ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

     Προβλέψεις Σαββατοκύριακο




                 Ζώδια​ Κριός

Αυτό το σαββατοκύριακο, ενδεχομένως να μην είναι και το πιο… ερωτικό της ζωής σου. Οι όψεις του Σαββατοκύριακου θα σε αναγκάσουν να ασχοληθείς με κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας, με εκκρεμότητες που έχουν συσσωρευτεί, ενώ και ορισμένα έκτακτα γεγονότα θα απαιτήσουν αρκετό από τον χρόνο σου, προκειμένου να βάλεις μια τάξη. Όλα αυτά μαζί θα σου δημιουργήσουν έναν εκνευρισμό, είτε έχεις σχέση, είτε όχι.

Τυχεροί αριθμοί: 2, 6, 13, 22


     
                   Ζώδια​ Ταύρος

Μάλλον ανήκεις στα τυχερά ζώδια αυτού του σαββατοκύριακου. Ειδικά το Σάββατο, αν υπάρχει ήδη μια σχέση στη ζωή σου θα μπορέσεις να απολαύσεις μια ρομαντική, αλλά κι αισθησιακή βραδιά με το ταίρι σου που θα σας μείνει αξέχαστη, αφού το φλογερό πάθος θα κυριαρχεί…

Τυχεροί αριθμοί: 5, 10, 16, 23  



     

                   Ζώδια​ Δίδυμοι 

Αυτό το σαββατοκύριακο, θα σε απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένειά σου. Μπορεί να προκαλέσει μια ασυνεννοησία, έναν εκνευρισμό, μια συναισθηματική σύγχυση και γενικότερα διαφωνίες με τα συγγενικά σου πρόσωπα. Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να μην αφήσεις αυτές τις εντάσεις να επηρεάσουν τα αισθηματικά σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. 

Τυχεροί αριθμοί: 9, 17, 19, 25


         
                Ζώδια​ Καρκίνος 

Αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα ρομαντικό κι αισθησιακό για σένα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κρύβει και κάποιες παγίδες ιδιαίτερα το Σάββατο! Έτσι, από τη μια ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και αν ανήκεις στους δεσμευμένους μπορείς να περάσεις φλογερές στιγμές πάθους με το ταίρι σου, από την άλλη όμως μπορεί να επικρατεί και μια ασυνεννοησία μεταξύ σας, που θα φέρει παρεξηγήσεις, αν δεν προσέξεις.

Τυχεροί αριθμοί: 8, 13, 16, 29


     


                     Ζώδια​ Λέων 

Αυτό το σαββατοκύριακο, θα φέρει στο προσκήνιο κάποια οικονομικά θέματα. Αυτό θα σου προκαλέσει μια ανασφάλεια, που εύκολα θα μεταφερθεί και στα αισθηματικά σου. Έτσι, μπορεί να εκδηλώσεις μια κτητική στάση απέναντι στο ταίρι σου, αλλά και μια πιεστική συμπεριφορά που θα προκαλέσει τις αντιδράσεις του, αν… το παρατραβήξεις. Πρόσεξε λοιπόν και… συγκρατήσου, αν δεν θέλεις να προκαλέσεις ρήξεις στη σχέση σου στα καλά καθούμενα και χωρίς ουσιαστικό λόγο! Βρες άλλους τρόπους να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου και μη ζητάς την επιβεβαίωση από το ταίρι σου, που έτσι κι αλλιώς ξέρεις ότι σε αγαπάει!

Τυχεροί αριθμοί: 2, 6, 15, 24


      
                     Ζώδια​ Παρθένος

Λίγη προσοχή χρειάζεται ο αισθηματικός σου τομέας αυτό το σαββατοκύριακο. Το Σάββατο μπορεί να σου προκαλέσει μια συναισθηματική σύγχυση και μια αναστάτωση, που θα φέρει εκνευρισμό. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου λοιπόν, φρόντισε να μην ξεσπάσεις στο ταίρι σου και βεβαίως να μην αφήσεις τις παρεξηγήσεις να δημιουργήσουν ρωγμές στον δεσμό σου. Αξιοποίησε την Κυριακή που σου χαρίζει ενισχυμένο ερωτισμό και εκτόνωσε τις εντάσεις στο… κρεββάτι, είναι σίγουρο ότι θα περάσεις καλύτερα κι εσύ, αλλά και το ταίρι σου!

Τυχεροί αριθμοί: 3, 14, 18, 26


        


                    Ζώδια​ Ζυγός 

Μάλλον σε περιμένει ένα διήμερο… εσωστρέφειας. Η επικοινωνία δεν είναι το φόρτε σου, ενώ μπορεί να σε χαρακτηρίζει και μια καχυποψία απέναντι σε όλα και σε όλους. Κι αυτό συμπεριλαμβάνει και το ταίρι σου, αφού ξαφνικά θα το βλέπεις με… μισό μάτι, λόγω της ανασφάλειας που θα σε χαρακτηρίζει… Μην αφήσεις όμως το πλανητικό σκηνικό να προκαλέσει ρωγμές στη σχέση σου και προσπάθησε να του εξηγήσεις με σαφήνεια και ηρεμία το πώς αισθάνεσαι, χωρίς να οδηγήσεις την συζήτηση σε καυγά.

Τυχεροί αριθμοί: 4, 10, 18, 21


        
                   Ζώδια​ Σκορπιός 

Μπορεί η Κυριακή να προσπαθεί να στρέψει την προσοχή σου στο φιλικό σου περιβάλλον, όμως το Σάββατο μπορεί να σου δημιουργήσει έναν εκνευρισμό, που τελικά μάλλον κακό θα κάνει στις φιλικές σου σχέσεις! Το καλύτερο που έχεις να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο λοιπόν, είναι να αφοσιωθείς στο ταίρι σου και να περάσεις το διήμερο μαζί του. Άλλωστε, η Κυριακή ενισχύει τον ερωτισμό σου, ενώ ανεβάζει τη libido σου στα ύψη. Έτσι, είναι σίγουρο πως θα περάσεις ένα… καυτό διήμερο, που θα θυμάσαι για καιρό, τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου!

Τυχεροί αριθμοί: 2, 5, 17, 28


     


                  Ζώδια​ Τοξότης

Παρόλο που είναι σαββατοκύριακο, εσένα θα σε απασχολήσουν κυρίως τα επαγγελματικά σου και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου, με αποτέλεσμα να μην σου μένει αρκετός χρόνος για να ασχοληθείς με τον αισθηματικό σου τομέα. Παράλληλα, το Σάββατο σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Έτσι, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου θα πρέπει να υποστείς την γκρίνια του/της συντρόφου σου, που δικαίως θα σου παραπονεθεί ότι τον/την παραμελείς. Γι’ αυτό λοιπόν, φρόντισε να κρατήσεις τις ισορροπίες και μην αμυνθείς… μέσω της επίθεσης, γιατί και άδικο θα έχεις, και ρήξεις μπορεί να προκαλέσεις.

Τυχεροί αριθμοί: 1, 8, 21, 29


        
                  Ζώδια​ Αιγόκερως 

Αυτό το σαββατοκύριακο σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις εσύ το πώς θα το περάσεις. Το Σάββατο ενισχύει την κοινωνικότητά σου και η Κυριακή ενισχύει τον ερωτισμό σου, ενώ σε κάνει πιο συναισθηματικό/ή. Όλα αυτά μπορείς να τα εκμεταλλευτείς για να περάσεις ένα καυτό διήμερο με το ταίρι σου, αναζωπυρώνοντας το πάθος μεταξύ σας, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, ή να φλερτάρεις μέσω διαδικτύου και να… ερωτευτείς, αν ανήκεις στους αδέσμευτους!

Τυχεροί αριθμοί: 5, 11, 18, 20


  


                     Ζώδια​ Υδροχόος

Είναι γεγονός, πως η Κυριακή, σου δημιουργεί μια συναισθηματική αναταραχή, σε μπερδεύει και σε φέρνει σε μια κατάσταση να μην ξέρεις τι θέλεις στον αισθηματικό τομέα, καθώς και το Σάββατο, βάζει κι αυτό το λιθαράκι του στο κλίμα ασυνεννοησίας που επικρατεί… Δύσκολο λοιπόν το διήμερο, όχι τόσο για σένα, όσο για το ταίρι σου, που θα πρέπει να αντιμετωπίσει την κυκλοθυμία σου και τα… νεύρα σου. Αν θέλεις λοιπόν να παραμείνεις στην κατηγορία των δεσμευμένων του ζωδίου, καλύτερα να αποφύγεις τις βαθυστόχαστες συζητήσεις και να εκτονώσεις την ένταση στην κρεβατοκάμαρα, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο την Κυριακή, που ανεβάζει τη libido σου στα ύψη!

Τυχεροί αριθμοί: 9, 12, 16, 24


        
                     Ζώδια​ Ιχθείς 

Το συναίσθημα παίρνει το πάνω χέρι στη ζωή σου αυτό το σαββατοκύριακο. Όλα θα ήταν πολύ ωραία, πολύ ρομαντικά και πολύ αισθησιακά αυτό το διήμερο, αν το Σάββατο δεν σου δημιουργούσε εντάσεις και παρεξηγήσεις στα αισθηματικά σου! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου λοιπόν, φρόντισε να εκτονώσεις την ένταση που θα αισθάνεσαι βρίσκοντας τρόπους να αναζωπυρώσεις το πάθος ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου, αφού στην… κρεβατοκάμαρα θα περάσετε πολύ καλύτερα, απ’ ότι αν αναλωθείτε σε ατέρμονες συζητήσεις και διαφωνίες, που δεν θα οδηγήσουν πουθενά…

Τυχεροί αριθμοί: 7, 19, 23, 25


       

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα