ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Αποφύγετε να οργανώσετε ταξίδια αυτή την περίοδο γιατί δεν θα έχουν το αποτέλεσμα που θα θέλατε. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο προκειμένου να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Η σχέση σας με τον ερωτικό σύντροφο θα είναι ιδιαίτερα καλή και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές. Θα σας απασχολήσει έντονα η καριέρα σας, αφού στον εργασιακό χώρο που είσαστε τώρα δεν αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που καταβάλλετε και θα σκεφτείτε να κάνετε ριζικές αλλαγές. Μην αντιδράσετε σπασμωδικά γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να ταλαιπωρηθείτε περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ:
Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο προκειμένου να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Θα κινητοποιηθείτε για να ξεκινήσετε μια διαδικασία αλλαγών σε πολλούς τομείς της ζωή σας, αφού έχετε φτάσει σε ένα κομβικό σημείο όπου δεν μπορείτε να κάνετε πίσω και πρέπει να προχωρήστε μπροστά. Μην προβείτε σε κρίσιμες αποφάσεις αφήστε λίγο τον χρόνο να περάσει και μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα. Προωθείστε τα όποια σημαντικά ζητήματα καριέρας έχετε και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Στον ερωτικό τομέα τα δεδομένα είναι λίγο αντιφατικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Αποφύγετε να κάνετε οποιοδήποτε επαγγελματικό εγχείρημα αυτήν την περίοδο και προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες με τους συνεργάτες σας. Η προσωπική σας πρωτοβουλία θα φέρει θετικά αποτελέσματα σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Μπερδέματα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, αναβολές και καθυστερήσεις, θα σας αγχώσουν και θα σας εκνευρίσουν. Όσοι ασχολείστε με το εμπόριο θα αντιμετωπίσετε ξαφνικά γεγονότα που θα ανατρέψουν κάποιες συμφωνίες που έχετε κάνει. Στα οικονομικά, τα πράγματα παραμένουν δύσκολα, αφού δεν μπορείτε να περιορίσετε την καταναλωτική σας μανία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Μην αφήσετε τον ενθουσιασμό σας να σας παρασύρει και προφυλαχτείτε για να μην πληγωθείτε ξανά. Μπορεί να έχει κάνει και εκείνος λάθη αλλά τουλάχιστον τα έχει παραδεχθεί. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά. Σχέσεις και συνεργασίες εξακολουθούν να σας προβληματίζουν. Το πρόγραμμα σας θα είναι φορτωμένο, αφού οι υποχρεώσεις στη δουλειά σας θα αυξηθούν και θα εργάζεστε παραπάνω ώρες για να τα τακτοποιήσετε όλα.
 

 

ΛΕΩΝ:
Θα είναι μια δύσκολη βδομάδα καθώς οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν και θα πιεστείτε πολύ για να τα βγάλετε πέρα. Κάποιες υποθέσεις που εκκρεμούν και θα πρέπει να τακτοποιηθούν. Μπορείτε τώρα να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή να αναπληρώσετε τα όποια κενά είχαν δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα στους στόχους και τις επιδιώξεις σας. Στη δουλειά σας θα υπάρξουν ανακατατάξεις και εσείς θα πρέπει να προσπαθήσετε να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας και να προστατεύσετε τα συμφέροντα σας. Στον οικονομικό σας τομέα, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις, καθώς τα έσοδα σας θα αυξηθούν αλλά συγχρόνως θα χρειαστεί να καλύψετε και έξοδα που ήδη έχετε κάνει, γι΄ αυτό δεν πρέπει να ανοιχτείτε πολύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Ακούστε τι έχουν να σας πουν και σίγουρα κάποιες συμβουλές τους θα σας φανούν χρήσιμες, για να βρείτε τις λύσεις που πρέπει. Καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί και να μην εμπιστευτείτε την λογική σας αλλά ούτε και το ένστικτο σας αυτήν την περίοδο. Μέσα σε όλα αυτά προστίθονται ανατροπές, προβληματισμοί ή δυσάρεστες εκπλήξεις και στην συναισθηματική σας ζωή. Πολλοί από εσάς θα αντιμετωπίσετε διλλήματα ή και εντάσεις σε ότι αφορά τη σχέση σας με τον ερωτικό σύντροφο. Προσπαθείστε να πλησιάσετε τους συναδέλφους σας και δείξτε τους πως εκτιμάτε τα προσόντας τους και τους εμπιστεύεστε.
 

 

ΖΥΓΟΣ:
Αποφύγετε να κλείσετε νέες συμφωνίες, γιατί θα δημιουργηθούν εμπόδια και δυσκολίες και θα τελειώσουν πριν καν αρχίσουν… Είναι καλή περίοδος όμως για να οργανώσετε ένα πλάνο για τα επόμενα βήματα σας. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να κάνετε επαφές, καινούριες συνεργασίες και γενικά να προωθήσετε τις υποθέσεις σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η κρίση σας θα είναι θολή και δεν θα μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα τα πράγματα. Ίσως χρειαστεί να προβείτε σε σημαντικές κινήσεις και να δώσετε δυναμικές λύσεις σε ζητήματα που χρονίζουν. Μια μυστική σχέση θα μπορούσε να υπάρχει ενώ κάποιοι από εσάς δεν αποκλείετε να κινείστε παρασκηνιακά ή να μην θέλετε να κοινοποιήσετε κάποια σχέδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Θα δοκιμαστούν οι αντοχές σας και δεν πρέπει να γίνετε εριστικοί απέναντι σε όλους. Θα πρέπει να αποβάλλετε το πείσμα σας που είναι ανασταλτικός παράγοντας και να μάθετε να κάνετε υποχωρήσεις εκεί που πρέπει. Όσοι από εσάς έχετε κάποια θέματα που απασχολούν την σχέση σας θα μπορούσατε τώρα να τα επιλύσετε με θετικό αποτέλεσμα. Παράλληλα, θα χρειαστεί να καλύψετε διάφορες ανάγκες των μελών της οικογενείας σας και θα δυσκολευτείτε να τα βγάλετε πέρα. Υπάρχει ο κίνδυνος εξαπατήσεων, ενώ δεν αποκλείετε πολλοί από εσάς να δυσκολευτείτε με συναλλαγές που έχουν να κάνουν με το δημόσιο, τις τράπεζες ή την εφορία.
 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Εκμεταλλευτείτε τις όποιες ευκαιρίες προκύψουν αυτήν την περίοδο και αξιοποιήστε τες στο μέγιστο βαθμό. Καλείστε να επιλύσετε θέματα συνεργασιών, τα οποία τα είχατε αφήσει στην άκρη. Οι αδέσμευτοι θα περάσετε αυτές τις μέρες παρέα με οικογενειακά σας πρόσωπα, αφού νιώθετε αρκετά κουρασμένοι και δεν θα έχετε όρεξη για πολλές εξόδους και ξενύχτια. Προσοχή χρειάζεται σε οικονομικές συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων για να μην εγκλωβιστείτε σε καταστάσεις που δεν θα μπορέσετε να ξεφύγετε εύκολα. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, οι αυξημένες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις δεν θα σας επιτρέψουν να έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο για να τον περάσετε με το ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Βάλτε σε μια τάξη τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Η κοινωνική ζωή και οι φίλοι έρχονται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα. Ο αισθηματικός τομέας για τους περισσότερους από εσάς θα βρίσκετε σε ισορροπία, ενώ μπορείτε τώρα να γεφυρώσετε τις όποιες αποστάσεις σας χωρίζουν με τον σύντροφό σας. Ορισμένοι από εσάς θα αποφασίσετε να συνεχίστε μόνοι αναζητώντας τον ιδανικό σύντροφο. Στον ερωτικό τομέα δεν ευνοούνται οι νέες γνωριμίες, ειδικά αυτές που εκ πρώτης όψεως υπόσχονται πολλά. 
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Δεν αποκλείετε να δείτε να αλλάζει ξαφνικά κάτι στην ζωή σας ή ακόμη και στον τρόπο που σκέφτεστε. Η προσωπική σας ζωή θα σας απασχολήσει έντονα αυτό το διάστημα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, προσπαθήστε να ξεφύγετε λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας και μην είστε απόμακροι απέναντι στους άνθρωπους που πραμγατικά ενδιαφέρονται για σας. Πολύ πιθανόν κάποιοι από εσάς να εμπλακείτε σε μια ερωτική σχέση απαγορευμένη ή με αμφίβολη διάρκεια. Στα οικονομικά σας, θα υπάρξουν εμπόδια για την σταθεροποίηση του εισοδήματος σας και θα πιεστείτε πολύ για να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας.

ΙΧΘΕΙΣ:
Αποφύγετε βεβιασμένες κινήσεις που θα σας κοστίσουν. Είναι κατάλληλη περίοδος για να εδραιώσετε τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας γιατί αργότερα θα χρειαστείτε την στήριξη τους. Έχετε ιδιαίτερες σημαντικές ικανότητες πάνω στη δουλειά σας και θα πρέπει πάντα να φροντίζετε να τις δείχνετε. Θα πιεστείτε πολύ αλλά θα ξεκαθαρίσετε με τον ερωτικό σας σύντροφο τα προβλήματα που υπάρχουν. Μάλιστα οι αδέσμευτοι έχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να βιώσουν έναν κεραυνοβόλο έρωτα.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα