ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

  Εβδομαδιαίες Προβλέψεις


 

               Ζώδια​ Κριός

Αυτή η εβδομάδα είναι η κατάλληλη για την τακτοποίηση παλιών εκκρεμοτήτων, καθώς φαίνεται να σου έχουν γίνει βάρος και εμμονή. Μια παραπλανητική ατμόσφαιρα υπάρχει ούτως ή αλλιώς με τη σύνοδο Ήλιου - Ποσειδώνα που πραγματοποιείται στις 10/3. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/3 φέρνει έντονα συναισθήματα στην επιφάνεια, για αυτό καλό θα ήταν να αποφύγεις τις ακρότητες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 16, 18, 25    


 
               Ζώδια​ Ταύρος

Η δημιουργικότητά σου αυτήν την εβδομάδα αγγίζει κόκκινο. Οι ενέργειες σε παροτρύνουν να ασχοληθείς με τις καλλιτεχνικές σου ικανότητες, να βρεις νέες δραστηριότητες που θα συνδυάσουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Η σύνοδος Ήλιου - Ποσειδώνα δημιουργεί κάποιες παραπλανητικές καταστάσεις, για αυτό και θα πρέπει να είσαι προσεκτική με συμπεράσματα και αποφάσεις.  Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας απόλαυσε το ρομαντικό και γεμάτο πάθος κλίμα.

Τυχεροί αριθμοί: 2, 6, 14, 28



                     

                  Ζώδια​ Δίδυμοι 

Οι πλανητικές ενέργειες είναι ενθαρρυντικές αλλά και παραπλανητικές παράλληλα. Η νέα Σελήνη στις 13/3 στο ζώδιο των Ιχθύων αλλά και η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα δείχνουν και σημειώνουν κάποιες παρανοήσεις στα εργασιακά. Επικέντρωσε το ενδιαφέρον σου στις τρέχουσες υποθέσεις και απόφυγε νέες δεσμεύσεις όσο δελεαστικές κι αν σου φαίνονται. Άσε τα πράγματα και τις εξελίξεις να ξεκαθαρίσουν το πεδίο πριν δεσμευτείς. 

Τυχεροί αριθμοί: 7, 13, 20, 29  


   
              Ζώδια​ Καρκίνος 

Τα μηνύματα που παίρνεις από τους άλλους αυτήν την εβδομάδα χρειάζονται προσοχή, καθώς οι ενέργειες της εβδομάδας κάνουν παραπλανητικό το κλίμα γύρω σου. Οι σχέσεις σου κυρίως με αυτούς που αγαπάς χρειάζονται προσοχή. Μια έλλειψη συγκέντρωσης στα εργασιακά μπορεί να σε εκθέσει ανεπανόρθωτα, για αυτό θα χρειαστεί έξτρα προσπάθεια και ίσως λίγο περισσότερο χρόνο. Η σύνοδος Ήλιου - Ποσειδώνα αλλά και η πραγματοποίηση της νέας Σελήνης είναι τα αστρολογικά φαινόμενα της εβδομάδας που χρειάζονται προσοχή. 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 11, 19, 23


     


                 Ζώδια​ Λέων 

Οικονομικά θέματα και ό,τι σχετίζονται με αυτά, αυτήν την εβδομάδα σου γίνονται βραχνάς. Κάθε οικονομική συναλλαγή, πλάνο και υπογραφές χρειάζονται προσοχή. Αυξημένες υποχρεώσεις ίσως και αγγαρείες προβλέπονται στον εργασιακό σου τομέα. Ακόμα κι αν θέλεις να του εκφράσεις κάποια παράπονα ή μια δυσαρέσκεια κάνε το με τρόπο που δεν τον προσβάλλει, τον αμφισβητεί ή τον προδίδει. Η παραπλανητικότατη βέβαια ατμόσφαιρα είναι αυτή που χρειάζεται προσοχή και για αυτό θα πρέπει να αποφύγεις αποφάσεις, δεσμεύσεις, ενθουσιασμό και εξιδανικεύσεις. 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 8, 14, 20  


   
              Ζώδια​ Παρθένος

Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο και θα σε απασχολήσουν έντονα αυτήν την εβδομάδα. Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις στα εργασιακά έστω κι αν νιώσεις πως οι συνθήκες το απαιτούν. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες και στα ψιλά γράμματα κάθε νέας συμφωνίας ή υπογραφής. Το επόμενο διάστημα που έρχεται είναι πολύ πιο ευνοϊκό για νέα ξεκινήματα και παράτολμες αποφάσεις και κινήσεις. 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 5, 18, 27  


  

               Ζώδια​ Ζυγός 

Πολλές υποχρεώσεις που ίσως δεν συμπεριλαμβάνονται και όλες στο πρόγραμμά σου κουβαλά η νέα εβδομάδα και καλείσαι να τις αντιμετωπίσεις με συγκέντρωση και συνέπεια. Αν και η ενέργειά σου δεν βρίσκεται στα ύψη και οι συνθήκες δεν ευνοούν ιδιαίτερα τον τομέα των εργασιακών υποχρεώσεων και φιλοδοξιών σου, θα πρέπει να προσπαθήσεις να δείξεις συνέπεια. Πιθανές διαφωνίες με συναδέλφους αντιμετώπισέ τες με διαλλακτικότητα και χιούμορ. 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 12, 26, 29


        
                Ζώδια​ Σκορπιός 

Αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να κάνεις προσπάθεια για να καταφέρεις να διατηρήσεις τις συναισθηματικές ισορροπίες σου. Υπάρχει έντονα η τάση να έρχονται οι ανασφάλειές σου στην επιφάνεια και να συγκρούονται με τη λογική σου. Η νέα Σελήνη στις 13/3 σε προδιαθέτει να ασχοληθείς με τις ανάγκες του ερωτικού σου συντρόφου. Έτσι θα μπορέσεις να σταθεροποιήσεις την ασφαλή ατμόσφαιρα και να ξεπεράσεις τους φόβους σου μέσω της επιβεβαίωσης που λαμβάνεις μέσα από τις αντιδράσεις του. 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 10, 17, 25    


 


                Ζώδια​ Τοξότης

Τάσεις εσωστρέφειας αυτήν την εβδομάδα είναι προβλεπόμενες. Η νέα Σελήνη αλλά και η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα φέρνουν στο προσκήνιο οικογενειακά θέματα και εκκρεμότητες στις εργασιακές σου υποθέσεις, όνειρα και στόχους. Τίποτα δεν μπορεί να διευκρινιστεί απόλυτα αυτήν την εβδομάδα, για αυτό καλά θα κάνεις να αποφύγεις γρήγορα συμπεράσματα και αποφάσεις. Ευχάριστες, ανάλαφρες επικοινωνίες και δραστηριότητες με τον αγαπημένο σου θα σε διαφυλάξουν από απρόσμενα γεγονότα και λόγια που μπορεί να πονέσουν. 

Τυχεροί αριθμοί: 7, 15, 24, 29  


     
                   Ζώδια​ Αιγόκερως 

Τα αστρολογικά φαινόμενα της εβδομάδας που χρειάζονται προσοχή είναι δύο και απαιτούν διαλλακτικότητα, ψυχραιμία και νηφαλιότητα. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στις 10/3 μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένα και γρήγορα συμπεράσματα και η πραγματοποίηση της νέας Σελήνης στις 13/3 στο ζώδιο των Ιχθύων να προκαλέσει μια σύγχυση στην επικοινωνία. Μια δυσκολία συγκέντρωσης στα εργασιακά θα σε οδηγήσει σε πιθανά λάθη, τα οποία μπορεί να σε εκθέσουν στη συνέχεια. Φρόντισε να γεμίσεις την καθημερινότητα με ευχάριστες δραστηριότητες και ανάλαφρες συζητήσεις που θα βοηθήσουν στην αποφόρτιση της καθημερινότητας. 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 13, 19, 22  


    


                   Ζώδια​ Υδροχόος

Ο οικονομικός είναι ο τομέας που θα αποσπάσει το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντός σου αυτήν την εβδομάδα. Χρέη, υποχρεώσεις αλλά και πιθανές ρυθμίσεις σου γίνονται εμμονή. Απόφυγε τα έξτρα έξοδα και μην τα θεωρείς απαραίτητα αυτήν την περίοδο. Ριψοκίνδυνες ενέργειες στα εργασιακά καλύτερα να τις αποφύγεις καθώς το κλίμα είναι παραπλανητικό με τη σύνοδο Ήλιου - Ποσειδώνα. Κάθε σου κίνηση και απόφαση μετάθεσέ τη για αργότερα. Συζητήσεις παγίδας ή άγνωστης κατάληξης καλό θα ήταν να μην τις επιδιώξεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου. 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 9, 11, 24    


 
                    Ζώδια​ Ιχθείς 

Αν και φαίνεται να είσαι η πρωταγωνίστρια της εβδομάδας αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχεις να αντιμετωπίσεις και τις σχετικές δυσκολίες. Μπερδεμένες και αδιέξοδες καταστάσεις χρειάζονται ψυχραιμία και υπομονή. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις στα εργασιακά και τα παιχνίδια εξουσίας. Κράτησε χαμηλό το προφίλ σου και δείξε συνέπεια στα όσα έχεις αναλάβει. Κάποιες κρίσιμες αποφάσεις καλύτερα να τις μεταθέσεις για τις επόμενες μέρες. 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 5, 13, 22    


   

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα