ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


              

ΚΡΙΟΣ:
Αναζητήσετε καινούργιους τρόπους για να βάλετε άμεσα σε εφαρμογή τα σχέδια που έχετε για την επέκταση της δουλειάς σας. Ιδιαίτερα ευνοικές είναι οι επόμενες μέρες για συζητήσεις με εργοδοσία, επαγγελματικές συμφωνίες ακόμα και αλλαγή χώρου δουλειάς. Μέσα στο γενικότερο κλίμα αναστάτωσης που θα επικρατήσει αυτό το διάστημα όχι μόνον δεν βάλλεστε αλλά ευνοείστε επαγγελματικά στο να αξιοποιήσετε και τις όποιες ευκαιρίες προκύψουν. Προσέξτε να μην απωθήσετε πρόσωπα αγαπημένα που θέλετε να είναι κοντά σας. Στα αισθηματικά σας εσείς που έχετε μια μόνιμη σχέση χαλαρώστε λίγο με τα νεύρα σας και οργανώστε μια εκδρομή με το ταίρι σας για να ξεφύγετε λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας σας.

ΤΑΥΡΟΣ:
Αξιοποιήστε γνωριμίες ή συναντήσεις που προκύπτουν με άτομα κύρους. Η λίμπιντό σας θα είναι ανεβασμένη και η σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο θα είναι γεμάτη ένταση και πάθος. Θα προβείτε σε συζητήσεις και συμφωνίες με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, που αφορούν θέματα ακίνητης περιουσίας. Οι σχέσεις σας και οι συνεργασίες μπορεί να περάσουν από δοκιμασίες, ειδικά σε θέματα επικοινωνίας. Στα οικονομικά σας θα πρέπει να αναζητήσετε καινούργιους τρόπους που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο που είσαστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Επίσης αν σκέφτεστε να ζητήσετε αύξηση ή προαγωγή, να το κάνετε αρκεί να είστε λογικοί στα αιτήματα σας. Ξεπεράστε το άγχος και μην είστε ανασφαλείς, αφού σύντομα θα δείτε τις πρώτες θετικές εξελίξεις στον εργασιακό σας τομέα. Πρέπει να είστε έτοιμοι για θετικές εκπλήξεις και ανατροπές οι οποίες ενδεχομένως να σας ξαφνιάσουν. Προτάσεις για μια ενδεχόμενη συνεργασία επεξεργαστείτε την τώρα αλλά μην πάρετε οριστικές αποφάσεις αυτό το διάστημα. Τα ζητήματα καριέρας δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια στον αισθηματικό - προσωπικό τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Εκεί που θα ταλαιπωρηθείτε θα είναι στο εργασιακό σας περιβάλλον, καθώς τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις θα σας μπλοκάρουν τα σχέδια. Μια νέα εποχή για τα οικονομικά σας θα αρχίσει να διαφαίνεται σταδιακά σε όλους τους εκπροσώπους του ζωδίου και θα προκύψει είτε μέσα από την εργασία είτε μέσα από έξυπνες ιδέες. Οι σχέσεις σας με το περιβάλλον θα περάσουν κάποια κρίση και θα προκύψουν ζητήματα από το παρελθόν, όπου θα πρέπει άμεσα να τα διευθετήσετε. Προσπαθείστε να κατανοήσετε τις δικές του ανάγκες και να μάθετε να κάνετε υποχωρήσεις μερικές φορές. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε άμεσα και να αδράξετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.
 

 

ΛΕΩΝ:
Μια πολύ ενδιαφέρουσα σχέση εξελίσσεται ή θα αρχίσει να αναπτύσσεται μέσα στη ζωή σας αυτές τις ημέρες. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τους άλλους και να ρίξετε λίγο τα υψηλά στάνταρ που έχετε βάλλει. Περιμένετε να περάσει αυτό το διάστημα γιατί μπορεί να κάνετε κινήσεις που αργότερα θα τις μετανιώσετε. Στα ερωτικά σας οι δεσμευμένοι του ζωδίου, περνάτε μια περίοδο που οι σχέσεις σας συγκεντρώνουν όλες τις προοπτικές για επιτυχία αρκεί να χειριστείτε σωστά κάποια θέματα που θα προκύψουν. Στον επαγγελματικό σας τομέα, οι συνθήκες που θα επικρατούν δεν θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Θα πρέπει να καταβάλλετε σημαντικές προσπάθειες για να ισορροπήσετε τα πράγματα στη ζωή σας, καθώς θα συμβαίνουν ξαφνικά γεγονότα που θα σας βρίσκουν απροετοίμαστους. Μάθετε να εκφράζετε ελεύθερα τα συναισθήματα που τρέφετε για τον σύντροφο σας και θα βρείτε θετική ανταπόκριση. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις σχέσεις σας, με συγγενείς, φίλους και συνεργάτες. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες για τους αδεσμεύτους, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του ένας παλιός έρωτας. Συμφωνίες συμβόλαια αγοραπωλησίες και γενικά πολύ τρέξιμο είναι μέσα στο πρόγραμμα.
 

 

ΖΥΓΟΣ:
Ενώ δημιουργούνται κάποιες θετικές προοπτικές παράλληλα παρουσιάζονται δυσκολίες και εμπόδια με αποτέλεσμα να μπερδεύεστε και να προβληματίζεστε. Θα αναλάβετε πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις, που αρχικά θα σας αγχώσουν αλλά στο τέλος θα τα καταφέρετε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, μια σχέση από τα παλιά θα έρθει πάλι στο προσκήνιο. Όσοι έχετε προβλήματα στις σχέσεις σας επιστρατεύστε την ειλικρίνεια για να ξεκαθαρίσετε εύκολα το τοπίο. Στον οικονομικό σας τομέα, προσέξτε γιατί θα σας πιάσει η καταναλωτική σας μανία και γρήγορα θα αδειάσει το πορτοφόλι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Θα πρέπει να αναθεωρήσετε την τακτική σας στην εργασία σας και να συντονιστείτε με τις ανάγκες της εποχής. Θα πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί με τις επιλογές των ανθρώπων που θα κάνετε, ιδιαίτερα στο εργασιακό σας χώρο. Παράλληλα θα σας στηρίξουν στα σχέδια που έχετε για την καριέρα σας, νέοι άνθρωποι που θα μπουν στη ζωή σας και θα εκτιμήσουν τα ταλέντα σας. Παρόλα τα προβλήματα και τις τυχόν εντάσεις που ενδεχομένως να περνάτε, αυτό το διάστημα θα αποτελεί μια όαση ανακούφισης. Φροντίστε να πετύχετε καλύτερους όρους, γιατί θα ευνοηθείτε και εσείς από τις συμφωνίες.
 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Ανάλογα με το βαθμό προετοιμασίας που έχετε κάνει θα είναι και τα αποτελέσματα. Αυτό το διάστημα τα έξοδα σας θα αυξηθούν, κυρίως αυτά που σχετίζονται με τη ψυχαγωγία σας. Είναι μια καλή στιγμή για να βρείτε λύσεις στα όποια τυχόν προβλήματα είχατε με μια προϋπάρχουσα σχέση. Επιπλέον αρχίζει μια καλή περίοδος προκειμένου να προβληθείτε στον εργασιακό σας χώρο. Η οικογένεια και τα παιδιά φαίνεται να αποσπούν την προσοχή σας ενώ δεν θα λείψουν σε κάποιους από εσάς οι ευκαιρίες για να αξιοποιήσετε ή και να επεκτείνετε την ακίνητή σας περιουσία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Επαφές και συζητήσεις με άτομα κύρους μπορεί να φανούν πολύ ωφέλιμες για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Η απόδοση στη δουλειά σας θα είναι εξαιρετική αυτή την περίοδο, πράγμα που θα ευχαριστήσει πολύ τους ανωτέρους σας. Η καρίερα σας θα παίξει σημαντικό ρόλο αυτές τις μέρες, καθώς θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε τις δύσκολες καταστάσεις, αντί να συμβιβαστείτε με αυτές. Ο τομέας τής καριέρας απορροφά τον περισσότερο από το χρόνο σας αυτό το διάστημα. Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις καλό θα είναι να γίνετε πιο τρυφεροί με το ταίρι σας και να του εκφράσετε τα βαθιά σας συναισθήματα.
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Αν φερθείτε έξυπνα και με διπλωματία, θα έχετε θετικά αποτελέσματα και θα ανακουφιστείτε μετά από αρκετό καιρό. Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος θα χρειαστούν τη στήριξη σας. Οι προοπτικές είναι θετικές και όσοι από εσάς έχετε κάνει τις κατάλληλες προεργασίες θα διαπιστώσετε ότι οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν καρπούς. Οι ελεύθεροι θα κλείσετε τις πληγές του παρελθόντος και θα αρχίσετε να αναζητάτε ένα σύντροφο στη ζωή σας, βάζοντας πιο αυστηρά κριτήρια αυτή την φορά. Όσοι από εσάς είχατε ή έχετε δυσκολίες σε αυτήν τον τομέα, θα μπορέσετε τώρα να διορθώσετε την κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΙΧΘΕΙΣ:
Δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποια έκτακτα έξοδα. Η ανάγκη της συντροφικότητας βρίσκει σύμφωνους τους περισσότερους από εσάς, που θα σκεφτούν να συγκατοικήσουν με το ταίρι τους. Ο τομέας της καριέρας παρουσιάζει κινητικότητα αλλά θα πρέπει να εξετάσετε δυο και τρεις φορές τις όποιες συνεργασίες ή ευκαιρίες προκύπτουν. Όσοι από εσάς είστε δεσμευμένοι καλό θα είναι να προσέχετε. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πρέπει να αλλάξετε τακτική γιατί θα βγάλετε ανασφάλειες και φοβίες που θα επηρεάσουν αρνητικά την σχέση σας.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα