ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

    Προβλέψεις Σαββατοκύριακο


 

              Ζώδια​ Κριός

Αυτό το σαββατοκύριακο θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες και η κοινωνική σου προβολή. Όμως, μέσα σε όλα αυτά εσύ θα βρεις το χώρο και το χρόνο να… στριμώξεις και τα αισθηματικά σου, αφού αν είσαι αδέσμευτος/η, δεν αποκλείεται να προκύψουν φλερτ, που θα σου ανεβάσουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση! Μια επαγγελματική γνωριμία μπορεί να σε ξεσηκώσει και να εξελιχθεί σε… κάτι παραπάνω, ιδιαίτερα την Κυριακή. Έχε λοιπόν τα μάτια σου ανοιχτά, να μη χάσεις τις ευκαιρίες που θα προκύψουν για… συναισθηματική αποκατάσταση!

Τυχεροί αριθμοί: 1, 4, 9, 20    


   
             Ζώδια​ Ταύρος

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον προβλέπεται αυτό το σαββατοκύριακο για σένα! Αποφασίζεις επιτέλους να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου, να κλείσεις κεφάλαια του παρελθόντος και να προχωρήσεις μπροστά! Παράλληλα, η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη, όπως και η αυτοπεποίθησή σου, γεγονός που είναι ιδιαίτερα θετικό για σένα, που αυτή την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό. Οι νέες γνωριμίες θα είναι πολλές, όπως και τα φλερτ. Το μόνο που πρέπει να κάνεις εσύ, είναι να πάρεις την απόφαση να ξεπεράσεις το παρελθόν και να αφεθείς! Είναι σίγουρο πως το διήμερο αυτό θα είναι καυτό για σένα, ωστόσο μη βιαστείς να δεσμευτείς και να δώσεις υποσχέσεις για το μέλλον. 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 15, 21, 29



               Ζώδια​ Δίδυμοι 

Οι αστρολογικές όψεις του Σαββατοκύριακου, θα σου δημιουργήσουν κάποια δύσκολα στη διαχείρισή τους συναισθήματα αυτό το σαββατοκύριακο! Μάλιστα, θα χαρακτηρίζεσαι και από μια υπερβολή, αλλά και μια νευρικότητα. Όλα αυτά μαζί αποτελούν έναν εκρηκτικό συνδυασμό, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε αδέσμευτος. Καλό θα είναι λοιπόν να αξιοποιήσεις τη λογική σου, αλλά και τη διπλωματία και τη διαλλακτικότητά σου, ώστε να μην προκαλέσεις προβλήματα στις σχέσεις σου κάθε είδους.

Τυχεροί αριθμοί: 2, 8, 14, 16


        
                Ζώδια​ Καρκίνος 

Αυτό το σαββατοκύριακο, φέρνει πολύ έντονα συναισθήματα και επηρεάζει τις προσωπικές σχέσεις σου. Χρειάζεται λοιπόν προσοχή στον τρόπο με τον οποίο θα χειριστείς τα συναισθήματα σου, είτε έχεις σχέση είτε όχι! Η επικοινωνία δεν θα είναι και πολύ εύκολη την Κυριακή. Από την άλλη, βέβαια, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου το πάθος σου θα είναι έντονο, οπότε αντί να καθίσεις να αναλωθείς σε σκέψεις, αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις με το ταίρι σου, καλύτερα να… συγκρουστείς μαζί του στο κρεββάτι, όπου πραγματικά μπορείς να μεγαλουργήσεις και αντί να φέρεις μια ρήξη, θα μπορέσεις να κάνεις το δεσμό σου ακόμα πιο ισχυρό!

Τυχεροί αριθμοί: 8,10, 25, 29  


   


                 Ζώδια​ Λέων 

Αυτό το σαββατοκύριακο χρειάζεται λίγη προσοχή στον αισθηματικό σου τομέα. Το Σάββατο μπορεί να σε φορτώσει με υποχρεώσεις κι εκκρεμότητες της καθημερινότητας, που θα αναζητούν την επίλυσή τους, γεγονός που θα σου δημιουργήσει μια κούραση. Κι επειδή η κούραση φέρνει κι εκνευρισμό, δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να τα βάλεις με το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, για να ξεσπάσεις πάνω του την ένταση που νοιώθεις!
Την Κυριακή ξαναβρίσκεις τον παλιό, καλό, γενναιόδωρο και… βασιλικό εαυτό σου, αποζημιώνοντας το ταίρι σου στο έπακρο! 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 7, 13, 24


      
               Ζώδια​ Παρθένος

Είσαι έτοιμος να ζήσεις… μεγάλες συγκινήσεις στον αισθηματικό σου τομέα, ιδιαίτερα την Κυριακή! Η ανάγκη σου για φλερτ και παιχνίδι, μπορεί να ξαφνιάσει ακόμα κι εσένα τον/την ίδιο/α, και μάλιστα δε θα είναι δύσκολο να παρασυρθείς σε υπερβολές, αφού οι πειρασμοί που θα σε περιτριγυρίζουν θα είναι πολλοί! Κι αυτό είναι μια χαρά αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου. Για σένα το σαββατοκύριακο προβλέπεται άκρως ερωτικό και δεν αποκλείεται τώρα να συναντήσεις κι ένα πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει τόσο, που θα αποφασίσεις να περάσεις μαζί του τις ρομαντικές, δροσερές βραδιές της άνοιξης που μπαίνει σιγά σιγά!

Τυχεροί αριθμοί: 3, 9, 14, 23  


     


                  Ζώδια​ Ζυγός 

Αυτό το σαββατοκύριακο βγάζει στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειες και απωθημένα του παρελθόντος, ενώ ενισχύει το συναίσθημα και την ευαισθησία σου. Γίνεσαι λίγο παραπονιάρης/α, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου θυμάσαι κάθε περιστατικό που ένοιωσες ότι το ταίρι σου σε αδίκησε και ζητάς εξηγήσεις… αναδρομικά. Όμως, ο ρόλος του θύματος δεν σου πάει καθόλου και το ξέρεις, οπότε αν δεν θέλεις να χαλάσεις το διήμερο άσε το παρελθόν εκεί που είναι και δες το μέλλον, όπως κάνεις πάντα! Πάρε το ταίρι σου, βγείτε να διασκεδάσετε και λύσε κάθε διαφορά και διαφωνία που έχεις μαζί του στο κρεββάτι. Είναι σίγουρο πως θα το απολαύσεις!

Τυχεροί αριθμοί: 2, 15, 26, 29    


    
                 Ζώδια​ Σκορπιός 

Αυτό το σαββατοκύριακο μπορεί να σε αναστατώσει συναισθηματικά και να ενισχύσει την ευαισθησία σου. Έτσι, υπάρχουν δυο τόποι να περάσεις το διήμερο: Ή θα αναλωθείς σε εντάσεις και τσακωμούς με το ταίρι σου, προβάλλοντας τα παράπονα που έχεις από την συμπεριφορά του, ή θα αποφασίσεις να εκτονώσεις τον συναισθηματισμό σου αποφεύγοντας τις σοβαρές συζητήσεις και δημιουργώντας μια ρομαντική ατμόσφαιρα, που θα κάνει το κλίμα μεταξύ σας ιδιαίτερα αισθησιακό και θα βγάλει από τη σκέψη σου κάθε ανασφάλεια για τα αισθήματά του! Στο χέρι σου είναι και φυσικά, η δική μου συμβουλή είναι να ακολουθήσεις το δεύτερο δρόμο!

Τυχεροί αριθμοί: 5, 18, 23, 29  


   


                Ζώδια​ Τοξότης

Αυτό το Σαββατοκύριακο, σχετίζεται κυρίως με τα οικονομικά σου και δεν επηρεάζει τόσο τις προσωπικές σου σχέσεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα περάσεις ένα βαρετό και συνηθισμένο σαββατοκύριακο στα αισθηματικά, γιατί η Κυριακή ξυπνά τον… επαναστάτη μέσα σου. Όχι βέβαια πως… κοιμόταν και βαθιά, αλλά τώρα θα σε χαρακτηρίζει μια αντισυμβατική διάθεση, που αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου μπορεί να μπερδέψει το ταίρι σου και να το κάνει να νοιώσει ανασφάλεια για τα αισθήματά σου!

Τυχεροί αριθμοί: 1, 3, 12, 28  


  
                 Ζώδια​ Αιγόκερως 

Λάμπεις και… το ξέρεις, η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη, οπότε φρόντισε να το εκμεταλλευτείς για να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες, εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου! Τα φλερτ άλλωστε, θα σε πολιορκούν και δεν θα σε αφήνουν σε ησυχία, οπότε τώρα είναι η ευκαιρία να ξεκινήσεις μια σχέση, που θα κρατήσει για καιρό! Βεβαίως, το Σάββατο μπορεί να σου προκαλέσουν έναν εκνευρισμό, γι’ αυτό φρόντισε να μην αφήσεις το συναίσθημα να σε παρασύρει στις επιλογές σου.

Τυχεροί αριθμοί: 4, 18, 21, 25    


     


                 Ζώδια​ Υδροχόος

Αυτό το σαββατοκύριακο, σε βοηθά να τα βρεις κυρίως με τον εαυτό σου και να ξεπεράσεις ανασφάλειες και φοβίες! Και ως γνωστόν, όταν τα βρίσκουμε με τον εαυτό μας, τα βρίσκουμε και με τους άλλους, έτσι αυτό το σαββατοκύριακο για σένα προβλέπεται ιδιαίτερα εποικοδομητικό στον τομέα των σχέσεών σου. Μάλιστα, η Κυριακή ενισχύει και τη διαίσθησή σου και σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις το ρόλο που παίζουν στη ζωή σου τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν! Αυτό είναι πολύ χρήσιμο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, καθώς αντιλαμβάνεσαι αμέσως τις προθέσεις που έχει η κάθε νέα γνωριμία που κάνεις και μπορείς να κάνεις την πιο σωστή επιλογή ανάμεσα στα πολλά φλερτ που θα σε πολιορκούν.

Τυχεροί αριθμοί: 1, 6, 13, 19


                  

               Ζώδια​ Ιχθείς 

Αυτό το σαββατοκύριακο έρχεται να ενισχύσει τις φιλικές σου σχέσεις και την… κοινωνική σου δικτύωση. Αυτό το διήμερο λοιπόν, σε αυτόν τον τομέα θα προσπαθήσεις να κάνεις ένα καλό ξεκαθάρισμα, προκειμένου να δεις με ποια άτομα θα προχωρήσεις και ποια θα αφήσεις πίσω! Όμως, το Σάββατο καλό θα είναι εσύ που είσαι δεσμευμένος/η να αφήσεις έξω από αυτή τη διαδικασία το ταίρι σου, γιατί αν το ανακατέψεις μπορεί να προκύψουν διαφωνίες και εντάσεις μεταξύ σας! Αν το κάνεις αυτό, είναι σίγουρο πως θα περάσεις τέλεια μαζί του, αφού η διάθεση και των δυο σας είναι ιδιαίτερα ρομαντική και αισθησιακή και μπορείτε να περάσετε πολλές φλογερές στιγμές πάθους!

Τυχεροί αριθμοί: 9, 11, 17, 20      


 

 

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα