ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


             

ΚΡΙΟΣ:
Κάντε καλούς χειρισμούς στα οικονομικά σας και περιορίστε τα έξοδα σας. Από την αδράνεια θα περάσετε σταδιακά στη δράση,  όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδίου. Ο ερωτικός τομέας προδιαγράφεται συναρπαστικός για τους περισσότερους από εσάς. Ο οικονομικός τομέας χρειάζεται προσοχή αυτήν την περίοδο. Ο τομέας της καριέρας παρουσιάζει κινητικότητα αλλά θα πρέπει να εξετάσετε δυο και τρεις φορές τις όποιες συνεργασίες ή ευκαιρίες προκύπτουν.

ΤΑΥΡΟΣ:
Αισθηματικά θα καταβάλλετε σημαντικές προσπάθειες για να επαναφέρετε τις ισορροπίες μέσα στη σχέση σας. Επαγγελματικά, προσωπικά αλλά και κάποια θέματα υγείας δεν αποκλείεται να σας απασχόλησαν έντονα. Μην κάνετε κάποιο νέο επαγγελματικό ξεκίνημα αυτήν την περίοδο. Οργανώστε καλύτερα τη ζωή σας, λειτουργήστε περισσότερο με γνώμονα τη λογική και σύντομα θα δείτε ότι τα αποτελέσματα θα είναι ιδιαίτερα εφησυχαστικά για σας. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα υπάρξει απομάκρυνση με το σύντροφο σας, λόγω του φορτωμένου επαγγελματικού σας προγράμματος.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Θα προκύψουν πολλές συζητήσεις και επαφές που θα αφορούν το μέλλον σας. Θα προσπαθήσεις να καταφέρεις την ισορροπία και να φέρεις την ηρεμία στην σχέση σου. Παρότι θα αισθάνεστε αυτή την περίοδο πιο αποφασιστικοί και δυνατοί δεν αποκλείετε να συναντήσετε εμπόδια στον επαγγελματικό σας χώρο. Πάρτε πρωτοβουλίες στη δουλειά σας και διεκπεραιώστε με επιτυχία τα θέματα που σας έχουν αναθέσει, έτσι ώστε να έχετε ελεύθερο χρόνο για εξετάσετε κάποιες προτάσεις που θα σας γίνουν. Ωστόσο όσοι έχετε μια μόνιμη μακροχρόνια και δοκιμασμένη σχέση δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Δεν αποκλείεται να έχετε να αντιμετωπίσετε κάποιες οικονομικές απώλειες. Η κοινωνικότητα πρωταγωνιστεί και αυτήν την εβδομάδα στη ζωή σας. Κάντε λίγο υπομονή, γιατί θα δείτε πολλά πράγματα στη δουλειά σας να παίρνουν το δρόμο τους και θα κερδίσετε την εύνοια των συνεργατών σας. Ο αισθηματικός τομέας θα βρίσκεται στα καλύτερά του. Οικονομικές απαιτήσεις τρίτων θα έρθουν στο προσκήνιο, ενώ θα αυξηθούν οι ανάγκες και οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις.

 

 

ΛΕΩΝ:
Θα έχετε όμως την δυνατότητα να βελτιώσετε την επαγγελματική σας κατάσταση, αρκεί να βάλετε ρεαλιστικούς και εφικτούς στόχους. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να αποφύγετε εντάσεις και αντιπαραθέσεις με τους άλλους, να γίνετε πιο ελαστικοί για να πετύχετε τους σκοπούς σας. Όσοι είστε μόνοι, η γοητεία σας θα είναι έντονη αυτές τις μέρες και θα δεχτείτε πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις από τον περίγυρο σας. Παράλληλα, προσπαθήστε να διαφυλάξτε τα συμφέροντα σας, ιδιαίτερα στον οικονομικό σας τομέα. Υπερασπιστείτε τα πιστεύω σας, χωρίς να γίνετε εμπαθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Έντονη επαγγελματική δραστηριότητα προβλέπεται για εσάς αυτό το διάστημα. Μάθετε να κάνετε υπομονή και αποφύγετε βεβιασμένες κινήσεις. Οι όποιες εντάσεις ή και εκνευρισμοί ήταν σύντομοι και παροδικοί. Στα οικονομικά σας θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε με παρελθοντολογικές σας οφειλές και να ισορροπήσετε τα πράγματα. Φτιάξτε έτσι το πρόγραμμα σας, για να εξοικονομήσετε ελεύθερο χρόνο και να τον αφιερώσετε στη σχέση σας.
 

 

ΖΥΓΟΣ:
Αυτήν την εβδομάδα είναι η τελευταία σας ευκαιρία πριν από την δύσκολη αστρολογικά, καλοκαιρινή περίοδο. Μέσα στο γενικότερο κλίμα αναστάτωσης που θα επικρατήσει αυτό το διάστημα όχι μόνον δεν βάλλεστε αλλά ευνοείστε επαγγελματικά στο να αξιοποιήσετε και τις όποιες ευκαιρίες προκύψουν. Οι αδέσμευτοι θα έχετε επιτυχίες στην συναισθηματική σας ζωή, αρκεί να το επιδιώξετε. Προσέξτε να μην απωθήσετε πρόσωπα αγαπημένα που θέλετε να είναι κοντά σας. Στα οικονομικά σας φροντίστε να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες και γενικότερα περιορίστε τα έξοδα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Αποφύγετε να κάνετε οποιοδήποτε επαγγελματικό εγχείρημα αυτήν την περίοδο και προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες με τους συνεργάτες σας. Λάβετε τα μέτρα σας για τις αλλαγές που θα γίνουν στη δουλειά σας και μην πανικοβληθείτε. Ο αισθηματικός τομέας υπόσχεται ανανέωση στους δεσμευμένους, ενώ οι αδέσμευτοι ίσως να παίζετε σε διπλό ταμπλό και να είστε μπερδεμένοι. Προς το τέλος της εβδομάδας θα παρουσιαστούν προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα στα οικονομικά και η ψυχολογία σας θα ανέβει κατακόρυφα. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου παρόλα τα γεγονότα που αντιμετωπίσατε στο παρελθόν με την σχέση σας, θα κάνετε προσπάθειες να καλυτερεύσετε την μεταξύ σας επικοινωνία.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Θα εισπράξετε κάποια καθυστερούμενα χρήματα αλλά δεν πρέπει να αρχίσετε να ανοίγεστε κάνοντας καινούργια έξοδα. Θα πρέπει να μάθετε να κινείστε μόνοι σας και να μη ζητάτε συνεχώς την συμπαράσταση των άλλων. Οπλιστείτε με υπομονή και αναβάλετε τις όποιες κινήσεις σας στον επαγγελματικό τομέα για τις αρχές του φθινοπώρου. Παράλληλα θα ανακαλύψετε κρυφούς εχθρούς μέσα στη δουλειά σας και θα πρέπει να οργανωθείτε καλύτερα, ώστε να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας. Το συναδελφικό πνεύμα και ο αλτρουισμός σας θα είναι κάπως ενισχυμένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Είναι μια καλή περίοδος για όσους θέλουν να ασχοληθούν με σεμινάρια ή να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους με οποιανδήποτε τρόπο. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα που υπάρχουν και να επαναφέρετε τις ισορροπίες. Ο αισθηματικός τομέας υπόσχεται τα καλυτέρα για όσους θέλουν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, να κάνουν έναν απόγονο ή να επισημοποιήσουν μια σχέση. Παρεξηγήσεις ή μια κάποια αποξένωση από το φιλικό σας περιβάλλον φαίνεται να σας στεναχωρεί αυτή την περίοδο. Στη δουλειά σας δεν πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις γιατί θα είστε σε σύγχυση και θα αναρωτιέστε πιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσετε για να φτάσετε γρήγορα στη πραγματοποιήσει των στόχων σας.
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Δεν αποκλείετε σε κάποιους από εσάς να προκύψει ένας νέος έρωτας ή να επανέλθει ένας παλιός ο οποίος θα κινήσει εκ νέου το ενδιαφέρον σας. Θυμηθείτε όμως ότι τώρα βάζετε τις βάσεις για τη χειμερινή περίοδο. Οι αστρολογικές προβλέψεις δείχνουν ότι αξίζει να κουραστείτε τώρα με τις ευθύνες που σας έχουν αναθέσει,για να απολαύστε αργότερα τους καρπούς των προσπαθειών σας. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα έχετε γκρίνιες από το σύντροφο σας, γιατί ασχολείστε μόνο με την καριέρα σας και όχι με αυτόν. Στον οικονομικό σας τομέα, θα πρέπει να είστε συνεπείες στις υποχρεώσεις σας και να μην κάνετε άσκοπες αγορές.

ΙΧΘΕΙΣ:
Αν ψάχνετε εργασία ή θέλετε να αλλάξετε δουλειά, θα πρέπει να κινηθείτε άμεσα και να αδράξετε τις ευκαιρίες. Επεξεργαστείτε τώρα νέα σχέδια και συμφωνίες που μπορεί να προκύψουν, αλλά θέστε τα σε εφαρμογή το φθινόπωρο. Μην ασκείστε αυστηρή κριτική στους γύρω σας και συμβιβαστείτε με την υπάρχουσα κατάσταση για να τελειώσετε αυτά που σας έχουν αναθέσει χωρίς να προκαλέσετε την δυσαρέσκεια των ανωτέρων σας. Όσοι έχετε κάποια προβλήματα με τον ερωτικό σύντροφο αυτή είναι μια καλή περίοδο για να γλυκάνετε και να συσφίξετε τις σχέσεις σας. Στην εργασία σας θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν και να μπορέσετε να διεκδικήσετε αυτά που σας ανήκουν.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα