ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για ξεκούραση και ψυχαγωγία. Κάποιοι άλλοι θα κλιθείτε εκ των πραγμάτων να επανεξετάσετε την πορεία και τις προοπτικές στον συναισθηματικό σας τομέα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, η καρδιά σας δεν θα μείνιει ασυγκίνητη σε γοητευτικές υπάρξεις που θα σας πλησιάσουν αυτές τις μέρες…Συλλέξετε καινούργιες εμπειρίες που θα σας ανανεώσουν και θα σας αναζωογονήσουν. Στα οικονομικά σας θα αναζητήσετε νέες πηγές εισοδημάτων αφού βλέπετε ολοένα τις ανάγκες σας να μεγαλώνουν. Το διάστημα είναι κατάλληλο για να δράσετε δυναμικά και προς όφελός σας.

ΤΑΥΡΟΣ:
Αυτή την περίοδο θα εργαστείτε σκληρά αλλά στο τέλος θα αναγνωριστούν οι κόποι σας και θα εισπράξετε ηθική και υλική ανταμοιβή από τους ανωτέρους σας. Θα ασχοληθείτε με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα προσπαθήσετε να γεφυρώσετε τα χάσματα που έχουν δημιουργηθεί. Να θυμάστε όμως ότι αυτήν την περίοδο ευνοούνται οι εφήμερες σχέσεις και όχι οι μόνιμες. Όσον αφορά την καριέρα σας, να ξέρετε ότι θα περάσετε δυσκολίες, εμπόδια, και ανατροπές αλλά στο τέλος θα είναι για το καλό σας. Στα συναισθηματικά όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα νιώθετε ένα έντονο εκνευρισμό, θα πιεστείτε πολύ από τις υποχρεώσεις σας και θα βγάλετε γκρίνιες στο ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Επειδή εσείς εκφράζεστε με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο, δε σημαίνει ότι και οι άλλοι θα πρέπει να αποδέχονται τη συμπεριφορά σας. Η επαγγελματική και η συναισθηματική σας ζωή έρχεται στο προσκήνιο για τους περισσοτέρους από εσάς και θα σας απασχολήσει έντονα. Ο ερωτικός τομέας θα είναι ισορροπημένος αλλά πάντα με προσοχή. Προσπαθήστε να καταλάβετε το τι σκέφτονται οι συνεργάτες σας προκειμένου να έρθετε πιο κοντά. Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων της περιόδου είναι να περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας, να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σας και να κάνετε ρεαλιστικές κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα αποφεύγοντας την υπεραισιοδοξία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Ο ερωτικός τομέας είναι το καλυτερό σας, ασχοληθείτε λοιπόν με το ταίρι σας. Επιστρατεύστε την γοητεία και την διπλωματία σας για να αποκρούσετε τις προκλήσεις και τους κραδασμούς που θα προκύψουν. Μην απογοητευτείτε από τυχόν μικροαναποδιές που ενδεχομένως να προκύψουν, δεν χρειάζεται να βιάζεστε. Οι σχέσεις σας με τους άλλους φαίνεται πως θα αποκτήσουν μια ιδιαιτερότητα σήμερα. Στα οικονομικά σας προσπαθήστε να ρυθμίσετε τις εκκρεμότητες σας και να προσέξτε τα έξοδα σας να μην υπερβούν τα έσοδα σας.
 

 

ΛΕΩΝ:
Για να κερδίσετε αυτά που θέλετε πρέπει να εμπιστευθείτε τις δικές σας δυνάμεις. Έχετε δουλέψει σκληρά το τελευταίο καιρό και ήρθε η ώρα να γευτείτε τους καρπούς των προσπαθειών. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, μην ανοίγεστε αμέσως συναισθηματικά στα πρόσωπα που σας περιβάλλουν, γιατί υπάρχει πιθανότητα να πληγωθείτε. Πλησίασε περισσότερο τον σύντροφό σου και πες αυτά που νιώθεις για να νιώσεις καλύτερα και εσύ. Στα οικονομικά σας θα κάνετε πολλά έξοδα εν΄όψει εορτών, αγοράζοντας δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Δεσμεύσεις, υποχρεώσεις και ευθύνες που έχετε αναλάβει έρχονται στην επιφάνεια και αισθάνεστε ότι πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Θα αναθεωρήσετε πολλές απόψεις που είχατε μέχρι στιγμής, κάνοντας μια αυστηρή αυτοκριτική για το που πετύχατε και που όχι, αναζητώντας τους λόγους και συνειδητοποιώντας τα λάθη που κάνατε. Μην απογοητεύεστε και κατανικήστε την όποια τυχόν αναβλητικότητα μπορεί να σας διέπει αυτό το διάστημα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα φλερτάρετε έντονα το αντίθετο φύλο και θα έχετε πολλές κατακτήσεις. Προσέξτε γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν και σχόλια γύρω από εσάς, τόσο για ένα επαγγελματικό θέμα όσο και για την κοινωνική σας ζωή.
 

 

ΖΥΓΟΣ:
Ξεκινάτε ένα νέο κύκλο, όπου αναμένεται να κάνετε γνωριμίες και να ανανεώσετε το περιβάλλον σας με νέα ενδιαφέροντα άτομα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα θελήσετε να ξεκαθαρίσετε με το παρελθόν σας οριστικά πια και να προχωρήσετε μπροστά. Πολλοί από εσάς θα αναλάβετε καινούργια καθήκοντα και αυτό θα σας αγχώσει. Στα οικονομικά σας αξιοποιείστε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και θα δείτε ότι σιγά – σιγά ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να σταθεροποιούνται καθώς θα κλείσετε συμφωνίες που θα σας αποφέρουν καλά οφέλη. Στον εργασιακό σας χώρο, φροντίστε να είστε τυπικοί και συνεπείς απέναντι στις υποσχέσεις που δίνεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να κάνετε επαφές, καινούριες συνεργασίες και γενικά να προωθήσετε τις υποθέσεις σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ίσως χρειαστεί να προβείτε σε σημαντικές κινήσεις και να δώσετε δυναμικές λύσεις σε ζητήματα που χρονίζουν. Οι σχέσεις που έχουν γερές βάσεις και έχουν αντέξει σε δοκιμασίες, δεν θα έχουν πρόβλημα. Προσέξτε μην προκαλέσετε την δυσαρέσκεια των ανωτέρων σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα παρουσιαστούν εμπόδια και δυσκολίες στις συνεργασίες σας.
 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Δεν αποκλείεται να βρεθείτε μπροστά σε αυξημένες υποχρεώσεις. Η αισιοδοξία διαδέχεται πολλές φορές την απαισιοδοξία. Η επικοινωνία με τους άλλους θα είναι λίγο δύσκολη τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στον τομέα των σχέσεων. Ο σύντροφος σας νιώθει πολύ πιεσμένος και προβληματισμένος το τελευταίο καιρό από την στάση που έχετε απέναντι του. Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, γιατί θα υπάρχουν εντάσεις με τον σύντροφο σας και θα πρέπει να αποβάλλετε τον εγωισμό σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Εκμεταλλευτείτε τις όποιες ευκαιρίες προκύψουν αυτήν την περίοδο και αξιοποιήστε τες στο μέγιστο βαθμό. Μπορεί η σχέση σου να πάρει μία τροπή που δεν την περίμενες. Όσοι από εσάς έχετε δουλέψει σκληρά ήρθε η ώρα να εισπράξετε την ανταμοιβή των κόπων σας, αλλά και την αναγνώριση που επιθυμούσατε. Προσπαθήστε να ξεπεράσετε τυχόν ανασφάλειες και φοβίες που σας κυριεύουν κατά περιόδους. Στον οικονομικό σας τομέα τα έσοδα σας θα αυξηθούν, αλλά παράλληλα θα πρέπει να τακτοποιήσετε τις οφειλές σας και χρέη προς τρίτους.
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Μια ερωτική σχέση ή μια φιλία ενδεχομένως να έχει δυσάρεστη κατάληξη. Θέματα οικονομικά που αφορούν εσάς ή τρίτους, (ερωτικό σύντροφο ή παιδιά) και έχουν σχέση με οφειλές, δάνεια, εφορίες, θα σας απασχολήσουν έντονα. Καλό θα είναι να μην κλείσετε καμία οικονομική συμφωνία αυτή την εβδομάδα, γιατί τα άστρα δεν σας ευνοούν. Περιορίστε τον παρορμητισμό σας προκειμένου να αποφύγετε λανθασμένες κινήσεις. Προβλήματα και λάθη του παρελθόντος φαίνεται ότι επανέρχονται.

ΙΧΘΕΙΣ:
Εσείς που είστε μόνοι, οι νέες σχέσεις που θα επιχειρήσετε να δημιουργήσετε, εύκολα θα βγάλουν προβλήματα και θα σας απογοητεύσουν. Θα δεχθείτε την βοήθεια και την στήριξη των δικών σας ανθρώπων σε αυτά που θέλετε να κάνετε αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις πάνω στον ενθουσιασμό σας και οδηγηθείτε σε αδιέξοδο. Οι ελεύθεροι νέες προοπτικές ανοίγονται στη ζωή σας, φέρνοντας σας ανθρώπους με πολλά ενδιαφέροντα, που θα σας γοητεύσουν. Παράλληλα αυτό το διάστημα ευνοούνται και οι όποιοι οικονομικοί διακανονισμοί. Σχέδια και στόχους που έχετε οργανώσει και μελετήσει σωστά μπορείτε αυτή την περίοδο να τα προωθήσετε.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα