ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Επιδιώξετε νέες γνωριμίες και διευρύνετε τον κύκλο σας. Θα βάλλετε προτεραιότητες στη ζωή σας για να μπορέσετε να υλοποιήσετε τα σχέδια και τις επιθυμίες σας. Οι γνωριμίες που θα κάνετε μέσα από τη δουλειά σας θα είναι αρκετές, γι΄αυτό φροντίσετε να τις αξιοποιήσετε. Όσον αφορά τον επαγγελματικό σας τομέα θα αντιμετωπίσετε κάποιες διαφωνίες με τους συνεργάτες σας, γι΄ αυτό προσπαθήστε να αποφύγετε εντάσεις και προστριβές μαζί τους. Συζητήσεις επαφές και συμφωνίες βρίσκονται σε πρώτο πλάνο αυτό το διάστημα και ευνοούνται αρκετά.

ΤΑΥΡΟΣ:
Μείνετε απλά στο σχεδιασμό των κινήσεων σας και συλλέξτε περισσότερες πληροφορίες για αυτά που θέλετε να κάνετε. Οι επιδιώξεις σας μπορούν να ευοδωθούν με μεγάλη ευκολία αυτό το διάστημα γι’αυτό κινηθείτε γρήγορα και αποφασιστικά. Όσοι έχετε προβλήματα στις σχέσεις σας επιστρατεύστε την ειλικρίνεια για να ξεκαθαρίσετε εύκολα το τοπίο. Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, ακολουθείστε τη διαίσθηση σας και πλησιάστε περισσότερο το σύντροφο σας, εκφράζοντας τα ειλικρινή σας συναισθήματα. Στον αισθηματικό τομέα οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε ευχάριστα με τον ερωτικό σας σύντροφο αρκεί να το θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η αστάθεια που υπήρχε το προηγούμενο διάστημα στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να σας έχει γεμίσει με ανασφάλεια αλλά τώρα αν δουλέψετε σκληρά θα τα καταφέρετε. Θα παρουσιαστούν προτάσεις για καινούργιες συμφωνίες στον επαγγελματικό σας τομέα. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για τα ερωτικά σας δείχνουν, ότι εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα θελήσετε να κάνετε ένα ακόμα βήμα και να συμβιώσετε με τον σύντροφο σας. Όσοι από εσάς είχατε κάποια προβλήματα στη σχέση σας το προηγούμενο διάστημα, δεν αποκλείεται να επανέλθουν και να σας προκαλέσουν δυσαρέσκεια. Τα επαγγελματικά ταξίδια ευνοούνται αυτήν την περίοδο γι αυτό εκμεταλλευτείτε τα δεόντως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Έχετε τα μάτια σας ανοικτά προκειμένου να εκμεταλλευτείτε τις όποιες ευκαιρίες. Επαγγελματικά σχέδια, μπορούν τώρα να σταθεροποιηθούν. Μερικές φορές κάποια άλλα άτομα παίρνουν αποφάσεις για σένα κι αυτό σε εκνευρίζει αφάνταστα. Οι υποχρεώσεις και ο χρόνος που διαθέτετε στον επαγγελματικό τομέα δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στην προσωπική ζωή. Στα οικονομικά σας τα πράγματα θα είναι δύσκολα καθώς θα βγουν έκτακτα έξοδα και θα πιεστείτε μέχρι να τα καλύψετε όλα.
 

 

ΛΕΩΝ:
Είναι μια καλή περίοδο για να επιλυθούν κάποια πράγματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με την προϋπόθεση όμως ότι θα υπάρχει καλή διάθεση και τις δυο πλευρές. Κάντε σωστή διαχείριση στα οικονομικά σας και μην παρασύρεστε σε σπατάλες. Οι ελέυθεροι θα υπάρξουν ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες που θα σας γοητεύσουν αλλά θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί με τις επιλογές σας των ανθρώπων που θα κάνετε. Στα οικονομικά κάθε βήμα που θα κάνετε θα πρέπει να είναι μελετημένο σωστά για να μην οδηγηθείτε σε αδιέξοδο και επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος. Τα συναισθήματά σας θα είναι μπερδεμένα και θα χρειαστεί να τα βάλετε σε τάξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Βάλτε ρεαλιστικούς στόχους αλλά αποφύγετε τα ρίσκα. Επιδιώξτε την συντροφιά φιλικών προσώπων για να περάσετε καλά αυτό το διάστημα. Λειτουργείστε όμως συντηρητικά και μην  προβείτε τώρα σε δυναμικές κινήσεις. Περιορίστε την τάση σας για περαισιοδοξία, κινηθείτε με σταθερά και μελετημένα βήματα. Στόχοι αλλά ενδεχομένως και σχέσεις μπορεί να δοκιμαστούν ή και να οδηγήσουν σε αποτυχία.
 

 

ΖΥΓΟΣ:
Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο προκειμένου να προωθήσετε τα σχέδιά σας στον επαγγελματικό τομέα. Θα σας αναθέσουν και άλλες υποχρεώσεις γι΄ αυτό θα πρέπει να κάνετε ένα πρόγραμμα για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία. Ο ερωτικός τομέας για αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα τουλάχιστον για τους δεσμευμένους. Περάστε περισσότερο χρόνο με αγαπημένα σα πρόσωπα. Στη δουλειά σας θα πρέπει να καταβάλλετε διπλές προσπάθειες για να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις που σας απασχολούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Διατηρήστε την αισιοδοξία σας αλλά συγκρατείστε για λίγο ακόμη τους όποιους υψηλούς στόχους και επιδιώξεις έχετε στον σχεδιασμό σας. Θα δεχθείτε την βοήθεια και την στήριξη των δικών σας ανθρώπων σε αυτά που θέλετε να κάνετε, αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις πάνω στον ενθουσιασμό σας και οδηγηθείτε σε αδιέξοδο. Μην πάρεις αποφάσεις, αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις σε κάτι που αφορά την εργασία σου. Οι ελεύθεροι προετοιμαστείτε γιατί θα αρχίσει να πνέει καινούργιος άνεμος στην ερωτική σας ζωή πράγμα που θα σας ανανεώσει και θα αρχίσετε να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας. Προσπαθήσετε να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό και ανανεώστε το ερωτικό πάθος μέσα στη σχέση σας.
 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Στον οικονομικό σας τομέα, αξιοποιείστε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και θα δείτε, ότι σιγά - σιγά ότι θα αρχίσουν να σταθεροποιούνται καθώς θα κλείσετε κάποιες συμφωνίες που θα σας αποφέρουν μακροχρόνια οφέλη. Συγχρόνως θα αρχίσετε να αξιολογείτε τους ανθρώπους που σας πλαισιώνουν στην καθημερινότητα σας και θα κρατήσετε δίπλα σας αυτούς που πραγματικά αξίζουν και είναι άξιοι της εμπιστοσύνης σας. Τα άστρα προβλέπουν για τα οικονομικά σας ότι θα προκύψουν ξαφνικά έκτακτα έξοδα γι΄ αυτό μην ξοδέψετε απερίσκεπτα τα χρήματα σας γιατί θα δυσκολευτείτε να τα βγάλετε πέρα. Το ευχάριστο είναι ότι θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις να κάνετε κάποια πράγματα που θα οδεύουν προς το καλύτερο. Φανείτε πιο δυναμικοί και αποκτήστε τον έλεγχο των καταστάσεων που συμβαίνουν γύρω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Διώξτε την αναβλητικότητα που σας διακατέχει, γιατί ήρθε η ώρα να πετύχετε τους στόχους σας. Θα έρθουν στην επιφάνεια καταστάσεις από το παρελθόν που θα πρέπει να ξεκαθαριστούν, για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά. Μια παρεξήγηση στον εργασιακό χώρο είναι πολύ πιθανόν να συμβεί και να σας προβληματίσει έντονα. Οι εργένηδες του ζωδίου, θα αρχίσετε να σκέφτεστε έντονα ένα πρόσωπο από το πρόσφατο παρελθόν σας. Πρώτα πρέπει να διώξετε οτιδήποτε σας πιέζει ,ξεκαθαρίζοντας καταστάσεις που από καιρό σας ταλαιπωρούν.
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Αποφύγετε οικονομικούς διακανονισμούς με τρίτους και μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Η καριέρα στο προσκήνιο. Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις και μην προβείτε σε κινήσεις αυτό το διάστημα. Παράλληλα, πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη, με άτομα του στενού σας οικογενειακού περιβάλλοντος, εξαιτίας κάποιων παρεξηγήσεων. Στα μέσα της εβδομάδος μην αφήσετε ένα μικρό παρασκήνιο που μπορεί να προκύψει στον συναισθηματικό ή στον εργασιακό τομέα να σας επηρεάσει.

ΙΧΘΕΙΣ:
Αξιόλογες ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν για εσάς στον επαγγελματικό τομέα αυτήν την περίοδο. Δείξτε ιδιαίτερη αυτοσυγκράτηση στο θέμα των εξόδων, αποφύγετε τις σπατάλες και μην προβείτε σε άσκοπες αγορές. Εκμεταλλευτείτε το! Διατηρήστε την αισιοδοξία σας αλλά συγκρατείστε για λίγο ακόμη τους όποιους υψηλούς στόχους έχετε στο σχεδιασμό σας. Η ειλικρίνεια και η έκφραση συναισθημάτων μπορεί να αποτρέψει τις όποιες παρεξηγήσεις. Θα κάνετε πολλές αλλαγές στη ζωή σας, αφού ήρθε η ώρα να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να διώξετε ότι σας καταπιέζει για να κινηθείτε πιο ελεύθερα.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα