ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ  
      
                            Ετήσιες Προβλέψεις - 2021


 

                   Ζώδια​ Ταύρος

Δεν ειναι εύκολη χρονια και βεβαια δεν ειναι απλο να το λες! Η συνοδος Δια/Κρονου στις αρχές του έτους δεν είναι κάτι πολύ ευνοϊκό και ειναι πιθανο να υπαρξουν καποιες συνέπειες στην προσπωικη σας ζωή. Αν η σχέση σας βρίσκεται σε κρίση για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε η κατάσταση είναι αρκετά περίπλοκη με αυτούς τους δύο πλανήτες και θα ειναι δύσκολο να παρετε αποφασεις.
Ισως θα πρεπει να εγκαταλείψτε μη ικανοποιητικες σχέσεις η συνεργασιες ή προσπαθήστε να ξεπεράσετε την κρίση, αλλά αναπόφευκτα θα υπαρξουν εντασεις και παρεξηγήσεις. Οι καλύτερες στιγμές για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση ειναι ο Αυγούστος και ο Σεπτεμβρίος πάντα με έναν Άρη σε τρίγωνο που θα μπορούσε να ειναι ενα καλό όπλο για την αντιμετώπιση προβλημάτων. Η συνοδος Δια/Κρονου θα φέρει διλληματα γύρω στον Ιούνιο και τον Ιούλιο του 2021, με τον Άρη σε τετράγωνο και τον Νοεμβρίο και Δεκεμβρίο με τον Άρη σε αντιθεση.Δεν θα ειναι η απολυτα θετικη χρονια για την προσωπικη σας ζωή διότι η συνοδος Δια/Κρονου βγαζει στην επιφανεια διάφορα προβλήματα, δυσκολίες και συγκρούσεις.

Θα ειναι δύσκολη χρονια για επενδυσεις και για την επιλυση νομικών θεματων, οποτε μην κάνετε τίποτα σημαντικο.
Μην υποτιματε τα μικροπροβληματα που εμφανιζονται διότι στην συνεχεια θα είναι δύσκολο να επιλυθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.Αν ψάχνετε για μια νέα δουλειά δεν είναι πολύ ευνοϊκα τα πραγματα αλλά προφανώς δεν χρειάζεται να μείνετε ακίνητοι, αντιθετα προσπαθειστε περισσοτερο. Θα ειναι δύσκολο να κανετε αλλαγες, και αν το κανετε, όλα θα μπορούσαν να είναι μια φοβερή ψευδαίσθηση.

Ο Μαρτιος, ο Νοεμβριος και ο Δεκεμβριος ειναι σημαντικοι μηνας για την λήψη αποφασεων με την στήριξη του Αρη. Μην σκέφτεστε αρνητικα επειδη πανε στραβα τα πραγματα κατα καιρους, οι παραπανω μήνες θα μπορουσαν να φέρουν και εξαιρετικες ευκαιριες στην ζωή σας. Ο Ουρανος ασφαλως θα μπορουσε να ανατρεψει την ζωή σας, αλλά οι επιλογές που κάνετε δεν πρέπει να είναι ξαφνικές, για να αποφύγετε τη δημιουργία δυσμενών καταστάσεων. Μην πετάτε χρήματα σε ασαφείς καταστάσεις.

 

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα