ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


              

ΚΡΙΟΣ:
Σήμερα με την Σελήνη είναι στο δικό σου Ζώδιο, θα έχεις σίγουρα επιτυχία στις κινήσεις σου, λόγω της γρήγορης, αποφασιστικής και άμεσης δράσης σου! Καταφέρνεις και πείθεις τους συνομιλητές σου και γοητεύεις μέσα από συναναστροφές, αρκεί να αποφύγεις ξεσπάσματα, έπαρση και απαιτητικότητα! Απόλαυσε την ημέρα και άρπαξε ευκαιρίες!

ΤΑΥΡΟΣ:
Σήμερα δεν μπαίνεις στην διαδικασία κοινωνικοποίησης ή έντονης συναναστροφής με τους άλλους, αφού δεν μπορείς και δεν θες να εκφράσεις σκέψεις, συναισθήματα και απόψεις! Μπορεί οι άλλοι να παραξενευτούν ή να παρεξηγούν την συμπεριφορά σου, αλλά εσένα μην σε πτοήσει αυτό, αφού η ημέρα ενδείκνυται για ενδοσκόπηση, λήψη αποφάσεων και διάλογο με τον εαυτό σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Σήμερα ξεχωρίζεις, για την οξυδέρκεια και ισχυρή επικοινωνιακή γοητεία σου, σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, συναναστροφές, δραστηριότητες και επαφές! Αρκετές από τις γνώριμες καταστάσεις της καθημερινότητας σου, αλλάζουν σήμερα και βελτιώνονται σε μεγάλο βαθμό! Με την βοήθεια των φίλων σου, καταφέρνεις και εκπληρώνεις, ένα μεγάλο σου στόχο ή και όνειρο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Σήμερα ξέρεις επιτέλους τι ακριβώς επιθυμείς και σήμερα το καταφέρνεις πολύ εύκολα! Αντιδράς όπως πρέπει στις καταστάσεις, τα γεγονότα, αλλά και στους γύρω σου! Γενικά όμως και με ποικίλους τρόπους, προκαλείς τον θαυμασμό και τον σεβασμό των γύρων σου και κυρίως συγγενών σου! Διορθώνεται η κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση!
 

 

ΛΕΩΝ:
Ουσιαστικά βρίσκεις τον εαυτό σου, αλλά πρέπει να προσέξεις σε επαφές, συναναστροφές και επικοινωνίες, την τάση σου για προκλητικά αστεία και προσβολές, χωρίς ωστόσο να το θες! Έχεις έντονα την ανάγκη και διάθεση για περιπέτεια, ελευθερία, κοινωνικότητα, επικοινωνία και αλλαγή! Όπως και να έχεις, πρόκειται για μία ημέρα, γεμάτη επαφές, μηνύματα, γνωριμίες και τύχη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Σήμερα θα καταφέρεις πολύ πιο εύκολα να πετύχεις στόχους και σχέδια! Πρόκειται για την ιδανική ημέρα, ώστε να επιδιώξεις μία επανένωση ή μία εκ νέου συζήτηση και θα διαπιστώσεις πως θα βγει υπέρ σου, η πρωτοβουλία σου! Πες ναι στην πειθώ και την διορατικότητά σου! Είσαι εμφανώς, ο κυρίαρχος του παιχνιδιού στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές και έτσι θα καταφέρεις να εκπληρώσεις βαθιές επιθυμίες και στόχους!
 

 

ΖΥΓΟΣ:
Επιτέλους η σημερινή ημέρα θα δώσει τέλος στην μοναξιά, αφού πολλοί άνθρωποι θα είναι δίπλα σου και θα επιδιώκουν με ποικίλους τρόπους να σε έχουν στο περιβάλλον τους! Όλα κυλούν αρμονικά και ήρεμα, γεγονός που θα σε εξυπηρετήσει, ώστε να πάρεις τον χρόνο με το μέρος σου και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές, με ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Σήμερα επικοινωνείς ωφέλιμα και αποτελεσματικά και οι άλλοι σε ευγνωμονούν με κάθε τρόπο! Αξιοσημείωτη, είναι και η εύνοια για αλλαγές στην εμφάνιση σου και απαλλαγή από κακές συνήθειες! Η παροντική σου πρακτικότητα και λογική, είναι τα δυνατά σου σημεία και θα καταφέρεις σίγουρα να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις σου και να πετύχεις ακόμα περισσότερους από τους στόχους σου!
 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Σήμερα γοητεύεις πανεύκολα τα πλήθη και με αυτό τον τρόπο, καταφέρνεις να πετύχεις υψηλούς στόχους και σκοπούς! Είσαι από τους πρωταγωνιστές της ημέρα και είναι σίγουρο το συνεχές χαμόγελο στο πρόσωπο σου! Μην χάσεις καμία ευκαιρία για καλοπέραση και τύχη, αφού τα γεγονότα της ημέρας, θα φέρουν ενθουσιασμό, χαρά, όμορφες στιγμές, κοινωνικότητα και θα σε βοηθήσουν, ώστε να τραβήξεις όλα τα βλέμματα των γύρων σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Σήμερα το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στο σπίτι και την οικογένεια, όπου ανοίγονται δρόμοι βελτίωσης σε πρακτικά θέματα, αλλά και συγγενικές σχέσεις! Γενικά, τα βαθιά συναισθήματα σου εντείνονται, όπως και τα ένστικτα και η διαίσθηση σου. Θα καταλάβεις πολλές από τις προθέσεις των ανθρώπων που σε περιβάλλουν, γεγονός που θα σε οδηγήσει στις σωστές αποφάσεις και λύσεις!
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Σήμερα η εκπλήρωση των στόχων και η διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου, είναι μία ξεκάθαρα εύκολη υπόθεση! Ο άμεσος, κατανοητός και ευθύς τρόπος που μιλάς και επικοινωνείς, θα φέρει στο δρόμο σου, πολλές ευκαιρίες, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά την κοινωνική σου ζωή και να πετύχεις στόχους! Οι δράσεις σου και οι ιδέες σου σε καταστάσεις και περιστάσεις, είναι απόλυτα ικανοποιητικές.

ΙΧΘΕΙΣ:
Σήμερα θα νιώσεις πολύ πιο δυνατός, γεμάτος αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση! Οι λύσεις για τα προβλήματα που σε απασχολούν, έρχονται τώρα αβίαστα, αλλά πριν τις υλοποιήσεις, κάνε ένα προγραμματισμό, ώστε να μην πέσεις πάλι σε λάθη! Συγκυρίες και γεγονότα ωστόσο, θέλουν από εσένα σοβαρότητα, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα