ανάλογη ατμόσφαιρα!

Τυχεροί αριθμοί: 4, 10, 16, 23  


 

              Ζώδια​ Αιγόκερως 

Για σένα αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι ένα διήμερο έντασης και πάθους, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους είτε στους αδέσμευτους του ζωδίου! Η όψη που σε επηρεάζει περισσότερο θα σου δημιουργήσει έντονα συναισθήματα πάθους για το ταίρι σου ή για μια νέα γνωριμία. Το πάθος όμως, ως γνωστόν φέρνει μαζί και ανασφάλειες, ζήλιες και κτητικότητα! Πρόσεξε λοιπόν, γιατί αντί να το εκτονώσεις με το ταίρι σου στο… κρεβάτι, μπορεί να οδηγηθείς σε καυγάδες και τσακωμούς, που δεν θα είναι δύσκολο να φέρουν ακόμα και τη ρήξη μεταξύ σας.

Τυχεροί αριθμοί: 1, 7, 12, 19  


 


             Ζώδια​ Υδροχόος 

Αυτό το σαββατοκύριακο, το ενδιαφέρον σου θα είναι στραμμένο κυρίως στα επαγγελματικά σου, στις υποχρεώσεις και στις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει. Παρόλο που η ερωτική σου διάθεση θα είναι στα ύψη και αυτό που θέλεις είναι να περάσεις ένα χαλαρό, τρυφερό κι αισθησιακό διήμερο με το ταίρι σου αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, μάλλον δεν θα μπορέσεις να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα, αφήνοντας το ταίρι σου παραπονεμένο! Όμως, μην ξεχνάς πως… η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη, γι’ αυτό κάνε έναν καλό προγραμματισμό, ώστε να σου μείνει χρόνος και για τον εαυτό σου, αλλά και για το ταίρι σου.

Τυχεροί αριθμοί: 3, 15, 19, 22



                 Ζώδια​ Ιχθείς 

Αυτό το σαββατοκύριακο, προβλέπεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον και αισθησιακό για σένα! Η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει, όπως και η γοητεία σου, αλλά και η επικοινωνιακή σου διάθεση και η επιθυμία να ξεφύγεις από την ρουτίνα! Έτσι, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, δεν αποκλείεται να οργανώσεις μια μικρή απόδραση με το ταίρι σου, που θα σας ανανεώσει, ενώ θα καταφέρετε να αναζωπυρώσετε την αγάπη σας μακριά απ’ όλους και όλα! Αλλά ακόμα κι αν δεν υπάρχει η δυνατότητα μιας εκδρομής, εσύ δεν θα μείνεις λεπτό στο σπίτι. Θα πάρεις το ταίρι σου και θα βρείτε άλλους τρόπους να διασκεδάσετε και να ξεφύγετε!

Τυχεροί αριθμοί: 5, 13, 21, 24


 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα