ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ  

     Μηνιαίες Προβλέψεις


 

                     Ζώδια​ Σκορπιός 

O Μάρτιος σας βρίσκει σε μια ονειρική κατάσταση, θα λέγαμε οπου μέχρι και της 10 του μηνα όλα φαίνονται να κυλούν ομαλά. Ύστερα και μέχρι της 15 του μηνα,παρατηρούνται κάποιες συγκρούσεις στις προσωπικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Θα υπάρχει Φυσική ευαισθησία. Κάποιος που περιμένει το τελικό αριστούργημα. Πολλά έρχονται στο φως, μυστικά και αποκαλύψεις που ίσως να μην περιμένατε να συμβούν. Υπάρχουν διαφορές με τους άλλους που θα σας είναι δύσκολο να διαχειριστείτε. Αυτό μπορεί να συμβαίνει και στον φιλικό σας κύκλο. Το πρώτο μισό του μηνα καλό θα ήταν να κάνετε μια παύση ώστε να εκτιμήσετε σωστά αυτά που είδατε και ακούσατε. Έτσι γύρω στις 17 Μάρτιου, θα είναι πολλά αυτά που θα συνειδητοποιήσετε, θα μπορέσετε να κάνετε μια σωστή εκτίμηση των προβλημάτων. Το υπόλοιπο του Μαρτίου θα είναι πιο σταθερό καθώς οι πλανήτες θα επικεντρώνονται περισσότερο σε θέματα κυρίως επαγγελματικά. Μεσα από προσπάθειες δικές σας και εκτιμήσεις θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε και σε οικονομικό επίπεδο.  Ενεργές συναντήσεις. Θα δώσει και μια επιτυχία σημαντική γύρω στις 19 Μαρτίου επαγγελματικής φύσεως.

Σημαντικός ο Κρόνος που δείχνει μια περίοδο με επιπλέον ευθύνες και ενοποίηση της κατεύθυνσής σας στη ζωή. Μπορεί να σας δοθεί ένας επιπλέον φόρτος εργασίας στο επάγγελμα που έχετε επιλέξει ή μια προσφορά που απαιτεί επιπλέον ευθύνη. Μπορεί να είναι μια στιγμή που αποφασίζετε να αναλάβετε την ευθύνη για τις δικές σας επιλογές σταδιοδρομίας και να ξεκινήσετε τη διαδικασία αλλαγής επαγγέλματος. Μπορεί επίσης να είναι μια περίοδος επιπλέον κοινωνικών ευθυνών, ή μια αλλαγή στην κοινωνική κατάσταση, όπως ο γάμος ή το διαζύγιο. Όποιες και αν είναι οι συνθήκες, αυτή η διέλευση σας δίνει την ενέργεια να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε. Ουρανός και Πωσειδωνας γύρω στις 29 Μαρτίου δείχνει εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο η αλλαγές που φέρνουν εντάσεις. Αυτό μπορεί να είναι μια στιγμή σύγχυσης όταν δεν είστε σίγουροι για τους μελλοντικούς σας στόχους. Από τη μία πλευρά δεν είστε σίγουροι για το πού κατευθύνεστε, από την άλλη πλευρά αισθάνεστε υποχρεωμένοι να γνωρίζετε τον σκοπό σας. Η απάντηση είναι να συνεχίσετε να αναζητάτε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα τον σκοπό σας. 
Οι ελεύθεροι θα έχουν ίσως την ευκαιρία να δημιουργήσουν νέες σχέσεις με κοινά ενδιαφέροντα ενώ και τα συναισθήματα θα είναι στενά συνδεδεμένα με πνευματικές και διανοητικές φιλοδοξίες. Άρης, Κρόνος και Ωροσκόπος φέρνουν εντάσεις, Λογομαχίες, καθυστερήσεις η ματαίωση, άγχος και ταλαιπωρία. Η νέα σελήνη στους Ιχθείς δείχνει ικανοποίηση και επίτευξη στόχων ως ένα βαθμό οικονομικά και επαγγελματικά ενώ στις προσωπικές σας σχέσεις θα επικρατεί ένταση. Στις 28 η πανσέληνος στον Ζυγό, τέλος, δημιουργεί αδιέξοδο, άγχος και προβλήματα στην προσωπικής σας ζωή.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα