ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ  
      
                       Ετήσιες Προβλέψεις - 2021


 

                   Ζώδια​ Δίδυμοι 

Οταν μιλάμε για ερωτα, συχνά σκεφτόμαστε στην αστρολογία την Αφροδίτη, αλλά και άλλοι πλανήτες είναι επίσης πολυ σημαντικοί και στην πραγματικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της νέας χρονιάς η συνοδος Δια/Κρονου είναι θεμελιώδεις εκτός από τις σκορπιες επιρροες του Άρη. Οι καλες σχέσεις θα μπορούσαν να συνεχιστούν παιρνωντας πραγματικά πολυ καλες αποφάσεις. Πρώτα απ ‘όλα, κατά τη διάρκεια του 2021 μπορεί να σκεφτείτε να κανετε σημαντικα βηματα σε μια σχέση, να συγκατοικησετε ή να αγοράσετε νέο σπίτι για να ζήσετε.
Εξαιρετική περίοδος ο Μαρτίος αλλα και ο Απριλίος με την υποστηριξη του Αρη και απο Σεπτεμβρίο και Οκτωβρίο με τον Άρη σε τρίγωνο. Καποιοι θα ξαναπιστεψετε στον ερωτα μετα απο πολυ καιρο μοναξιας. Οι καλες σχέσεις θα ενισχυθούν, θα προοδευσουν και θα ωριμασουν περισσοτερο αλλα και οι νέες γνωριμίες θα ειναι πιο ωριμες και λιγότερο επιφανειακες. Το περασμα του Αρη θα φέρει περισσοτερο παθος αλλα και συγκινήσεις και μόνο προς το τέλος του έτους θα μπορούσαν να προκύψουν ορισμένες μικρές παρεξηγήσεις αλλα οι καλες σχέσεις δεν εχουν να φοβηθουν τιποτα.

Οσο αφορα τα επαγγελματικα η συνοδος Δια/Κρονου θα κανει το 2021 καταπληκτικο! Οι ευκαιρίες σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο έρχονται ανά πάσα στιγμή. Θετικότεροι μήνες ο Μαρτίος , Απριλίος, Σεπτεμβρίος και Οκτωβρίος.Το 2021 ειναι μια χρονια που θα ενισχύσει την ζωτικότητα σας, την δημιουργικότητα και θα σας επιτρέψει να είστε ιδιαίτερα δραστήριοι χωρίς να αισθανθείτε σωματική κόπωση. Στείλετε βιογραφικα, εφαρμοστε τα νεα σας σχεδια, αυξησετε το εισοδημα σας.Ο Διας θα σας ενισχύσει και θα φέρει πολλές δυνατότητες, ενώ ο Κρόνος θα βοηθήσει στην ενοποίηση, την ενίσχυση με την πάροδο του χρόνου των στόχων που επιτυγχάνετε.Πολλα θα μπορουσαν να αποδωσουν καρπους αν το σκεφτείτε.

Κατά τη διάρκεια των επομενων μηνών θα ωριμάσετε και θα γίνετε σοφότεροι, αλλά θα είστε πολύ πιο δυνατοί, ήρεμοι, ισορροπημένοι και με περισσοτερη αυτοπεποίθηση. Ιδεες θα πραγματοποιηθουν. Επιπλέον, προβλήματα μπορούν να επιλυθούν, να κάνετε ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός στην προσωπικη σας ζωη, την επαγγελματικη, να λάβετε τη βοήθεια και την υποστήριξη των αλλων.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα