ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Δεν αποκλείετε κάποιοι να προσπαθούν με διάφορους τρόπους να εμποδίσουν τις ενέργειές σας με αθέμιτους τρόπους, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, και η μοναξιά σου έχει γίνει μόνιμη συντροφιά, είναι καιρός να τη διώξεις, γιατί έρχεται το ταίρι που έψαχνες. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να αποκαταστήσετε την μεταξύ σας επικοινωνία. Περιορίστε τις ανασφάλειες που μπορεί να σας διακατέχουν και οργανώστε σωστά τις κινήσεις σας προκειμένου να αξιοποιήσετε τις όποιες ευκαιρίες στο έπακρον. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα έχετε μια πιο ουσιαστική επικοινωνία με το σύντροφο σας.

ΤΑΥΡΟΣ:
Αφήστε το χρόνο να κυλήσει και θα δείτε καλύτερα ποιος άνθρωπος ταιριάζει να είναι δίπλα σας. Ερωτικά, ενώ τα πράγματα μέσα στην σχέση σας θα αρχίσουν να στρώνουν, εσείς θα νιώθετε ακόμα ανασφάλεια και απογοήτευση που όμως δεν θα έχει υπόβαθρο τώρα πια. Θα πρέπει να προχωρήσετε με κάποια σύνεση στην οικονομική σας διαχείριση, καθώς αναμένονται απρόοπτα έξοδα που θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Μην παρασυρθείτε σε υπερβολές, γιατί λίγο αργότερα η απροσεξία στη διαχείριση των χρημάτων σας θα έχει συνέπειες, τις οποίες δεν θα μπορείτε να τις χειριστείτε. Οι αδέσμευτοι προσέξτε μην μπερδέψτε τον έρωτα με την φιλία.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Θα πρέπει να καταβάλλετε σημαντικές προσπάθειες για να ισορροπήσετε τα πράγματα στη ζωή σας, καθώς θα συμβαίνουν ξαφνικά γεγονότα που θα σας βρίσκουν απροετοίμαστους. Μάθετε να εκφράζετε ελεύθερα τα συναισθήματα που τρέφετε για τον σύντροφο σας και θα βρείτε θετική ανταπόκριση. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις σχέσεις σας, με συγγενείς, φίλους και συνεργάτες. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες για τους αδεσμεύτους, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του ένας παλιός έρωτας. Συμφωνίες συμβόλαια αγοραπωλησίες και γενικά πολύ τρέξιμο είναι μέσα στο πρόγραμμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας, κάντε ρεαλιστικά βήματα και αναθεωρήστε όπου χρειάζεται, σχέσεις και συνεργασίες. Θα διώξετε τις ανασφάλειες και τις φοβίες που είχατε και θα πατήσετε πιο γερά στα πόδια σας. Οι στόχοι σας και οι επιδιώξεις γίνονται πιο σαφείς και ξεκάθαροι και μπορείτε να προγραματησετε σημαντικές κινήσεις. Στα επαγγελματικά σας αναβάλλετε οποιοδήποτε καινούργιο ξεκίνημα θέλετε να κάνετε γιατί δεν είναι ακόμα η κατάλληλη στιγμή. Στα προσωπικά σας, οι δεσμευμένοι ήρθε η ώρα να αποβάλλετε την εγωιστική σας συμπεριφορά και να δείξετε στον σύντροφο σας το πόσο σημαντικός είναι για σας.
 

 

ΛΕΩΝ:
Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να προωθήσετε τους στόχους σας και να εκτονώσετε τη δημιουργικότητά σας. Θωρακιστείτε με αυτοπεποίθηση και οπλιστείτε με υπομονή για να ανταπεξέλθετε στις όποιες ανατροπές θα συμβούν αυτήν την περίοδο. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, μια γνωριμία του παρελθόντος παρουσιάζεται πάλι και σας αναστατώνει. Στα αισθηματικά, θα αρχίσετε να ψάχνετε τι φταίει μέσα στη σχέση σας, δίνοντας περισσότερη βάση στην συμπεριφορά σας. Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται σε πρώτο πλάνο και θα σας απασχολήσουν έντονα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Αποφύγετε να κάνετε σπατάλες για να μην πιεστείτε μελλοντικά. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να προωθήσετε τους στόχους σας και να εκτονώσετε την δημιουργικότητά σας. Η καθημερινότητα και οι πρακτικές υποθέσεις σας κρατούν σε εγρήγορση σε ότι αφορά τον επαγγελματικό τομέα. Θωρακιστείτε με αυτοπεποίθηση και οπλιστείτε με υπομονή για να ανταπεξέλθετε στις όποιες υποχρεώσεις προκύψουν στον επαγγελματικό σας τομέα. Μην ρισκάρετε τα χρήματα σας σε επενδύσεις, γιατί δεν είναι ευνοική περίοδος για σας.
 

 

ΖΥΓΟΣ:
Αυξημένη η ευαισθησία και διορατικότητα σας σήμερα. Εσείς που είστε μόνοι θα κάνετε πολλές καινούργιες γνωριμίες αλλά δεν αποκλείεται να γυρίσετε πίσω σε μια σχέση του πρόσφατου παρελθόντος. Μια αύξηση των εσόδων μέσα από τον εργασιακό χώρο είναι πολύ πιθανή. Παραμείνετε εστιασμένοι στους όποιους σκοπούς έχετε θέσει και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα αντιμετωπίσετε ορισμένες δυσκολίες και δεν πρέπει να κάνετε πίσω αντιθέτως εμπιστευτείτε τις δικές σας δυνάμεις και προχωρήσετε σιγά - σιγά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Αφήστε καινούργιους ανθρώπους να σας πλησιάσουν και να σας ομορφύνουν τη ζωή. Επίσης, τα άστρα προβλέπουν ότι τώρα μπορείτε να διευθετήσετε περιουσιακά ή κληρονομικά σας θέματα με επιτυχία. Θα πρέπει να κινείστε πιο ευέλικτα απέναντι στις καταστάσεις που θα συμβαίνουν γύρω σας. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και σκέφτεστε καταστάσεις του παρελθόντος που σας έχουν πληγώσει. Οι αδέσμευτοι θα αυξηθεί η σεξουαλική σας γοητεία και θα προσελκύσετε έντονα το ενδιαφέρον του περίγυρου σας.
 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Ένα παρασκήνιο σε βάρος σας με κουτσομπολιά ή σχόλια από τρίτους εξακολουθεί να υπάρχει εδώ και πολύ καιρό. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται σε ένα τυχόν παρασκήνιο που μπορεί να λειτουργεί εις βάρος σας από τρίτα πρόσωπα. Οι δεσμευμένοι μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε αντίξοες καταστάσεις ενώ δεν αποκλείεται ένα οικογενειακό πρόβλημα να σας αναστάτωσει. Πίεση και εξαντλητικά ωράρια διαφαίνονται για εσάς τους Ιχθύες αυτό το διάστημα στον επαγγελματικό τομέα. Στη εργασία σας είναι απαραίτητη η συνέπεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Προσέξτε λίγο την υγειά σας και μην αφήνετε το άγχος και το στρες να σας κυριεύει. Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποδείξετε την αγάπη σας στον ερωτικό σας σύντροφο. Στα προσωπικά σας, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό αποβάλλετε την ζήλια και την κτητικότητα που έχετε και να σταματήσετε να επιβάλλετε τις απόψεις σας με το ζόρι στον σύντροφο σας, γιατί δύσκολα θα αποφύγετε τις εντάσεις μεταξύ σας. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες για τους αδεσμεύτους, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του ένας παλιός έρωτας. Τα επαγγελματικά ταξίδια ευνοούνται αυτήν την περίοδο γι αυτό εκμεταλλευτείτε τα δεόντως.


 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Ενισχύστε την αυτοπεποίθηση σας και αφήστε να σας πλησιάσουν άτομα που ενδιαφέρονται για σας. Κινηθείτε συντηρητικά και κάντε υπομονή. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας περιμένουν εκπλήξεις τις τρείς τελευταίες μέρες της εβδομάδας. Στα ερωτικά σας είναι καιρός να ξεφύγετε από περιττές συναισθηματικές συνδέσεις και να ανανεωθείτε ριζικά. Το σημαντικότερο είναι να μην αποφασίζετε τίποτα εν θερμώ.

ΙΧΘΕΙΣ:
Παράλληλα δεν αποκλείετε να υπάρξουν και κάποιες ανατροπές ή και καθυστερήσεις σε συμφωνίες, συναντήσεις, ταξίδια. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε τόσο στον οικονομικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Στα οικονομικά θα μπορέσετε να διευθετήσετε περιουσιακά ή κληρονομικά σας θέματα με επιτυχία. Στον αισθηματικό τομέα ίσως χρειαστεί να επανεξετάσετε τις απαιτήσεις σας ή και να κάνετε περισσοτέρους συμβιβασμούς στα “θέλω” του ερωτικού σας συντρόφου. Συμφωνίες, υπογραφές συμβολαίων και σημαντικές αποφάσεις καλό θα είναι να τις αποφύγετε αυτήν την περίοδο.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα